Horoskop januar 2022 za vsa znamenja

Zopet je eno burno in kar naporno leto minilo in smo na pragu novega leta, za katerega se vsi nadejamo, da bo dosti boljše. Poglejmo, kaj kažejo planeti za januar 2022. Nebeško ozvezdje januarja 2022 je nagnjeno k intenzivnemu delu in izvajanju načrtov, ki že dolgo zahtevajo pozornost. To je čas, ko bosta naenkrat v retrogradnem gibanju dva osebna planeta in sicer Venera in Merkur. Planet ljubezni in lepote ne obljublja hitrega napredka v osebnem življenju, ampak govori o potrebi po ponovnem premisleku o svojih pogledih na prejšnje odnose. Horoskop za januar 2022 za vse znake zodiaka priporoča, da v vsakdanjem življenju uredite stvari, se znebite nepotrebnih stvari ter predmetov.

Merkur bo zahteval sposobnost poslušanja sebe in iskanja medsebojnega razumevanja z drugimi. Koristno je revidirati svoj družbeni krog in se znebiti nepotrebnih povezav. Na splošno je mesec usmerjen v   uspeh, pomembno je le pravilno določiti strategijo.

Koristno je odvečno energijo iz mlade Lune v ozvezdju Kozoroga, ki sovpada z začetkom leta, usmeriti v načrtovanje in vizualizacijo želja. Uspeh čaka tiste, ki bodo znali pravilno uporabiti solarni vidik, ki krepi odločnost, samozavest in delavnost.

Po horoskopu sodeč, bodo uspešni manjši izleti iz mesta ali dolgi sprehodi. Odlične priložnosti za samouresničitev se obetajo v konjunkciji Venere s Soncem, ki bo 9. januarja. Drzni bodo pokazati svoje talente in si s tem pridobiti priznanje drugih. Še posebej srečni boste tisti, rojeni v  zemeljskih in vodnih znamenjih. Za predstavnike elementov ognja in zraka horoskop za mesec januar 2022 priporoča sledenje tranzitu Marsa. Uspeh pri promociji idej bo odvisen od sposobnosti vašega delovanja bolj široko, odkrito in velikodušno.

Sredi meseca se bosta povečali ambicioznost in želja po izpopolnjevanju poklicnih veščin. Po 16. januarju pa ni priporočljivo začeti s pomembnimi projekti, saj se bo Merkur premikal nazaj in povzročal različne težave. Hkrati je koristno, da se osvobodite omejujočih mentalnih stališč, da delate na govornem in komunikacijskem slogu. Za polno luno 18. januarja v raku je značilna pretirana čustvenost, ki vodi v preobremenjenost.

Januarski horoskop vsem znamenjem svetuje, da se držite zadržanosti in ritma, ne da bi padli v hladnost in zanemarjanje. Koristno je povečati samodisciplino in zavedanje z ločevanjem bistvenega od drugotnega. Hrepenenje po potovanjih na dolge razdalje in želja po prenosu znanja nista izključena.

Tretji teden se z vstopom Sonca v znamenje Vodnarja vse odpre. Zapihal bo veter sprememb in morda boste želeli spremeniti svojo podobo, okolje, se preseliti ali zamenjati službo in skleniti nova poznanstva. Zato horoskop za januar 2022 priporoča, da se ne vzdržite teh drastičnih dejanj. Razvijte svojo sposobnost razmišljanja izven okvirjev in strateško.

Srečanja s prijatelji in prijetna srečanja s sorodniki je bolje načrtovati 23. januarja, ko pride do konjunkcije Sonca in Merkurja. Konec meseca bo Mars prešel v znamenje Kozoroga, kar poveča našo zmožnost koncentracije. Možne so ponovitve situacij iz prvega tedna januarja in vrnitev k nerešenim zadevam. Horoskop za vsa horoskopska znamenja kaže, da obstaja možnost, da jih uspešno dokončate.

Januar 2022 bo najbolj naklonjen devicam, tehtnicam, škorpijonom, strelcem in kozorogom. Na področju zdravja pa bodo blesteli še biki in levi in na področju denarja raki. Vodnarji bodo uspešni na vseh področjih, razen v ljubezni, saj jih januarja ljubezen ne bo tako zanimala, ker jih čakajo druga veselja in izzivi.

Mesečni horoskop januar 2022 za ovna

Splošno: Horoskop za januar 2022 ovnom odpira dobre priložnosti, da uredite svoje osebno življenje in finance. Vendar začetek meseca ni primeren za začetek novih romantičnih razmerij in napredovanje na poslovnem področju. Skoraj celotno obdobje do 29. januarja je Venera v retrofazi, kar bo ustvarilo pomembne naloge za ponavljajoče se situacije in vrnitev k izkušnjam. Možna so tudi srečanja s partnerji iz preteklosti. Ta mesec je lahko namenjen krepitvi obstoječih odnosov. Možno je povečanje odgovornosti in dolžnosti. Trdo delo in predanost, telesna aktivnost in poklicne obveznosti bodo ovnom pomagale, da se počutite v dobri formi.

Ljubezen: V začetku januarja je Merkur v kvadratu vašega Sonca, zato  bodite pozorni na svoje besede in ne hitite s sklepi. Toda že od 2. januarja se bo planet, odgovoren za komunikacije, preselil v ozvezdje Vodnarja, kar bo ovnom omogočilo enostavnost komunikacije in stikov. Vendar horoskop priporoča, da se vzdržite zatiranja partnerjeve volje in vsiljevanja lastnega mnenja. Tudi 2. januarja bo nova Luna v znamenju kozoroga, ki se najbolje posveti načrtovanju kot ukrepanju. Za nove ljubezni je bolje počakati do konca meseca. 

Denar: Uspeh v karieri bo odvisen od zadržanosti in ponižnosti, odgovornost pa bo vodila v poklicno rast. Možno je povečanje števila odgovornosti, zato horoskop ovnom svetuje, da ohranite zadržanost in potrpežljivost. Polna Luna 18. januarja bo v znamenju raka, kar bo ustvarilo napetost za ognjeno znamenje. Horoskop svetuje, da ne sledite lastnemu razpoloženju in tudi ne sprejemate mnenj drugih na svoj račun. Sonce preide v vodnarja 20. januarja 2022, kar ustvarja priložnosti za produktivnost in vodenje, ki bo zagotavljalo podporo drugih, zlasti nadrejenih. Ker pa Mars od 25. januarja do vašega Sonca ustvarja napet aspekt, horoskop Ovna priporoča, da se v svojih ambicijah omejite.

Zdravje: Horoskop kaže, da je to dober čas za nove začetke, povezane s telesno dejavnostjo. Venera v kvadratu proti Soncu tvori napet aspekt ves januar. V tem obdobju se ne smete prenajedati s hrano in pijačo, ampak se morate držati diete. Morda obstaja nagnjenost k prepuščanju in lenobi ter prekomerni porabi. Horoskop za Ovna priporoča, da ne pozabite na svoje dolžnosti in bodite bolj ekonomični v smislu denarja in hrane. Pazite na sinuse in si zavijte glavo v kapo ter šal ter se držite toplega prostora in čaja. To vam bo pomagalo premagati prehlad.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za bika

Splošno: Ves januar 2022 je Venera v kozorogu, kar bo bikom prineslo ugodne priložnosti za krepitev obstoječih odnosov, pa tudi za analizo nakopičenih materialnih vrednot. Mesec je primeren za javno nastopanje, iskanje podpore pri šefih, urejanje stvari v vsakdanjem življenju in osebnem življenju. Ker pa je celotno obdobje planeta ljubezni in lepote v retro fazi, horoskop bikom svetuje, naj ne podležejo pretiranim užitkom in se ne prepuščajo muham. Nebeško ozvezdje januarja 2022 bo spodbujalo k vztrajnemu in osredotočenemu delu, pod pogojem, da se ne boste razpršil po malenkostih, ampak energijo porabili zmerno in ob pravem času. Povečana fizična moč bo pomagala pri reševanju težav tega meseca.

Ljubezen: Številni vidiki ostajajo pomembni v drugi dekadi meseca. V komunikaciji je bolje pokazati zadržanost in skromnost. Povečana samozavest bo prispevala k harmoniji v ljubezni, ustvarjalnosti in družbenih dejavnostih. Polna luna v raku bo 18. januarja. Biki lahko čutite željo po izkazovanju skrbi za družino in partnerja. Ne smejo vas voditi čustva in razpoloženja, bolje se je izogibati samozadovoljstvu in samokritičnosti. Možne so manifestacije sentimentalnosti. To je dober čas za domač čaj in prijetne družinske spomine. Horoskop bikom svetuje, da ga posvetite sprostitvi in okrevanju v družinskem krogu.

Denar: Vodilne lastnosti, ki se kažejo v tem obdobju, bodo postavile temelje za uspeh v karieri. Sonce se 20. januarja 2022 premakne v vodnarja in tvori napet aspekt za bike. Ponos in sebičnost je treba ublažiti, ne bi smeli prevzemati vseh zadev naenkrat. 25. januarja Mars preide v kozoroga, kar vam bo ustvarilo ugoden zagon pri spodbujanju osebnih pobud. Čas je pravi za uresničitev ambicij in krepitev samozavesti. Poleg tega bo Merkur, ki je v retro fazi, od 27. januarja znova vstopil v znamenje kozoroga in vam zagotovil dobro delovanje. Konec januarja v poslovnih stikih uredite stvari in ne začenjate pomembnih zadev, temveč se osredotočite na rezultate preteklega meseca.

Zdravje: Naval vitalnosti vas bo napolnil z optimizmom in poskrbel za dobro zdravje. V začetku januarja Merkur vstopi v znamenje vodnarja, kar se pri vas lahko kaže kot nezadovoljstvo v komunikaciji in nagnjenost k pretiravanju. Horoskop priporoča, da se držite zmernosti. Sonce v Kozorogu, ki tvori trigon vašemu znamenju, bo ustvarilo ugodne priložnosti za samoizražanje. Mars v Strelcu bo ustvarjal napetost na vašem Soncu, kar lahko vodi v neravnovesje med osebnimi ambicijami in voljo drugih. Horoskop vam svetuje, da ne zapadete v aroganco in razdražljivost, ampak da ohranite ravnovesje in pravilnost.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za dvojčka

Splošno: V januarju 2022 horoskop dvojčkom priporoča, da se osredotočite na izpolnjevanje trenutnih obveznosti in energijo usmerite v tisto, kar je resnično pomembno. Večja jasnost pri izražanju misli bo prispevala k strokovnemu razvoju. Krajše izlete in obiske je najbolje izvajati v prvi polovici meseca. V drugi polovici je bolje, če se posvetite trdemu delu in urejanju stvari v vsakdanjem življenju in v osebnih odnosih. Obenem je pomembno, da ravnate pametno pri financah, saj je ves januar Venera v retro fazi. Za vaše znamenje se bodo odprle nove osebne možnosti, samoizobraževanje pa bo prineslo pozitivne rezultate.

Ljubezen: Venera tvori napet aspekt v vašem znamenju. Horoskop priporoča ohranjanje ravnovesja med duševnim in fizičnim ter tudi, glede na retrogradnost planeta ljubezni in lepote, ne sklepati novih poznanstev, temveč krepiti obstoječe odnose. Mars je v Strelcu v opoziciji z dvojčkom. Zanj je značilno povečanje učinkovitosti in hrepenenje po akciji. Vendar se težnje po ostrem izražanju volje povečujejo. Zato vam horoskop svetuje, da se izogibate vrednostnim sodbam in da ste taktični. Polno luno 18. januarja 2022 je bolje preživeti doma, kot v službi. Dvojčki lahko čutite navdih za izražanje, povečana intuicija pa lahko spodbudi ustvarjalna spoznanja.

Denar: Sonce preide v vodnarja 20. januarja, zato se odpre za vas ugodno obdobje poklicnega razvoja. Uspeh v ustvarjalnosti in harmonična komunikacija s sodelavci sta pomembna sestavina tega tranzita. Od 25. januarja bo Mars v kozorogu. Iniciativa in volja drugih se bo morda zdela pretirana, da bi zatrli vaše osebne ambicije. Horoskop vam priporoča, da ne zapadete v aktivno nasprotovanje, temveč da opazujete diplomatsko in vljudno. Konec meseca bo Merkur spet v znamenju kozoroga, kar bo prineslo impulz za dokončanje nerešenih zadev. Vaje za samorefleksijo bodo v tem času pomagale spodbujati duševni mir. Januarski horoskop svetuje, da ste bolj previdni s svojimi sredstvi in se ne delate vseh stvari naenkrat.

Zdravje: Merkur 1. januarja lahko ustvari napetost v komunikaciji med partnerji, zato boste živčni. Vendar se bo že naslednji dan planet premaknil v ozvezdje Vodnarja, kar bo za vas tvorilo odlično obdobje za samouresničitev. Aspect bo prispeval k uspešnim pogajanjem in produktivnemu medsebojnemu razumevanju. Od sredine meseca se Merkur pomika nazaj, zato je bolje biti previden pri komunikaciji in novih poznanstvih za samske. Mlada Luna v Kozorogu 2. januarja 2022 bo dvojčkom dala priložnosti za osebnostno rast. Vendar pa lahko brez ustrezne inteligentne uporabe pride do izbruhov navdušenja.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za raka

Splošno: Januar 2022 je za rake najprej obdobje trdega dela na sebi. To bo čas entuziazma, kipeče energije, povečanih stremljenj in želja, a tudi povečanega konflikta in razdražljivosti. Tranziti Venere in Merkurja svarijo pred velikimi nakupi, dolgimi potovanji in podpisovanjem pomembnih papirjev. Horoskop za rake priporoča previdnost pri poslovnih dejavnostih in pozornost v osebnem življenju. Ekstravaganco in popustljivost je bolje nadomestiti s skromnostjo in osredotočenim delom. Horoskop svetuje ne le izogibanje vplivu drugih, ampak tudi omejevanje manifestacij svojega “jaza”. Proti koncu meseca je priporočljivo natančno oceniti situacije, preden ukrepate. Pomembno je izkoristiti povečano energijo in jo usmeriti v konstruktivno smer.

Ljubezen: V prvi dekadi meseca bo za rake značilno hrepenenje po moči in prevladi, zato konflikti niso izključeni. Volja je lahko v nasprotju z željami drugih, arogantno vedenje pa lahko vodi v medsebojno nerazumevanje. Horoskop za raka za januar 2022 svetuje, da ohranite zmernost pri manifestaciji “ega” in bodite občutljivi na želje partnerja ter družine. Opozicija Lune ne izključuje povečano čustvenost. Od tega obdobja Merkur deluje blagodejno, vendar ne smete pasti v trmo in aroganco. Retrogradna Venera v nasprotju z vašim Soncem poziva k previdnosti pri izkazovanju občutkov.

Denar: Nizka učinkovitost prizadevanj z veliko obremenitvijo lahko privede do preobremenjenosti v drugi dekadi meseca. Horoskop vam priporoča razvrščanje prioritet, postavljanje ciljev in njihovo dosledno uresničevanje. Od sredine meseca Merkur prehaja v retrogradno fazo, zato večje nakupe in podpisovanje pomembnih pogodb raje odložite. Horoskop za januar 2022 svetuje, da na osebnem in finančnem področju upoštevate kratkoročnost, minimalizem in skromnost. Mars v Strelcu lahko povzroči neravnovesje med povečanim navdušenjem in nezmožnostjo, da ga inteligentno uporabite. Polna luna 18. januarja daje ugoden impulz za samouresničitev v poslu.

Zdravje: Od 20. januarja Sonce vstopi v znamenje Vodnarja, zato je možno, da se vam ponovijo situacije iz preteklosti, ki prispevajo k globoki introspekciji. Tranzit bo dal priložnost za pridobitev notranje harmonije in samospoznanja. Racionalizem drugih nasprotuje vašemu ?jazu?, kar lahko pripelje do številnih nesoglasij. Najbolje je, da delate sami. Tranzit Venere še vedno vzbuja željo po prepuščanju užitkom, tudi v hrani, na kar pazite. Horoskop za raka ne svetuje, da bi sledili željam v nasprotju z obveznostmi. 25. januarja Mars preide v Kozoroga, kar lahko v vas povzroči kaos. Zato je priporočljivo strukturirati svoja dejanja in se izogibati naglici.

Splošno: 4

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za leva

Splošno: Horoskop za januar 2022 leve vabi, da se soočite s svojo veliko potrebo, da nehate pripisovati pretiran pomen reakcijam drugih. Bolje je, da se osredotočite na dokončanje stvari, ne da bi izgubljali čas za nerealne načrte. Ne smete se vsiljevati, ker so razlogi lahko nepomembni, posledice pa daljnosežne. Priporočljivo je umiriti svojo trmo in nagnjenost k samoobčudovanju. Večje nakupe, izlete in podpisovanje pomembnih pogodb je bolje odložiti na pomlad. To ni najboljši čas za gradnjo novih odnosov, ugoden pa je za krepitev obstoječih. Horoskop levom poroča, da je mesec ugoden za trdo delo in uravnoteženo telesno dejavnost, ki bo pripomogla k odličnemu počutju.

Ljubezen: Na začetku meseca bo Sonce ustvarjalo predpogoje za povečanje odločnosti, samostojnosti, a tudi izredne trme. Mlada Luna 2. januarja vabi k načrtovanju. Merkur v nasprotju z vašim Soncem lahko povzroči povečan občutek lastne vrednosti ali napade sebičnosti. Obdobje lahko spremljata razdražljivost in živčnost. Horoskop za januar 2022 vam priporoča, da pomirite aroganco in da vas ne vodi ponos. Retrogradna Venera, ki tvori napeto vzdušje, ustvarja težave tudi na osebnem in poslovnem področju. Horoskop svetuje, da se držite ritma, upoštevate svoje dolžnosti in ne pozabite na želje drugih.

Denar: Sonce bo 20. januarja vstopilo v znamenje Vodnarja. Zanj so značilne zbliževanje z vodstvom in medsebojno spoštovanje ter povečanje konfliktov. Horoskop vam za januar priporoča zadržanost. Merkur ustvarja ugodno obdobje za vrnitev k nerešenim zadevam v poslu. Venera še naprej deluje napeto, zato ne pozabite na potrebo po varčevanju denarja in zmernosti pri izražanju besed. Mars 25. januarja preide v kozoroga in tvori napeto ozvezdje v vašem znamenju. Horoskop vam priporoča ohranjanje ravnovesja med željami drugih ljudi in osebnimi ambicijami.

Zdravje: Harmonični vidik Marsa v strelcu bo prispeval k navalu vitalnosti. Ta mesec je najbolje biti potrpežljiv in sklepati kompromise. Poleg tega je od 16. januarja pri komunikaciji priporočljivo biti previden in ne dajati prenagljenih obljub. Bodite skromni v izražanju čustev in sposobni biti zadovoljeni z malo. Mars v trigonu do znamenja leva bo prispeval k odlični zmogljivosti in produktivnosti. Svetuje vam, da se osredotočite na dokončanje tekočih opravil, predvsem tistih, ki so povezani s telesno dejavnostjo. 18. januarja bo polna luna v znamenju raka, kar bo ugodno vplivalo na možnost samospoznanja in občutka notranje harmonije.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za devico

Splošno: Horoskop za device za januar 2022 priporoča iskanje optimalnega ravnovesja med impulzivnostjo in previdnostjo. Za ta mesec so značilni odlično zdravje, čustvena stabilnost in ugodne možnosti za uveljavljanje interesov. Za device pa so značilni pretiran perfekcionizem, aroganca in nekaj odmaknjenosti od realnosti. Trezno morate oceniti izvedljivost svojih ciljev, pri doseganju pa bi morali izbrati le poštene, etične metode, ne da bi zapadli v obsojanje in živčnost. Januarja 2022 sta vroči temperament in agresivnost kontraindicirana. Medtem ko delujete odločno in neodvisno, se splača ostati taktičen in diskreten. Koristno je izvajati velnes postopke in šport, vendar je bolje odložiti velike nakupe.

Ljubezen: V začetku meseca bo Sonce v trigonu v znamenju device, kar  vam poveča pogum in vitalnost. To je dober čas za ustvarjalno samoizražanje in dialog z otroki. Merkur v vašemu Soncu spodbuja koncentracijo, vztrajnost, a tudi pretirano trmo. Horoskop vam priporoča izogibanje kritikam in snobizmu. 2. januarja 2022 bo nova Luna v znamenju kozoroga, takrat se je najbolj smiselno posvetiti načrtovanju. Venera bo tvorila pozitiven vidik in družabni dogodki ter komunikacija bodo uspešni. Vendar se je treba zavedati, da je planet v retro fazi, zato je bolje okrepiti obstoječe odnose, kot pa začeti nove. Mars v kvadratu z vašim znamenjem lahko kaže samovoljo in aroganco. Horoskop svetuje, da ne podležete provokacijam.

Denar: Sonce preide v vodnarja 20. januarja zato spontanost in nepredvidljivost obdobja ustvarjata dobre priložnosti za ustvarjalne projekte. Vendar pa horoskop svetuje, da se izogibate ekscentričnosti in ne iščete napak v malenkostih. Merkur, ki se giblje nazaj, bo od 26. januarja znova vstopil v kozoroga, ki bo vašemu znamenju tvoril ugodno mentalno ozadje, olajšal analizo nerešenih zadev in spravil v red stike.  Od 25. januarja bo Mars v kozorogu, kar bo pozitivno vplivalo na počutje in razpoloženje, saj vam bo povečana samozavest pomagala pri izvajanju tekočih nalog. Marsov kvadrat povečuje konflikte in krepi konkurenco. Pri delu se je najbolje izogibati soočenju in nepremišljenosti.
Zdravje: V prvem tednu vam bo Sonce dalo val vitalnosti, odobravanje drugih in sposobnost izražanja. Horoskop opozarja, da Merkur, ki zavzame napet položaj od sredine meseca lahko prispeva k veliki verjetnost napak, zato je pomembno, da skrbno preverite dokumente in ne hitite s pomembnimi odločitvami, ker bi vas to lahko spravilo v stisko in ob zdravje. Kljub aspektu Venere, ki prispeva k rasti kreativnosti, vam horoskop priporoča zmernost v užitkih in izdatkih.  Polna Luna 18. januarja je ugoden čas za počitek in krepitev družinskih odnosov.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za tehtnico

Splošno: Horoskop za januar 2022 kaže, da bodo glavni trendi meseca povečanje ambicioznosti, poguma in neodvisnosti ter pretirana zahtevnost in obsedenost. Priporočljivo je, da se ne izogibate odgovornosti, ampak se izogibate manifestacijam ekstravagance. Ta čas lahko gre v dobro strokovnega področja, če ste pozorni do drugih in se najde razumen kompromis. Odpornost proti skušnjavam, sposobnost zaobiti ostre vogale brez pritiska na partnerja bo zelo koristno v obdobju retrogradne Venere. Horoskop vas poziva k miru in ravnovesju na osebnem in materialnem področju. Ves januar bo Merkur omogočal plodno interakcijo, vendar vas spodbuja, da v komunikaciji upoštevate največjo taktnost.

Ljubezen: Napet aspekt Sonca bo v začetku meseca ustvaril težave pri samouresničevanju. Zanj so značilna nasprotja z drugimi zaradi izražanja potreb in mnenj. Horoskop vam priporoča, da zavestno pokažete svojo voljo, pri čemer upoštevate interese svojih partnerjev. Mlada Luna 2. januarja bo pomagala postaviti temelje za prihodnji uspeh, samski načrtujte in sanjajte. Na finančnem področju in v osebnih odnosih bo zmernost bolj uporabna, navsezadnje retrogradna Venera tvori kvadrat z vašim Soncem. Horoskop vam priporoča opazovanje občutka za sorazmernost.

Denar: Tranzit je povezan tudi s produktivnimi pogajanji in manjšimi potovanji. Poleg tega vam bo Mars v strelcu dvignil samozavest in odločnost za spodbujanje karierne rasti. Obdobje od 20. januarja bo ugodno za ustvarjalno dejavnost in uspešno realizacijo talentov. Povečano osebno vodstvo, navdušenje in velikodušnost bodo našli podporo in odobravanje tistih okoli vas. Toda bližje koncu januarja so možni izbruhi razdražljivosti in nezmožnosti koncentracije. Horoskop vam za januar 2022 svetuje, da ste v komunikaciji korektni in da ne podležete razpoloženju, temveč se osredotočite na aktualne zadeve. Horoskop priporoča, da ste vljudni in disciplinirani, da natančno pretehtate besede in dejanja.

Zdravje: Ne opravljajte veliko stvari hkrati in ne obljubljate, bodite previdni, tranzit Sonca svari pred takšno nepremišljenostjo. Horoskop vam svetuje, da pravilno ocenite svojo moč in počivate več. Za drugo polovico meseca bosta značilna povečanje intelektualnih in komunikacijskih aktivnosti. Nezmernost in lenoba lahko ovirata izvajanje vaših načrtov. Horoskop predlaga ohranjanje samokontrole in izpolnjevanje obljub. Marsov trigon bo vzdrževal visoko telesno aktivnost, ki bo pripomogla k uspešnemu reševanju problemov. Polna luna 18. januarja bo okrepila čustvenost, kar ne škodi, če si uredite prost dan.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za škorpijona

Splošno: Zaradi konstruktivnih vidikov Marsa skozi ves mesec je januar 2022 odličen čas za škorpijone, da utelesite izvirne ideje in strateške načrte. Pobuda in pogum vam bosta omogočila uspeh na poklicnem področju. Hkrati horoskop svetuje, da ravnate pošteno in se izogibate zvitosti in dvojnim merilom. Za učinkovito uporabo ustvarjalne energije bosta potrebni izjemna samodisciplina in sposobnost koncentracije. Toda pri napredovanju po karierni lestvici ali razvoju podjetja škorpijoni ne smete pozabiti na družino in osebno življenje, navsezadnje je uspeh v poslu v veliki meri odvisen od medsebojnega razumevanja z ljubljenimi. Najti skupni jezik z okoljem in pravilno komunicirati svoje misli je lahko ta mesec zastrašujoča naloga. Horoskop priporoča, da ste v komunikaciji vljudni in taktični.

Ljubezen: Sredi meseca boste škorpijoni uspešni v javnem nastopanju. Dober čas je za pridobitev podpore vplivnežev ali za osebna prijateljstva in zveze. Za polno Luno 18. januarja, čeprav je zanjo značilna pretirana sentimentalnost, vam bo vidik Lune dal čustveno stabilnost in vzdušje. Druga dekada meseca je zelo primerna za razvoj obstoječih romantičnih odnosov, vendar se je treba izogibati skušnjavi, da bi se podali na ljubezensko avanturo. Zahvaljujoč Marsu lahko škorpijoni delujete pogumno in neodvisno, vendar horoskop za januar 2022 svetuje, da se izogibate javnemu poročanju o svojih načrtih.

Denar: To je odlično obdobje za izvajanje inovativnih projektov in družbenih aktivnosti. Po mlaju 2. januarja se utegnejo odpreti priložnosti za uresničitev naših načrtov. Vendar pa je vredno razmisliti o kvadratu Merkurja do vašega Sonca. Aspekt bo povzročil težave pri izražanju misli in nesporazume zaradi razdražljivosti. Januarski horoskop vam priporoča, da ne hitite s sklepi in ostanete mirni. Obstaja možnost, da prevzamete vodstveni položaj ali izboljšate sposobnosti in talente. Toda na romantičnem in finančnem področju ne smete pričakovati hitrega razvoja dogodkov. Horoskop svetuje, da pokažite odločnost v poslu in se zanašate na intuicijo. Vendar položaj Merkurja svari pred precenjevanjem svojih sposobnosti. Po 16. januarju ne bi smeli hiteti z novimi stvarmi, bolje je dobro premisliti, kako dokončati stare.

Zdravje: Pozitiven vpliv Sonca na začetku meseca vas bo napolnil z vitalnostjo. Za zadnjih deset dni v mesecu je značilno zmanjšanje splošnega počutja. Osebne ambicije pa se bodo povečale in jih je treba usmeriti v konstruktivno smer. 26. januarja bo Merkur spremenil jezo v usmiljenje in se iz kvadrata premaknil v sekstil, kar aktivira mentalni potencial, daje lahkotnost in jasnost misli. Hkrati horoskop trdi, da je koristno pogledati nazaj in se vprašati: ali so tam kakšne nerešene zadeve in neopažene priložnosti. Planet ljubezni in lepote Venera bo v vaše življenje prinesel milost, ob upoštevanju občutka sorazmernosti pri porabi in zabavi. Mars vam bo od 25. januarja, ko bo oblikoval sekstil do vašega natalnega Sonca, dal priložnost, da postanete vodja, kar vam bo dalo zalet. Ko boste pokazali voljo, samozavest in pogum, vas bodo drugi lahko podprli.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za strelca

Splošno: Januar 2022 bo za strelce v znamenju novih idej in veliko priložnosti za njihovo izvedbo. Energetski potencial predstavnikov ognjenega znamenja in podpora drugih bosta ustvarila trdne temelje za uresničitev načrtov. Večja prizadevnost in odločnost bosta privedla do visoke produktivnosti dela. Komunikacijske sposobnosti in aktivna predanost bodo obrodile sadove v karieri. Toda sklenitev novih poznanstev je bolje odložiti. Ne smemo pozabiti, da je treba sile porabiti pametno, izogibajte se ekstravagantnosti in metanju prahu v oči. Horoskop vas opozarja, da se ta mesec ne bi smeli lotiti večih stvari hkrati. Priporočljivo je, da za svoje finančno počutje poskrbite tako, da se vzdržite impulzivnih nakupov.

Ljubezen: Tranzitni Merkur kaže, da je prva dekada v mesecu primerna za razkritje mentalnega potenciala, kar bo očaralo vas in druge. Veliko informacij in znanj, ki jih boste pridobili v tem času, vam bodo koristili v prihodnosti. Sonce v polsekstilu vam bo povečalo diplomacijo in prilagodljivost, kar bo prispevalo k priljubljenosti v družbi in pri nasprotnem spolu. Mlada Luna 2. januarja vam bo dala dobro priložnost za ustvarjalno izražanje. Aspekt Venere se bo manifestiral z osebnim šarmom in privlačnostjo, kar lahko vodi do uspeha pri nasprotnem spolu za samske. Konjunkcija Marsa svetuje, da besede uporabljate pametno in se izogibate pritisku na druge, tako na družino, kot bodočega partnerja ali sodelavce in prijatelje.

Denar: Sonce bo poklicnim težnjam dalo samozavest in moč, v zvezi s katerimi je možna pomembna karierna rast. Ob koncu meseca se lahko pojavi še večji ustvarjalni impulz, zato boste želeli ustvarjati in voditi. Izkoristite ta trenutek, da zgradite odnose z družino in službenimi partnerji. Dejansko bo od 20. januarja Sonce tvorilo sekstil vašemu znamenju. Od 26. se bo delovanje Merkurja v horoskopu pokazalo v sposobnosti lovljenja nezavednih impulzov in misli drugih. Razumevanje notranjega pomena besed in hitro dojemanje informacij vas lahko pripeljejo do vodilnega položaja. Odzivnost, velikodušnost in usmiljenje, ki jih daje polsekstil Venere, bodo prav tako pripomogli k priljubljenosti pri drugih. Številni primeri, ki čakajo na izvršbo, bodo učinkovito rešeni. Do sredine meseca se lahko pojavi želja po upokojitvi. Vendar je to priporočljivo preložiti na 16. januar, ko se bo Merkur obrnil.

Zdravje: Sredina januarja vas bo potopila v vrsto različnih dogodkov, ki se bodo spreminjali kot v kalejdoskopu. Povečana fizična vzdržljivost, ki vam bo služila januarja, zahvaljujoč vplivu Marsa, bo pomagala pri soočanju s številnimi pogajanji, sestanki in kratkimi potovanji. Povečala se bo tudi občutljivost za lepoto. Horoskop vam priporoča, da se posvetite različnim vrstam umetnosti.  Prekomerna energija lahko povzroči preobremenjenost. Bolje je, da prihranite svojo energijo, še posebej 18. januarja, ko nastopi polna luna. Od 25. januarja tranzit Marsa, čeprav bo zagotovil naboj vitalnosti, svari pred neprimerno porabo vaše energije.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za kozoroga

Splošno: Horoskop za januar 2022 pravi, da Kozorogi niso skopi, saj drugim podarijo več pozitivnega. Manifestacija velikodušnosti in dobrodelnosti vam bo omogočila, da se počutite najbolje. Vendar se ne zadržujte na egu in izkazujte prizanesljivost do lastnih slabosti in lenobe. Ta mesec bosta močna telesna dejavnost in trdo delo postala vir zapolnitve notranjih virov. Obdobje je dobro za duhovno rast in iskanje harmonije. Delajte to, kar ljubite, ker bo to pripomoglo k vašemu dobremu počutju. Prav tako je koristno biti pozoren na otroke in romantične interakcije. Vaš horoskop trdi, da je januar 2022 ugoden za ambiciozne načrte, ki jih vam bo z ustrezno predanostjo zagotovo uspelo uresničiti.

Ljubezen: Venera v vašem znamenju bo odprla možnosti za krepitev ljubezenskih odnosov. Delovanje Merkurja se bo pokazalo v mentalni fleksibilnosti in prefinjenosti v komunikaciji z nasprotnim spolom. Sposobnost učinkovitega sporočanja misli drugim vam bo omogočila reševanje številnih trenutnih težav doma ali z bodočim partnerjem. Venera je naklonjena vplivanju na javnost in pridobivanju prestiža. Priporočljivo je, da ne zapadete v ekstravaganco in čustvenost. Mars pol-sekstil s kozorogom vam bo zahvaljujoč prijaznosti in skromnosti dal možnost vzbuditi zaupanje drugih. Na polno Luno 18. januarja čustveno ozadje lahko preseže vaše meje, zato horoskop priporoča preživljanje časa v umirjenem domačem okolju.

Denar: Pozitivni tranzit Sonca bo okrepil vašo vero vase in vam dal samozavest ter željo po samostojnem delovanju. Odličen čas, da povečate svojo priljubljenost v ekipi in predstavite napredne ideje. To bo olajšal polsekstil Merkurja, ki daje pobudo in diplomacijo, potrebno za utelešenje poslovnih idej. Ne bi smeli viseti v oblakih in se prepuščati iluzijam, jasno si morate zastaviti cilje in začrtati načine, kako jih doseči. Mlado luno 2. januarja je priporočljivo uporabiti za pripravo načrtov za tekoči mesec. Harmonični aspekt Marsa bo pripomogel k odločnemu vzponu na vrhove, a vaš horoskop svetuje, da tega ne poveste naglas v javnosti. V drugem tednu je koristno čim bolj pokazati ustvarjalnost in obvladati obrt ali se ukvarjati z umetnostjo.

Zdravje: Konec meseca vas bo razveselilo Sonce, ki bo okrepilo intuicijo in nežnost zato se boste dobro počutili. Vpliv Merkurja bo povečal pretok informacij, olajšal iskanje potrebnih informacij, kar bo prispevalo k umskemu delu. Horoskop pa svetuje, da skrbno preverjate prihajajoča dejstva in spremljate lasten govor. Delovanje Venere bo povečalo privlačnost in verjetno spodbudilo spremembo podobe. Vendar je bolje, da to pustite za prihodnost, ko se bo neposredno gibanje planeta nadaljevalo. Od 25. januarja je priporočljivo ravnati pogumno in neodvisno in se izogibati se prepirom ter pritiskom na partnerja, drugače bo to vplivalo tudi na vaše zdravje. Horoskop za januar 2022 priporoča zadržanost in taktičnost.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za vodnarja

Splošno: Horoskop za januar 2022 vam obljublja srečno obdobje za razvoj talentov, pridobivanje potrebnih veščin in javno dejavnost. Povečana radovednost bo prispevala k povečanju erudicije in mobilnosti uma k njegovi učinkoviti uporabi. Gracioznost in milost bosta postali ključ do uspeha pri nasprotnem spolu. Vendar horoskop ne priporoča spuščanja v romantične avanture, pa tudi finančnih naložb. Januar je primeren za intelektualno delo in plodno poslovno komuniciranje. Vaš horoskop kaže, da želja po tem, da bi bili povsod pravočasni in da bi ugodili vsem, lahko privede do preobremenjenosti. Blaginja bo spodbujala občutek namena in sposobnost ohranjanja ravnovesja med kolektivnim in osebnim.

Ljubezen: Obdobje je primerno za izkazovanje individualnosti in spodbujanje drznih idej in ne za partnerstvo. Intuicija in občutljivost za informacije se bosta izostrili in možna so odkritja, prodiranje v skrivnosti in razumevanje skritih namenov. Venera lahko prinese zadovoljstvo z družabnih dogodkov. Horoskop za januar 2022 pa vam svetuje, da izkoristite povečan šarm za pridobitev priljubljenosti v družbi. K temu bo pripomogel tudi Mars, ki bo za vaše znamenje ustvaril polsekstil, ki se bo manifestiral s pridnostjo in zmožnostjo sklepanja kompromisov. Toda bolje je, da svoje načrte izvajate na skrivaj pred drugimi, tudi pred družino in partnerjem.

Denar: Nenadna spoznanja in občutljivost za lepoto bosta postala zvesta spremljevalca druge dekade meseca in bosta prispevala k navdihnjenemu delu na ustvarjalnem področju. Radovednost in pronicljivost, ki sta lastni vodnarjem, bosta okrepljena z delovanjem Merkurja. Planetarna povezava bo dala samozavest vašemu govoru, komunikaciji pa dinamiko in celo nekaj naglice. Zato vas horoskop svari pred lahkotnimi obljubami, še posebej od sredine januarja, ko se bo planet stikov premaknil nazaj. Vendar se dejavnosti ne smete izogibati, saj bo Mars tvoril ugoden aspekt za obrambo poklicnih interesov in življenjskih načel. Horoskop ne priporoča prevzemanja pretirane odgovornosti in izogibanje provokacijam. Mlada luna 2. januarja je najbolje posvečena načrtovanju. Tranzitni Merkur bo razširil krog stikov in povečal verodostojnost argumentov. Treba je neposredno, odkrito izražati misli in pozorno poslušati sogovornike, ne da bi z avtoriteto pritiskali na druge.

Zdravje: Na vitalnost bo dobro vplival tranzit Sonca. Polna luna 18. januarja je lahko čustveno stresen dan. Odlično zdravje in pozitivna naravnanost vas bosta razveselila v prvi dekadi meseca. Sonce v polsekstilu z vašim znamenjem bo poskrbelo za notranjo harmonijo, ki vodi do duhovne rasti. Temu je naklonjen tudi aspekt Venere, ki daje predstavnikom zračnega znamenja možnost, da se izkažete kot očarljiva oseba z izvrstnim okusom, sekstil Marsa pa vam ne bo pustil, da bi sedeli križem rok. Zanj je značilna želja po izolirani dejavnosti in želja po takojšnjem doseganju rezultata. Horoskop svetuje izogibanje površnosti in naglici. Konec meseca vas bo oblil val energije in naboj optimizma.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop januar 2022 za ribi

Splošno: Horoskop za januar 2022 obeta obdobje, polno idej in veliko priložnosti za njihovo uresničitev. Aktivna interakcija s sodelavci in partnerji vas bo vodila do donosnih poslov ali promocij. Pozoren odnos do lastnih idej in idej drugih lahko povzroči nove zanimive projekte. Januar 2022 vam obljublja podporo drugih, ki bo dosežena zahvaljujoč lastnostim, kot so dobra narava, pridnost in odgovornost. Venera v fazi retrogradnega gibanja, čeprav ne obljublja vrtoglavega uspeha v osebnem življenju, je ugodna za razvoj odnosov. Upoštevati je treba le priporočila horoskopa in pokazati vljudnost in občutljivost pri komunikaciji z ljubljenimi. Planetarni tranziti prav tako svarijo pred naglico in vročino.

Ljubezen:  Merkur v polsekstilu do Sonca bo navduševal z nenadnimi spoznanji in lahkotnostjo komunikacije, ustvarjanjem pogojev za intelektualno delo in delo z ljudmi ter sodelovanje s partnerjem. Od 16. se planet komunikacij obrne nazaj, zato horoskop svetuje, da se ne oddaljite od realnosti. Polna luna 18. januarja je lahko dan aktivne rekreacije in najrazličnejših stikov. Zahvaljujoč vplivu Venere bo interakcija z drugimi tako učinkovita, da boste lahko na svojo stran pritegnili celo nasprotnike. Vendar aspekt Marsa svari pred vsiljivimi pogledi in nepremišljenimi dejanji. Dobro razpoloženje in optimizem bosta pripomogla k izboljšanju družinskih odnosov.

Denar: V začetku januarja bo povečana energija, ki jo ribam podarja Sonce, pomagala pri reševanju poslovnih težav. Merkur v Kozorogu bo pripomogel k prijetni komunikaciji in uspešnim pogajanjem. Horoskop priporoča, da času na novo Luno 2. januarja v ozvezdju Kozoroga posvetite načrtovanju. In od naslednjega dne bo planet stikov oblikoval nov vidik, ki vam bo pokazal iniciativo in diplomacijo. Venera bo ustvarila ustrezne pogoje za prepoznavanje talentov in vaših najboljših lastnosti s strani drugih. Vendar Marsov kvadrat januarja 2022 svari pred preobremenjenostjo in nasilno čustvenostjo. Sedina meseca bo plodna za gospodarstvo. Morda pojav novih obveznosti, katerih izpolnjevanje Ribam obljublja napredovanje, bonuse ali drugo nagrado.

Zdravje: Prehod Sonca v znamenje vodnarja v tretji dekadi vam bo  dal duševni mir. Pomiritev bo prišla zelo prav, navsezadnje intenziven tranzit Marsa še naprej deluje in povzroča burna čustva. Toda že 25. januarja se bo kvadrat v horoskopu spremenil v sekstil, kar bo ustvarilo primerno podlago za izvajanje načrtov. Zdaj bosta pobuda in celo konkurenca prispevala k uspehu. Poleg tega bo Merkur, ki tvori sekstil vašemu znamenju, zagotovil prožnost in mobilnost uma. Položaj planeta ljubezni in lepote ne izključuje srečnega naključja v odnosih ali financah. Vendar horoskop za januar 2022 opozarja, da je treba upoštevati interese drugih in se izogibati pretirani porabi.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop januar 2022?

Januar 2022 je povprečno v redu za vsa znamenja. Mesec je nagnjen k uspehu s tem, da je potrebno revidirati vse za nazaj od odnosov do projektov in svojih dejanj, ter na podlagi tega se lahko napreduje naprej. Mesec ni naklonjen velikim projektom in začetkom ter novim stvarem in partnerstvom, bolje je dokončati pretekle zadeve ali jih prekiniti.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu decembru?

V ljubezni bodo januarja imeli največ sreče device, tehtnice, škorpijoni, strelci ni kozorogi. Ker pa je Venera planet ljubezni retrogradna večino časa, ta mesec na splošno ni naklonjen novim partnerstvom, ampak bolj utrjevanju in čiščenju starih ter preteklih ljubezni.

Katerim znamenjem bo horoskop januar 2022 naklonjen?

Januar 2022 bo na vseh področjih na splošno najbolj naklonjen devicam, tehtnicam, škorpijonom, strelcem in kozorogom. Kar se tiče zdravja, se jim bodo pridružili še biki in levi. Na področju denarja pa še raki. Vodnarji bodo imeli uspeh na vseh področjih, razen na ljubezenskem, ker jih ta mesec ljubezen ne bo zanimala, saj bodo zaposleni z drugimi novitetami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja