Nudimo ti priložnost, da greš na zanimivo potovanje popolnoma brezplačno

Če si oseba, ki ima rada potovanja, potem si res moraš tole prebrati do konca.

V podjetju kjer delam (Gorec d.o.o.), pripravljamo nov zanimiv projekt, kjer bomo nekaj osebam ponudili možnost, da gredo na zanimiva potovanja popolnoma brezplačno.

Projekt, ki ga pripravljamo se bo imenoval 20.000 kilometrov z avtom po Evropi.

Namen omenjenega projekta je delo na projektih, kot so I Love Journeys in ostalih projektih, ki so povezani s potovanji in internetom.

Na 20.000 kilometrov dolgo potovanje z avtom se bom odpravil jaz (Tomaž Gorec), v več etapah, ki bodo trajale od 9 do 25 dni.

Na vsako etapo bom s sabo vzel eno osebo, za katero bo to potovanje popolnoma brezplačno. To, da nekomu omogočimo, da gre brezplačno na tako potovanje z mano, nas v podjetju ne stane skoraj nič, vendar je to za naše podjetje zelo dobra promocija.

Potovanje po Evropi

 

Točen plan destinacij še ni določen. Zagotovo bo kar nekaj časa namenjeno hrvaški obali, ker mislim delati en podoben projekt kot sem ga v zadnjem času delal za otok Krk. Skoraj zagotovo se bo šlo do Portugalske na zahodu in Estonije na severu. Za projekt smo že odprli Facebook stran, ki jo najdeš na www.facebook.com/20000-kilometrov-z-avtom-po-Evropi-219042455104739. Tvojega všečka strani bom zelo vesel!

Za eno etapo sem že dobil sopotnika. Včeraj sem namreč Anji Baš povedal za ta projekt in je rekla, da gre zraven vsaj na eno etapo. Anja je glasbenica, ki bo letos nastopila na EMI. Če ji uspe zmagati, bo verjetno preklicala tole rezervacijo, ker sem prepričan, da če zmagaš na EMI, to potem prinese zelo veliko dela. Vseeno pa trdno držim pesti, da zmaga! Z Anjo sva bila skupaj že v Bosni in je super sopotnica. Kako sva se imela si lahko prebereš na www.tomazgorec.si/jahorinska-pravljica.

Oseba, ki bo šla z mano se bo veliko naučila

Ta naša ponudba je še zlasti primerna za tiste osebe, ki jih zanima podjetništvo, internet in potovanja. Prepričan sem, da bo oseba, ki bo šla z mano, od mene dobila zelo veliko koristnih informacij, ki ji bodo kasneje v življenju prišle še kako prav.

To, da se da od mene veliko naučiti, vam lahko potrdita moji zadnji dve sopotnici Sanja in Anja. Kaj pravi Sanja, si lahko prebereš na www.zasluzek.org/zaposlitev. Še bolj pa je najino druženje izkoristila Anja. Kaj vse koristnega se je naučila, si lahko prebereš v njenem prispevku na www.zasluzek.org/mentorstvo-anja-bas.

Te zanima naša ponudba?

Če te zanima naša ponudba, izpolni spodnji obrazec.

Ker je tole res dobra ponudba z naše strani, pričakujemo, da bomo dobili kar veliko prijav. Žal lahko izberemo samo okoli pet oseb. Če hočeš tole priložnost dobiti ravno ti, se potrudi in nam v spodnjem obrazcu, kjer te sprašujemo zakaj naj izberemo ravno tebe, napiši čim več dobrih argumentov.

  Ime in priimek

  Email naslov

  Telefonska številka

  Iz katerega kraja prihajate

  Izobrazba

  Starost

  Napiši nekaj stavkov o sebi

  Zakaj se prijavljaš na tole našo ponudbo?

  Zakaj naj izberemo ravno tebe?

  Od osebe, ki se bo prijavila na našo ponudbo pričakujemo, da je prijazna in pozitivna oseba, ki se ne pritožuje nad vsako malenkostjo.

   

  3 komentarji

  1. ce se zbirate prijave me prosim obvestite, hvala 🙂
   sem namrec ze vse napisala in mi je zbrisalo tik preden sem odposlala… in zato me zanima ce se sploh splaca se enkrat vse pisat 🙂

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja