Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 13. do 20. aprila 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 13. in 20.  aprilom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Komaj se je Mars na nebu osvobodil cokle v obliki zaviralnega Saturna, se je začel tvorno povezovati z drugimi, najprej sicer precej prepirljivo in kljubovalno z Uranom, kar se večinoma tudi že izteka, v tem tednu pa še z Venero in potem z Merkurjem. To vam bo prineslo novega zagona in pred seboj boste ugledali številne možnosti. In ker ste Ovni vedno kje v ospredju, če gre za akcijo, tokrat ne bo drugače – premaknili se boste prej in drugim nakazali, katera smer je prava. Mars je ta čas sicer v Vodnarju, usmerjen je naprej, zamisli in idejnih zasnov ne bo manjkalo, Merkur bo v drugi polovici tedna dodal informacije in prilagodljivost, ni se bati, da bi šlo narobe. Tudi v ljubezni se lahko kaj premakne v lepi smeri, sprva sicer bolj na mentalnem ali komunikacijskem področju, a to v času, ko naj se sploh ne bo srečali z drugimi, sploh ni malo; kasneje bo še kaj več od tega, stvari se spreminjajo na bolje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Sonce je še zadnje dni v Ovnu, konec tedna pa pride k vam. Samo po sebi kake velike sreče to res ne prinese, saj je vsako leto ob istem času tako, bo pa tokrat sovpadlo z nekimi drugimi vplivi in delovalo poživljajoče, opogumljajoče. Večina našega sedanjega dojemanja je pogojenega s krizo, ki je preplavila naša življenja, zato se nam bo že dejstvo, da bomo lahko počeli kaj več kot doslej, zdelo zelo pozitivno, čeprav bo to še vedno kar daleč od nivoja, ki smo ga bilo vajeni prej. Delali boste čisto praktične korake in postavljali stvari na svoje novo mesto, predvsem zato, ker ste kot vsi drugi v času samozapore začeli razmišljati drugače in obenem izvedeli veliko novega, česar verjetno nikoli ne bi slišali. Petek in sobota sta dobra dneva za vas, možen je kak uspešen dogovor, nobenega napenjanja situacije niti hitenja ne bo. Tudi glede financ se zdi situacija mirna, vsekakor v horoskopu ni videti velikih strahov, ampak perspektivo, da se bo vse počasi normaliziralo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Za vas morda malo bolj kot za večino drugih znakov velja, da se bo ta teden zelo spremenil. V prvi polovici bo prisotnih še nekaj zavor oziroma bo treba delati po ‘Saturnovem diktatu’, z njim pa nikoli ni zabavno. Potem se bo to nekoliko poleglo, Merkur pa se bo povezal tako z energičnim Marsom (in se je bati prej viška energije kot pa posedanja in “čakanja, kaj se bo zgodilo”) kot s praktično in umirjeno Venero – veliko možnosti, da s pravim pristopom naredimo veliko. S prilagodljivostjo, ki vas krasi, boste napredovali hitreje kot drugi in zasedli prostor v prvi vrsti dogajanja. Petek porabite za dogovarjanje, usklajevanje, pogajanje, mediacijo. Sobota in nedelja prinašata odlična izhodišča za naslednji teden, ki bo za vas še boljši kot ta. – S financami ne gre najbolje, nekaj stoji na poti, bodisi da so to banke, ki ne kažejo veliko razumevanja za vaše stiske, bodisi da gre za kake čustvene ovire in razloge. Na tem področju ne rinite z glavo skozi zid, tudi če je zelo težko.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V vašem tokratnem horoskopu je videti različne vzgibe, od tega, da vas je strah narediti korak, “ker bi lahko bilo kaj narobe”, in tega, da tako in tako drugi vedo, kaj prav in kam se je treba usmeriti, do tega, da se je nakopičilo že preveč vsega, pa tudi vse kaže, da se bo naprej celo dalo premakniti … nič enostavno ni videti. A po svoji navadi boste previdni tudi zdaj, dejstvo, da so drugi krenili na pot pred vami, pa več od kislosti spoznanja, da se vam to stalno dogaja, ne bo prineslo. Je pa res, da Marsov specifični položaj omogoča učinkovitost potez, Merkur pa dodaja povezovanje z drugimi in s tem še večje možnosti. Tako bi vam bilo priporočiti, da pojdite vseeno malo iz svoje kože in se aktivirajte. Brez skrbi, ne grozi vam nič hudega, tale horoskop sploh ni slab. – Veliko oviro pomenijo finance, toda drugi niso dosti na boljšem, pa vseeno razmišljajo naprej, poleg tega vse kaže, da je vrhunec stiske že za nami.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Vse tako kaže, da se neprijetno obdobje, ki je Levom prineslo neprijeten občutek, da ne morete obvladovati dogajanja, ker so si pravico do tega pač prilastili drugi, preveša v neko drugo fazo, ko se bo lučka na koncu predora le povečala v čisto dostojno luč in osvetlila pot. Horoskop za tisti način delovanja, ki ga imate Levi najraje, se pravi sedenje na najvišjem sedežu in upravljanje s položajem, še zdaleč ni ugoden, na kaj takega bo vseeno treba še kar malo počakati. Urana je v zadnjih tednih spodbudil Mars in drži vas, da bi zbezljali naprej, a to bo šlo počasneje, pa tudi drugače. Na primer z več upoštevanja drugih in njihovih potreb, zmožnosti in hitrosti. Kar se financ tiče, boste ali jezni ali razočarani, saj nekaj, kar bi se navadno dalo napraviti ‘z levo roko’, tokrat zaradi strahu nekoga ali pa kakega drugega čustvenega razloga ne bo izvedljivo.  V ljubezni in partnerstvu so stvari še vedno napete, tu bo treba precej potrpljenja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Po malem in počasneje, kot bi vsi mi radi, se zadeve kljub vsemu premikajo naprej. Merkurjev položaj bo od srede tedna naprej vse bolj aktiven, prinašal bo številne ideje in tudi možnosti. Tudi nadrejeni bodo pomislili na vaše kvalitete, morda se vaš položaj začasno izboljša, vi pa si boste v takem primeru tiho mislili, kako bi bilo lepo, če bi vas na tak način cenili tudi prej … A vseeno, občutek, da se premikate, bo spričo vsega, česar smo bili deležni v zadnjih tednih in kar nas je spravljalo po eni strani v obup, po drugi strani pa k pogledu vase (za kar si, roko na srce, nikoli ne vzamemo časa, kajne?), zelo dober. Predvsem sreda in petek bosta dneva “po vaši meri”, dalo se bo delovati umirjeno in preudarno, s pomočjo številnih novih informacij, ki vam bodo dale misliti. Sobota in nedelja tokrat predstavljata dobre možnosti za čisto praktične izpeljave idej oziroma vsaj za dobro pripravo potez v naslednjem tednu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venerino gibanje, predvsem pa njene sedaj vse boljše povezave z drugimi planeti, vam bo prineslo nekaj razbremenitve in nekoliko svetlejši pogled naprej. Marsov položaj je v tem času izrazito aktiven in pozitivno usmerjen, za vas pa to pomeni ustvarjalnost in občutke, da lahko naredite veliko več; še več, skrajni čas je, da to “zverino snamete z verige” … V partnerstvu bo raznoliko, rojeni v prvi in potem še v drugi dekadi znamenja imajo veliko možnosti za dosego nekega novega dogovora in ravnotežja, kar ni čudno, saj je po teh nekaj tednih tudi z našimi čisto bližnjimi odnosi vse drugače, kot je bilo prej. Tehtnice zadnje dekade bodo v manj ugodnem položaju, saj Sonce, ki potuje po zadnjih stopinjah Ovna, prinaša nekaj več drame in morda tudi napetosti, dobra volja za dogovor pa ne bo dovolj. Kar se financ tiče, ne poskušajte ničesar večjega, če nimate pri roki kake rezerve, zato pa je čas za tiste Tehtnice, ki denarnih skrbi nimajo, zelo dober tudi za kak večji podvig.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Že ponedeljek bo dinamičen dan, čeprav se bo treba paziti prehitrih ali preostrih reakcij, podobno pa velja tudi za četrtek, ki se sicer kaže kot neprimerno bolj miren dan. V primeru, da bo sreda tedna svetu in množici tudi v resnici prinesla miselni preobrat glede te zdravstvene krize, kot se kaže v horoskopu, boste Škorpijonu to zaznali bolj močno kot drugi in potem bo šlo ‘navzgor’, karkoli to v vašem primeru pomeni. Ker boste tudi sevali tako energijo, se bo navzela še koga drugega v vaši bližini in prenesla naprej. Uporniški duh ob očitnih nepravilnostih, netaktnostih ali pa čisto navadnemu sprenevedanju, ki ga ta čas ne manjka nikjer, se bo pojavil v torej in morda še bolj v sredo, in zlasti v primeru, če ste se ves ta čas držali bolj nazaj ter pritiskali pokrovko kipečega lonca navzdol, se lahko zgodi, da prekipite in udarite z vso močjo – pred tem poskusite vsaj malo pogledati, kam bo padlo … V bližnjih odnosih z drugimi se kake prave harmonije v vašem horoskopu še ne vidi, vseeno pa Venerino gibanje kaže na izboljšanje odnosov.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ena od posebnosti krize, v kateri smo ta čas, je ta, da se stanja in informacije, ki jih povzročajo, spreminjajo tako hitro, da ji je težko slediti in se večina prebivalstva sploh ne znajde več. Strelci ste tu v prednosti, saj znate hitro reagirati in tudi oceniti, ali je informacija uporabna ali ne. Večina vaše okolice se ne zanima za kakšne skrite agende, vi pa jih vidite, a jih ne morete predati naprej, razložiti drugim. Toda sredi tega tedna se le zdi, da bi se znanje o razsežnostih krize lahko prevesilo v smeri, da bomo vse bolj videli, kje je konec te more, tako da se boste lahko malo sprostili in začeli razmišljati o “času po”. Konec tedna bo prinesel mirnejše dneve in dogajanje bo počasi vodilo k treznemu planiranju tednov, ki prihajajo. Če novic, ki so nam servirane, ne jemljete zelo zares, potem imate vse možnosti koristiti številnim tistim, ki se ne znajdejo ali so blokirani od strahu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Kolikor bolj se Sonce približuje Ovnu, tem večji bo razkorak med tičanjem na mestu, ki nam je vsiljeno, in perspektivo, ki se kljub vsemu odpira pred nami, saj tudi v času krize sistemi morajo delovati. Že ponedeljek bo vnesel nekaj živahnosti, razmišljanje o možnih premikih pa lahko v torek prinese celo pretiran trud in nekaj nejevolje v okolici. V sredo bo idej, kaj bi se dalo narediti, več, vi pa boste poskusili vse postaviti v kak realen okvir, s tem pa se boste verjetno konfrontirali s kom drugim. Nesporazumi so zelo mogoči, ustavili pa vas ne bodo. Petek in deloma sobota bosta pomenila dva dni, ko se bo dalo mirno razmisliti o celotni sliki, potem pa bo do konca dneva dela veliko, šlo pa bo za čisto konkretne korake, ki naj bi bili izpeljani v tedni, ki prihaja. Pri financah bo kar nekaj nelagodja, najverjetneje zato, ker inštitucije ne bodo šle na roke. Pri rojenih sredi znamenja je glede denarja videti več možnosti in miru.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Sredi tedna, ko bo Merkur že nekoliko dlje od vpliva Saturna in ko bo na nebu tudi zadnji krajec – ta pa vedno pomeni “konec neke faze” -, se bodo potenciali za spremembe pokazali na več področjih, tako da bo morda prisotna celo dilema, česa se lotiti prej, “ko pa je vse pomembno”. Dejstvo je, da je v pičlih treh mesecih “vse drugače” in ne deluje množica sistemov in podsistemov, ki jih prej pogosto nismo opazili, misleč, da so kar nekako samodejni. Zdaj jih bo počasi treba zastaviti na novo in pri tem boste Vodnarji verjetno ključni. Predvsem zaradi svoje znane lastnosti, da niste vezani na nobeno znanje od prej, ampak svoj um vežete na “zdaj, ki se odpira v jutri”. Pogled v novo smer, ki se zgodi pred časom, to ste Vodnarji. Medtem ko si nekateri želijo vrnitve v prejšnje, dobro znane okvire, si vi tega sploh ne znate predstavljati. Svet mora biti drugačen, saj ta ni bil (več) dober!

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Neptun na nebu ta čas ni v dobri kondiciji, še več, nepovezan je in s tem prinaša nekaj več “izgubljenosti”. Če bi bilo z drugim vašim vladarjem, Jupitrom, kaj bolje, bi vam lahko napisali kaj zelo optimističnega, a bo na to treba še vsaj malo počakati. To seveda ne pomeni, da je za Ribe zdaj “grozno” ali “konec sveta”, daleč od tega, še posebej zato, ker kaže, da bo svetovna kriza sredi tedna (rečeno zelo na splošno, daleč od tega, da bi to veljalo specifično za nas v Sloveniji ali za Ruse ali Angleže itd.) dosegla neki novi nivo, najverjetneje tak, da se bo videlo, da konec kljub vsemu obstaja in da prihajajo časi, ko bomo lahko bolj mirni. Ste pa Ribe pri vsem tem vseeno precej posebne niti pod razno ne boste med prvimi, ki bodo začeli siliti v kaki drugi, bolj pozitivni smeri, bolj bi veljalo, da se boste dali potegniti ter se potem prilagajati novim pogojem, kakršni pač bodo. Z veliko odrekanja in požrtvovanja, o tem ne gre dvomiti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja