Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 16. do 23. marca 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 16. in 23. marcem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Vaš vladar Mars bo v tem tednu veliki meri ključna figura, celo bolj kot Merkur in Sonce, ki bosta v teh dneh zamenjala znak. Namreč njegovo potovanje vključuje dve bližnji srečanji, in sicer najprej z Jupitrom, kar bo tudi drugim, ne samo Ovnom, prineslo energičnost in več uspeha pri prizadevanjih, potem pa še s Plutonom, kar pa tudi v primeru, da Jupitrovo “sodelovanje” še ne bi obrodilo sadu, pomeni samo še več prodornosti in več preboja. Ta aspekt bo v veliki meri krojil dogajanje v naslednjem tednu, pri vas pa bo to na poslovnem in službenem polju prisotno že zdaj, najbolj seveda proti koncu tedna. Uranovo potovanje še ta teden omogoča kako finančno ugodnost ali ugoden zasuk, priložnost, v naslednjem tednu bo to bistveno slabše, saj bo tedaj že Saturn v Vodnarju in torej ‘v napoto’. V ljubezni se bodo sape pomirili ali pa bo šlo sredi tedna nekaj na bolje oziroma bo bolj jasno, prijetno, osvežujoče. Konec tedna si privoščite nekaj počitka, napolnite si baterije.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Če se bo teden za vas morda začel nekako zaspano ali vsaj ne toliko agilno, kolikor bi si želeli, bo po torku, ko se zdijo finančne misli kot najbolj izpostavljene, vse bolj dinamično. Sreda bo prinesla neko idejo o avtoriteti in odločnosti. Izkazali boste trdnost in zanesljivost, čisto možno je, da to opazi kaka pomembna oseba in se spomni na vas kdaj kasneje. Četrtek bo ‘dan za novosti’, za Bike praviloma precej osovražena možnost, a kaj, ko se na vsakem koraku že dobro vidi, da naša ustaljena rutina ne pride več v poštev. Prilagajati se bo treba. Ali kmalu ne bomo več hodili med trgovskimi policami, ampak vse dobili lepo zapakirano pred hišni prag? Če v tem času zelo spremljate informacije in brskate po spletu, da bi izvedeli še kaj več, se počasi odmaknite od tega, saj vam ne pomaga kaj dosti, kvečjemu ste lahko zmedeni ali pa prepričani (zavedeni) v kaj napačnega. V srčnih zadevah je mogoč kak prijeten zasuk, morda strumen korak naprej.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkur sicer še ni dosegel svoje prave hitrosti, vendar se bo v vašem primeru “izkazal” z možnostmi sprememb v službi ali pri poslih, ki sicer ne bodo velike ali ključne, pač pa lahko izboljšajo vaš status ali pa perspektivo. Lahko se zgodi, da boste delo opravljali nekoliko drugače ali ob svojem delu še kaj drugega ali pa se nemara pripeti kaka zamenjava v osebju. Nekoliko bolj kot zadnje čase boste razmišljali o jutri in ne toliko gledali nazaj. Vse to burno in dramatično dogajanje v zvezi z zdravjem, ki smo mu danes priča, se vas je verjetno precej dotaknilo, teden, ki se odpira pred nami, pa prinaša možnost pogleda na vse skupaj z nekega drugega zornega kota ali z distance, s tem pa tudi bolj mirno in preudarno, čeprav ne tudi podcenjevalno. Ob koncu tedna boste imeli v glavi bolj druge teme. V srčnih zadevah nekaj ne bo čisto jasno ali pa se bo neki odnos peljal nekako zakrito, morda idealizirano. Šele naslednji teden boste lahko povedali, za kaj je bilo tako.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Oba planetarna prestopa v tem tednu, tako Merkurja kot Sonca, vam bosta naklonjena, nekako v taki smeri, da se boste počutili kot olajšani ali manj zaskrbljeni ali pa kot bi nekdo malo bolj odprl vrata. Naveza Merkurja z Uranom je izvrstna za vse vrste novosti, idej, novotarij, zamisli in načrtov, tudi takih, ki presenečajo ali so prelomna. Je pa res, da s temi zadevami ne gre odlašati, saj se bo že v nedeljo in sploh v naslednjem tednu Uranu na pot postavil Saturn, stvari se bodo tedaj ustavile ali vsaj zelo upočasnile. V prvi polovici tedna se bo dalo dobro navezati kak poslovni stik ali pa v zakon/partnerstvo vnesti nekaj pozitivne energije in izboljšati perspektivo. Glede financ poslabšanja ni videti, bodo pa skoraj gotovo na vrsti kake neželene sistemske spremembe, kar ob trenutni situaciji v družbi ni nič čudnega. Sedanji čas je takšen, da bomo zamenjali marsikatero navado, za katero smo bili prepričani, da brez nje ne bi mogli živeti …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Predvsem za rojene v zadnji dekadi znamenja lahko rečemo, da jim bodo stvari krenile naprej in navzgor, a tudi za druge Leve to velja, čeprav v malo manjši meri. Merkurjev preskok bo prinesel nekaj ostrine v vaše izvajanje, pa če gre za besede ali pa akcijo. Z manj energije do več učinka, bi lahko rekli temu. V pomoč bo tudi Uranu, ki še ta teden omogoča iniciativo ali kako večjo spremembo, če je v planu; v naslednjem tednu ga bo že v veliki meri zmotil Saturn, ko se bo prestavil v Vodnarja. Lunino gibanje vam lahko koristi pri navezavi stikov, pogovarjanju in dogovarjanju, pogodbah in timskem delu, pa tudi v partnerstvu oziroma zakonu, če je treba kaj urediti, doseči konsenz in/ali utrditi skupno pot. Tudi za odnos z javnostjo bo sreda tega tedna odlična, lahko izboljšate svojo sliko v očeh ljudi. Finančno je veter še naprej dokaj ugoden, ob razumljivi previdnosti v korakih. Velja pa to še najbolj za Leve tretja dekade, za druge v manjši meri, morda z več ovirami.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkur še ni “čisto pravi”, znala bi priti še kakšna nelagodnost ali napaka, a česa hudega ne bo. Že v ponedeljek bo vstopil v Ribi in poskrbel za malo več občutka v odnosih. Pa tudi na zdravje ne boste več gledali tako s strahom, ampak s počasi vedno večjim prepričanjem, da bo šlo vse v redu, zlasti v primeru, če boste medsebojno prehitevajoče se informacije o zdravju degradirali v poročila in jih ne jemali tako neposredno ali pa osebno. Da boste med tistimi, ki najbolj upoštevajo navodila in skrbijo zase, ni dvomiti. – Sonce bo prestopilo v Ovna, vam pa s tem prineslo nekaj več učinkovitosti pri delu in nekaj manj kompliciranja. V ljubezenskih zadevah gre vse zares, predvsem pri rojenih v tretji dekadi znamenja, tam ne bo napačnih korakov, vsi pa bodo usmerjeni naprej, v bolj zanesljivi jutri. V partnerstvu bo šlo malo manj po pravilih in malo več z razumevanjem druge strani, proti koncu tedna vam bo trend postal še bolj všeč.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Preveč hrupa, napetosti, negotovosti ali nesoglasij vas vedno spravi v nemir in zdaj ni daleč od vsega tega. Utrip ne gre tako, kot smo vajeni ali kot bi radi, želeli si boste nekaj premora, ne pa da je vsak klepet, srečanje ali televizijski dnevnik posvečen samo eni temi, tokrat zelo neprijetni. Lahko rečemo, da bo za vas začetek tedna, tisti, ki bo zmotil marsikoga bolj agilnega, vam bolj všeč kot pa dinamični in prej kot ne napeti dnevi do konca tedna. Da se boste držali bolj doma ali pa nazaj kot običajno, razlog ne bo samo v virusu, ki razsaja okrog, ampak tudi v vaši trenutni nezmožnosti premakniti stvari na bolje. Seveda ni nujno, da se imate zaradi tega slabo, je pa odvisno od vas, ali se boste novi situaciji prilagodili lažje ali težje. – Kar se financ tiče, bodo stvari tekle z nekaj prilagoditvami, a večinoma dobro, tudi za kak nakup ali obračanje denarja je čas zelo primeren.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Takle teden, ko je ta, vam najbrž ne more biti najbolj všeč, saj je veliko besed in “dogajanja”, rezultata in učinka pa nikakršnega. Malo vas sicer zadovoljujejo “teorije in teme zarot”, ki jih že dolgo ni bilo v zraku toliko, kolikor jih je danes, pa tudi skrivnosti in “skrivnosti” kar kličejo, da bi jim kdo prišel do dna … in kdo bi to le lahko bil, če ne vi, Škorpijoni? Sreda, petek in sobota se kažejo kot trije dnevi v tednu, ki so kot nalašč za vas, z le nekaj potezami lahko naredite velik učinek in morda celo malo začudite ljudi. V nedeljo bo Saturn prestopil v Vodnarja, kar Škorpijonom prinaša kar nekaj napetosti. Tu sta v osnovi dve možnosti – ali boste postali ostri in do nekoga precej neprijetni ali pa bo takšen nekdo do vas. Pritisk sicer prenašate kar dobro, a le v primeru, če veste, kdo ga izvaja. Tu pa se zna zgoditi, da ne bo čisto jasno, od kod prihaja, in boste postajali vse bolj nemirni.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Strelci morda med vsemi znamenji trenutno globalno krizo doživljate še najbolj dramatično – če česa ne marate, so to omejitve, danes pa jih lahko srečamo dobesedno na vsakem koraku. Zato ni niti čudno, da se vaš tokratni teden (čas, ko je kriza morda na vrhuncu ali vsaj enem od njih) niti najmanj ne vidi kot obdobje napredka. Držanje nazaj, zadrževanje linije, stališč, debatiranje z drugimi. Tudi mentalna prilagodljivost, vaša močna prednost, v teh časih morda ne odtehta vseh frustracij, ki se kopičijo. Morda bi pomagalo, če bi se oborožili s čim več “pravimi” informacijami (priznati je treba, da je to precej raztegljiv pojem) ter si poskusili ustvariti nekakšno svoje mnenje, namesto da bi šli tja, kamor vsi. Če ne skrbite najbolj za svojo kondicijo (kar je pri Strelcih kar pogosto), potem se v teh časih pazite bolj kot drugi. Je pa prva polovica tedna zelo ugodna za finančno poslovanje, tudi pomembnejše transakcije, če so seveda potrebne in tudi mogoče. Konec tedna si privoščite dan ali dva oddiha.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Če bo ponedeljek morda še malo rezerviran in poln bodisi dvomov bodisi omejitev, ki jih Kozorogi praviloma jemljete bolj resno kot večina drugih, pa bo že v torek precej drugače. Izkazali se boste z odločitvami, ki se jim bodo drugi izogibali, v sredo pa boste za marsikoga okrog vas pomenili že pravo avtoriteto. Mars s svojim pionirskim duhom se bo čez teden srečal najprej z Jupitrom in skupaj lahko napravita kak resen premik ali prodor, potem pa še s Plutonom – če tedaj ne bo šlo skozi steno, kdaj potem? Preprek ne bo, bolje rečeno, vi jih ne boste videli. Četrtek prinaša neke zavore, učinek bo tak, kot bi med vožnjo obenem tiščali na pedala za plin in zavoro hkrati. Do sobote boste spet med tistimi, ki dobro vedo, kaj hočejo, in zaradi tega potegnejo za seboj še koga drugega. Nedelja ni najboljši dan za napredek in zmage, preveč bo v zraku ovir. Morda si je tisti dan bolje vzeti malo oddiha.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Saturnov prihod v vaše znamenje, ki se pripravlja cel teden, vas bo postavil v prve vrste “ljudi z idejo”, s svojim šarmom boste za seboj potegnili miselnost vaše okolice, zato bosta treznost in logika pri razlaganju stanja v sedanjem, močno napetem času, dobrodošla kot že dolgo ne. Zelo zavedajoči se omejitev, s katerimi se srečujemo, boste našli vrzel, idejo, “rešitev”, drugačen pogled. Vse več ljudi se bo vrtelo okrog vas, prepričanih v možnosti, o katerih boste govorili. V sredo se lahko postavite na čelo, potem pa boste v četrtek naleteli na oviro, ki se je ne bo dalo ignorirati, a ne bo prinesla konca poti, ampak samo malo večji ovinek. V obeh omenjenih dnevih boste pokazali tudi nekaj občutljivosti in morda celo ranljivosti, recimo kot bi se v oklepu pojavila kaka majhna razpoka … Ne prehitevajte tedaj z odločitvami, še posebej na finančnem področju, tudi če bi se res mudilo. Merkur se še ni čisto poslovil od svojih muhastih idej.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Tokratni planetarni premiki vam kaj prida spokoja ne bodo prinesli. Merkurjev prihod k vam navadno dovaja prilagodljivost, večopravilnost, dogajanje, komunikacijo in potovanja, tokrat pa bo zaradi razmer čisto drugače. Komunikacija že, a kakšna in o čem – zdravstveno stanje družbe je tema, mimo katere se ne da priti nikamor. Strah se vas že tako in tako hitro prime, v tem tednu bo to samo še potencirano. A lahko bi bilo tudi drugače, saj se pojavlja stabilni moment, morda v vidu kakih informacij, ki jih boste Ribe dojele bolj z občutkom kot drugi in se boste nemara pomirili, morda celo pomagali drugim, da bi laže prebili krizo. Četrtek bo prinesel neko nujo po drugačnih navadah, petek in sobota pa privajanje in nekaj obratov, ki bodo kar zabavni, moreči prav gotovo ne. Nedelja bo na splošno precej napet dan, lahko se srečate z neko omejitvijo ali zapovedjo, ki bo za vas pomenila problem, rešitev pa boste iskali tudi še v naslednjem tednu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja