Dnevni horoskop

dnevni horoskop

Pogledate vsak dan svoj dnevni horoskop in tako izveste kakšno usodo so vam namenile zvezde? Verjamete v svoj dnevni horoskop?

Moj dnevni horoskop za danes pravi:

Dnevni horoskop ? Dvojčka

Vaš dnevni horoskop vas opozarja, da je čas za nekaj popravil v vaših razmerjih. Poskrbite, da boste odgovorili na vse elektronske pošte in potrdili vse načrtovane družbene plane. Vračilo korespondence je najboljši način, da nekomu pokažete, da vam je še vedno mar za njih, je pa to tudi najlažji način. Torej če nimate časa za dolge telefonske pogovore, tudi prav ? na hitro jim pošljite en email in se dogovorite za sestanek. Izberite svoj najljubši lokal ali restavracijo za kosilo, kjer boste lahko obudili vse spomine in slišali vse novosti iz njihovih življenj.
V horoskop načeloma ne verjamem, samo tukaj so mi pa dobro napisali. Gremo kar po vrsti.
– res bo treba nekaj popraviti v mojih razmerjih
– res nimam časa za dolge telefonske pogovore

V bodoče si bom prebral še kakšen dnevni horoskop, pa da vidmo…..

7 komentarjev

  1. Joj tile horoskopi 😀
    Meni je včeraj zjutraj, sredi cartanja z mojim ženska po radiu rekla, da bom srečala staro ljubav in da se bodo čustva vnela nazaj. Da ti vidiš najin pogled… Ampak največja fora pa je, da staro ljubav srečam VSAK dan, ker delava skupaj 🙂

  2. Tale moj prispevek z naslovom dnevni horoskop je napiosan z enim posebnim namenom o katerem bom pisal čez nekaj časa.

    Drugače pa Tan!a tudi jaz ne verjamem v horoskop. Je pa res, da se ti kdaj zdi, da so točno zate napisali.

  3. Hja to res. Ampak kaj pa ponavadi piše v horoskopih? Vsakdanje stvari.. take, ki se “normalnemu” človeku zgodijo slej ali prej, če že ne vsak dan 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja