Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 24. februarja do 2. marca 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 24. februarjem in 2. marcem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Veliko nemira je videti v vašem tokratnem horoskopu in tudi strasti, s katero se boste lotevali vsega, kar vas čaka, tudi najbolj enostavnih in rutinskih opravil. Ne bo manjkalo niti napetosti, predvsem zaradi tega, ker boste imeli pred seboj vizijo in tudi pričakovanja ne bodo majhna. Tako bo šlo že od začetka tedna precej dinamično in uspešno, v torek pa vas lahko zanese tudi v pretiravanje, na primer v obliki prevelike prizadevnosti in potem upora tistih, ki jim to ne bo všeč ali pa bi lahko pokvarilo njihove lastne zamisli. Če boste torej delali z več občutka in vsaj malo razumevanja tudi druge strani, potem lahko teden pred vami ocenimo kot zelo uspešen. Posebej poslovno in službeno področje bi mora za vas ta čas pomeniti področje, kjer lahko največ naredite. V srčnih zadevah bodo dnevi potekali bolj umirjeno, prijetna sreda naj vas ne zanese preveč, četrtek zna prinesti čisto nasprotno vzdušje. Vzemite si tudi čas za polnjenje svojih baterij.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Če komu, potem so energije tega tedna na kožo pisane prav Bikom, morda za nianso bolj rojenim v prvi polovici znamenja, a niti drugi se ne bodo mogli pritoževati. “Samo nebo je moja meja”, boste pomislili v kakem trenutku, saj se bo kar odpiralo, pomislili boste, da res lahko naredite vse. Stiki s tistimi, ki pomagajo, svetujejo ali sodelujejo kako drugače, prave informacije v pravem trenutku, za povrh pa manj vezanosti na znane in rutinske vzorce, vse to je lahko odlična formula za ta vaš čas. Je pa še nekaj, na kar velja pomisliti. Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal, pravijo stari spisi. Nekako tako kaže tudi v vašem tokratnem horoskopu – če ob vsem tem ne boste zavihali rokavov oziroma če boste čakali, češ kdaj se bo vse to zgodilo, veliko koristi ne bo. – V ljubezni bosta prevladovali trdnost in na trenutke kar neprijetna jasnost besed in dejanj; prostora za blefiranje in sprenevedanje v tem tednu ne bo veliko.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

V tem tednu bo prišlo do velikih razkorakov. Na razpolago boste imeli odprta vrata in zadosti informacij, in ker ste analitični in razmišljajoči, boste dobro vedeli, v katerih točkah je treba podmazati sistem, da bo vse skupaj teklo v redu. A kaj, ko tisti, ki odločajo, ne bodo delili vašega mnenja in bodo prevladali neki interesi, ki ne bodo obetali dobrih rešitev. Ob tem boste postali samo živčni in nemirni, pazite le, da vas ne nese prehiter jezik, ker bi bili potem še na slabšem. Zlasti sreda tedna zna biti precej napeta, če vpletene strani ne bodo znale delati z občutkom. Dobro povezani planeti v Kozorogu vam ta čas omogočajo izpeljati še tako drzne ali tvegane poteze, marsikdo bo samo zazijal ob korakih, ki jih boste naredili. Teden pred vami ni narejen za govoričenje, hvalisanje in druge izrazne načine, ki jih Dvojčki dobro obvladate – izkoristite ugodne energije za bolj konkretne stvari!

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Tako kot pri večini znakov je ta teden tudi pri Rakih videti dve različni opciji, ki pa se v veliki meri podpirata in ustvarjata dobro atmosfero za ustvarjanje, delo, korak naprej. Najprej je videti obilo ambicije, kaj vse bi lahko in kaj vse bi morali napraviti, druga pa je zanašanje na druge ali pa celo nekaj popuščanja v smislu “saj bo šlo tudi brez toliko truda” ali pa “saj bodo napravili drugi”. Informacij vam zdaj prav gotovo ne manjka, če le gledate okrog sebe, a kaj, ko se v domačem naslanjaču ne bo dalo izvedeti vsega. Odpravite se torej vsaj v knjižnico ali pa na kak posvet, aktivirajte se. Petek bo za vse nas precej težaven dan, pri vas se lahko v primeru, če kaj le ne bo šlo dobro, pojavi obup v smislu ‘saj mi ne gre’ ali ‘saj nisem za to’, tako da bo čisto dobro, da sledi konec tedna, ki bo tokrat priložnost za zrahljanje napetosti, sprostitev in celo kak mali užitek, na primer izlet, porcija športa ali kaj še lepšega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

V tem tednu boste zelo učinkoviti in energični, ni videti, da bi vas lahko kaj ustavilo. Tudi dejstvo, da marsikaj ni odvisno samo od vas, ne. Še več, nasprotovanje ali izmikanje drugih vas bo samo še podžgalo v prepričanju, da je zdaj pravi čas za dosežke. Lahko bi kar rekli, da boste tokrat “tisti drugi lev” – tisti, ki rjove in odtrga glavo, če ni drugače. Tudi se zna zgoditi, da se je v zadnjem času nabralo preveč stvari, da bi se dalo še ostati miren, zato boste sklenili napraviti ponoven red. Konfrontacije in visoki toni ne bodo manjkali, imejte pa pri vsem mero, še posebej v sredo in četrtek, saj so nekateri zelo zamerljivi in znajo krivico hraniti v spominu. V poslovnem pogledu lahko naredite kak večji korak, še posebej, če je teren dobro pripravljen. Pazite pa na stroške, predvsem na tiste majhne, ki jih pogosto niti ne opazimo, znajo pa prinesti kak glavobol.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Največji planetarni poudarek tega tedna v vašem horoskopu velja drugim, dokaj značilno za ta letni čas, a vseeno tudi malo bolj intenzivno kot navadno. Če imate tako v poslovnem kot zasebnem partnerstvu dobro urejene in tekoče odnose, potem se lahko reče, da boste v tem času uspešni in zadovoljni. V nasprotnem primeru uspehov ne bo veliko, saj boste uspešne energije porabili za krpanje lukenj in podobne reči, a boste zadovoljni vsaj v tem pogledu. Devicam se načelo “jaz ali oni” navadno ne izteče dobro in tudi tokrat se ne bo, zato v primeru konfliktov (posebej pazite v četrtek in petek!) dobro premislite, kdo je oseba, ki naj bi se je lotili. Tudi če bo na daleč jasno, da imate prav vi in ne vaš nasprotnik, to še ne pomeni zmage. V ljubezni bo šlo zares, a v dobri smeri, povezovanju, izgradnji odnosa. Morda bo vse skupaj nekoliko zapeto, a za vas to ni kaj hudo nenavadnega, zato bodite brez skrbi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Če bi ta teden v vašem horoskopu poskušali opisati z eno besedo, bi še najbolj pristojala oznaka “pasivno”. To samo po sebi seveda ni nič hudega, le škoda je, da se tak potencial kaže za teden, ko je res veliko možnosti, da se prebijete ali povzpnete kam naprej, navzgor, pa naj gre za osebne odnose, poslovne možnosti, finančne poteze ali pa za osebnostno rast. Kako vas spodbuditi, da se vseeno vsaj malo zdrznete in izkoristite ugoden veter, to je zdaj vprašanje. Spoznanje, da preveč računate na druge, ne bo zadosti, še posebej ob tem, ko bo nekaj odločitev ostalo čisto na vaših ramenih. Petek se zna vse obrniti proti vam, vključno z občutkom, da ste marsikaj zamudili; zganite se torej prej! Teden je sicer odličen za vsa opravila, tudi papirnata, v zvezi s posestjo in lastnino, pa za preudarno obračanje denarja tudi. Ne bi bilo slabo, če bi v tem tednu veliko pospravljali in poskrbeli za red v hiši in duši.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Dve zgoraj omenjeni skupini planetov se bosta v vašem horoskopu kazali kot mešanje čustvenega pristopa in intelekta, kar pogosto ni ravno dobitna kombinacija. Zlasti v tednu, ko sta zelo našpičena tako Merkur kot Neptun, ki bosta vsak zase, a zelo učinkovito skrbela, da ju boste uporabljali v napačnih situacijah, in če drugega ne, vam bo popravljanje pomanjkljivosti in napačnih odločitev vzelo veliko časa. Veliko rezultatov boste imeli za pokazati, toda vmes bo tudi kar nekaj napak. A če vemo, kako se ubraniti tovrstnih preglavic, potem bo vseeno šlo – dobro je treba premisliti vsak korak in ne početi stvari prehitro ali preveč na lahko, pa bo vse v redu. V ljubezni vas čakajo prijetni dnevi (razen morda petka, ta bo zelo napet). Čisto mogoče je tudi, da boste imeli v ognju več želez kot eno, in če naj bi koga omrežili, veter skoraj ne more biti bolj ugoden, kot je sedaj. V financah hodite samo do roba, ne tvegajte.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Tudi Strelci to pot spadate med znamenja, ki bi jih veljalo spodbuditi ali vsaj dobro podpreti, če naj bi se v tednu, ki vam bi moral biti pisan na kožo, ne počutili neprijetno, prazno, izdano ali odveč. Veliko naj bi napravili in dosegli, celo pritiske “od zgoraj” je videti, vi pa se nekako ne boste mogli premakniti. Morda je prav torek dan za korak, zavihanje rokavov, a pri svojem delu vseeno uporabite vsaj malo občutka, da ne bi pretiravali v kateri smeri. Na petek se kar pripravite – to bo dan, ko marsikaj ne bo šlo v redu, pa tudi dan, ko se marsikdo lahko znajde na robu obupa, in četudi bo pojav zelo prehoden, ne bo nič manj prijeten. – V srčnih zadevah je videti veliko strasti, pazite pa na to, se morebitne razlike v dojemanju ali prepričanjih ne sprevržejo v kako izigravanje ali lovljenje koristi, ne glede na to, katera stran bi to napravila. Ta teden je ugoden za denarne zadeve, trezno obračanje financ in investiranje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ne bo se vas dalo ustaviti, če poskušamo vaš tokratni horoskop izraziti v enem stavku. Z roko v roki bodo šli različni vidiki, od vztrajnosti in trdnega prepričanja o svojih korakih, trme in premišljenosti potez, pa preko večopravilnosti, prilagodljivosti in komunikacije, potrebne za vso to koordinacijo. Trud, ki ga že nekaj časa vlagate v neki projekt, se bo začel vračati v obliki ugodnih rezultatov in povratnih informacij. To vsekakor ni teden za sedenje s prekrižanimi rokami. Na pomolu se kažejo neke spremembe v odnosih z okolico, sosedi, sorodniki, tudi sosedi v poslovnih zadevah. Pri tem bodite previdni zaradi morebitnega nerazumevanja ali pa uhajanja informacij, zna tudi biti, da igra kdo dvojno vlogo. V torek in petek se pazite svoje prodornosti v izjavah in pritiska na druge, tudi v primeru, da so po vašem česa “krivi”; lahko si naredite škodo. V ljubezni in partnerstvu je videti lepe in spravljive tone, tudi če morda kaj ne bo čisto po vašem.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Precej trdni boste v svojih stališčih, a glej ga, zlomka, ves čas se bodo od kod pojavljale informacije, precej drugačne od vaših prepričanj, in kar vas bo jezilo, močno podprte z argumenti – kot da vi ne bi imeli vse prav. Sila neprijetno, res. Vprašajte se, zakaj tako. Morda gre samo za to, da bi morali včasih tudi kaj (ali komu) prisluhniti, ali pa da bi se bilo treba česa še naučiti. Sicer pa bo v tem tednu na vrsti kar nekaj manjših, verjetno nezahtevnih sprememb, morda tudi takih, ki so čakale dalj časa, saj zaradi veliko bolj pomembnih stvari niso prišle na vrsto. V prometu se pazite spregleda situacije, poskrbite, da se vam ne bo preveč mudilo. V odnosih z bližnjo okolico, tudi brati in sestrami, je možen preobrat, na kožo pa bo pisan bolj drugi strani kot vam. Lahko tudi pride do kakega poskusa izkoriščanja in bodite zato previdni. Za obračanje denarja je čas ugoden, pa tudi za kak zaslužek s strani ali pa pogajanje o plači.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Za Ribice bo ta teden izziv posebne sorte. Po kar nekaj časa, ko se stvari niso peljale dobro in ste se lahko kvečjemu izvlekli, za kaj konkretnejšega pa okolje ni bilo najboljše, se zdaj odpira čas, ko lahko naredite kaj res opaznega. Zamisli, vizije, perspektiva – če imate kaj od tega dobro urejenega v svoji glavi, je zdaj čas, da naredite prave korake. Z nekaj truda, morda trme, pa tudi z veliko občutka seveda. Drugi bodo sicer od vas pričakovali več, kot ste trenutno sposobni. Izhod pa je odvisen samo od vas – se boste potrudili, kolikor se da, in zavzeli stališče, da naj si mislijo, kar hočejo, ali pa se boste prav nasprotno spustili v prepričevanja in argumentiranja brez konca in kraja? Boljša bi bila prva varianta, saj se zdi, da vam nasprotniki v tem tednu lahko prinesejo več škode, kot si morda mislite. Boljša kot kofrontiranje se v teh dneh kaže opcija “dvig nad druge in svoja pot”, oni pa naj počno, kar želijo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja