fbpx
Tomaž

Volitve v evro parlament

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Danes so bile volitve v evro parlamet. To so prve volitve v samostojni Sloveniji, ki se jih nisem udeležil.

Prišel sem do tega, kar mi prijatelj Janez govori že več let. Nobena stranka ni vredna mojega (našega) glasu, da se potem norce delajo iz nas.

4 komentarji

 1. Tomaž se strinjam stabo. Jz tud nisem šel na volitve iz istega razloga. Glede na to kar sem videl po tv na predvolilnih bojih niso vredni da dobijo moj glas.

 2. Razmišljam enako. Vsi so brezvezni, noben ne zniža davkov ne za posameznike ne za podjetja. Zmanjšujejo socialo in povečujejo davke, da lahko potem razmetujejo z davkoplačevalskim denarjem. Golobiči in razni podobni bogataši pa davke od svojega zaslužka plačujejo v davčnih oazah! Seveda jih plačujejo tam, ko pa so v Sloveniji tako visoki, a pozabljajo, da so tako visoke določili sami!!! Nisem bil na parlamentarnih volitvah, ne na evropskih in se jih v bodoče tudi ne mislim več udeleževati razen, če pride kak nov obraz oziroma nova pamet, ki bo končno (obljubila) znižala davke, začela spodbujati podjetništvo, posameznike, da zaslužijo več in več ter plačujejo več davkov vendar po normalnih procentih ne pa, da če malo več zaslužiš ti država vse pobere! Res velika motivacija za podjetnike!! KO JIH JEBE.

 3. Nisem edini, ki ne hodi po nepotrebnem več čas zapravljat. Ta druščina se iz leta v veto močno širi. Tranzicija nas še malo zaznamuje, toda občutek imam, da bodo (vsaj nekateri) začeli resno jemat prizadevanja takoimenovanega malega človeka in upoštevat, da tudi z lastnim prizadevanjem in voljo lahko marsikaj spremenimo v svojo korist. Torej: čim dalj stran od volitev! Tja sodijo le tisti, ki mislijo, da je to njihova drževljanska dolžnost. Država bo davke tako ali tako pobirala, ko pa si bomo zaželeli višji življenjski standard, bo štela naša iznajdljivost, pogum in znanje. Naj živi parlamentarna demokracija! :-))))))

 4. Vse to je sicer odvisno od posameznika. Jaz ne hodim na volitve, vendar razumem tiste, ki hodijo.

  Ljudje potrebujejo ZGODBO.

  Potrebujejo tudi ”dežurnega krivca” v tej zgodbi, ki je odgovoren za njihov neuspeh v življenju. Kar pa je najbolj zanimivo: Še finančno ga podpirajo in mu delajo reklamo. Tako k tej zgodbi pristopi še več ljudi !!!

  Politiki pa so v tem odkrili dobičkonosno tržno nišo!

  Kaj češ lepšega:) Začetni kapital, dober marketing, verižno oglaševanje in iskan produkt.

Komentiraj prispevek