Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 23. do 30. marca 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 23. in 30. marcem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Da bi vam primanjkovalo energije in hotenja, se za Ovne v tem času ni bati. Bolj je vprašanje smeri, kam usmerjati to svojo prodornost in moč, saj se “cilji” spreminjajo iz trenutka v trenutek, in če ste še včeraj dobro vedeti, kam je treba stopiti, ni rečeno, da veste danes, da ne omenjamo, da jutri ne bo več tako, spet bo na meniju kaj novega. Omejitve vas motijo in onemogočajo in radi bi se borili proti njim, a je dobro malo premisliti, lahko namreč komu škodite. Sreda in predvsem četrtek bosta pravi dan za spoznanja glede alternativ, ki so (bodo) na voljo, torek bi znal biti nasprotno precej depresiven, saj bo videti, kot da se ne da iti prav v nobeno smer. Ovni se zaletavate, to vemo vsi, a sedaj res ni čas za to. Petek in predvsem nedelja sta kot nalašč za domače delo in druženje, kajti tam je še veliko “dela”, ustvarjanje in utrjevanje odnosov je polje, za katerega obdelovanje danes skorajda nimamo več časa.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Saturnov prehod je prinesel neko vznemirjenje, bodisi da vas je spomnil na kaj, česar niste naredili in bi bil že čas, bodisi da je na glavo obrnil vaš utrip in prizadevanja, ki ste jih lep čas potrpežljivo gradili. Če kdo, potem ste Biki na vsako spremembo sistema zelo občutljivi, saj je ob takih primerih, kot smo jim priča zdaj, ogrožen vaš občutek, da veste, na čem ste. Situacije se v teh dneh spreminja tako rapidno, da je tak občutek nemogoče imeti … Zato je čisto verjetno, da se boste potegnili nazaj in skušali mirno počakati, da se prah poleže. Kar navadno sicer ni slaba taktika, tudi obnese se, a tokrat je vprašanje, koliko bo še nakopičenih sprememb. Pri sprejemanju informacij in sporočil ste Biki po drugi vsaj nekoliko v prednosti – ne vzamete jih za svoje kar isti trenutek, ampak jih poskušate postaviti v kontekst že vedenega. Na ta način je manj verjetnosti, da vas preplavi panika. V torek in sredo mirujte in samo opazujte.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

V vašem horoskopu je za ta čas videti neke visokoleteče načrte, ki jih seveda ne bo mogoče uresničiti, pa tako lepo je bilo zamišljeno vse skupaj. Se zgodi. Svet je v nekakšnem vznemirjenem, z nekaj pretiravanja bi lahko rekli kar ‘vojnem’ stanju in nič ne gre po planih. Kar se te zamisli tiče, bi bilo morda še najbolje, če jih čim več spravite na papir, da ne bo vse skupaj odšlo v veter; časa imate najverjetneje preko zadosti za to, in pride pravi čas Na primer maj se kaže kot odličen za take stvari), se bodo vse te vaše ideje izkazale kot zelo koristne. Morda ne vse, a danes tega še ne moremo vedeti. Na srčnem področju se spremenjene okoliščine v vašem primeru kažejo kot dobre, saj vam dajejo več časa za odnos in komunikacijo, predvsem pa manj možnosti za vašo značilno razpršenost. Če so za vas spremembe dobrodošle in ni dolgčas, tudi tako stanje pride prav, a če ne bi trajalo predolgo, bi pa bilo tudi v redu, kajne?

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Kot da ne bi bilo že zaradi specifike današnjega časa zadosti težav, se bodo, predvsem pri rojenih v zadnji dekadi znamenja, pojavili neki spori, napetosti, razreševanje, nuja po dogovoru, ki ga nihče noče, in podobno. Z nekaj potrpljenja in discipline ter zadrževanja (oziroma bolje: obvladovanja) nakopičenih čustev lahko vse uredite v smeri, ki bo ugodna za vas, a za torek si ne delajte kakih tovrstnih ali pa drugačnih “velikih” načrtov. Neprijeten bo in verjetno nič ne bo šlo tako, kot bi radi. Prespite ga ali se potuhnite, sreda in dnevi, ki sledijo, bodo dali možnosti, da vse nadoknadite in postavite na svoje mesto. V nedeljo si boste malo oddahnili in ob pogledu nazaj pomislili, da pravzaprav niti ni bilo slabo vse skupaj. Na sploh pa velja, da ne nasedajte nepreverjenim informacijam, zanesite se na tisto, kar veste sami oziroma kar je zraslo na lastnem zelniku. Morebitne težave na srčnem področju vam bodo segle do živega, a čisto po nepotrebnem; v resnici sploh ne bo nič hudega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Pravkar Saturn in v naslednjem tednu še Mars stopi v Vodnarja, to pa bi za Leve lahko pomenilo, da se bo treba postaviti na čelo in povesti “čredo” naprej, kar načeloma ni kaj posebnega za vas. Tisto, kar ne bo čisto po vašo meri, bo dejstvo, da boste morali voditi tako, kot bo ustrezalo drugim oziroma množici, skupini, in ne vam. Če ste se kdaj naučili prisluhniti drugim in njihovim potrebam, potem vam bo to prav prišlo v tem tednu. Če se niste, potem vam bo pri tem “pomagal” Saturn s svojimi lekcijami in omejitvami, ti šment. A skrbeti vam ni treba, vse se bo izteklo bolje, kot si mislite, Nasploh je ta teden videti kot ugoden za vas in kaj bi šele bilo, če bi lahko delovali v običajnih okoliščinah, na primer pri poslih ali v službi. Toda tudi tako bo šlo v redu, zlasti v četrtek in petek, tudi še v soboto. Izkoristite ugoden veter, v nedeljo pa si malo spet napolnite baterije.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Čas bolezni je za kako tipično Devico isto kot čas vojne. In če ste morda tudi pristaš teorij zarote, verjetno vsakomur razlagate, da smo (svet) v bistvu kar v tretji svetovni vojni, le da gre tokrat za drugačen, očitno predvsem biološki način bojevanja. Kar seveda ni daleč od resnice, vsaj glede širjenja, ki je videti tako kot prodiranje kake vojske na tuja ozemlja. Razlika je v tem, da imamo možnost ostati doma in “vojaki” ne pridejo v hišo s svojimi brzostrelkami in metalci plamenov. Kar ni tako slabo, le prilagoditi se je treba in pokazati disciplino, tu pa Device praviloma prednjačite. In učite ter spodbujate k temu še druge, tudi do tečnosti in vsiljevanja, zlasti tistim, ki celo zadevo jemljejo premalo zares, in takih ne manjka. Je pa ta čas kot nalašč še za kake drugačne izzive, marsikateri med njimi je tak, da ste se ga še pred kratkim bali, sedaj pa vse kaže, da se ga bo treba lotiti. Ne obotavljajte se, nalogi boste kos, le komplicirati ni treba. Marsikaj boste opravili bolje kot drugi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ukvarjanje z drugimi in njihovimi težavami je sicer častno in pošteno početje, a Tehtnicam, še posebej v takih okoliščinah, prinaša tudi odmik od sebe. Kje ste vi sami v tej zgodbi? Lepo, da razumete vse ljudi, odlični ste v tem. A zdaj, ko smo vsi v nekem “drugačnem” stanju, velja, da morate poskrbeti tudi zase ali pa celo najprej zase, česar seveda ne znate. Ne nazadnje, ko smo bolni, smo vedno sami v svoji koži, četudi je okrog nas veliko ljudi. Ti dnevi so torej prisila v smeri pomisliti predvsem nase, zaščititi se. – Tokrat je videti, da se boste namesto s pravo smerjo in rezultati morali ubadati s tisoč podrobnostmi, kakršne navadno gladko spregledate, saj se vam zdijo premalo pomembne. Na ljubezenskem področju svoje “delo” začenja Saturn, njegove povezave pa za nekaj naslednjih tednov niso dobre za vaše znamenje, zlasti za rojene v prvem delu znamenja, lahko gre kaj tudi zelo narobe, če ne boste previdni in predvsem če ne boste poskrbeli za svojo kožo in svoj prav.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Škorpijoni navadno dobro skrivate vse, tudi stanje pritisnjenosti se pri vas ne vidi, vse poteka nekje znotraj. Glede na planetarne povezave v vašem tokratnem horoskopu lahko rečemo, da vam slabega ne bo, precej dobre možnosti imate prilagoditi se in si utrip usmeriti po svoje. Je pa ta čas videti kot odličen za vse vrste ustvarjalnega dela – morda se boste lotili nečesa, na kar prej nikoli še pomislili niste. Slikanje, kvačkanje, domača opravila, kuhanje za svoje in še za kako babico, postavitev nove gredice na vrtu ali karkoli drugega, na kar boste potem ponosni. Predvsem petek in sobota se kažeta v tej smeri odlična, nedelja bo spet enkrat dan za počitek ali kak sprehod kje na samem, za tedaj ne planirajte česa večjega, postorite vse raje prej. Domači odnosi, tudi tisti s starši, se ne razvijajo v dobri smeri, in če se le da, ne odpirajte kakih perečih ali pa starih tem. Odložite to za maj ali še za kasneje!

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Količina sprememb postaja težko znosna, zlasti številne in vse številnejše omejitve in prepovedi. Kot bi vam kdo pred očmi mahal z rdečo krpo … Dejstvo, da ste Strelci v bistvu prilagodljivo znamenje, ne pomaga kaj dosti, saj vas na neki točki doseže princip ‘Ne me basat” in se lahko zalomi. Kar je preveč, je preveč. Predvsem na torek se kar pripravite, tedaj bo spet nekaj novega, a neprijetnega. Potem bo s sredo že bolje in proti koncu tedna brez velikih novosti in tudi pritiskov. Če bi zdaj lahko bili v kakem proizvodnem procesu, na primer službi, poslih ali obračanju denarja, potem bi vam lahko napovedali zelo čvrst, prodoren in uspešen teden, vprašanje pa je, kako se tak potencial lahko udejanji v sedanjih pogojih. Je pa čas, na primer sreda in četrtek, ugoden za uvedbo nekega novega reda ali ritma, takega, ki vam bo zmanjšal občutek pritisnjenosti. V srčnih zadevah gre nekam počasi, a v zelo dobri smeri.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Kozorogi nastalo in vsiljeno krizo verjetno doživljate precej drugače kot drugi. Če ste morda “poročeni” s službo in le-te zdaj ni, v roke je treba vzeti vse tisto, za kar prej ni bilo časa in je bilo izgovorov veliko. Vse je drugače kot prej. Za predvidljive Kozoroge mučno. Na veliko boljšem se seveda tisti, ki vseeno delajo ali morajo delati, saj je vsako delo sedaj obravnavano drugače, pomembno je in zahtevno, vsaj kar se pozornosti in previdnosti tiče, tega prej ni bilo. Predvsem od srede naprej se bodo zadeve peljale v ugodni smeri, do petka in sobote boste marsikaj v svojem življenju dodobra prevetrili in postavili na novo. Vaša prednost je v tem, da pogledate vsako stopinjo vnaprej in ni veliko popravljanja. V ljubezni se stvari malo hladijo ali pa ostrijo – da je več časa za ta odnos, ni nujno samo dobro, ali ne? Če ne bosta obe strani pametni, se lahko naslednji teden, ko se v dogajanje vmeša še napeti Mars, zadeva tudi zaključi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Kolikor bolj se planeti drenjajo na koncu Kozoroga, tem bolj ste napeti in pod pritiskom. Nič ne gre tako, kot smo hoteli, soočeni smo s položajem, da je vse, kar smo in kar počnemo, odvisno od sovražnik, nevidnega in zato toliko močnejšega. Ponedeljek, sreda in četrtek so v tem tednu dnevi, ko se boste imeli dobro, imeli stvari pod nadzorom, kolikor se pač da, in tudi konec tedna bo precej po vaši meri – v spremenjenih pogojih, seveda. Torek bo drugačen, dan, ki bi ga bilo najbolje prespati. Zaradi neke okoliščine bomo vsi pod velikim pritiskom in za aktivne mentalne tipe ljudi, kakršni ste v večini Vodnarji, bo to še težje – nič se ne bo dalo narediti. Zato pa izkoristite druge dni, zanimivo se vidi finančno polje, ki kljub vsemu dogajanju ne kaže tako slabo, kot bi pričakovali. Na ljubezenskem in partnerskem področju je videti “učenje odnosov” – če smo se prej lahko zatekli v službo, se je zdaj vseeno treba kaj pogovarjati. Postaja zanimivo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Zelo čustven in občutljiv čas je to za vas, preveč si jemljete stvari k srcu. Bolj kot za cel svet in blaginjo vseh okrog sebe, vključno z živalmi in naravo, bi se morali zanimati zase – trenutna kriza ima eno od funkcij tudi to, da se obrnemo k sebi in ne tako kot večina rojenih v Ribah, k vsem. Sistem, na primer zdravstvo ali država, bo skrbel zase, mi vsak zase pa tudi. Torek se kaže kot neprijeten dan, predvsem zaradi nekega spoznanja, da “ne bo šlo drugače”, čemur bi lahko rekli tudi vdanost, neki ideali pa se bodo razbili na tleh. A to se bo že v naslednjih dneh izkazalo za dobro – iluzija o svetu je trajala predolgo. Alternative – na kakršne morda nikoli ne bi niti pomislili – se bodo pokazale v četrtek, petek je potem zelo aktiven dan v tej smeri, sobota in predvsem nedelja pa bolj čas za počitek, kako knjigo, morda sprehod kod na samem in podobno. Pod črto bo ta vaš teden boljši, kot je bilo videti od začetka.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja