Moški, ste obupali pri iskanju ženske za resno zvezo? Na Filipinih brez težav dobite mlado in lepo Filipinko!

Ste eden izmed številnih moških v Sloveniji, ki vam ni uspelo najti ljubezni v Sloveniji? Če je vaš odgovor da, potem berite naprej.

Ali veste, da lahko na Filipinih čisto vsak belec brez težav dobi lepo in mlado Filipinko? Tudi, če ste malo starejši in si še želite imeti otroke, boste brez težav dobili 20 pa tudi do 40 let mlajšo Filipinko. To ne govorim kar nekaj na pamet, ampak osebno poznam ljudi, ki so dobili Filipinko in so v zakonu zelo srečni. Ravnokar se je z mnogo mlajšo Filipinko poročil en moj prijatelj, ki je v Sloveniji 10 let neuspešno iskal žensko za resno zvezo. Sedaj pa je srečen kot še nikoli. To njegovo srečo mu iz srca privoščim. 

Nekaj malega o tem, kako lahko vsak dobil lepo in mlado Filipinko, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/filipini

Ker od vas dobivam zelo veliko vprašanj, kako dobiti punco na Filipinih, sem se odločil, da na to temo posnamem video in povem vse o vsem, kar vem. Video ni javen, ampak moram dostop vsakemu posebej odobriti. Ne želim namreč, da se video na veliko gleda in deli, da se bodo potem nekateri (predvsem ženske) zgražali. Želim, da si video pogledate samo tisti, ki vas to res zanima. Če želite dobiti dostop do videoposnetka, mi pišite preko mojega profila na Instagramu in vam bom odobril dostop. Zakaj mi morate pisati preko Instagrama? Zato, ker bom dostop dal samo osebam z imenom in priimkom, ki imajo profilno sliko. Mene najdete na Instagramu pod Tomaž Gorec. Seveda je anonimnost, komu sem dal dostop, zagotovljena!

Ta videoposnetek sem se odločil posneti, ker poznam veliko moških, starih od 40 do 65 let, ki so popolnoma obupani, ker jim ni uspelo dobiti ženske za resno zvezo, s katero bi imeli otroke. S tem videoposnetkom želim pomagati tem moškim. Jaz nisem eden tistih, ki ne privošči sreče drugim, kljub temu, da je na tem področju niti sam nimam. Pomagal ne bom samo moškim v Sloveniji, ampak tudi Filipinkam.

Vem, da bo zaradi tega mojega zapisa zelo veliko negativnih komentarjev, da je to izkoriščanje revnih Filipink in podobnih neumnosti. Prosim poglejte si videoposnetek na https://youtu.be/AbNhcn3UJss in mi povejte, če na njem vidite nesrečno žensko, ki jo je nekdo izkoristil? Da ne boste rekli, da je to osamljen primer, si poglejte intervju še z enim slovensko-filipinskim parom na https://youtu.be/EmDOalhY4k4

Negativne komentarje bodo pisale predvsem nezadovoljne ženske, ki jim tudi ni uspelo najti ljubezni in bi sedaj najraje videle, da bi bili vse nesrečni, da jim bo malo lažje. Te ženske, ki bodo pisale negativne komentarje, že vnaprej sprašujem, kaj menijo o tem, da starejše Slovenke hodijo v Maroko in Egipt iskati veliko mlajše fante? Je tudi to izkoriščanje revnih Egipčanov in Maročanov? 

Kakšne so Filipinke?

Filipinkam največ pomenita družina in varnost. Ko iščejo partnerja za resno zvezo, jim ni na prvem mestu, kako lep je moški in kakšen “frajer” je, ampak jih predvsem zanima to, če bo poskrbel za njo in otroke, ter da ne bo ob prvi priliki pobegnil z drugo. 

Drugače Filipinke veliko bolj cenijo svojega moškega, kot ga ženske v zahodnem svetu. Res pa je, da niso čisto vse dobre in poštene. Vmes se najdejo tudi take, ki iščejo tujca, da ga “nategnejo”, tako da previdnost ni odveč. Samo naj vas potolažim, da takih ni veliko. Take so predvsem v zelo turističnih krajih. Zato vam priporočam, da iščete Filipinko, ki ne živi tam, kjer je množičen turizem. Več o vsem tem izveste v videoposnetku. 

En moj znanec, ki ima veliko izkušenj s Filipinkami, mi je rekel: “Filipinka mogoče ne bo vate noro zaljubljena, te bo pa imela iskreno rada in te bo zelo spoštovala.”

Kakšni so Filipini?

Če boste želeli dobiti Filipinko, boste morali iti vsaj za en mesec na Filipine, da jo spoznate in vidite, če se ujameta in če je to res to, kar ste iskali. 

Kakšno je življenje ne Filipinih, si lahko preberete v mojem prispevku na www.tomazgorec.si/filipini_potovanje. V prispevku najdete tudi videoposnetke, tako da si boste lahko zelo natančno predstavljali, kakšno je življenje na Filipinih. Meni je na Filipinih zelo všeč in mi tam ne bi bilo težko biti dva ali tri mesece. 

Drugače na Filipinih živi veliko Slovencev. Sam jih poznam kar nekaj. Poleg Aleksandra poznam še Damjana, ki je tudi poslovno zelo uspel na Filipinih. Ob mojem zadnjem obisku na Filipinih sem naredil intervju z njim in si ga lahko pogledate v spodnjem videoposnetku. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem kanalu najdete še veliko zanimivih videoposnetkov.

Iskreno vam želim, da najdete svojo srečo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja