Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 9. do 16. marca 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 9. in 16. marcem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Začetek tedna bo bilo morda najbolje kar preskočiti ali ‘prešpricati’, če bi se dalo. Najprej iskanje malenkosti in napak, potem nekaj potrebe po usklajevanju in diplomaciji, morda celo občutek, da je vse samo na vas – šele v sredo se bo začelo dogajati, to bo že bolje za vas. Predvsem petek in sobota bosta “tisto pravo”, zato prihranite moči za tedaj, vse se bo dalo narediti, tudi nadoknaditi zamujeno, če bo to potrebno. Na finančnem področju bo predvsem pri rojenih v prvi dekadi znamenja nekaj preobratov, ki si jih ravno ne želite, izteklo pa se bo na koncu čisto v redi za vas. Planeti v Kozorogu prinašajo tako zahteve kot dobre pogoje za uresničitev, in ker se Saturn že naslednji teden seli v znamenje Vodnarja, je dobro postoriti še kaj od tistega, kar čaka na vas. V partnerstvu rojenih v prvi dekadi znamenje bodo stvari šle v ritmu “vroče – hladno”, proti koncu tedna pa bo že bolj mirno.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Vaša Venera bo na začetku tedna še v razmeroma neugodnem položaju, saj ji bodo po eni strani drugi planeti dovajali odlične energije za dobro počutje in še kako dobro akcijo, Uran pa jo bo medel s svojimi nepredvidljivimi vplivi. K sreči je na svoji poti že dovolj hitra, tako da bo že v drugi polovici tedna dosti bolje, manj napeti boste in vaše možnosti bodo večje. Mars in Pluton sta dobro povezana, zato se področje partnerstva zdi kot trdnjava, iz katere se lahko odpravljate ven in vrnete na varno. Če imate le možnost početi kaj po svoje in si obveznosti razporediti tako, da ustreza vašemu utripu in zmožnostim, potem se boste imeli dobro in bo teden minil brez zapletov. Zlasti petek in sobota se zdita uspešna, tedaj lahko izpeljete tudi kaj pomembnega, pa če gre za posle ali pa za odnose. Dela bo veliko, okolje pa nekako zmedeno – različne informacije bodo v zraku, s katerimi ne boste imeli kaj početi. Za Bike zelo neprijetno, saj ne boste dobro vedeli, na čem ste.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkur, ki se bo ta teden obrnil na svoji poti spet naprej, je vaš vladar, pa vseeno ni videti, da bi prav pri vas deloval najmočneje, razen morda v primeru turizma, pravnih in upravnih dokumentov, filozofskih vprašanj in dilem. Tudi pri študiju, predvsem v primeru rojenih v zadnji dekadi znamenja, ne bo najbolj prijeten in bo deloval v skladu z Murphyjem: če bo lahko šlo narobe, potem bo tudi šlo. Sicer pa se bo začetno mrtvilo v sredo spremenilo v akcije s kar nekaj sreče, v četrtek nekaj nasprotovanja in delovanja v smislu “vroče – hladno”, potem pa bosta sledila dva dneva, ko bodo možnosti za kako večjo korist večje kot kdajkoli zadnje čase. Planeti v Kozorogu so še naprej naklonjeni aktivnostim na finančnem področju, če smo le dovolj preudarni. Partnerstvo bo polje rožnatega pogleda in dobrih idej po eni strani ter resnega in reznega dogovora o kaki pomembni stvari, odvisno pač od posameznega primera oziroma para.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Za začetek tedna se zdi, kot da boste bolj govorili kot kaj naredili,morda izmenjali izkušnje ali informacije, vsekakor energija od vas ne bo ravno frčala. Torek prinaša nasproten potencial – z razmeroma malo energije boste lahko naredili veliko, morda kaj tudi na silo. Pravi dan za dosežke bo petek, predvsem pa sobota, morda ne v službi, za posle pa bo odlična, a le, če boste pravočasno zavihali rokave. Na splošno je videti, da boste marsikaj počeli zaradi nekakšnih višjih interesov, ne da bi imeli kaj možnosti odločati se po svoje. Če bo imel pri tem sentiment prste vmes, upajmo, da se boste iz tega kaj tudi naučili, na primer ločevanja poslov od zasebnih zadev. Dejstvo, da bodo vaši tokratni rezultati v veliki meri odvisni od drugih, ne bo tako hudo, počasnost pa bolj, kajti nekateri bodo naredili vse, da bi vas prehiteli. V denarnici težav ni videti, glede kreditov, najemnin, zavarovalnin in drugih vidikov “tujega” denarja pa bodite ta čas raje bolj rezervirani kot pogumni, Merkur preži na vaše napake.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Spet en razkorak med potenciali in realizacijo je na obzorju. Kaj vse bi lahko naredili, če … Če recimo ne bi komplicirali, iskali nekakšne razloge in vzroke, če ne bi preveč računali na druge, ki vaših zamisli ne morejo niti dojeti, kaj šele, da bi jih lahko kako uresničili, pa če ne bi bili preostri v zahtevah in še kakšen če bi se našel kje. Celo nekaj malega stopicanja na mestu je videti, morda iskanja “pravega trenutka”, ki pa nekako noče priti. No, v drugi polovici tedna se bo premaknilo, za gibanje in akcijo boste (končno) poskrbeli kar sami. V nekaj prihodnjih tednih boste spet na višini, tokrat pa si ne očitajte neuspešnosti, raje poglejte okoli sebe – še hujše primerke se da najti … Glede vlaganja in obračanja denarja bodite pazljivi klasično zaradi Merkurja, ki se obrača (podpisi, drobni tisk in take malenkosti), sicer pa se vam stvari na tem polju lahko iztečejo bolje, kot pričakujete.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Če že velja, da bo ponedeljek nekoliko bolj čustven dan, preobčutljiv in sentimentalen, potem bo to za vas veljalo morda celo malo bolj kot za druge. Zna biti, da boste reagirali na take malenkosti, kakršne navadno spregledate tudi vi, znani po natančnosti. Če vam kaj ne bo šlo po maslu, boste obtožili druge, ne da bi pri tem trenili. Ni slabo, vsaj požirali se ne boste. Res pa je, da imejte pri tem mero, da si ne zapravite točk pri teh istih ljudeh. Merkur se obrača v teh dneh, na trenutke se bo zazdelo, da bi bilo morda bolje, če bi ta čas kar prespali. Za kreativne aktivnosti, šport, konjičke in tudi za zabavo, film, estrado je ta teden kot nalašč, pa tudi za vse vrste potez, ki so velike, široke, pozitivne in namenjene široki množici. Za študente med Devicami je bolj ugoden v svoji drugi polovici, le rojeni v prvi dekadi znamenja bi znali imeti kake preglavice zaradi prevelike hitrice, površnosti ali pa upiranja zahtevam.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Počasen teden bo to, če se lahko reče tako. Tehtnice seveda hitre niste niti sicer, a tokrat boste prekosili vse rekorde. Če naj bi v tem tednu napravili kaj pravega, boste čakali na garancije, da bo zadeva uspešna. Še bolj je verjetno, da se boste veliko ukvarjali s preteklostjo ali pa zastarelimi zadevami, nepremičninami, žlahto in starimi fotografijami, spomini. Glede na naravo in povezanost planetov Kozorogu je čas za kake resne, konkretne in temeljite premike, rešitve ali pa dogovore v zvezi s posestjo ali nepremičninami boljši kot sicer, vseeno pa se bo treba malo bolj podvizati, če naj ne bi zamudili ugodnega vetra. V partnerstvu bodo zadeve predvidljive, ena stran pa se bo trudila precej bolj kot druga. Misli obeh strani ne bodo usmerjene naprej, ampak nazaj ali pa se boste držali preizkušenih in preverjenih vzorcev. Pri financah se vam lahko zgodi kaka dobra poteza, a bolj v drugi polovici tedna kot prej.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Teden se ne bo začel čisto po vašem okusu, nekaj zmede bo, bodisi v informacijah bodisi v odnosih, pa preobčutljivost pa strah, kaj bi šele lahko prišlo …, in take stvari. Sreda bo prinesla nekaj več reda, akcije in miru, je pa res, da vas bo v primeru, če kaj ne bo šlo čisto tako, kot bi po vašem lahko šlo, zagrabila vaša “tačrna” lastnost in boste želeli kaj napraviti na silo ali pa s pomočjo manipulacije. Pa ne, da bi hoteli kaj slabega, le izguba časa in energije vam bo šla na živce … Planeti v Kozorogu vnašajo tako aktivno žilico kot omejitve in lekcije, Uran pa dela nemir v odnosih z drugimi, zlasti v (enakopravnem) partnerstvu, tako da morate marsikaj narediti sami. V drugi polovici tedna bo glede tega bolje, saj bo do izraza počasi začela prihajati Venera s svojim pomirjajočim vplivom. Tedaj bo v partnerstvu čas za kompromise in ugodne rešitve, v javnosti pa nekaj več dobrega imena.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Vse, kar počnete, bo šlo v smeri stabilnosti, vrednosti, vrednot, denarja, zaslužka, pa tudi potrditve, da delate prav, če boste le imeli koga, ko bi vam ji izrekel. Ta teden ni čas za velike dosežke, čeprav vaše želje prav po tem ne bodo majhne. V službi in pri poslih se zna zgoditi kaka sprememba, morda majhna ali kratka, njena funkcija pa to ta, da boste vedeli, da se da v tej isti smeri kdaj drugič narediti tudi kaj večjega. Glavnina akcija v tem tednu bo na vrsto prišla v sredo in petek, predvsem pa v soboto, ko se vam kaj lahko tudi izrazito posreči. Vaše dobre zamisli ne spravite na plan prej kot v petek, tedaj bo Venera že zadosti stran od Urana, ki bi lahko kaj na hitro spremenil, tudi pokvaril. V partnerstvu bo ta teden zastoj, ne delajte si velikih načrtov na tem področju, šele v naslednjih tednih se bodo urejale stvari.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Precej povprečen, morda celo tipičen teden za Kozoroge. Vse, kar počnete, mora imeti smoter in smisel. Po tem vas že vsi poznajo, a v tem tednu boste vseeno pretirali. Jasno je, da je dela vrh glave, da ste hudo odgovorni in da nimate časa za kavo, a vsaj za milimeter se nasmehnite, to niti ne stane dosti niti se vam ni treba ustavljati zato. Hitro boste dobili občutek, da je dan že lepši in tudi bali se vas bodo manj … Prejeli boste neke ugodne informacije, a šele drugi vam bodo pomagali povezati jih v uporabno celoto. Če mislite kaj početi z denarjem, bodite previdni, saj se bo Merkurjev obrat v direktno smer odvil prav na vašem finančnem polju horoskopa, in če kdaj ni dobro početi kaj napol ali pa tvegati preveč, potem je to zdaj. Veliko veselja in tudi koristi imate lahko od komunikacije in kratkih potovanj, kakšno od njih bi vam lahko ostali v dobrem spominu ali pa bi imeli od kakega takega veliko korist.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Za ta teden bi lahko rekli, da bo minil v precejšnjem razkoraku med čisto konkretnimi zahtevami in nalogami na eni ter strahom, da kaj ne bo šlo v redu, na drugi strani. A v največji meri bo šlo za neka vaša stara prepričanja ali pa dopuščeni vpliv s strani okolice, na primer medijev, kajti sprotno dogajanje te nemoči in pritisnjenosti ne bo potrjevalo. Vseeno bo v zraku kar veliko napetosti, morda preveč, da bi se dalo mirno delati in spati. Obračajoči se Merkur vam bo prinesel razmišljanje o sebi, nemara na način, da se ne ozirate toliko na mišljenje okolice, ampak mirno in logično preverite dejstva ter si mnenje ustvarite šele po tem. Drugi vam lahko veliko pomagajo, a le, če boste dovolili. V financah bo šlo nekaj precej idealno, ravno toliko, da boste pridvignili obrvi, češ ali je sploh mogoče, da imam tako srečo. Je pa tudi res, da so vaši apetiti trenutno morda večji od zmožnosti …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Če bi ta teden poskusili opisati v enem stavku, bi bil še najbolj pravšnji “Sanje o boljši priložnosti, ki se zdi dosegljiva”. Zamisli bodo vse bolj konkretne, tudi če jih boste zaupali komu drugemu, ne bo našel veliko ovir. Sodelovanje z drugimi, četudi morda začasno, bo v tem tednu videti zelo obetavno. Sicer pa, če odštejemo kako sapico zmedenosti, zlasti v ponedeljek, posebnih težav v teh dneh ni videti. Izreden ustvarjalni navdih in intuicija nam bosta še najbolj prav prišla se v petek, ko bo marsikdo na robu kakega mističnega doživetja, plesa po robi znanega, pa naj gre za sanje ali pa resnični dogodek. S financami bodite previdni predvsem prve dni v tednu in ne tvegajte preveč, se pa bo to področje dosti popravilo proti koncu tedna, ko bo Venera že dovolj daleč od nepredvidljivega Urana. Kolikor bo šlo, boste v tem tednu počeli lepe stvari in si marsikaj privoščili, veliko pa boste razmišljali o jutri.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja