Brezplačni webinar: Kako postati srečna oseba?

Danes imamo na tem svetu vse, karkoli si želimo. Nismo lačni, skoraj vsak ima avto, mobilni telefon, lepe obleke … Vseeno na svetu še ni bilo toliko nesrečnih ljudi kot danes. Vsako leto se proda več tablet proti depresiji in ostalim psihosomatskim boleznimi. Tudi samomorov je vsako leto več.

Če smo čisto iskreni, pot do lastne sreče ni enostavna. Jaz sem to pot iskal zelo dolgo časa. Zase lahko rečem, da sem nadpovprečno srečna oseba, kljub temu je za izboljšave na voljo še dovolj prostora. Že res, da sem našel pot do sreče, a na cilju še nisem.

V četrtek, 14. januarja, ob 20:15 bom imel na to temo webinar (spletni seminar) v živo. Na webinarju vam bom povedal, kako sem sam našel pot do sreče. Kaj so tiste stvari, ki nas delajo najbolj nesrečne in kako jih odpraviti. Povedal vam bom tudi, kako najti delo, ki te veseli in ti to sploh ni delo, ampak hobi, do katerega čutiš veliko strast.

V debati boste lahko sodelovali tudi vi s svojimi komentarji.

Če želite biti prisotni na webinarju, izpolnite spodnji obrazec. Približno eno uro pred njegovim začetkom vam bom poslal povezavo, kjer boste lahko spremljali webinar.

 

2 komentarja

  1. Odlična tema in zelo potrebna, a rekla bi samo, da srečen “ne moreš postati”. Srečen si, ali pa nisi. Sreča je naravno stanje naše biti, to je tisto, kar moramo spoznati, dognati in živeti in vsaki korak v to smer, kot tale tvoj webinar, je več kot potreben in dobrodošel.
    lep in nasmejan dan še naprej, Snježana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja