Robert Zavašnik, lastnik kluba Lipa in jaz sva danes srečala na sodišču

Robert Zavašnik

Robert Zavašnik, bolj znan kot lastnik kluba Lipa in jaz sva danes imela obravnavo na sodišču. Njegovo podjetje Roto d.o.o., ni plačalo računa v znesku 175 evrov mojemu podjetju.

Oziroma trdijo, da so račun plačali ‘na roko’ eni osebi, ki sem jo jaz poslal po denar. Seveda niso tej osebi dali nobenega potrdila za podpisati, niti niso vprašali za ime in priimek, niti ne vedo kateri dan je to točno bilo,…

Najbolj zanimivo pa je to, da se Robert Zavašnik mene zelo slabo spomni. Ker sva se ukvarjala z isto dejavnostjo, sva se večkrat slišala po telefonu. Tudi večkrat sem bil gost v njegovi diskoteki,…. Vsekakor pa bi se me moral spomniti, kolikokrat sem ga klical in mu težil za teh 175 evrov (takrat je bilo še v tolarjih). Predvsem sem bil ‘tečen’ iz principa, ker mu je takrat diskoteka odlično ‘lafala’ in bi teh 175 evrov plačal z lahkoto.

Čeprav skoraj nobenemu ne privoščim nič slabega, bi se zlagal, če bi rekel da mu nisem vsaj malo privoščil, ko je dobil pet let zapora. No pet let je malo praveč. Eno leto pa mu privoščim! Sem pa tole zelo z težkim srcem napisal, ker vem, da če nekomu nekaj slabega privoščiš, se kmalu naredi tebi nekaj še bolj slabega. Pa ne da sem vraževeren! Daleč od tega!

3 komentarji

  1. tomaž,

    priznati je čisto človeška lastnost. Huje bi bilo, če bi se lagal.

    Nič se ne sekiraj, če si tak kot si, dokler drugim ne delaš škode. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja