Kako sem na zelo grd način osvojil pošteno in izredno lepo punco

Prepričan sem, da vas bo polovica rekla, da sem si tole mojo resnično zgodbo izmislil! Je namreč skoraj neverjetna! Ampak v praksi je točno tako kot v tej moji resnični zgodbi! Na tem svetu je tako, da lepa dekleta ljubijo barabe. In žalostno je, da večji kot je moški baraba, bolj je zanimiv za ženske. Pojma sicer nimam, zakaj je tako, ampak iz izkušenj vem, da je tako. V nasprotno me bo težko kdo prepričal. 

Kako sem na res zelo grd način osvojil res lepo in tudi zelo pošteno punco, ki je bila še nedolžna, lahko izveste na videoposnetku na mojem Youtube kanalu. Video ni javen, ker ne želim, da je na voljo celi Sloveniji, ker bi bilo na račun njega preveč zgražanja. Dostop do videa lahko dobite čisto enostavno. Samo spodnji obrazec izpolnite.

 

Dostop bom odobril vsakemu, ki bo v obrazec vnesel svoj pravi ime in priimek. Ni se vam treba bati, da boste dobivali kakšno reklamo!

Da sem posnel omenjen video, sem se odločil, ker sem na spodnji videoposnetek dobil zelo veliko komentarjev, da nimam prav! Če si tega videa še niste ogledali, si ga oglejte, je zanimiv!

Če vam je bil video všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja