Povečanje prsi je največja neumnost, ki jo lahko naredi ženska

Moškim  je všeč, če imajo ženske velike prsi. To je dejstvo, ki je tudi znanstveno dokazano. Moški podzavestni um namreč razmišlja tako, da mora najti zdravo žensko, ki mu bo rodila zdrave in močne otroke. Če ima ženska velike prsi, to pomeni, da bo lahko brez težav nahranila svojega otroka, da bo zdrav in močan.

Da bi danes novorojenček preživel, ni treba, da ima njegova mama v svojih prsih veliko mleka. Če ga nima, se ga da kupiti in bo otrok v vsakem primeru zrasel v zdravo in močno osebo.

Vendar pa smo kljub zgoraj navedenemu dejstvu moški v povprečju še vedno nori na veliko žensko oprsje. Kar je razumljivo, saj nekaj, kar smo imeli v podzavesti več sto tisoč let, ne more kar naenkrat izginiti iz nje.

Zaradi navedenega dejstva se v današnjem času veliko žensk odloči za umetno povečanje prsi. Glede na to, da nisem ravno rosno mlad, imam izkušnjo le z eno žensko, ki si je dala umetno povečati prsi. Zdi se mi, da se ženske mojih let za povečanje prsi ne odločajo ravno pogosto. Tudi ta, s katero sem imel to izkušnjo, je bila od mene bistveno mlajša.

Moja izkušnja z žensko, ki je imela umetne prsi

Pred približno petimi leti sem spoznal punco, ki je bila od mene mlajša 12 let in ji je bilo ime Anamarija. Ker je bila luštna in prijetna punca, sem se hitro zagrel za njo. Očitno je bila tudi ona zagreta zame, saj sva se zelo hitro dogovorila, da greva skupaj na morje.

Preden sva se odpravila na morje, nisva bila intimna Niti poljuba si nisva dala. Najbrž sva se oba taktično delala hladna, da je bil interes večji. Verjetno se boste strinjali z mano, da je osvajanje taktična igra?

Za najin dopust z Anamarijo sem imel pripravljeno taktiko, kako jo bom osvojil in imel z njo spolni odnos. Ženske, prosim, ne se zgražati, kakšen sem! Vedite, da je takih vsaj 95 odstotkov moških.

Moj plan za Anamarijo je bil, da se prvi dan imava čim lepše in da bo vse skupaj čim bolj zabavno in romantično. Takoj, ko sva prispela na morje, sva se šla kopati, nato pa sva si šla ogledati nekaj znamenitosti kraja, v katerem sva bila. Bila sva namreč v zelo lepem kraju, kjer sva imela veliko za videti.

Zvečer sva si privoščila odlično večerjo na čudoviti lokaciji ob morju. Pri večerji sva vsak spila dva kozarca vina, da je bilo še malo bolj sproščeno in zabavno vzdušje.

Po večerji sva šla na sprehod ob morju, kjer sem jo prijel za roko in jo prvič poljubil. Verjetno si je tudi ona želela tega in je komaj čakala, da bom naredil ta korak.

Kmalu sva odšla v apartma, kjer sem seveda ‘navalil’ na njo. Popolnoma nepričakovano se je začela upirati. Pojma nisem imel, kaj sem naredil narobe ali v čem je problem.

Par minut kasneje mi pravi, da moram vedeti, da ima vložke. Jaz sem mislil, da ima menstruacijo in da ima te vrste vložke. In jo vprašam, če je menstruacija zelo močna in če se vseeno lahko lotiva tistih stvari. Pa mi pove, da ni mislila tistih vložkov. Jaz jo vprašam, kakšne vložke je imela v mislih. Ona nato reče, da ima vsadke. Potem mi ni bilo čisto nič jasno, kaj ima v mislih. Ko vprašam, kakšne vsadke misli, mi je sramežljivo povedala, da ima umetne prsi.

Čeprav do takrat nisem še nikoli imel nobene ženske, ki bi imela umetne prsi, mi to dejstvo ni bilo najbolj všeč. Ko pa sem jih otipal, sem dobil občutek, da je nek mizar vsnjo vdelal en kos lesa. Tako zelo trde so namreč umetne prsi.

Ne razumem moških, ki so jim všeč ženske, ki si dajo povečati prsi. Še posebej tiste, ki s povečanjem prsi močno pretiravajo. Še manj razumem ženske, da si gredo v svoje telo vgraditi umetno stvar.

Meni osebno je veliko bolj všeč ženska, ki nima čisto nič prsi, kot tista, ki ima umetne prsi.

Zanimivo je, da so nekatere ženske ponosne na svoje ‘umetne joške’. Jaz na to gledam tako, kot da bi jaz na svetovnem prvenstvu v teku na 10.000 metrov podkupil vse tekmovalce in sodnike in bi na koncu bil jaz svetovni prvak. Če res nisem zmagal, nimam biti na kaj ponosen. Tako da ne razumem, kako so ženske lahko ponosne na svoje umetne prsi. Skoraj vsaka lahko zbere 5.000 evrov in si jih gre narediti.

Ženske, preden se odločite, da si greste povečati prsi, dobro razmislite. Pomislite samo, kako vam bo nerodno z novim fantom, preden vas bo prvič prijel za prsi! Vaši prijatelji in prijateljice se bodo za vašim hrbtom iz vaših umetnih prsi delali norca. Jaz si ne predstavljam resne zveze z žensko, ki ima umetne prsi. Prvič zato, ker mi že razmišljanje ženske, da so plastične operacije v redu, ni všeč. Drugič zato, ker me ta umetna stvar pri ženski niti malo ne privlači. Mogoče bo vaš princ na belem konju odjahal naprej samo zato, ker imate umetne prsi.

Za konec naj povem, da me popolnoma nič ne moti, če se ženske odločajo umetno povečanje prsi. Vsak ima pravico delati s svojim telesom, karkoli želi. Je pa res, da se s tako žensko nikakor ne vidim v zvezi.

1 komentar

  1. Kak brezvezn članek,da maš velike prsi zaradi moškega in otroka. Da si zato dajo povečat. Ni res. Sm mela zelo male male male male prsi se a košarico ne in sem dojila svojega otroka 11mesecev. Sedaj sem si dala povečat prsi v b košarici. To sem naredila zaradi svojega zadovoljstva,sreče in dvignala sem si karakter. Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja