Rock Otočec

Rock Otočec

Letos se bom tudi jaz udeležil festivala Rock Otočec. Glavni razlog za mojo udeležbo sta skupini Zabranjeno pušenje in Prljavo kazalište. Pa tudi še nikoli nisem bil na Rock Otočcu in me zanima kako to vse skupaj izgleda. Verjetno ne more biti slabo!

Planiram, da bom na Rock Otočec šel z šotorom. Ne vem pa kako to vse skupaj izgleda. Se kampira v kampu ali na prizorišču? Če je kdo redni gost festivala Rock Otočec, bi ga prosil za kakšno osnovno informacijo.

Sarajevska skupina Zabranjeno Pušenje je moj bend številka 2. Na njihovem koncertu sem bil ene trikrat. Zbranjeno pušenje je leta 1998 imelo koncert v Diskoteki Africa, vendar sem takrat bil ravno na potovanju po Ekvadorju in Peruju.

Prljavo kazalište pa je skupina, na kateri sem bil rekordno velikokrat na koncertih. Mislim, da blizu dvajsetkrat. Tudi drugače je Prljavo kazalište ena boljših skupin po mojem okusu. Na njihovem koncertu nisem bil že veliko let, tako da se njihovega koncerta na Rock Otočcu zelo veselim.

Skupina Zabranjeno pušenje bo na festivalu Rock Otočec nastopila v petek, Prljavo kazalište pa v soboto.

Gre pe kdo na Rock Otočec?

5 komentarjev

  1. Jaz sem bil pred leti na rock otočcu pa mi je bilo totalno brezveze. Kampiral smo za 3 dni. Sicer je pa bil takrat problem zaradi vremena. Bilo je hladno, padal je dež, blato je bilo čisto vsepovsod (dobesedno). Že če si hotel iti do šanka si se pogreznil “do kolen”. Sicer sem bil pol še enkrat pa mi je blo tudi brezveze, ker je bilo spet slabo vreme. Ma jaz res nisem imel sreče kar se vremena tiče. Mogoče bom šel letos še tretjič ampak izključno in samo če bo lepo vreme. Kampira se v hosti nad prizoriščem al pa pred prizoriščem zravn odbojkarskega placa. Na samem prizorišču se ne kampira. Ti pa vsekakor svetujem, da se dobro oskrbiš z vsem potrebnim (dovolj stvari za preobleči – oblačil in obutve), ker zna biti zelo svinjsko…

  2. @Mikec – na ŠVIC-u bomo tudi “mi” :))

    na Rock Otočec se pa spravljam že nekaj let, pa mi do sedaj še vedno ni uspelo…. mogoče naslednje leto? …. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja