Knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili lahko dobiš brezplačno

Petra Škarja je napisala novo knjigo z naslovom Ameriški milijonarji so spregovorili. Knjigo sem prebral in lahko brez težav rečem, da je odlična. Prepričan sem, da bo vsak, ki ga zanima podjetništvo, v knjigi našel kar nekaj koristnih nasvetov, ki mu bodo zagotovo pomagali v njegovem poslu.

Ker s Petro že kar nekaj časa sodelujeva (med drugimi tudi organizirava seminarje – www.zasluzek.org/osvoji-internet-s-petro-in-tomazem), sem od nje kupil nekaj knjig, ki jih bom podaril naprej. Tisti, ki bi želel brezplačno knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili, naj izpolni spodnji obrazec.

 

  Ime in priimek (obvezno)

  Email (obvezno)

  Med vsemi, ki bodo izpolnili obrazec, bom vsak teden izžrebal enega in mu podaril knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili. Podaril bom vsaj šest knjig. Mogoče tudi kakšno več. Vsi, ki boste izpolnili obrazec, boste od mene občasno dobivali brezplačne enovice, od katerih se boste lahko kadarkoli odjavili. Novice, ki jih boste dobivali, bodo predvsem koristni nasveti iz področja potovanj in podjetništva.

  Že kar nekaj mojih prijateljev je prebralo omenjeno knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili. Večina je knjigo ocenila kot odlično. Le ena prijateljica mi je dejala, da ji je knjiga brez veze. Predvidevam, da je njena ocena bila negativna, zato ker je socialna delavka. Verjetno ji ni bilo všeč poglavje, kjer je starejši bogataš ‘nadrl’ mladega fanta, ki je beračil pred trgovskim centrom.

  Tisti, ki bi knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili, imeli radi takoj, jo lahko od Petre Škarja dobite na www.zasluzek.org/ameriski-milijonarji-so-spregovorili. Cena je samo 8,5 evra.

  Ameriški milijonarji so spregovorili

  V branju vam želim obilo užitka!

   

  19 komentarjev

  1. Knjigo tudi sam priporočam vsakemu, ki ga zanima več o podjetnosti, kot pravi Petra in več o osebni rasti, zavedanju, da je svet velik in da je možno uspeti v kolikor imaš močno voljo in cilje.

   V knjigi najdete preprost slogan, ki je svetovno znan in ga moramo začeti uporabljati tudi slovenci in se tako po miselnosti približati američanom.

   Priporočam branje.

  2. Izžrebali smo novega nagrajenca, ki dobi knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili . Knjigo dobi Vlasta Vatovec.

   P.S.
   Ker v zadnjem času, nismo izvedli žrebanja vsak teden, bomo to nadomestili tako, da bodo sedaj nekaj časa žrebanja na pet dni.

   1. Vauuu. Najlepša hvala 🙂 To knjigo bom pa z veseljem prebrala… Še enkrat… pa kaj enkrat… tisočkrat hvala 🙂 HAPPY HAPPY HAPPY

  3. To pa je presenečenje! 🙂 Najlepša hvala! Komaj čakam, da dobim knjigo in jo začnem brati 🙂 Hvala še enkrat!

  4. Danes sem izžrebal še nekoga, ki bo brezplačno prejel knjigo od Petre Škarja.

   Tokrat imamo nagrajenko, ki je Monika Povše.

   V roku enega meseca bom izžrebal še eno osebo, ki bo brezplačno prejela Petrino knjigo. Tisti, ki ste že sodelovali v nagradni igri vam ni potrebno narediti nič. Tisti, ki pa še niste, pa vabljeni k sodelovanju.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja