Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 2. do 9. marca 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 2. in 9. marcem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ta teden morda ne bo najbolj po vaši meri, za preveč stvari se zdi, da bi lahko šle po nekakšni svoji poti in zunaj dosega vaše volje. Morda gre le za mali preizkus vaše sposobnosti sprejemanja stvari, ki so, kakršne pač so. Merkurjev prehod nazaj v Vodnarja bi moral biti za vas ugoden, saj bo ne samo način razmišljanja in komunikacije, pač pa tudi hitrost dogajanja večja oziroma boljša, nakar bi lahko bili zadovoljni z razvojem situacije. Lahko vam pomagajo tudi prijatelji ali kake vplivne osebe, še najbolj zaradi občutka, da je to dobro za kako “skupno stvar”. Dobra medsebojna podpora planetov v Ribah in planetov v Kozorogu vam daje veliko možnosti, če le ne boste skrbeli samo zase ali pa za samopromocijo, po možnosti na račun drugih. V srčnih zadevah bo šlo nekaj bolje, kot ste predvidevali, zaradi neke okoliščine pa boste dogajanje skrivali pred drugimi, vsaj do tedaj, ko bo vse jasno.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Prihod Venere v vaše znamenje bi moral prinesti tudi nekaj več notranjega miru, čeprav bo Saturnov vpliv od začetka še vedno viden in se boste morebitnih sprememb lotili bolj previdno. Ker pa je v Biku že kako leto Uran, ta pa seveda ne prenaša kake rutine pri delu, bo kmalu spet zadosti akcije, tudi take, ki bi se je vi lotili drugače, a bo zdaj vse postavljeno na glavo. Če premorete kaj prilagodljivosti, potem se bo hitro izkazalo, da je druga pot, tudi če vam ni všeč, za vas v bistvu telo dobra, marsikateri Bik se bo celo počutil, kot da se mu je z novo situacijo nekaj resnično posrečilo. Merkurjev prehod prinaša nekaj stabilnosti (pa tudi vsaj malo trme, kar ni nujno slabo) v vaše razmišljanje in poslovne poteze, in tudi informacije, ki jih ta čas ne bo manjkalo, boste ugledali v drugačni, bolj praktični in uporabni luči kot prej. Glede financ bo na začetku tedna nekaj malega nemira, čez teden pa se bo pokazala neka prilika za dober obrat denarja ali pa neki prejemek s strani.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Temu tednu, kakršen se kaže v vašem horoskopu, bi lahko kar rekli “čuden”, vsega bo tu. Po eni strani visoke zahteve ali pričakovanja in tudi samo boste nabrušeni, češ kaj vse lahko naredim. Po drugi strani bo nekaj nejasnosti, kaj je sploh tisti pravi cilj, še posebej v primeru, če ste pri delu odvisni od drugih. Učinkovitost pri delu in tudi pri drugih pomembnih potezah v vsakdanu, četudi ne gre za službo, bo ta teden na višku, prav tako občutek odgovornosti, ne bo vas sram v primerjavi z drugimi. Vaši koraki bodo v drugi polovici tedna dosti bolj premišljeni. Uranova bližina Veneri bo odpihnila neke ustaljene vzorce, rutina bo postavljena pod vprašaj, naenkrat se bo dalo probleme rešiti popolnoma drugače, celo z lahkoto. Možni so spori z domačimi ali vsem tistim, kar zagovarja status quo. Možnost napredovanja in zvišanja ugleda se bo kazala na horizontu, a iz tega ne delajte kake zgodbe, dokler se ne pokrene kaj konkretnega. Besede in obljube so navadno lažje od izpolnitve.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V tem tednu se vam bo zazdelo, da bi se dalo priti naprej ali pa navzgor, dobili boste neke nove informacije, ki bodo vse skupaj kazale v drugačni, boljši in svetlejši luči. Začetek tedna sicer ne bo najbolj spodbuden in tudi prihod Lune v vaše znamenje ne bo rešil ničesar, morda prinese več vznemirjenja ali občutljivosti,. Pravzaprav bo glede tega bolje šele v petek, ko bo že v Levu. Vseeno sreda in četrtek prinašata različne in pretežno ugodne potenciale, v četrtek pa bi se vam lahko kaj izteklo čisto po sreči. V poslih ali v službi se obetajo spremembe, ki bodo zahtevale bolj hitro reakcijo ali prilagoditev. Glede na precej neusmiljeni čas si ne dovolite, da bi vas spregledali ali zapostavili samo zaradi tega, ker iščete varne rešitve. Poleg tega pazite na jezik, saj je ta čas zaradi Merkurjeve vrnitve v Vodnarja kaj lahko prehiter ali preoster, v danem trenutku pa bo to slabo za vas. V ljubezni boste iskali rešitve za dalj časa, avanture bodo sicer prijetne, a ne bodo dajale občutka varnosti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Morda bi za ta teden lahko na prvo mesto postavili pojem “vizija”, saj vam ne bo več zadostovalo igrati na preizkušene karte in rutino, kajti ta vam ne more prinesti napredka ali dodane vrednosti. Je pa vprašanje, ali je za kak kvalitetni preskok navzgor ali naprej sedaj ugoden čas, raje recimo, da se najprej pripravite ter se za poteze odločite po Merkurjevem obratu, ki bo naslednji teden. Venerin prehod v Bika načeloma prinaša uspeh, a za začetek se bo morala soočiti z Uranom, ki je že nekaj časa tam in si stvari zamišlja precej drugače, za uskladitev različnih interesov pa je potreben čas. Glede tega vam bo živce načenjalo kompliciranje oseb, ki so vam blizu ali pa ki odločajo. Sami boste marsikatero življenjsko situacijo videli drugače kot drugi, vaše odločne poteze pa nakazujejo, da se vam vedno bolj odpira in da boste kmalu spet na konju. Kar se financ tiče, se lahko lotite priprave kake dolgo želene aktivnosti, morda v zvezi z bankami ali pa nepremičninami.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Imeli boste obilo energije in volje tako za poslovne poteze kot tudi za urejevanje osebnih stvari. Dobra volja je pol uspeha, si boste rekli in se lotili dela, karkoli bo že pač treba. Četudi prva dva dneva ne bosta kazala tako, pa je ta teden kot nalašč ta uspešnost. Res je sicer, da bo šlo marsikaj v korist drugih, a to za vas ni nič novega. Čeprav v poslovnem smislu še ne morete reči, da ste “zunaj” ali pa da so se napetosti končale, pa bo rešitev prišla od drugje, morda iz tujine ali pa v obliki informacij, ki jih potrebujete. Od vas bodo pričakovali učinkovitost in hitre reakcije, po možnosti rešitev problemov z eno potezo. Pritiska ne bo malo, vendar pa je tudi že čas, da naredite preskok v svojem pristopu. Device ste prvaki v kompliciranju, a včasih so rešitve enostavne, če se le ne zapičite v kako malenkost oziroma znate tudi poenostaviti. Poskusite, postalo vam bo zanimivo …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Tudi če vam morda kake okoliščine niso naklonjene, pa prehod Venere v Bika nakazuje, da se boste pobrali in da se vam bodo stvari začele odvijati neprimerno bolje kot zadnje čase. Ne pozabimo, da je tam že nekaj časa tudi Uran, ta pa si ne dela težav s problemi, ampak jih vzame v roke brez čakanja in brez predsodkov glede načina, kako jih rešiti. Glejte in se učite! Na začetku tedna so zelo mogoči pomisleki glede zdravja, a vam gre tu svetovati miren pristop in uporabo pameti, kar je bolje kot poslušati dirigirana medijska poročila in umetno ustvarjanje nemira. Planeti v vaših “zdravstvenih hišah” horoskopa so povezani tako dobro, da se vas kaj loti lahko le v primeru, če imate z zdravjem mino tega veliko težav ali pa zelo slab imunski sistem. Kar se ljubezni tiče, zna Uran popestriti vaš vsakdan z čim zelo vznemirljivim, kjer se bosta izmenjevala privlačnost in nelagodje, češ zakaj ni vse predvidljivo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če bo morda kdo v ponedeljek ali torek spričo tokratnih planetarnih energij malo izgubljen ali nejasen, Škorpijon prav gotovo ne bo. Ves čas boste v visoki koncentraciji in tudi ritmu, ki ga bodo drugi težko dohajali. Počeli boste lahko deset stvari naenkrat, ne da bi trpela kvaliteta ali kontinuiteta dogajanja. Od prijateljev in znancev boste zahtevali nekaj velikega, morda tudi za to, da bi preverili, ali so na vaši strani ali ne. Zna biti, da bo kdo odpadel, ne da bi vas to kaj prizadelo. Merkurjev prehod za vas pomeni varovalko za bolj preverjene korake, torej da kaj ne bi potekalo prehitro ali zunaj nadzora. Saturn in Mars bosta prerešetala vaša stališča, komunikacije, povezave in prijateljstva, da boste naprej lahko korakali brez sumničenj. V srčnih zadevah je na delu Neptun, marsikaj se vidi lepše, kot pa je v resnici, a za vas bo to pomenilo lepe in prijetne dni. Če bo šlo kaj narobe, boste začutili v hipu, torej greste lahko naprej brez skrbi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Med frontama financ, dela in službe na eni ter doma, partnerstva in varnih rešitev na drugi strani se boste najverjetneje opredelili za to drugo opcijo, saj se bo prva v tem tednu že od začetka kazala kot negotova ali pa bo tam preveč pritiska. Kvečjemu denar (oziroma njegovo pomanjkanje) bi vas lahko prepričalo v drugo pot, a v takem primeru boste ‘streljali’ na vse okoli sebe. Mir lahko najdete v partnerstvu in pri otrocih, za dosežke pa bi bilo bolje malo počakati na bolj ugoden veter. Tudi ta namreč prihaja, kar se bo po malem kazalo že proti koncu tega tedna. Kar se denarnih zadev tiče, vam zvezde kažejo ugoden tok in trend, vse dokler se ne spustite v kako tveganje. Predvsem za vse početje na tem področju, vezano na daljši rok, je čas zelo ugoden. Neko prijateljstvo se bo v tem tednu pokazalo v drugačni luči, ne ravno v ugodni. Ne usekajte prehitro, raje vse dobro preverite.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Trdnost poti in odločitev pri Kozorogih v teh tednih ne bi smela biti pod vprašajem. Ne le, da boste trdni v svojih prepričanjih in stališčih, tudi z drugimi boste imeli veliko sreče, ker se vam bodo pridružili, prepričani, da ob takšni trdnosti uspeh ne more spodleteti. Tako boste samo še pridobili. Povezanost planetov v znamenjih Kozoroga in Rib je takšna, da združuje strukturo in prilagodljivost, čemur bi lahko rekli tudi “spremembe brez veliko žrtev ali porabljenega časa”, torej na razmeroma lahek način. Ne dopustite, da vas v tem tednu spodnese kak sentiment ali pa spomini, to bi znala biti prav neprijetna skušnjava. Neko dogovarjanje, morda v ožjem krogu znanstev ali sorodstva, bo prineslo dvome in razmišljanje v stilu “to bi bilo pa res prelepo”, a saj veste, kaj bomo dodali: pojdite po tej poti raje malo počasneje, previdnost velja. V partnerstvu veliko besed in manj učinka, možno je tudi poudarjanje žrtve ene od strani.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Merkurjeva vrnitev v vaše znamenje vam bo prinesla nekaj več prodornosti in jasnosti, kar se tiče stikov in dogovarjanja z drugimi, nesporazumi se bodo umaknili. Nekaj koristi bo tudi od vaše nekaj večje sposobnosti prilagajanja in poslušanja drugih, ne da bi imeli občutek, da kdo posega po vaši neodvisnosti ali pa veličini. V partnerstvu bo veliko govora o denarju ali pa o tem, kdo prispeva več, če pa boste skupaj planirali kak večji nakup, se pazite rožnatega pogleda na stvar. Lahko bi vas zaneslo … Pri investiranju oziroma obračanju denarja bodite pazljivi na informacije, zlasti v prvem delu tedna bi vas katera lahko speljala k napačnim odločitvam. V službi boste nekaj naredili s stisnjenimi zobmi. Kar se počutja tiče, poskrbite za regeneracijo, spanje, umirjenost, naspite se in preberite kako knjigo. V ljubezni se lahko pojavi kdo tretji, morda celo ne čisto naravnost, ampak bolj posredno ali prikrito, vsekakor pa zadosti, da kdo od vpletenih začne kaj sumiti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

V prvih dneh boste pri svojem početju precej konkretni in dorečeni, potem pa boste sledili svojim idejam dosti bolj po občutku (ali pa vetru). Merkurjev prestop nazaj v Vodnarja bo vnesel tudi nekaj nemira in več tuhtanja o zadevah kot doslej. Da bo vsaj malo trpela tudi vaša učinkovitost, ni dvoma. Pri odnosih z drugimi, pa če gre za zakon, (primarno) družino, posle ali pa prijatelje, bi se bilo dobro izogniti raznim razčiščevanjem, saj nič ne kaže, da bi se dalo stvarem priti do dna; kvečjemu bi se lahko strinjali v tem, da boste nadaljevali kdaj drugič … Pri poslih in v službi boste imeli največ uspeha pri vsem, kar je vezano na prihodnost in perspektivo, petek pa je pri tem dan, ko lahko napravite kaj vidnega ali odmevnega. Če v svojem poslu pišete, predavate ali potujete, se vam v naslednjih tednih piše dobro, še bolje pa vsem, ki pri svojem delu potrebujejo navdih, občutek, še posebej v četrtek, ki je glede tega izjemen dan.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja