Janez Ratajec 

Čas je da v svojem blogu napišem tudi kakšen prispevek o mojih prijateljih in znancih. Naj prvemu pripade ta čast mojemu frizerju, ki mi je prvi rekel zakaj na blogu ne pišem nič o prijateljih.

Moj frizer je že dolgo časa Janez Ratajec iz Trebnjega, znan kot Frizer Ratajec. Čeprav nerad, moram priznati, da je odličen frizer. Jaz sem ga zdaj ene dvakrat izneveril, pa sem se šel k frizerju drugam. Bilo je sicer ceneje, bolj prijetno,… samo frizura pa je le malo drugačna, če te postriže Frizer Ratajec.

Drugače je tale Frizer Ratajec kar v redu fant, sicer malo poseben (kater frizer pa ni), pa kdaj se mu naredi, da se mu iz telefona pomotoma izbriše kakšna telefonska cifra. Če bere bo že vedel kaj mislim.

Če vas pa zanima zakaj zakaj je drugje bolj prijetno

frizerka

Na sliki moja frizerka iz Pal (BiH – Republika Srbska), jaz in naš ‘tamlad’ – od sestre fant.

8 komentarji na “Frizer Ratajec”

  1. Tomaž, če bi mene taka strigla, ne stopim več k Ratajcu, pa magar šel samo zarad frizerja v Bosno. Za druge, k me ne poznajo – imam še zmer frizuro, tako k smo nosil kot najstniki, za te čase torej staromodno … Ampk zame je v redu. In ta tvoja kolegica bi v najslabšem primeru naredila tako, kot jaz želim, ali pa boljšo. Nisem za te čire-čare, asimetrije, barvanje, fru-fru al kaj za boga vse še obstaja …

  2. Ne rečem pa seveda, da Ratajec ne zna strič … Ampk zdej sem bral v eni reviji, kjer izbirajo najboljše frizerje, pa ga ni med 10 …

  3. revije itak ocenijo, kolker jim plačaš, da te visoko postavjo 🙂

    Zakaj se splača it v Bosno mi je itak jasno, zakaj pa se Tom rad hodi postrič v Bosno pa itak vidno 😉

    Lp, Robert

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*