Brezplačen seminar: Ne jamraj! Če lahko jaz, lahko tudi ti.

Brezplačni seminar

Potrebujete malo motivacije za delo in življenje?

Če ste oseba, ki rada jamra in meni, da se na tem svetu nič ne da, potem pridite na brezplačen seminar, na katerem bo predavala oseba, ki ji res ni lahko v življenju, vendar na življenje gleda pozitivno in nikoli ne obupa.

Na brezplačnem seminarju o motivaciji bo predaval Tim Bučar, fant, ki se je rodil s hudo boleznijo, ki se imenuje Apertov sindrom. Tim kljub hudi bolezni ni obupal nad življenjem. Še več, ne želi biti nikomur v breme, zato se je lotil dela. Zbira star papir, prideluje zelišča, na prireditvah peče palačinke in dela smoothieje. Več o Timu si lahko preberete na www.tomazgorec.si/tim-bucar-ne-pustim-se-izkoriscati.

Prepričan sem, da bo vsakomur zanimivo slišati Timovo zgodbo in izvedeti, od kje mu vsa ta motivacija in pozitivnost.

Ker s Timom skupaj organizirava seminar, bom na seminarju predaval tudi jaz. Tema mojega predavanja bo, kakšne priložnosti vse se danes najdejo na spletu in kaj vse lahko posameznik naredi, da bo uspešen na tem področju. Sam se namreč s tem področjem uspešno ukvarjam že več kot 15 let in imam na tem področju res veliko izkušenj. Prepričan sem, da lahko čisto vsak posameznik zase najde dobro poslovno priložnost na internetu. Kako, boste izvedeli na seminarju, ki bo v četrtek, 30. januarja, s pričetkom ob 17:00 v M Hotelu v Ljubljani.

Za prijavo na brezplačen seminar izpolnite spodnji obrazec. V primeru, da se na seminar prijavite in se ga nato ne udeležite, vam bomo zaračunali prazen sedež v višini 20 evrov, saj menim, da ni pošteno, da se nekdo prijavi na brezplačni seminar in nato ne pride, ter tako ostane brez svojega sedeža nekdo, ki bi rad prišel. Izkupiček od praznih sedežev bomo nakazali Timovem zavodu ZOK.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja