Astrolog Bern Jurečič

Če naj se predstavim zelo na kratko, potem lahko rečem: slovenski astrolog z več kot tridesetletnimi izkušnjami, predavatelj, učitelj astrologije in astrološki analitik, svoje znanje in bogate izkušnje pa prelivam v posvetovanja s strankami. Po dolgih letih delovanja sem svoje usposabljanje in izpopolnjevanje nadgradil z mednarodno priznano astrološko diplomo, ki sem jo prejel v Chicagu, ZDA.

Astrologija ima izjemno široko paleto pogledov, prijemov in tehnik. Vsak astrolog si skozi čas razvije svoja področja, v katerih je najbolj izurjen, moji specialnosti pa sta predvsem dve: medsebojno ujemanje in potenciali partnerstva ter predvsem vpogled v vzorce, ki smo jih pridobili od časa spočetja do osnovne šole. S slednjo tehniko se ukvarjam že od leta 1994, gre pa za v podzavesti zapisane vzorce, ki še kako vplivajo na naše življenje in odnose. Zelo pogosto gre pri tem za življenjsko pomembne, nemalokrat celo ključne zapise, do katerih pa lahko pridemo s pomočjo posebnega pogleda na rojstno karto.

Vse tiste, ki jih tovrstni pogled zanima oziroma bi radi spoznali o sebi še kaj več, vabim, da se mi oglasite po telefonu ali pa elektronski pošti, dogovorili se bomo za srečanje bodisi osebno v pisarni bodisi na daljavo po telefonu ali Zoomu, česar sestavni del je tudi posnetek pogovora, kar je moja praksa že od leta 2004. Kontakt za to najdete na moji spletni strani www.astrology.si.

Nekaj kratkih prispevkov s področja astrologije, tako za poznavalce kot za manj zahtevne ljubitelje, si lahko ogledate na mojem YouTube kanalu.

Vsem bralkam in bralcem želim same srečne zvezde in vse dobro, od zdravja do denarja! Pazite nase in na svoje bližnje, ostanite zdravi!

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Preberite si svoj letni horoskop 2021 na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ 

V spodnjem video posnetku si poglejte astrološko napoved za mesec december, ki jo je za vas pripravil astrolog Bern Jurečič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja