Horoskop maj 2022 za vsa znamenja

Horoskop maj 2022 obeta dosti dobrega na področju ljubezni. Maj je mesec cvetja in veselja, novih začetkov in prave pomladi, ki kaže na to, da bo kmalu zrelo poletje. Vse cveti in se veseli življenja. Maja so stara ljudstva praznovala praznike bogastva, rasti in sreče, življenje ter moč. Letošnji maj bo gotovo spet poln čebel in upamo na čim manj mraza, da bodo rastline polno obrodile, ker je najbolj pomembno, da je ta mesec sončno in toplo, da čebele oprašijo rastline. Prav zato se največ porok zgodi maja že od nekdaj, kar nam je v krvi, da ta mesec častimo in jemljemo kot mesec plodnosti in začetek pravega življenja. Poglejmo si, kaj kaže horoskop maj 2022 in kaj nas lepega čaka ter čemu se je dobro izogniti.

Naslovljeno na vsa zodiakalna znamenja, tako pravi horoskop maj 2022, planeti čakajo na vas, da se odločite, kaj boste maja počeli? Najbolje, da tisto, kar vam je najbolj všeč. Čaka vas lepa in sladka sezona, lahko pa se vam pri tem uživanju tudi kdo pridruži. Poglejmo, kaj bo obračalo vaše življenje na splošno, pa družino in ljubezen, kakšne so vaše napovedi za ta mesec? Za vsakogar se najde nekaj.

Ne glede na to, ali ste par ali samski, je ta mesec možnosti srečanja druge osebe veliko, kaže horoskop maj 2022. Pomembno pa je, da ohranite dobro dinamiko, motivacijo, moralno in fizično formo na vrhunskem nivoju. Čas je, da prevzamete nov ritem vsakdanjega življenja, na primer po napornem delovnem dnevu se dobro zabavate in se sprostite, skupaj s prijatelji ali družino, ob tem pa uživate v mehkobi, ki nam jo ponuja ta lep mesec maj.

To obdobje je spodbudno, saj prihajajo velike spremembe, če se ozremo v horoskop maj 2022. Na mnogih področjih je maj mesec prenove. Jupiter bo svoje bivanje v znamenju rib zaključil. 10. maja, zato je to čas, da znamenja vode in zemlje zgrabite še zadnje priložnosti, ki vam bodo na dosegu! Za motivacijo lahko računate na Marsa, ki je prav tako v ribah in na Sonce v biku. Zaradi teh blagodejnih vplivov bodo nekateri deležni podpore v zadnjem trenutku.

Ostala znamenja se boste lahko lotila projekta, ki vam je pri srcu in vam je pomemben. Za tiste, ki ste zadnje mesece omahovali in se še vedno obotavljate, da bi sprejeli to, kar se vam ponuja, je močno priporočljivo, da se zberete, če želite, da se vaša situacija premakne v pravo smer.

Znamenja v elementih zraka in ognja se boste od 11. maja naprej veselila prehoda Jupitra v znamenje ovna. V teh okoliščinah se bodo strogi in posmehljivi učinki Saturna omilili. Planet sreče in širitve vam bo prinesel novo dinamiko. To bo dalo zagon tistemu, kar ste počeli prejšnje mesece. Ovni so tisti, ki jim Jupiter najbolj ustreza, česar ni treba posebej poudarjati.

V mesecu maju bodo vsa znamenja uživala v ljubezni in medsebojnem razumevanju. Horoskop maj 2022 pravi, da boste ljubezen lahko našli, spremenili ali se s partnerjem uskladili, eni več drugi malo manj. Najbolj bodo v ljubezni blesteli dvojčki, raki, škorpijoni, ribe, strelci, tehtnice, device, kozorogi ni vodnarji. Maj 2022 pa bo na vseh področjih svojo naklonjenost podaril najbolj strelcem, tehtnicam, devicam, kozorogom in vodnarjem. Izkoristite dober vpliv planetov, dokler traja. Na splošno se bodo naboje počutili raki in škorpijoni, strelci, tehtnice, device, kozorogi in vodnarji. Zdravje bo super služilo prav tem znamenjem in še dvojčkom.

Mesečni horoskop maj 2022 za ovna

Splošno: Začetek bo nežen za ovne. Potrebovali boste potrpljenje, da boste končno videli pomembne spremembe v vašem življenju. Nekateri planeti z vami niso mehki, zato so možne nekatere nenadne zamude, vendar pričakujte, da boste nadoknadili zamujene sestanke in druge nepredvidene dogodke, situacije ne bodo katastrofalne, ampak le nekoliko omejevalne. Obstaja pozitivna točka, ki pavi, da kljub težkemu času, bo vaš nasmeh ostal nedotaknjen, in vam ta čas ne bo pokvaril ničesar. Hitro se bo vse vrnilo v red. Od tretjega tedna naprej so lahko  manjše težave, ki pa se bodo razblinile zaradi dobre vibracije, ki dajejo zagon vašim projektom. Sreča bo prišla v vaše znamenje ob koncu meseca in takrat izkoristite priložnosti. Vaši odnosi bodo močnejši, ustvarjajo se nove vezi.

Ljubezen: Vaša impulzivna dejanja so vsem dobro znana in ta mesec jih boste imeli obilno. V ljubezni niste varni pred nesoglasji, a od 21. maja naprej boste pod zaščito zvezd, zato boste lahko komunicirali brez strahu pred prepirom. Pred koncem meseca bo sentimentalno življenje vse boljše.

Vezani boste včasih tako omejeni, da lahko postane za vašega partnerja neznosno in namesto, da bi podžigal napetosti, bo vaš zakonec skušal umiriti situacijo in to bo zelo dobro delovalo. Izogibajte se premišljevanju v svojem kotu in obnovite dialog. Pokažite svoje občutke tako, da razkrijete malo več.

Samski ovni, pomlad je! Ko spoznavate nove ljudi, ker je obdobje primerno, je v vašem umu zelo jasno, da greste iskat ljubezen. Drugi teden mesena maja imate možnosti za ustvarjanje novih povezav. Zdi se, da vam vse uspeva.

Denar:  S prihodom Jupitra v vaše znamenje 11. maja se boste počutili veliko bolje! Sreča nikoli ne pride sama. Mars se ji bo pridruži 25. maja. V teh okoliščinah vam Saturn ne bo več nalagal prejšnjih omejitev, ki vas ogrožajo, ampak vam bo dal strukturo, ki vam manjka. Z drugimi besedami, namesto da bi vas upočasnil, vam zdaj pomaga, da se premikate naprej v pravem vrstnem redu! Torej, če vaši projekti nenadoma dobijo podporo od vplivnih ljudi, izkoristite priložnost, da vzletite! S finančne strani, čeprav je situacija bolj evforična, vas daljnovidni planeti spodbujajo, da ostanete razumni. Poslušajte jih.

Zdravje: Maj bo nekoliko polovičen mesec za nekatere ovne, a vse skupaj gre dobro, rodile se bodo lepe afinitete. Ne upoštevajte zastojev, ampak pojdite samo naprej, ker res dobro kaže in zastoji so le majhne ovire, ki vas bodo pripeljale napravo pot. Pozitivno gledanje na stvari ostaja ključ do vaše izpolnitve in sreče. Zdravje vam bo dobro služilo in ne boste imeli nekih večjih težav.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za bika

Splošno: Lahko rečemo, da boste spomladi uspeli! Od začetka meseca maja 2022 boste imeli srečo. Kot da vas nič ne more destabilizirati. V tej pomladi je vaša družina v vaših očeh pomembna in ima pomembno mesto v vašem vsakdanjem življenju, saj ste naklonjeni svojim ljubljenim. A okoli 14. maja bo v krogu družine prevladalo malo previdnosti. Splet okoliščin bo povzročil nesporazum in to bo ustvarilo neizogibne napetosti, vaš lep nasmeh pa bo izginil. Dobra novica je, da to ne bo trajalo dolgo, hitro se bo spet vse vrnilo k miru. Maj je tudi mesec sprememb in res se bodo okoli vas dogajale preobrazbe, saj boste  izzvali usodo.

Ljubezen: V ljubezni je vaša prijaznost, pazite pa, da ne začnete plavati v oblakih. Od 16. maja naprej vas čaka prijetno presenečenje, saj vaše ljubezni dobijo novo dimenzijo. Prišel je čas za načrte za prihodnost. Drznite si in govorite o svojih sanjah ter začnite!

Bike v razmerju bo na začetku meseca vodila Venera, drugi teden pa vam bo podala roko. Na vas je, da prevzamete vajeti. Ljubezen vam daje velika znamenja, tudi za vašega partnerja. Ne poskušajte se upreti, prepustite se. Zaupajte usodi, saj bo vse v redu.

Samski biki boste imeli težave z zapeljevanjem. Lahko je to zato, ker ne vlagate srca v dejanja ali pa ste preprosto leni? Od 5. maja naprej bodo vaša dejanja zaščitena in vaše ljubezni tudi. Dobro skrbite za svoje prijatelje. Imate upanje in želje se vam lahko uresničijo.

Denar: Ta mesec bo čas, da se premaknete, če se želite rešiti tega neukrepanja, ki spodkopava vašo moralo. Planeti so še vedno na vaši strani do 11. maja. Torej, namesto, da meditirate na vse strani ali se pritožujete nad svojo usodo, sprejmite, kar se vam ponuja! Poslušajte tiste, ki vas spodbujajo, da izkoristite priložnost, namesto, da ste gluhi. Da se motivirate, si povejte, da če to storite, je to zato, ker zelo zaupate vase in svojim talentom. S finančne strani vas še ne čaka velika evforija, a če poslušate, kaj vam govorijo, se lahko stvari spremenijo v pravo smer.

Zdravje: V vašem življenju bo maja vidna sprememba, kolikor jo sprejemate, pa je samo od vas odvisno. Ta čudoviti mesec maj zveni kot prenova in je res mesec preobrazb. Poglejte okoli sebe, stvari so nepričakovane. Vaše zdravje bo dokaj stabilno, pazite se le negativnih čustev in njihovega nihanja. Delujte bolj razumsko in vse bo v redu. Prehranjujte se s svežo zelenjavo, kar vam bo dalo novih moči in stojte na trdnih tleh z obema nogama.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za dvojčka

Splošno: Če želite mir in počitek, morate napolniti baterije. Lahko začnete počasi. Najpomembnejša prednostna naloga je, da počnete, kar imate radi in če je za to potreben čas, bodite potrpežljivi. Medtem lahko kar najbolje izkoristite svojo bližnjo okolico. Čim prej začnite z vadbo v prostem času ali s športnimi aktivnostmi, sami ali s prijatelji. Če se v začetku meseca projekti malo počasi uresničujejo, se bo okoli 17. maja vse pospešilo. Od 19. do 25. maja boste imeli dober posel in imeli boste dobre ideje. V ljubezni bodo izmenjave strastne, vi pa boste kar izžarevali. Vaše želje se bodo uresničile. Konec meseca bo na splošno precej dober.

Ljubezen: Ni se vam treba pritoževati, v ljubezni vam bo šlo dobro in ta mesec vas nič ne bo motilo. Načrtovali ste presenetiti osebo svojega srca in trenutek je primeren. Vajini odnosi so konstruktivni in lahko začnete načrtovati za prihodnost. Obveze so močne a občutki iskreni.

Dvojčki v razmerju si boste okoli 18. maja lahko zagotovili mirno prihodnost in se lahko zgodi, da boste morali urediti materialno situacijo, povezano z vašim odnosom. Če ga formalizirate, je to lep dokaz zavezanosti. Vaš partner ne bi mogel sanjati o boljšem. Vaše ambicije rastejo, vi pa ste mirni.

Samski dvojčki  boste na začetku meseca imeli srečanje. Če se poskušate navdušiti nad to osebo, vas lahko opozori tih notranji glas, ki vam pove, da je to prava oseba. Vzemite si čas in nič ne hitite, saj imate dobre zvezde, ki vas spremljajo.

Denar: Zelo verjetno boste prihod Jupitra v ovnu čutili kot previdnost. Njegova podjetniška energija bo dala zagon tistemu, na kar ste upali že mesece. Zahvaljujoč planetu sreče in širitve se vaše obzorje odpira novim perspektivam. Vendar je možno, da imate še vedno občutek, da veslate v prazno. Če je tako, počakajte do 25. maja, ki napoveduje prenos Marsa v ovna. S finančne strani, čeprav je vaš manevrski prostor ta mesec še vedno omejen, vendar bi se morali veseliti zahvaljujoč dobrim novicam, ki ste jih že dolgo čakali.

Zdravje: Preden se odločite, si vzemite čas za premislek. Ta mesec so izpolnjeni vsi pogoji za uspeh vaših projektov, kar vam bo dalo veliko veselja in sreče ter dobre volje ter posledično tudi zdravja. Ne sprejemajte prenagljenih odločitev in pustite, da se situacije spremenijo, hkrati pa ohranite svoje upanje. Bolj bodite fokusirani, da se vam sanje uresničijo. Več potrebujete tudi gibanja in zdrave hrane, odrecite se sladkarijam ter pretiravanju v uživanju sladkega sadja.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za raka

Splošno: Prvi teden boste imeli vse pod nadzorom in boste vi upravljali z življenjem. Drugim se boste predstavljali kot pravi osvajalec. Ne glede na to, ali ste v službi ali doma, ste šef, tudi nad občutki, zato boste ubogali le svoje osebne želje. Okoli 18. maja se lahko zgodi sprememba in vaš um se lahko končno odpre drugim in v mislih ne boste več sami. Svoje lastnosti ali svoje sposobnosti morate deliti z drugimi, kar bo povrnilo dobro vzdušje v družini, na delovnem mestu in v prijateljskem krogu. Malo po malo se boste naučili delegirati, zaupati in konstruktivnih izmenjav. Zvezde se z vami igrajo v dobrohotnosti. Konec meseca bo vaš um osvobojen, manj boste v obrambni drži in poslušali boste tudi druge.

Ljubezen: Vezani raki, v vašem razmerju se lahko vsakič, ko se odločite prevzeti oblast, zaplete. Preden se situacija stopnjuje, poiščite najboljše rešitve za uravnotežen odnos. Nič ni izgubljenega, ker so zvezde  zaščitniške, izkoristite to, da boste odpustili.

Samski raki boste od 14. maja naprej postali kar želite. Zahvaljujoč Veneri se vam lahko želje uresničijo. Pod vplivom dobrih planetarnih aspektov boste samski lahko našli ljubezen. Ne potrebujete več truda, vse je že narejeno! Vaš bodoči partner vas spodbuja in podpira.

Denar: Ta mesec planeta v ribah in biku urejata vaše zadeve. Ti blagodejni vplivi ustvarjajo okoliščine, ki spodbujajo vaš razvoj. Kot bonus vam olajšajo življenje, tako da vzpostavite stik z ljudmi, ki so pravi za vas. Od 11. maja naprej se Jupiter preseli v ovna. Stvari so lahko bolj zapletene za upravljanje. Lahko postanete nov vodja. Lahko celo obvladate nestrpne stranke in ljudi, zato bo vaše delo bolj stresno. Vse je mogoče speljati, zato ostnaite mirni in osredotočeni in se boste tudi dobor počutili. To bo bolj produktivno, kot da odidete tako, da zaloputnete z vrati. S finančne strani, če morate narediti velike stroške, tega ne počnite zaradi svoje kaprice, saj dobro veste, da vam to ne gre. Čustva bodo dokaj stabilna in so odvisna zgolj od vas.

Zdravje: Če pokažete, da ste manj strogi in bolj prilagodljivi do drugih, tako pridobite simpatijo drugih in se kakovost vašega odnosa do drugih lahko bistveno izboljša. Polni ste dobrih namenov, le nadaljujte tako, na pravi poti ste. Dnevi bodo lepi, zaradi katerih boste tako razumevajoči in manj togi. Pogosto se zelo zavedate zahtev, ki jih imate do drugih in se odločite, da boste bolj prilagodljivi. Ne morete prenašati, da vašim bližnjim morda manjka motivacije, postavite se dve sekundi na njihovo mesto, namesto da bi sodili njihovo vedenje, spustite uzde. Ne pričakujte preveč in vse bo dobro.

Splošno: 5

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za leva

Splošno: Mesec maj vam ponuja nekaj prijetnih presenečenj in tudi nekaj majhnih težav. Od drugega tedna naprej so lahko v vaših odnosih napetosti. Če se boste zadrževali, boste eksplodirali. Soočate se z zamudami vseh vrst, ne napredujete, po nepotrebnem izgubljate čas in ga ne namenjate bližnjim. V tem obdobju se lahko vaše dejavnosti in vaše ljubezensko življenje upočasnijo. Preden boste videli pozitiven razvoj vaše situacije, bo treba počakati do 22. maja, boleče bo, vendar potrebujete čas, da se situacija destabilizira. Svojo pot nadaljujete, ne da bi kaj spremenili v svojih projektih. Konec meseca bo bolj umirjeno in neprijetnosti bodo izginile, lažje boste dihali in se sprostili.

Ljubezen: Kot dober lev morate vibrirati, se zabavati in se počutiti živega, zato izkoristite vse priložnosti. Od trenutka, ko se uspete zamotiti in se znebiti stresa, bo vse v redu. V tej pomladni sezoni se želite umakniti iz rutine. Zapeljujete svojega partnerja. Levi v razmerju se morate umakniti iz rutine in vsakdanjega življenja, sicer se lahko zadušite. Izkoristite nove dogodke, dejavnosti, hobije ali vse drugo, vaš partner se bo držal vaših odločitev.

Samske v tem čudovitem mesecu čaka vse na srebrnem pladnju, ponujajo se prave priložnosti za srečanje, vendar morate počakati do 20. maja. Potem imate na izbiro najboljšo osebo in življenje bo lepo. Že dolgo je minilo, odkar se niste počutili tako srečnega.

Denar: Meseca maja boste imeli malo zadržkov. Od 3. maja naprej pa bo vse tudi super steklo, kar vam bo dalo obilo dobrega počutja. Takrat se vam začne sreča nasmihati. Počakajte do 11. maja, ki napoveduje prihod planeta Jupitra v ovna. Zahvaljujoč tem dobrim valovom se takrat kolo začne vrteti v vašo korist. Konec meseca maja bo Mars prišel kot dodatna rezerva za uspeh. Če že mesece pričakujete spremembo, bodite pomirjeni, saj se vam bo želja ta mesec uresničila! S finančne strani sta vaša stabilnost in razvoj odvisna od vaše odločitve. Torej, preden začnete, poslušajte svojo intuicijo in bodite pragmatični, tudi če se vam zdi to dolgočasno.

Zdravje: Na začetku meseca maja bo zaradi skrbi in napetosti ozračje napeto. Težko boste ostali mirni in na srečo bo koristna evolucija prišla okoli 20. maja. Ohranite optimizem, saj vas težave naredijo še močnejše, kot ste že zdaj. Poklic vam vzame polovico vašega časa. Izkoristite ta sladek čas, da združite posel z užitkom. Na splošno bo vaše zdravje stabilno, le pazite na prehitro reagiranje, ki škodi dejansko samo vam.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za devico

Splošno: Vse mora biti v vaših mislih uokvirjeno zato ne puščate prostora za nepričakovano, ampak je ta mesec bo nepričakovano del vašega vsakdanjega življenja. Prilagodite se spremembam, kar bo zapletena vaja za device, saj je za vas vse organizirano že tedne vnaprej. Imate popolnoma jasno astralno nebo, nikjer ni sivine in pomlad je tu, ki prinaša dobre novice, a tudi nekaj sprememb v vašem pričakovanju. Področje dela se nenehno razvija, okoli vas je ves čas kaj novega, vendar se vam ni treba bati težav. Prisotnost in prijaznost v družini bosta vaša vsakdanjica. Imeli boste podporo v ljubezni, zato boste izpolnjeni. Vaša motivacija je vedno pomembna pri delu, dosegali boste dobre rezultate. Od začetka meseca maja do konca meseca bodo vaše ljubezni eksplozivne.

Ljubezen: Ta mesec se obeta čudovita panorama ljubezni. V ljubezni vam bo šlo odlično, načrti za prihodnost bodo vzpostavljeni zato sledite svoji poti brez ovir. Odnosi bodo strastni, zato boste zaupali. Device v razmerju boste nedvomno lahko zelo jasno videle, da se vaš odnos hitro razvija naprej. Prihodnji projekti, načrtovanje za prihodnost in nosečnost pa stanovanje in vse drugo v partnerstvu, obdobje je odlično za gradnjo ali nakup stanovanja. Vaš partner je na isti valovni dolžini kot vi, vi se premikate v isto smer. Nad glavo vam lebdi dobro vzdušje.

Device, ki ste samske boste maja 2022 imele na programu strastne vzgibe, lepe obljube in načrte. Pomlad je lepa, zato boste imeli vso potrebno motivacijo. Štiri tedne se boste spraševali, če ne sanjate. Venera bo dobesedno vžgala vaše znamenje, vi pa boste trpeli z velikim nasmehom!

Denar: S Saturnom v vašem sončnem sistemu, bo vaše delo zagotovljeno. Vendar se vam lahko zazdi dolgočasno in rutinsko. Maja bodo zaradi spleta okoliščin stvari nenadoma zaživele. Ne da bi naredili kaj posebnega, lahko vaša dejavnost postane bolj dinamična ali pa prevzamete več odgovornosti. S finančne strani se ta mesec obetajo nepričakovani prihodki. Ta sektor izhaja iz tiste nepremičnosti, ki vas pomirja. Je to posledica dejstva, da manj skrbite za svojo varnost? Mogoče je! Kakorkoli že, vam se bo zelo dobro izšlo.

Zdravje:  Ne bi mogli zahtevati nič boljšega, vse je v redu za vas ta mesec. Ostati pozitiven je ključnega pomena za vaš uspeh. Poganja vas veter novosti in nič vas ne more demoralizirati. Zaupate si. Razkrili boste svoj vidik, ki ga malokdo pozna, s tem boste preplavili sojo osuplo okolico. Venera vas ne bo izpustila iz rok in uživali boste v majhnih užitkih življenja. Tako vam ta mesec ne bo škodovalo prav nič, tudi hrana vam bo teknila, pa vseeno popazite, da je zdrava, da se boste še bistveno bolje počutili. Pijte več vode in se izogibajte škodljivim užitkom, ker sami veste, da niso v redu.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za tehtnico

Splošno: To je mesec stabilnosti. V maju se napoveduje lepo in nagrajujoče obdobje. Trenutek je primeren za vaš posel in za delo. Napredek zadeva tudi osebno, čustveno in ljubezensko področje. Zvezde vas spodbujajo za vse dobre odločitve, ki jih boste sprejeli. Veliko bo presenečenj na koncu in stvari se bodo kar zgodile. Morda vas zamikajo nove izkušnje. V drugi polovici meseca se boste morali odločiti glede družine. Vaša forma bo bleščeča, še posebej v prvih treh tednih, nato pa vam bo energija nekoliko padla, vendar boste nadaljevali s tem tempom. Če se za ureditev situacije težko odločite, vam bodo pri tem  pomagali planeti okoli 25. maja.

Ljubezen: Brez pritiska se bo vaš partner odločil, da se bo premikal po lastnem tempu, vendar sta nastavljena na enak tempo, kar vam popolnoma ustreza. Skrb za vaše dobro počutje boste prevzeli sami in tudi vaš zakonec bo skrbel za vas, njegove ali njene pozornosti bodo številne, vi pa uživate v njih. Če se želite počutiti dobro, morate čutiti ravnovesje med vama. Samski se morate obkrožiti s pravimi ljudmi. Namesto da bi delali nezanimiva srečanja, stavite na konstruktivna srečanja. Če želiš sklepati nova poznanstva, si vzemite čas brez pritiska. Okoli 15. maja boste nori na določeno osebo.

Denar: Ta sektor se bo nadaljeval po Jupitrovem odhodu. Vendar se vam bo morda zdelo, da so stvari nekoliko lažje, kot prej. Če po naključju na vas pritiskata sodelavec ali vaš šef, ostanite mirni. Ne poskušajte narediti več, kot bi morali, ker vam to ne bo dalo pričakovanih rezultatov. Tehtnica! Ta mesec horoskop za vas napoveduje nekaj majhnih sprememb, ki jih lahko brez težav ukrotite, pod pogojem, da ne pritiskate na sebe zaradi malenkosti. S finančne strani to ni razkošje, vendar vam uspe spoštovati svoj proračun, ne da bi se morali truditi.

Zdravje: Lahko se zanesete na druge, ki so vam blizu ali so tujci, da bodo delili vaše ideje in izkušnje. Začutiti morate, da ste pomembni za ljudi, za katere skrbite. Ta mesec boste razvajeni. Vaša dejanja z ljubeznijo bodo obrodila sadove, če ne delate tega iz koristi. Zaradi komplimentov se boste počutili neprijetno in boste raje ostali skromni. Situacija se bo počasi stabilizirala, prave besede boste našli tako, da ste prepričljivi. Pred koncem meseca maja boste imeli lep razvoj. Vaša zasebnost vas napolnjuje z vse več bogastva in znanja. Zdravje bo ta mesec zelo v redu, še posebej, ker se boste očitno dosti gibali in pokurili vse odvečne maščobe in sladkorje, ki vam lahko naredijo zdravstvene težave.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za škorpijona

Splošno: Ne moremo reči, da poslušate druge, ampak se pretvarjate, da jih poslušate, ker vam ustreza, da ne sodelujete v debatah, ki se vam zdijo nepomembne. Ta mesec, ker nimate niti minute za dihanje, raje ne izgubljate časa s trači. Do 17. maja boste pod stresom. Težko se trudite zasnovati svoje profesionalne projekte, izdajali vas bodo živci. Proti 20-emu maju, ko se vam odprejo nova obzorja, ne boste imeli druge rešitve, kot da si ogledate nove priložnosti, ki so na voljo. Spomladanska srečanja bodo prinesla ljubezenske zgodbe ali trdna prijateljstva. Ne pozabite si privoščiti trenutkov ena na ena, da se odklopite od svojega živahnega življenja.

Ljubezen: Prijeten mesec bo in vi boste privilegirani, pomlad vam bo naredila dobro počutje. Svoje zaupanje dajete ljudem, ki jih imate radi, ne da bi pričakovali kaj v zameno. Izleti in zabave bodo v vas vzbudili praznično vzdušje, očarani boste. Od trenutka, ko boste srečni, boste pozabili na zavistne. Maja se prepustite mehkemu vzdušju pomladi, kar bo všeč tudi vašemu partnerju. Odločite se, da boste zaupali sreči, pa tudi moči vašega odnosa, kar je lep dokaz samozavesti. Nekateri dogodki se zdijo povsem primerni za vaš odnos. Samski škorpijoni boste napredovali, kar vas bo popeljalo na nove poti, vaše čustveno življenje pa bo dobilo nepričakovan pomen. Okoli 13. vas čaka lepo presenečenje.

Denar: Če še vedno oklevate glede predloga, ki vam je bil nedavno poslan, nimate več časa za meditacijo, kot bi želeli. Zakaj? Ker bo Jupiter, ki je sreča in ekspanzija, zapustil ozvezdje Rib 11. maja! Torej, če želite, da so vaše ideje ali talenti dobičkonosni, je zdaj čas, da vskočite! Če želite uspeti v tem malem čudežnem svetu, prezrite pesimistične ume in njihova usodna znamenja. Zaupajte svoji intuiciji in to, kar boste naredili, bo popolno. S finančne strani se ta sektor nenadoma krepi zaradi priložnosti, ki vam bo zagotovila pomemben in reden dohodek.

Zdravje: Zahvaljujoč priložnostim, ki vam jih ponujajo zvezde, si povrnete zaupanje v prihodnost. Ne spreminjajte ničesar, ta mesec vam planetarni pritoki omogočajo, da izkoristite dobre energije. Spodbujajte svoje talente, verjeti morate vase. Iščete čustveno ravnovesje, ta mesec ga boste našli. Vaš trud ne bo zaman, nasprotno, v vas vzbuja dober optimizem. To vam bo pomagalo, da boste dobršen del meseca v redu. Nekoliko boste utrujeni zaradi preobilice dela, vendar se bolj naspite in težava bo odplavljena.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za strelca

Splošno: Ta mesec bo v znamenju lepih srečanj, s katerimi gradite močne vezi, kar vas pomirja. Če vam ambicije ostajajo v kotičku glave, da je vaša največja želja uspeti v družinskem življenju, potem čutite potrebo, da se o tem pogovarjate z ljudmi okoli sebe. Na osebnem nivoju vas intuicija le redko zavede, ne glede na ovire, za katere se odločite za naprej. Do 19. maja imate prosto pot in nobena sitnost se ne bo vmešala, lahko samozavestno delujete taki, kot ste v resnici in ljubezen vas bo srečala. Po drugi strani pa bodite v poslu previdni, da se zaščitite pred morebitnimi težavami. Z upoštevanjem varnosti se izognite določenim težavam. Pokažite dober moralni odpor. Maja sledite svojim ciljem.

Ljubezen: Zaljubljeni napredujete po znanem terenu, kar vam daje vse orožje za predvidevanje prihodnjih situacij. Vezani strelci boste preizkusili čustva in pričakovanja svojega partnerja, zato ste tako samozavestni. Za prihodnost imate velike načrte, vajin odnos bo soliden in še močnejša bo, če se boste uradno zavezali. Naj vas ne bo strah, kar začnite, saj ste ta mesec pod zaščito planetov.

Samski strelci boste v začetku meseca imeli obetavna prava srečanja in ne boste verjeli svojim očem. Če ne pričakujete korenitih sprememb, bo presenečenje veliko. Vaše ljubezni letijo proti še neraziskanim obzorjem. Vaše astralno nebo je jasno, noben oblak ne lebdi nad vašo glavo.

Denar: Ta sektor je pod zaščito daljnovidnih in razumnih planetov. Vendar to ne pomeni, da se vam zdi moteče. Nasprotno, verjetno je, da boste našli čas za dolgčas, saj nimate veliko dela. V najhujših dneh ne morete izkoristiti svojih talentov, ki so tako številni. Prenos Jupitra v ovna lahko pomaga vašemu poslu, saj vam to prinese tisto dinamiko, ki jo tako zelo pogrešate. Torej, če se pojavi priložnost, jo zgrabite takrat, ko je! Kar zadeva finance, na tej strani ni težav! Vaš proračun je tudi pod zaščito planeta, ki vam prihrani nepotrebne stroške.

Zdravje: Vaše znamenje je pod dobrim okriljem, v dobrih rokah ste, preden vam pustijo leteti sami, vas zvezde razvajajo. Ta pomlad označuje vrnitev ljubezni in pripravljeni ste na letenje v oblakih. Zelo ste prikupni, drugi cenijo vašo družbo in radi si napolnite baterije z ljudmi, ki jih imate radi, kar je vaš vir mladosti. Veliko časa preživite s svojimi najdražjimi, ste super in vaše družinsko vzdušje je pomirjujoče. Tudi glede prehrane bo vse v redu, nobenih večjih težav, izogibajte pa se alergene hrane in preveč hitri hrani, ter sladkarijam, kar vas lahko dolgoročno stane zdravja.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za kozoroga

Splošno: Nič več ukrepanja v nujnih primerih. Dragi kozorog, ste na poti do uspeha in vaš moto tega meseca je: vse pride k tistim, ki čakajo. Zelo boste aktivni in vaša forma bo bleščeča do konca meseca maja. Zagrabite vse možnosti na strokovnem in finančnem področju. Tudi ljubezen ima svoje mesto. Okoli 11. maja boste preizkuse spremenili v zmagovalne udarce. Vaše ideje bodo eksplozivne, vaš um bo kar vrel, imeli boste vse, kar hočete. Vendar ste tako zaskrbljeni, da se bojite, da se vse naenkrat ustavi, vendar vam ni treba skrbeti, saj bo trajalo. Pozitivni vplivi vas potiskajo naprej in preprosto se morate prepustiti še bolj, če želite, da vaš partner sledi vaši sposobnosti.

Ljubezen: Za pare je potrebno malo pojasnila, zgodba, za katero ste mislili, da je bila urejena že dolgo, se lahko nenadoma vrne. Na srečo prihajajo planeti, da vzpostavijo red v vašem sentimentalnem življenju in pomlad bo spravila razburjena srca. Od 14. maja naprej pričakujete vrnitev k miru. 19. maja vas čaka lepo presenečenje. Samski se boste, zahvaljujoč odlični priložnosti, izvlekli iz svoje rutine. Od 16. maja naprej bodo vaše želje uresničene in okoli vas bo veselje. Zvezde krepijo vašo ljubezen, spomladansko obdobje je videti nagrajujoče. Glede preteklosti boste potegnili črto in razmišljali samo o prihodnosti.

Denar: Jupiter je med svojim bivanjem v ribah olajšal vašo širitev in tudi vašo aktivnost v vašem vsakdanjem življenju. Njegov prehod na ozvezdje Ovna vam lahko zaplete življenje. Zaradi nejasnih razlogov ste morda bolj pod stresom, kot običajno. Lahko pa si postavite cilje, ki bodo pritiskali na vas. Kozorog! Jupiter vas motivira in prav je, vendar to ne pomeni, da morate merila postaviti tako visoko! S finančne strani je ta sektor pod Saturnovo strogostjo. Vendar se od tega meseca naprej zmanjšuje. Izkoristite priložnost, da ustvarite denar in čez nekaj časa kupite, kar vam je všeč.

Zdravje: Če čutite potrebo po dokazovanju svojih občutkov, bo priložnosti veliko. Tako ste zadržani, da na vas, ko se odločite za razkritje, gledajo kot na tujca. Maja čutite potrebo, da poveste več o svojih čustvih in ne odlašajte z izjavo, saj bi se lahko zelo hitro premislili.  Mesec maj se za vas začne dobro a morate nekaj narediti, da bi se zadovoljili. Sentimentalno se stvari pospešujejo, pripravite se, spremembe bodo. Če je vaš koledar zaseden, si privoščite kratke počitnice v dvoje ali z družino.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za vodnarja

Splošno: Gibanje vas bo spremljajo ves mesec maj in če hočete kaj, to boste imeli, dragi vodnar. Maj je mesec sprememb in preobrazbe. Profesionalno, čustveno se vsa ostala področja premikajo naprej in vas ne držijo več na mestu. Pomlad je dober čas za začetek projekta ali za doseganje cilja. Od 11. maja naprej so vaša dejanja obetavna, zaslužite si najboljše, zato cenite svoj občutek dolžnosti in svojo resnost. Vedno se primerjate z drugimi s preprostim tekmovalnim duhom in niče vam ne more tega zameriti. Pozor, majhna ljubosumja se bodo vmešala v vaše vsakdanje življenje. Imate boljše stvari za početi, kot pa paziti na trače. Okrog 19. maja se obeta nova ljubezenska situacija in prav imate, če zaupate.

Ljubezen: Zvezde vas potiskajo, da dokončate nekaj projektov v partnerstvu. Če ste bili do zdaj oviralni na vseh področjih je čas, da vse to spremenite. Niste sami, partner vas podpira, le poiščite si dobro dinamiko. Na dnevnem redu je nežnost. Samski vodnarji boste maja 2022 imeli neverjetno energijo, ki vam omogoča, da greste k drugim brez sramežljivosti, zato se bodo odpirala nova srečanja, ki bodo med seboj zelo različna. Ne boste varali, ampak boste na preži za vse priložnosti. Do 21. maja lahko spoznate zelo očarljivo osebo in vaš svet bo takoj obrnjen na glavo.

Denar: Izboljšanje, ki ga pričakujete, pride 11. maja prek Jupitra v ovnu. Sreči bo pomagal še Mars, ki se ji pridruži 25. maja. Ta mesec je vaša dnevna aktivnost spet na pravi poti. Kar se vam je zdelo boleče, se vedno manj obrača. Pridobivate na hitrosti. Vaša dejavnost vam je všeč. Najdete nasmeh in željo po ustvarjanju in prevzemanju. S finančne strani, če upravljate svoje račune tako, da gledate v zvezde, lahko na koncu ostanete suhi! Da bi se temu izognili, ohranite proračun s kalkulatorjem, tudi če se vam zdi dolgočasno.

Zdravje: Vaši občutki pridejo in gredo. Majhen veter lahkotnosti piha na vaše ljubezni in vsa področja. Do 15. maja lahko jemljete življenje ležerno, od časa do časa pa je dobro, da se pustite odnesti. Tudi če nekatere ljudi moti, se odločite živeti trenutek, ne da bi naredili za to načrt. Uživate s svojimi prijatelji in družino, saj je mesec maj lep. Zakaj ne bi izkoristili tega pomladnega časa za zastavljanje novih ciljev ali izzivov, ni vam treba vsega opraviti hitro, ampak o tem bi morali resno razmisliti. Pozabite na rivalstva.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2022 za ribi

Splošno: Brez truda že od začetka meseca je vaše stanje duha osvobojeno vseh obveznosti. Potem se postopoma spremeni, okoli 18. maja, ko se boste zdeli vse bolj zaskrbljeni in manj sproščeni. Lotil se vas bo strah, da vam bo situacija ušla izpod nadzora, vendar bo počasi oslabel, zato se morate zelo hitro zbrati in ne dovoliti, da vas prevzamejo čustva. V službi situacija postane realnost, lahko bi podpisali pogodbo, ker so vaše ideje privlačne. Pridobili boste na popularnosti in bodo vsi hoteli, da ste zraven. Proti 22. maju bodo zunanje podpore planetov popustile in se spremenile. Imeli boste malo težav pri doseganju dnevnega tempa, vendar bo potrebno si najti tudi odmor, predvsem zaradi vašega dobrega počutja.

Ljubezen: Ribe v zvezi boste okoli 12. maja s partnerjem prišle večkrat  do majhnih nesporazumov, saj ne bosta na isti valovni dolžini. Poleg nekaj nepomembnih napetosti pa bosta kmalu našla rešitev problema in ne bosta pustila, da se konflikti nadaljujejo večno, saj  bo vajina inteligenca to presegla. Samske ribe boste maja 2022 lahko celo spremenite partnerja? To je pravi način, da obrnete hrbet preteklosti, ki vam ni več všeč. Zvezde vas spodbujajo, da storite po svoji volji in vplivi planetov so blagodejni, mesec maj prinaša lepa presenečenja, tvegate, da se hitro vnamete. Imeli boste zelo bogata srečanja.

Denar: Jupiter je s svojo prisotnostjo v vašem znamenju ustvaril priložnosti, ki naj bi vas spravile na dober začetek. Svojo dirko bo končal 10. maja. Torej, če imate v zadnjem trenutku priložnost, ki vas zanima, jo sprejmite brez obotavljanja. Če imate vprašanja in vam sogovorniki ne odgovarjajo, brez panike, to bodo storili konec meseca. Kar zadeva finance, se Jupiterjeva sreča od 11. maja naprej naseli na ta sektor vaše področje. To pomeni, da si bo povrnil svojo moč, zahvaljujoč priložnostim, ki bodo nepričakovane in tudi zelo koristne.

Zdravje: Družina je pomembna in potrebujete, da so vaši ljubljeni blizu vas. Pomlad vas bo spodbudila k ljubezni, potrebujete nežnost, pozornost, zato ste napolnjeni z dobrimi nameni, takoj ko imate priložnost ugajati, zato ne oklevajte. Če se vam včasih zdi, da vaši ljubljeni niso izpolnili vaših pričakovanj, je mogoče, da zahtevate preveč. Bodite zadovoljni s tem, kar že imate. Na splošno je maj dober mesec in  se vam ni treba pritoževati. Ne glede na to, ali so prisotne priložnosti za poklicne ali osebne zmenke, izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo. Ne pozabite na zelenjavne juhe in zdravilne čaje, ki vas bodo sprostili in vam dali moč za delo ter ostale aktivnosti.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop maj 2022?

Maj 2022 bo dokaj dober mesec za vsa znamenja in bo poln presenečenj. Zadeve se bodo v večini primerov premaknile naprej, predvsem v poslovnem svetu. To je mesec, v katerem bo kraljevala Venera in bo pomagala pri mnogih partnerstvih ter bodočih ljubeznih. Tudi tisti, ki do zdaj niste imeli priložnosti, se bodo odprle.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu maju?

V mesecu maju bodo imela skoraj vsa znamenja veliko srečo v ljubezni, ostala, ki niso našteta pa tudi z nekaj malimi motnjami. Predvsem bodo srečni dvojčki, raki, škorpijoni, ribe, strelci, tehtnice, device, kozorogi ni vodnarji.

Katerim znamenjem bo horoskop maj 2022 naklonjen?

Maj 2022 bo na vseh področjih zelo naklonjen strelcem, tehtnicam, devicam, kozorogom in vodnarjem. Ta znamenja bodo lahko maj izkoristila v največji meri na vseh področjih življenja a le, če bodo sama tako hotela, saj nič ne pride samo od sebe. Zvezde dajo, če človek si to zasluži.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja