Tedenski horoskop za vsa znamenja od 14. do 21. 9. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec september 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 14. in 21. septembrom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ko bi Mars moral oditi naprej, v smeri trdnosti in mirnosti pri korakih, se je zdaj obrnil in se bo pri vas zadrževal vse do januarja. Zaradi tega obrata se v tem tednu dobro preveč izpostavljati, posebej ne rojeni v zadnji dekadi znamenja. Saj ne, da bi bilo z vašimi prizadevanji kaj narobe,  pritiskov bo z vseh strani toliko, da vas bodo drugi kar spregledali; težko je govoriti o dobrih možnostih, kadar je vzdušje v družbi tako slabo, kot je zdaj, ter posledično strah in zmeda tako velika. Če ste Ovni najboljši v tem, da vodite čredo, potem je zelo dobro, da čredo tudi imate. A ta hip ni čisto tako – preveč strahu je v zraku, da bi se kdo mirno pustil voditi, pa še informacij in dezinformacij je za kaj takega preveč. Poskusite se angažirati samo do tiste mere, ki še zagotavlja izogib prepirom in pritiskom; če kdo noče slediti, pač noče. Na srčnem področju bo na začetku tedna precej vroče, kaj lahko se nekaj ponesreči, če obe strani ne bosta pazili.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Marsov obrat se za vas dogaja na zelo neprijetnem mestu, na samem koncu znamenja Ovna, to pa “omogoča” razdražljivost in hitro jezo zaradi tudi malenkosti. Toda kljub splošni atmosferi, ki ni ugodna praktično za nikogar, se boste Biki v tem tednu kar dobro izvlekli iz raznih problemov. Jupitrov obrat vam gre močno na roke, kako težavo bo morda rešil kak denar ali pa posredovanje partnerja ali kake druge naklonjene osebe. Je pa treba kar takoj reči, da se ne zanašajte samo na Jupitra, saj njegove trenutne povezave niso samo ugodne, kar pomeni, da vas lahko zanese v prelahko jemanje resnosti položaja ali pa odreče pomoč kdo, brez katerega ne bi mogli zvoziti; bolje je torej, da se sami potrudite, kolikor se da, potem bo marsikaj šlo precej po sreči. Denar je ta čas bolje držati na varnem kot pa nakupovati s premalo premisleka, ga posojati ali kako drugače tvegati. V ljubezni bo nekaj videti prelepo, že v drugi polovici tedna pa boste bolj realno na tleh in obenem prepričani, da gredo stvari v dobri smeri.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Dvojčkov obračanje planetov v tem tednu ne bodo motili toliko kot Merkurjevo “početje”, kajti ta se bo gibal iz ene neprijetne povezave v drugo. Uran mu za začetek prinaša obilo stresa in hitenje ter kako pretiravanje za povrh, ves čas pa bo Jupiter s strani sugeriral lahkost korakov, češ saj se nič ne more zgoditi slabega. V resnici seveda ne bo čisto tako, atmosfera v družbi in na svetu je vse prej kot dobra, le svoji prilagodljivosti se imate zahvaliti, da vozite brez večjih prask. Namesto drobnjakarstva in kritiziranja drugim raje pokažite svoje drugo, pozitivno lice, nasmehnite se jim in ponudite nasvet, pomoč, odprli si boste mnoga doslej zapahnjena vrata. Petek in sobota sta tokrat ‘dneva za dogovore’, Dvojčki boste imeli priliko aktivno sodelovati pri posvetovanjih in kompromisih, morda bo malo zrasla vaša cena. Ne potegnite pa takih aktivnosti še na nedeljo, saj ta ne bo ugoden dan za pogovore. V službi in pri poslih bodo na mizi zahteve po večji učinkovitosti.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Težnja k varnosti in stabilnosti pri vas že lep čas ni bila toliko prisotna kot bo v tem tednu. Predvsem v torek se boste vsaj malo ustrašili za svojo pot naprej. A kar takoj je treba reči, da bo to le prehoden problem in najkasneje v sredo boste mirnejši, proti koncu tedna pa boste že napravili nekatere korake, da do česa podobnega ne bi več prišlo. Mlaj se bo odvil v vašem polju komunikacije, prilagajanja in sprememb, kar vam všeč morda celo ne bo, se pa bo kmalu izkazalo, da je bilo to nujno. Zna biti, da vam bodo pri dogajanju izdatno pomagali drugi, na primer partner ali poslovni partner, pa tudi sicer vam bo javnost naklonjena, kar vam bo zelo veliko pomenilo. Pri poslih bo šlo nekaj nazaj in ne naprej, vprašanje pa je, ali bo kdo poskušal odgovornost za zastoj naproti vam. Nasploh za prebijanje navzgor in zmage ta čas ni najbolj ugoden, vsak sedanji uspeh bo pri Rakih tlakovan z bitko in napori – in zaradi tega verjetno tudi neprimerno slajši …

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Tako Luna kot Venera na začetku vašega znamenja in obenem napeta z Uranom – to vsaj prvih nekaj dni miru res ne more prinesti. Razdražljivost, preobčutljivost in režanje na vse, ki pridejo preblizu, to pač. Če ne že sreda, pa bosta četrtek in petek prinesla bolj spokojen veter in vse se bo uredilo, bolj trdno boste lahko stopali naprej. Nekaj lahkomiselnosti pri potezah bo skrbelo bolj druge kot vas, ki boste precej jasno vedeli, kam je treba iti, in to povedali tudi drugim. Pridobili si boste nove podpornike, vaša okolica bo pričakovala od vas perspektive in energijo za lasten boj s problemi, češ, če ta zmore, zmorem tudi jaz. Od rok vam bo šlo še najbolje urejanje težav drugih, svetovanje, kaj storiti v posameznem primeru, in napajanje okolice z voljo, da se kaj da narediti, tudi če ni videti tako. Poskrbite pa tudi za tiste, ki ne dohajajo vašega ritma. Na finančnem polju ne bo drame, bo pa stabilnost opazna v namenih in potezah, to veliko šteje.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Precej raznolik je videti ta vaš teden, vsega bo po malem. Za začetek se boste najverjetneje držali bolj nazaj, tudi kak kratek občutek nemoči ni izključen, posebej v primeru, če imate na glavi veliko različnih stvari. A že sreda prinaša boljše vzdušje in razmišljanje o perspektivi bo počasi vse bolj varno, zlasti zaradi Jupitrovega premikanja, ki bo sicer še vedno počasno, a vseeno trdno in jasno, kar se smeri tiče. Vaše delovanje bo izrazito praktično in uporabno, enako tudi informacije ter nasveti, ki jih boste trosili okoli. V ljubezni – razen v torek – se zadeve umirjajo in se boste imeli vse bolje. Je pa videti nekaj več skrbi na finančnem področju. To ne pomeni recimo, da boste ostali brez denarja, je pa zelo mogoče, da vas bo v skrb spravilo neko sporočilo o finančni politiki v prihodnje, pa če bo to objavila država ali pa banke. V tem tednu je treba – ne samo pri financah – žogo držati čim bolj pri tleh, ne reagirajte prehitro na vse, naj raje preteče vsaj malo vode.

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Prvih dni v tem tednu ne boste marali, saj bo vzdušje v okolici in družbi preveč napeto, da bi se lahko počutili dobro. Potem se bo Venera izvila iz slabih povezav in boste imeli dovolj priložnosti in čas za kako diplomatsko reševanje stvari, za pogled z več strani in za miren spanec. Marsov obrat na koncu Ovna in v težavnih povezavah s planeti v Kozorogu bo v zakonu in partnerstvu Tehtnic zanetil nemir, ki se ne bo polegel hitro, zato se dobro pripravite na jesenski čas, ko vam na tem področju, kot tudi sicer na področju doma, primarne družine in odnosov v njej oziroma z njo ni mogoče napovedati miru in razumevanja. Prej nasprotno bo do Novega leta kar nekaj prepiha, ta pa bo tu zato, da se boste naučili postaviti zase in kako zadevo zastaviti čisto po svoje, ne da bi za to iskali mnenje drugih. Pri financah ne bo velike drame, z nekaj previdnosti boste zvozili dovolj dobro, za investiranje in obračanje denarja pa najdite kak ugodnejši čas od tega.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če za večino znamenj velja, da bo ta teden dokaj napet in neprijeten, pa bo Škorpijonom največji del tega prihranjen. Večina neugodnih povezav med planeti bo postavljena v polja, ki za vas niso ključna in se bo dogajanje tikalo bolj drugih kor vas. Tako boste lahko dosegli kak dober premik pri odnosih in kako vidno potezo pri poslih oziroma v službi, kjer bo govora o spremembah, ni pa nujno, da bo do njih prišlo že zdaj. Če si boste pri delu nekaj zabili v glavo, bo to dokončno, naj stane kar hoče. Ali bodo tisti nad vami zadovoljni s tem, recimo v primeru, da se jim vaše odločitve ne bodo zdele primerne, to je pa že drugo vprašanje. Precej sreče in kak uspeh boste imeli od komunikacije ali kratkih poti, tudi v odnosih s sosedi ali sorodniki se predvsem pri Škorpijonih druge dekade lahko kaj premakne v dobri in zaželeni smeri. Četrtek bo odličen dan za ponovno vzpostavitev korektnega in zadovoljujočega stanja v odnosu.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Oba planetarna obrata tega časa, Jupitrov in Marsov, vam ne prinašata miru in zadovoljstva, saj slednji napenja čase in vnaša pritisk (ta teden še posebej v ponedeljek in torek), medtem ko bo Jupitrovo novo smer v drugem delu tedna že mogoče zaznati kot pozitivno in perspektivno. Nasploh bo v tem tednu videti nekaj več potrditve s strani drugih, kot bi recimo spoznali, da so prav vaše ideje tiste, ki lahko premaknejo stvari na bolje. Seveda boste tudi sami razmišljali predvsem o jutri in o dobrobiti vseh ljudi, čeprav se zdi, da boste vse jemali nekako preveč zlahka in potem požrli kako kritiko. Ne boste se izpostavljali, “po kostanj” boste raje poslali koga drugega. Za uspešnost prizadevanj na finančnem polju je še prezgodaj, v nekaj tednih bo Jupiter dovolj hiter, da se ne bo treba bati napak pri potezah ali ocenjevanju. V ljubezni bosta na začetku tedna Venera in Uran postavljena tako napeto, da je čas odličen za kako močno privlačnost in seksualni naboj, za mirne sapice v odnosu pa ne; proti koncu tedna pride na vrsto tudi to.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Jupitrov obrat, ki je na začetku tedna zgolj nakazan in se bo začel odvijati šele malo kasneje, lahko vseeno prinese nekaj dobrih premikov tako v miselnosti kot v dejanjih. Prišli boste do spoznanja, da bi morali nekaj početi čisto drugače kot doslej. To ne bo nujno prijetno, saj Kozorogi neradi delate korake nazaj. Porabili boste kar nekaj časa, da bi se zbrali in obenem preverili, ali res ne bo šlo drugače. Ko boste dobili še povratne informacije o tem, da bi bila taka sprememba odlična tudi za celoten sistem, se boste vrgli na delo. Na neki način je to kot “generalka” za čas po polovici decembra, ko bo vzdušje povsem pripravljeno za “novo in drugačno pot” (ne samo pri vas, pač pa po celem svetu) in bi vas prehiter zasuk lahko popolnoma razorožil. Tokrat torej bolj mali koraki in previdne misli, vseeno pa zadosti, da lahko rečemo, da ta teden kaže na prelomnost časa. V ljubezni bo pestro in vsaj v torek lahko tudi neprijetno, potem pa bomo “popravljali storjeno”.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Na začetku tedna se premikajte z malo rezerve in previdnosti, saj bo možnost nepredvidenih zapletov in reakcij zelo velika, zlasti na področju odnosov z drugimi, lahko v zakonu ali pa tudi zunaj njega. Sreda bo glede tega mirnejša, potem pa prihaja par dni, ko si boste lizali rane ter si prizadevali vzpostaviti dobro vzdušje in korektne odnose. Zelo dobro bi bilo, če pred tem ne bi prišlo do kake večje škode, in boste potem petek in konec tedna lahko porabili za gradnjo česa novega, za učinkovite poteze in zadovoljstvo z doseženim. V srčnih zadevah bo najbolj torek tisti dan, ko zna iti kaj narobe, če ne boste previdni. Kar se financ tiče, je v drugi polovici tedna videti veliko boljše možnosti kot na začetku, tako pri prihodkih kot pri obračanju denarja. Neko prijateljstvo se bo pokazalo kot zelo obetavno ali pa bo prišlo do ponovne povezave, ki je bila vmes nekaj časa prekinjena. Ne padajte pod vtis vseh informacij, ki jih srečate ta teden, mislite raje bolj s svojo glavo.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ribam se ta teden ne bo godilo tako kot večini drugih. Če vas ne bo stisnilo kaj finančno pogojenega in če vam kaka prijateljica ne bo visela za vratom s svojimi neskončnimi problemi, potem boste imeli čisto prijeten teden. V ljubezni je na obzorju neka sprememba, najverjetneje hitra in nič kaj planirana ter ne nujno slaba, še posebej, če vas zadnje čase spravlja v slabo voljo. Bi se pa bilo dobro, kar se tega tiče, izogniti soboti oziroma predvsem nedelji, ko bo v zraku veliko preveč napetosti in bi bilo lahko dogajanje polno žolča in težkih besed; bolje bi bilo spremembe opraviti, dokler so čustva pod nadzorom. V poslovnem smislu in v službi se nekaj kaže na bolje, a za dober občutek še ni čas, velja ostati previden. Vsekakor pa lahko začnete razmišljati o dobri perspektivi, saj ta ni daleč. Z nekom boste obujali spomine, delali boste s prstjo, zemljo, poskrbeli za dokumente in s tem pomirili domače.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja