Potopisno predavanje Bosna in Hercegovina – Ljubljana, 30. 1. 2020

Potopisno predavanje

Bosna in Hercegovina je čudovita destinacija za krajše ali daljše potovanje. Ima čudovite naravne lepote, ob katerih ostaneš brez besed. Ljudje so izredno prijazni in gostoljubni. Hrana je več kot odlična. In vse skupaj je zelo poceni.

Sam sem popotnik že več kot 30 let in prepotoval sem že kar velik del sveta. Prepotoval sem veliko čudovitih in zanimivih dežel, vendar pa je zame ravno Bosna in Hercegovina še vedno destinacija številka ena. Obiskujem jo vedno znova in znova. In vedno znova tam vidim in doživim kaj novega. Samo lansko leto sem jo obiskal kar 6-krat, v zadnjih dobrih desetih letih pa vsaj 50-krat. Nad to čudovito deželo sem tako zelo navdušen, da bom o njej letos začel pisati turistični vodnik. Več o tem si lahko preberete na www.tomazgorec.si/turisticni-vodic-bosna-in-hercegovina.

O tem, kako zelo lepa je Bosna in Hercegovina, se boste prepričali, če si pogledate spodnji videoposnetek. Mar ni kot v pravljici?

Še več fotografij in videoposnetkov čudovitih in zanimivih krajev v Bosni in Hercegovini najdete na www.tomazgorec.si/bosna-in-hercegovina-znamenitosti.

Če želite izvedeti več informacij o tej čudoviti deželi, vas vabim na moje potopisno predavanje o Bosni in Hercegovini, ki bo v četrtek, 30. januarja, z začetkom ob 19:30 v M Hotelu v Ljubljani. M hotel najdete v neposredni bližini kina Šiška. Potopisno predavanje bo trajalo eno uro in 20 minut.

Glede na to, da je število mest omejeno, je za predavanje potrebna predhodna prijava. Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

Prijava na potopisno predavanje o Bosni in Hercegovini

  Ime in priimek

  E-mail

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za potrebe prijave na predavanje ter se hranijo v skladu z GDPR.

  Veselim se srečanja z vami.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja