Žur do jutranjih ur z ansamblom Plan B

 

V petek me je čisto nepričakovano poklical prijatelj in me vprašal, če greva malo “v life”. Nisem bil ravno zainteresiran, ker sicer ob petkih zvečer igram nogomet,… Ampak sem se vseeno odločil da grem.

S prijateljem sva šla najprej v klub Vida v Novem mestu. Imela sva jasen namen, da spijeva pijačo ali dve, potem pa greva naprej.

Takoj ko sva prišla v lokal, sva videla, da bo v živo igral bend. To je bil ansambel Plan B, za katerega sem slišal prvič. Pri sebi sem razmišljal, da bo to zagotovo neka tretjerazredna “muska”, tako kot je ponavadi pri takih bendih. Ko pa sem zaslišal, kako je vokalistka odpela “Ružo crveno”, sem takoj videl da bova s prijateljem ostala dlje, kot sva sprva načrtovala.

Ko je zapela še par Jugo hitov, sem si rekel: “Pa ta ženska poje bolje kot pol ‘jugo pjevačic’!”

Ansambel, pravzaprav duo Plan B sestavljata Maja in Boris. Ne samo Maja, tudi Boris poje odlično!

Po začetnem “ogrevanju” so se kmalu začele karaoke (slika spodaj). Lahko rečem, da že dolgo časa nisem bil na tako dobrem žuru. Plesalo, pelo in pilo se ga je, da je bilo veselje. Bila je dobra družba, polna veselih ljudi, …

Še par besed o ansamblu Plan B. Če bo kdo potreboval ansambel za kakršno koli zabavo, jih toplo priporočam. Res sta dobra!  Ravno zato, ker sta res dobra, jima delam tole brezplačno reklamo. Predvidevam pa, da sta malo manj dobra pri promociji samega sebe. Niti spletne stran, niti Facebook profila nimata. To je poleg ustnih priporočil najboljši in najcenejši promocijski kanal za njun ansambel.

Kontaktni podatki ansambla Plan B:
Maja 051 656 793
Boris 031 531 076

Karaoke

6 komentarjev

 1. Po sliki sodeč, bi ti blo bolš sam če bi mel karaoke v duetu s kako dobro 😀 sicer pa zlo všeč tale brezplačna reklama…dobra “karma” 😉

 2. Pozdravljen Tomaž!
  Zelo naju veseli, da sva naredila nate in na družbo tak vtis. Vesela sva, da naju priporočaš.
  Sicer delujeva pod imenom DUO PLAN B, pod katerim imava tudi Facebook profil. Seveda vas vabiva k ogledu.
  Vsakemu povabilu se zelo rada odzoveva, na zabavah dava od sebe maksimalno. Glede izvajanja glasbe se rada prilagajava, upoštevava želje gostov…seveda v kolikor je to mogoče.
  Izvajava najrazličnejšo glasbo: slovenska zabavna in domača glasba, dalmatinska ter razni ex Yu hiti.
  V ponudbi imava tudi animacije na otroških rojstnodnevnih zabavah.

  1. Pozdravljena!

   Vem da sta Duo Plan B (imam vizitko). Sem pa namerno napisal ansambel (upam, da vaju to ne moti tako zelo), ker pričakujem, da se bo ta prispevek enkrat pojavljal visoko na Googlu, če bo kdo vpisal besedo ansambel. Če v prispevku nebi uporabljal besede ansambel, nebi bilo nobenih šans, da pridemo visoko na Googlu.
   Beseda ansambel se v Sloveniji na Googlu išče 1.100 krat na mesec. Duo pa samo 230 krat, pa še to verjetno ni mišljeno kot duo za glasbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja