Lisica obiskala Slovenia Eco Resort

Tomaž me je povabil, da se mu pridružim na snemanju promocijskega videa za Slovenia Eco Resort. Slovenia Eco Resort, ki se nahaja v bližini Kamnika, je eden lepših resortov, in je znano po svoji pestri ponudbi družabnega dogajanja in aktivnosti za svoje goste in ostale obiskovalce. Poleg tega nudijo pristen stik z naravo, kjer je sobivanje z živalmi svojevrstno doživetje.

S Tomažem sva Slovenia Eco Resort že obiskala, in najina izkušnja se mi je vtisnila v spomin predvsem po izredno prijaznem osebju in izvrstni hrani. Kako sva se imela si lahko pogledaš na www.tomazgorec.si/slovenia-eco-resort. Pika na i za nepozabno izkušnjo so pri meni vedno živali, jelenčke sem lahko celo božala, tako da je bilo moje navdušenje popolno.

Ravno zato sem se snemanja promocijskega videa zelo veselila, nikakor pa nisem pričakovala, da se bo zgodilo nekaj tako nepričakovanega, in da bom tisti dan v stiku z še eno, novo, živalco.

Po jutranji kavici smo snemanje videa začeli zunaj v vasi glamping hišic, in kljub malo slabšemu vremenu, nam je uspelo narediti kar nekaj dobrih posnetkov. Snemanje smo nadaljevali v restavraciji, ki se nahaja v zgornjem nadstropju čudovitega toplarja. Postreženi smo bili s slastnim “steakom”, ki je bil glavni igralec filma 😀 Kljub nekaj neuspelim ponovitvam, sem se med snemanjem zelo zabavala, saj je bila celotna ekipa zelo sproščena in duhovita. Res je užitek delati, ko imaš okrog sebe tako pozitivne ljudi.

Nato pa se je zgodilo nekaj, kar si bom verjetno zapomnila za celo življenje, in verjamem, da vsi ostali tudi. Med snemanjem kadra, ko je bil fokus vseh pri videu, je v prostor priletela lisica. Sama najprej nisem verjela svojim očem, in sem mislila da je po stopnicah priletel pes, nato pa smo vsi z velikim začudenjem videli, da nas je obiskala lisica. Priznam, da sem se ustrašila, čeprav vem, da lisica ne napade človeka kar tako, a vseeno je bil kar velik šok. V živo, na tako blizu, lisice nisem še videla. Tudi ostali so se prestrašili, posebej zato, ker je bila bela okrog gobčka, kar je sum na steklino. Zato nam je lastnik Matjaž takoj ukazal, da zapustimo prostor. Vseeno je zelo tvegano, če te ugrizne stekla lisica. Edino Tomaž je bil toliko pogumen, da je lisičko še malo posnel, potem pa je tudi on zapustil restavracijo. Poglej si v spodnjem videu kakšna je bila reakcija vseh prisotnih, ko je v prostor priletela lisička. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na Tomažev Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov iz različnih lepih krajev.

Ko smo vsi zapustili prostor, smo zaprli vrata, da ni mogla ven, in poklicali pristojne organe, da poskrbijo za njo. Kljub temu, da je na izgled luštna živalca, je vseeno lahko nevarna tako za ljudi, kot tudi za ostale živali, ki bivajo v Slovenia Eco Resortu.

Snemanje smo žal za tisti dan zaključili, a k sreči smo posneli glavne kadre, sedaj pa pride na vrsto improvizacija. Lisica se mi je vseeno malo zasmilila, saj je verjetno prišla v restavracijo zato, ker ji je zadišala naša hrana. No, komu pa ne bi zadišalo tako okusno in sočno meso. Je pa na koncu dosegla svoj cilj, saj je hrana ostala na mizi, ko smo mi zbežali iz prostora, tako da je imela priložnost tudi ona okusiti izvrstne jedi.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.