Hotel Vučko, Jahorina – prestižni hotel za nizko ceno

Hotel Vučko je eden bolj znanih hotelov na olimpijskem smučišču Jahorina. To je luksuzni aparthotel s štirimi zvezdicami, kjer je poskrbljeno za vse. Na voljo so vam wellness center, fitnes, bazen, vinoteka, restavracija in dva lokala, kjer vedno poskrbijo za zanimiv program.

Kljub temu da je hotel na zelo visokem nivoju, so cene za nas, Slovence, relativno ugodne. Cene so različne glede na to, kakšno sobo ali apartma vzamete, ter od termina. Njihovo ponudbo lahko preverite na http://bit.ly/2p3Aa4r.

V samem hotelu Vučko je veliko apartmajev, ki so jih kupili posamezniki in jih zdaj oddajajo. Običajno so ti apartmaji še bistveno cenejši kot ponudba samega hotela.

Kako so videti sobe in apartmaji v hotelu Vučko, ter tudi zunanjost, lokacija in lokali, si lahko pogledate na videoposnetku spodaj.

Če vam je bil moj videoposnetek všeč, vam predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem kanalu najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Sam sem v tem čudovitem hotelu bival letos poleti. Z vsem sem bil izredno zadovoljen. Soba je bila zelo lepa in prostorna. Za zajtrk je bilo na voljo zelo veliko različnih in okusnih jedi in tudi samo počutje v hotelu je bilo ‘top’. Zelo rad sem zahajal v prijeten lokalček na kavico, kjer sem se počutil odlično. Zagotovo bom še šel v Vučka!

Jahorina je za Slovence zelo zanimiva smučarska destinacija. Cene so zelo nizke, ljudje izredno prijazni, hrana več kot odlična in dobra zabava zagotovljena. Več informacij o smučanju na Jahorini najdete na www.tomazgorec.si/jahorina-smucanje.

Jahorina je tudi dobra iztočna točka za nekajurne ali enodnevne izlete. Do Sarajeva z avtom pridete v dobre pol ure. Zelo lep enodnevni izlet je tudi vožnja do Višegrada, kjer si lahko ogledate znameniti most na reki Drini in Andrićgrad. Če ste že v Višegradu, se vam izplača zapeljati se še do etno vasi Drvengrad in Šarganske osmice.

Jahorina ni lepa in zanimiva samo pozimi, ampak tudi poleti. Poleti imate na Jahorini neomejeno možnosti za pohodništvo in kolesarjenje. Zelo zanimiva je najnovejša pridobitev Jahorine. To je bob steza. Kako zelo zanimivo se je peljati z bobom, si lahko pogledate na spodnjem videoposnetku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja