Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Vsakega od nas vsaj v neki meri zanima tudi naša prihodnost. Med grobimi napovedovalci prihodnosti je tudi dnevni horoskop, ki ga lahko videvamo marsikje – na spletnih straneh, v revijah, slišimo ga tudi na radijskih postajah. Tako kot vsak drugi horoskop tudi (kvalitetni) dnevni sloni na trenutnem gibanju zvezd, astrologi, ki ga pišejo, pa morajo imeti za to kar nekaj znanja.

Samo na tisti dnevni horoskop, ki je napisan izpod rok strokovnjaka, se lahko v neki meri zanašamo, seveda pa naši dnevi ne potekajo točno tako, kot piše v horoskopu, ampak zlasti tako, kot sami ravnamo v določenih situacijah. Dober horoskop vam tako poda neke smernice, kje je morda treba biti nekoliko bolj previden in na katerih področjih se vam na določen dan obeta nekaj dobrega. Zato tudi ni dobro, da se v celoti nanašamo na svoj dnevni horoskop, saj vendarle vsi vemo, da so naši dnevi odvisni zlasti od nas samih. Res je, v zvezdah je nekaj zapisano, vsak posameznik pa se odloči, ali se bo ravnal po horoskopu ali pa morda na nekem področju skušal preseči svoje pomanjkljivosti in slabosti ter izkoristiti svoje prednosti.

Horoskop je torej nekaj, kar vsakega od nas vsaj v neki meri zanima. Če ne drugega, pa iz radovednosti, saj vsak rad prebere, da se mu bo na določen dan zgodilo nekaj res lepega ali prijetnega. Po drugi strani pa nas slaba napoved utegne pahniti v slabo voljo, strah in stres. Prav to pa so stvari, ob katerih naše delovanje pogosto ohromi (namesto pozitivne akcije pa nas zajameta malodušje in strah pred neko spremembo) in na koncu dneva se lahko res izkaže, da je imel dnevni horoskop – prav! Saj smo vendar ravnali tako, kot nam je napovedal.

Torej, če želite, da vam dnevni horoskop pomaga na vaši vsakodnevni življenjski poti, ga seveda lahko prebirate in v tem ni prav nič slabega. Nekoliko slabše je, če se popolnoma opirate nanj in živite zgolj po njem. Ne pozabite, da je vaše življenje v veliki meri v vaših rokah in stvari se vam bodo odvijale tako, kot razmišljate, čutite in delujete.

7 komentarjev

  1. Joj tile horoskopi 😀
    Meni je včeraj zjutraj, sredi cartanja z mojim ženska po radiu rekla, da bom srečala staro ljubav in da se bodo čustva vnela nazaj. Da ti vidiš najin pogled… Ampak največja fora pa je, da staro ljubav srečam VSAK dan, ker delava skupaj 🙂

  2. Tale moj prispevek z naslovom dnevni horoskop je napiosan z enim posebnim namenom o katerem bom pisal čez nekaj časa.

    Drugače pa Tan!a tudi jaz ne verjamem v horoskop. Je pa res, da se ti kdaj zdi, da so točno zate napisali.

  3. Hja to res. Ampak kaj pa ponavadi piše v horoskopih? Vsakdanje stvari.. take, ki se “normalnemu” človeku zgodijo slej ali prej, če že ne vsak dan 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja