Apartment Matko – Plitvička jezera

Pred kratkim sem obiskal čudovita Plitvička jezera. Ker okolico obkroža kar nekaj zelo zanimivih znamenitosti za ogled, kot so zapuščena Titova vila, gora Plješivica, na kateri se nahaja zapuščen vojaški radar in zapuščena vojaška letalska baza Željava, sem se odločil, da na Plitvicah dvakrat prenočim. 

Kot vedno sem svojo nastanitev tudi tokrat rezerviral preko spletne strani Booking.com. Po temeljitem pregledu vseh nastanitev sem se odločil za Apartment Matko. Apartment Matko me je pritegnil zaradi visoke ocene (9,3) na Bookingu, pa tudi velikosti, saj je apartma velik kar 55 kvadratnih metrov. Cena nastanitve je za dve nočitvi znašala 41 ?, kar je izredno ugodno. V apartmaju sva bili nastanjeni dve osebi. 

Všeč mi je bilo tudi dejstvo, da je bila lastnica zelo prijazna, apartma je bil izredno čist. Prepričan sem, da apartma čisti lastnica sama.

Apartment Matko se nahaja v vasi Rakovica, ki je od vhoda v nacionalni park Plitvice oddaljen približno 10 kilometrov. Je pa Rakovica lepa in mirna vasica. 

Slike, cene in ostale informacije o apartmaju najdete na www.booking.com/hotel/hr/apartment-matko-rakovica.sl.html, kjer lahko tudi opravite rezervacijo. 

Za boljšo predstavitev, kako je videti apartma v živo, si poglejte videoposnetek na začetku tega prispevka. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja