Želiš iti na zanimivo potovanje brezplačno?

klikni na posamezno sliko za povečavo

Foto: Jurij Kete in Nina potuje

Če si oseba, ki ima rada potovanja, bo tole super ponudba zate!

V sredini septembra se odpravljam na zanimivo 3 tedensko potovanje. Z avtom bom šel preko Hrvaške, Srbije, Bolgarije in Turčije do Armenije in Gruzije. Slednjim dvema državama imam namen posvetiti največ časa. Ob povratku domov, bi kakšen dan namenil še Turčiji.

Kot že večkrat do sedaj, sem tudi tokrat, s sabo pripravljen vzeti eno osebo. Ta oseba, ki bo šla za mano, ne bo imela nobenih stroškov s potjo, niti s prenočiščem. Edini strošek, ki ga bo imela oseba, ki bo šla z menoj, bo hrana. Glede na to, da so cene v Gruziji in Armeniji zelo nizke, bo ta strošek zelo nizek. Verjetno nižji, kot če bi se ta čas prehranjevali v Sloveniji.

Verjetno se sprašujete zakaj na svoja potovanja s sabo vzamem popolne neznance in jim ‘častim’ pot in nastanitev ali v nekaterih primerih celo celotni ‘aranžma’? Odgovor je preprost. Če nekoga vzamem s sabo, me to skoraj nič ne stane. Namreč, če nekoga vzamem s sabo, me gorivo za avto ne stane popolnoma nič več. Prenočišča me v povprečju stanejo maksimalno 25 odstotkov več, ker je cena enoposteljne sobe in dvoposteljne sobe skoraj enaka.

Še en razlog je, zakaj sem pripravljen na svoja potovanja pripravljen nekoga vzeti s sabo. Ker se mi je do sedaj izkazalo, da se mi to v večini primerov izplača. Namreč živim po načelu, da če delaš ljudem usluge, ti večina ljudi, slej kot prej uslugo vrne. To ne pomeni, da od vsakega, ki gre z mano, pričakujem, da mi bo to vrnil. Nimam absolutno nobenih pričakovanj, samo do sedaj se mi je v večini primerov izkazalo, da se mi to izplača.

Največjo korist sem do sedaj imel, ko sem lansko leto po otoku Pag ter Bosni in Hercegovini potoval z Aleksom. Aleks je namreč strokovnjak za snemanje z dronom, fotografijo in tudi na digitalni marketing se spozna zelo dobro. Njega se mi je tako zelo izplačalo vzeti s sabo, ker sem se od njega ogromno naučil. Če bi to znanje pretvoril v številko v evrih, bi bilo vsaj 1.000 evrov. Sem pa prepričan, da se je tudi on od mene veliko naučil. Tako, da sva bila na koncu oba zadovoljna.

Na spodnjih povezavah si lahko preberete vtise nekaj oseb, ki so šle za mano na potovanje.

Šla sem na brezplačno potovanje s Tomažem in s tem še zaslužila – www.zasluzek.org/renata

Zaposlitev v podjetju Gorec d.o.o., ki je ne bom nikoli pozabilawww.zasluzek.org/sanja

Kako sem se imela na potovanjuwww.zasluzek.org/anja

Moj nenavadni poletni odklopwww.zasluzek.org/spela

Na dvotedensko potovanje z neznancemwww.zasluzek.org/peter

Moji vtisi s potovanja po Lošinju in Cresuwww.zasluzek.org/sandra

Nisem si mislila, da mi lahko ena oseba tako zelo spremeni življenjewww.zasluzek.org/anja

Tamarin potopis s potovanja po Filipinihwww.preberite.si/filipini-potovanje

Koga sem pripravljen vzeti s sabo na potovanje?

Osebo, ki si zelo želi potovati, vendar nima za to dovolj denarja.

Osebo, ki ima rada potovanja, vendar nima izkušenj in poguma, da bi se sama odpravila na tako potovanje.

Osebo od katere se lahko kaj naučim (fotograf, dron operater, strokovnjak za digitalni marketing, podjetnik,..).

Oseba, ki ima na socialnih omrežjih veliko sledilcev in je na socialnih omrežjih pripravljena objavljati slike iz potovanja.
Mogoče bo imela malo prednosti (ampak res samo malo) kakšna luštna in fotogenična punca, ki ji ne bo problem, da jo slikam in te slike objavim na socialnih omrežjih. Namreč pol leta se že trudim, da bi uspel na Instagramu, vendar mi to žal ne uspe. Sem pa ugotovil, da v večini primerov imajo na Instagramu največ sledilcev lepe ženske.

Osebo, ki jo zanimajo socialna omrežja in na splošno digitalni marketing, ter ima željo, da bi kdaj delala v našem podjetju. To je namreč lepa priložnost, da se spoznamo in vidimo, če smo za skupaj. Nikoli si ne bom odpustil napake, ki sem jo naredil leta 2015, ko je z mano dva meseca okoli hodila Sanja (njen vtis, kako je bilo delati zame, najdete na ) in ji potem nisem ponudil redne zaposlitve. To je bila tako pridna in skromna punca, ki bi si jo želel vsak delodajalec. Ne vem, kako sem lahko to spregledal.

Tista oseba, ki bo šla z mano, bo imela poleg brezplačnega potovanja še veliko ostalih koristi. Od mene se bo lahko zelo veliko naučila. Sem uspešen podjetnik že vrsto let. Lansko leto so imela podjetja, katerih sem lastnik ali večinski lastnik, več kot 2 milijona evrov prometa in več kot 150 tisoč evrov čistega dobička. Sem zelo velik strokovnjak na področju optimizacije spletnih strani in socialnih omrežij. Glede socialni omrežij imam v mislih predvsem Facebook in delno Youtube. Instagram pa še nisem čisto osvojil, kljub temu, da o njem vem več, kot 99 odstotkov uporabnikov.

Seveda ne bom s svojim znanjem nobenega nič posiljeval, če ga to ne bo zanimalo.

Zavedam se dejstva, da lahko potovanje dveh oseb postane prava nočna mora za oba, če si ta nista kompatibilna in nimata vsaj podobnih interesov. Zato bom malo opisal svoje potovalne navade.

Do sedaj sicer nisem imel še nobenih slabih izkušenj, vendar previdnost ni nikoli odveč. Najbrž nisem imel slabih izkušenj, ker sem pri izbiri zelo previden. Zagotovo ima malo vmes prste tudi sreča.

Glede mojih potovanj moram najprej povedati, da so moja potovanja vse prej, kot luksuz. Kljub temu, da sem uspešen podjetnik z dobrimi prihodki, živim čisto normalno življenje in se ne ‘preseravam’.

Nikakor ne pričakujte hotelov s petimi zvezdicami. Sicer vedno izbiram hotele, ki imajo na Bookingu visoko oceno, kar pomeni, da so čisti, lepo urejeni in je osebje prijazno. V nobenem primeru to ni luksuz. To so popotniški hoteli. Taki hoteli so bili za mojo sopotnico Renato, ki je šla letos z meno na potovanje po Makedoniji in Grčiji, odlični, za mojega znanca, ki mu je luksuz najbolj pomembna stvar na svetu, bi bila taki hoteli čista luknja v kateri ne bi v nobenem primeru prespal.

Veliko bolj sem navdušen nad naravo, kot nad velikimi mesti. Tudi mesta so mi ok, vendar sem nad naravo veliko bolj navdušen. Če je pri vas ravno obratno, verjetno ne bova za skupaj.

Potovanje z mano je aktivno. Verjetno za nekatere tako zelo aktivno, da bi jim je bilo preveč naporno. Prvi dan pričakuj, da se bova skoraj v enem kosu vozila zelo veliko ur s krajšimi postanki. Cilj namreč bo, da čim prej prideva čim dlje v Turčiji. Nato pa začneva v potovanju uživati.

Na potovanjih veliko hodim. Vedno si želim videti, kaj je za naslednjim ovinkom ali hribom.

Da si boste lažje predstavljali, kako so videti moja potovanja, si oglejte moje video posnetke na YouTube. Najdete jih na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos. In slike na mojem instagram profilu – https://www.instagram.com/tomazgorec.

Običajno se je dvakrat na dan. Zajtrk in pozno kosilo, ki je hkrati tudi večerja. Če želiš na potovanju redno jesti 3 krat na dan v restavraciji, potem nikamor ne prideš. Preprosto je dan prekratek. Seveda si vedno lahko kupiš kakšen burek, hamburger ali kaj vzameš s seboj.

Zagotovo nisi prava oseba, da bi šla z mano na potovanje če:

Če spite do desetih zjutraj in vam je težko vstati zgodaj.

Če ste oseba, ki je ves čas negativna in jo vedno nekaj moti. Na primer vročina v avtu, dolga vožnja,… V nobenem primeru nisem s sabo pripravljen vzeti osebo, ki je negativna in vseskozi godrnja.

Na živce mi gredo osebe, ki se vlečejo kot ‘megla’ in jih moraš vedno in povsod čakati. Če ste taka oseba, žal ne bova za skupaj.

Nikakor s sabo ne vzamem osebe, ki ima opravka ali je ga je pred kratkim imela opravek s prepovedanimi substancami. Tudi trava šteje! Te stvari zelo sovražim!

Če vas zanima, da bi šli z mano na potovanje, prosim izpolnite spodnji obrazec.

  Ime in priimek

  Vaš e-mail naslov

  Vaša telefonska številka

  V katerem kraju trenutno živite

  Starost

  Povezava do vašega profila na Facebooku:

  Povezava do vašega profila na Instagramu:

  Napišite par stavkov o sebi:

  Imate kakšne izkušnje s potovanji? Kje vse ste že bili?

  Mogoče pišete blog? Če da, na katerem naslovu ga najdem?

  Zakaj bi šli radi z mano na potovanje?

  Zakaj mislite, da bi moral izbrati ravno vas?

  5/5 - (2 votes)

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.