Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 17. do 24. februarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 17. in 24. februarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Merkurjev obrat se tokrat precej močno “krega” s povezavo Urana in vašega vladarja, Marsa, saj ta dva govorita o možnostih, novostih, podjetnosti, celo zmagi, pa tudi o odnosu “nič mi ne more stati na poti”. Zatorej je zelo pomembno, da svoje korake premislite in ne pretiravate v nobeni od smeri, pa vam bo šlo odlično. Zlasti torek, petek in sobota so dnevi, ko lahko premaknete ali dosežete kaj pomembnega. medtem ko je v sredo dobro paziti na vsakršno pretiravanje, če naj si ne bi naredili kake škode. Tudi sicer poskušajte brzdati svoja močna čustva, tokrat vas kaj lahko zanese. Moč vašega prizadevanja bo neverjetna, drugi bodo težko držali korak z vami, pa vas tudi ne bodo razumeli, saj bi se dalo do uspeha priti z manj potrošene energije ali pa žrtev, tako bodo rekli. Kar se financ tiče, se vam kockice lahko zložijo v kak dober izid, morda dodaten zaslužek ali pa koristen obrat denarja. Tudi v ljubezni je videti precej energičnosti, a tokrat ne v kaki razdiralni, ampak sodelovalni smeri.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Uranova povezanost z drugimi planeti vam bo v tem tednu – ne sicer čisto od začetka –  prinesla obilo zagona, sposobnosti prilagajanja novostim (kar sicer brez dvoma ni vaša najboljša lastnost), morda celo nekaj malega revolucionarnega duha, nakar se boste hoteli spremeniti ali pa odtrgati od rutine. Vprašanje pa je, ali vas bo to držalo dovolj časa, da bi se kake spremembe dalo tudi speljati, ne le sanjati ali govoriti o njih. Če vam torej kdaj prav pride trma oziroma vsaj vztrajnost, potem je to potrebno zdaj. Kar se financ tiče, pazite malo na denarnico, morda kje pušča. Ali pa preveč padate na finto okrog “toliko procentov ceneje”, rezultat je zelo podoben. Je pa zato mogoče, da izpeljete kako konkretno in celo odmevno zadevo s financami, recimo zavarovalnina, odškodnina, presenetljivo dober kredit ali kaj takega. Malo popazite na prehrano, izgovor, da ste kakšno kilo viška dobili zaradi zime in “delanja zalog”, bo zdaj iz trte zvit.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjevo obračanje se tokrat dogaja na točki, ki vam ne more biti všeč, pa še Neptunova bližina malo vpliva. Kot bi kje izgubili kompas, recimo. Ker pa sredi tedna k Neptunu in Merkurju v Ribi preseli še Sonce, se bo v vašem polju ambicij in uspeha nabralo dovolj energije za čisto konkretne rezultate, še posebej, ker se bo vmešal tudi Jupiter. Če ste v zadnjem času razmišljali o tem, kaj bi bilo dovolj dobro za vas, boste imeli sedaj dovolj energije za korake v pravi smeri, tudi okoliščine vam bodo šle na roke. Ne bo šlo sicer vse kot po maslu, tega ravno ne bomo zapisali, se pravi, da se bo treba potruditi bolj kot navadno. Tisti med Dvojčki, ki imate “srečo”, da se kdaj kaj zgodi bolj kot ne samo od sebe, boste zdaj ostali praznih rok. Kdor pa se je za uspehe pripravljen tudi kaj oznojiti, se ne bo pritoževal. V ljubezni preračunljivost, previdni koraki in pozornost na odziv druge strani.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ponedeljek prinaša nekaj nemira, popustljivosti, v kakem primeru celo servilnosti, potem pa od torka naprej ne bo več časa za take reči, ampak bolj za jasne korake in prijeme, celo na način, kot da se mudi oziroma da ne bi česa zamudili. Sončev prehod v Ribi bo sovpadel z odličnim odnosom med Jupitrom in Neptunom, kar pa za vas pomeni občutek, da se odpirajo neka vrata. Morda prejmete kake odlične informacije, ki jih bo potem treba malo urediti in oblikovati, a že sama misel, da se odpira za naprej, bo prijetna. Dobro povezani Uran vam bo prinesel neke okoliščine, ki se bodo zdele dovolj obetavne, da bi jih veljalo izkoristiti. Če se boste ta čas kaj pogajali o svoji plači, je to stran vržena energija, prej kot v drugi polovici marca to ne more roditi plodov. V partnerstvu bo sodelovanje potekalo kot že lep čas ne, pri rojenih v tretji dekadi znamenja pa se lahko zgodi, da bodo skupna pričakovanja vseeno malo previsoka in bo treba poseči po kakem rezervnem scenariju.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Pred vami je teden velike učinkovitosti in dobrih rezultatov, zapomnili pa si ga boste tudi po dobrih odzivih okolice, morda potrditvi, občudovanju ali pa kaki ponudbi, ki bo izhajala iz vaše uspešnosti. Se pa lahko v drugi polovici tedna zgodi, da se vam primeri tudi nesorazmerna poraba energije – kot bi hoteli obiti dogovarjanje in izgubo časa z tuhtanjem ali pa s silo želeli vnaprej zatreti možnost, da bi vam kdo oporekal. V odnosih z nadrejenimi lahko ta teden pride do pomembnega preobrata, morda drugačni plani ali odnos, ki ga doslej niste bili deležni, zdaj pa boste kot na žerjavici od pozitivnega vznemirjenja. Podobno velja za zasebnike med Levi – poteze tega tedna se bodo poznale dlje časa, pazite le na malenkosti, da se kaj ne sfiži zaradi hitrice ali ignoriranja. V srčnih zadevah je preveliko pričakovanj in vsaj malo nekaj nejasnosti, da bi bili lahko mirni, a bo že konec tedna glede tega dosti bolje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Tudi če ste še nedolgo nazaj poskušali ali pa celo uspevali niti svojega dela in življenja držati v rokah, bo ta teden drugače, saj bodo okoliščine govorile v vašo škodo, vse bo odvisno od drugih. Obračanje Merkurja nazaj seveda ne prinaša veliko možnosti za preobrat na bolje ali za neko odločno akcijo, kvečjemu gre kaj lahko narobe. Za teden ali dva se torej potuhnite in vzdržujte stanje, potem spet pride vaš čas. V službi in pri poslih bodo šle zadeve v nekakšni nepredvideni smeri, tu in tam se boste lahko kar malo nasmehnili, češ neverjetno je, da gre nekaj lahko po tako čudni poti. A ker neuspeha zaradi tega ne bo, se boste mora celo kaj naučili – ali pa morda kaj sprejeli takšno, kakršno je, kdo ve …  Marsov položaj skupaj s povezavami kaže na močan ustvarjalni naboj, ampak tiste praktične, materialne vrste, in do neke mere tudi voditeljski vzgib, “ker nekdo pač mora kaj storiti”.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Če bo morda začetek tedna še nekako miren, predvidljiv, morda po eni strani lenoben ali po drugi vznesen, pa bo kasneje ostal občutek, da nečesa ne zmorete oziroma da naloga presega vaše možnosti, zaradi česar lahko ali vržete puško v koruzo ali pa poskusite od strani od tega izvleči kaj koristi. Nekdo v vaši okolici bo hotel vse zase, vi pa se boste znašli vmes kot poklicani, da bi dosegli dogovor ali povrnili ravnovesje. Seveda to ne bo šlo, saj ne boste imeli posla z nekom, ki bi hotel kaj razumeti; če kdo vse jemlje čustveno, so argumenti odveč. Raje od konfrontacije poskrbite za red, kolikor je v vaši moči, marsikdo vam bo hvaležen za besedo podpore ali pa trenutek pozornosti. Pri financah se vam nekaj lahko zelo dobro posreči, le obotavljati se ni treba preveč. Tudi v primeru, če vam je kdo dolžan denar, je ta teden kot narejen za to, da ga dobite nazaj; samo od sebe pa ne bo šlo, to vemo, ali ne?

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Za napredovanje, poslovni uspeh in zmage ta čas ni pravi, vsi planeti so pod horizontom vašega horoskopa, pa še Merkur se je ravnokar obrnil. Zaradi velike gneče v Kozorogu in tudi Luninega prehoda čez tisti del horoskopa pa dogajanje vseeno ne bo izostalo, le da ne bo takih rezultatov, ki bi se jih dalo meriti, ampak bo šlo bolj za spremembe, dogovarjanje, stike, male premike, pripravo, ustvarjanje pogojev in podobno. Vsekakor se bo ta teden čez čas izkazal za pomembnejšega, kot bo videti zdaj. V odnosih s sodelavci ali pa podrejenimi, če jih seveda imate, se bodo pojavile resne razpoke, nekdo bo hotel početi nekaj na svoje. Ker bo kazalo, da bi s tem lahko prišlo do škode, ne boste mogli mirovati, pri čemer pa je treba imeti pravo mero zaradi Marsa, ki bi znal biti kar preveč rigorozen, kot bi se recimo na komarja spravili z metalcem plamena. Poskusite vsaj malo pomisliti, preden udarite. V ljubezni bo lepo – ali pa boste vsaj vi mislili, da je lepo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Na začetku tedna boste nekoliko preveč občutljivi, reakcije na vsako malenkost pa ne prinašajo dobrega, kvečjemu se bo kje treba kaj opravičevati. Jupiter je te dni ujet med močne igralce na nebu, skozi povezave se poskuša izboriti za nekaj več zraka, a dlje od kake preračunljivosti ali celo kake hoje po robu ne more priti. Na srečo imate v tem času dobro postavljenega Marsa, ki pa se je ustavlja in rine v smer, ki je bila začrtana, na trenutke tudi na način ‘pa naj stane, kar hoče’. V domačih logih bo veliko nejasnosti, dogovor, ki naj bi rešil večino nabranih zadev, bo šel mimo. Če naj bi se te tedne karkoli odločalo ali reševalo glede posesti, selitve, gradnje, dediščine in podobnega, vključno s starimi domačimi zamerami, dajte, naredite si uslugo in to spretno prestavite za kak mesec. V ljubezni je na pomolu neko sumničenje ali pa tehtanje, kdo je kdo oziroma čigavega je koliko.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Morda še najbolj ključna povezava tega tedna je za vas Marsovo povezovanje z Uranom, ki poteka v najboljši maniri, kar jih je, zato bi bilo dobro, če bi čim bolje izkoristili potenciale, ki jih prinašata, se pravi nove ideje, drugačni prijemi, napredovanje, učinkovito prizadevanje brez spominjanja na okorela pravila, rutino, prakso. Skratka, ne delajte si težav, vzemite stvar v roke in jo opravite tako, kot jo je treba, ne pa tako, kot vam velevajo naučenost in vaši stari vzorci! V drugi polovici tedna se znajo pokazati kaki dobro začasni rezultati, ravno toliko, da vas to potem podžge za naprej. Sicer pa bo velik del dogajanja v tem tednu tam, kjer niste najbolj močni – na besedah. Bolj od konkretnih rezultatov bo pomembno, kdo je videti boljši in učinkovitejši, s tem pa se ne morete poistovetiti. Kamen le je kamen, si reče Kozorog in začne zlagati zgradbo, kajti besede je ne bodo postavile. Doma boste imeli močno opozicijo, možen je tudi čisto konkreten spor z roditeljem istega spola.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Lunino gibanje bo za vas pomenilo nova razmišljanja v smeri prihodnosti, morda tudi na način, kako bi bilo lepo, če bi bilo lepo – gostota planetov v Kozorogu pomeni kar zajetno coklo na poti, na primer težave, ki niso rešljive kar na mah. Če letošnje leto pomeni neke vrste prestrukturiranje (ne samo za vas, brez skrbi), potem je tale začetek leta čisto pravšen – veliko bo treba postoriti, veliko spremeniti, in čim prej se lotite, tem bolje bo. Merkurjeva retrogradnost sicer ne daje možnosti takojšnjemu ukrepanju, vsaj ne brez veliko previdnosti, je pa čas odličen za vse vrste priprave korakov – za čase, ki bodo pravi za to. In do tega ni več daleč. – Četudi niste kaj dosti mahnjeni na denar, pa se bo dogajanje v tem tednu kljub vsemu v veliki meri vrtelo okoli njega. V ljubezni je videti nekakšne ideale, sanje in meglo, tudi rožnate tone, potem pa nekaj več premisleka in planiranja korakov, morda tudi diplomacije ali pa celo preračunljivosti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Merkurjevo stanje na mestu bo prineslo nekaj več razmišljanja o sebi in svoji situaciji, zlasti v prvi polovici tedna. Če sta Neptun in Merkur doslej zbrala lepa občutja in ideale, bo tokratni Sončev prihod prinesel še nekaj navdušenja in bo situacija bolj jasna, pa tudi lepša. Če pa ste zadnje čase v slabši kondiciji oziroma razpoloženju, lahko Sončeva energija doseže ravno nasproten učinek, namreč zavedanje razlike med trenutnim stanjem in tistim, ki si ga želite ali imate občutek, da bi ga morali imeti, od tu do kakega novega samoobtoževanja pa ni več daleč. K sreči bo tudi Lunino gibanje, vsaj od torka naprej prispevalo k pogledu naprej in ne toliko nazaj, na vse tisti, kar ni v redu, tako da je zelo mogoče, da bo ta teden za vas pomenil vsaj majhen preobrat na bolje, na veselo. Zavihajte rokave in poskusite biti čim bolj konkretni v svojih korakih, zdaj je čas za boljše rezultate!

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja