Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 20. do 27. aprila 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 20. in 27.  aprilom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Vaš vladar Mars potuje po hitrem in aktivnem Vodnarju ter sipa energijo na vse strani, v obliki potez, idej ali spodbude vsem, ki so pripravljeni pristopiti ali pa prisluhniti. Občutek pritiska bo v nekaterih dneh tega tedna, na primer v sredo, četrtek in soboto, zelo velik, še bolj pa vas bo tiščalo, da se na druge očitno ne morete zanesti, saj jih je preveč strah oziroma so premočno pod vplivom mase (ali pa medijev, bistvene razlike ni), pa bo treba opraviti tudi njihovo delo. Preden postanete neprijetni, zavihajte rokave in se spravite delat, vsak majhen uspeh vam bo dal novega zagona. A v tem tednu ne bo šlo samo za kake manjše uspehe, dosežete lahko več. Če boste v službi ali če boste peljali kake posle, potem vas ne bo lahko ustaviti, med drugim tudi zaradi samoljubnega občutka o moči, češ poglejte druge, kako se obotavljajo … Da bi bili v tem tednu neuspešni, skoraj ni mogoče, res pa je, da bo le malo stvari teklo enostavno in zlahka.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

V vašem znaku bo ta teden Sonce dohitelo Urana, ki je tam že skoraj leto dni, da pa bo zadeva še bolj dinamična, se bo prav tam zgodil mlaj, astrološki princip novega ciklusa, začetka. Kaj vse bi to lahko pomenilo za vas, ni enostavno reči, a najverjetneje se odgovor skriva v kakem pomembnem preobratu mišljenja ali pa odnosa, na primer kar do sebe in življenja. Nasploh boste v teh mesecih vse bolj prepričani vase, pa tudi energijo boste usmerjali tja, torej v svoja prepričanja in trdnost. Finančno gledano se čustva umirjajo in vse bolj kaže, da so glavni viharji mimo ter da prihaja čas, ko se bo dalo mirno pripraviti na kake druge, če že pridejo. Je pa res, da bodo v tem času zrasli tudi nekateri apetiti, za izpolnitev katerih pa čas še ni nastopil. V poslih bo treba zavihati rokave in možnosti, da imate pomembno vlogo pri vzpostavljanju stanja, so lepe. Rojeni v prvi dekadi znamenja se bodo srečali z nekimi pričakovanji s strani sistema, kjer bodo potrebne prilagoditve.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Zelo dobro povezan horoskop imate v tem tednu in s tem veliko možnosti dobro delovati oziroma se premakniti kam naprej. Sreda bo polna nekega iritiranja, četrtek pa stresa zaradi občutka, da se stvari spet gibljejo v napačni smeri. A že petek in sobota boste popravili marsikaj od tega, vse močnejša navezava (ali pa ponovna vzpostavitev) stikov z drugimi pa vam bo v pomoč pri razločitvi, kaj od tega, kar nam je ponujeno, je v redu in kaj ne. Rojeni v prvi dekadi znamenja boste imeli občutek pritisnjenosti (in obenem tudi čutili nujo po uporu), morda se bo celo v resnici kdo zarotil proti vam ali pa se vas lotil kako drugače. Toda vse kaže, da se boste že v drugi polovici tedna postavili po robu in se dokopali do prepričanja, da ste imeli prav vi in ne druga stran. Bodite previdni pri financah, še posebej, če gre za kake večje vsote ali vrednosti, navezava dvojca planetov v Kozorogu je zelo slabo postavljena v odnosu na druge in je možno, da vas kaj zapelje v napačno smer.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Tole bi moral biti dober teden za vse rojene v Raku. Nekatera polja so povezana tako dobro, da se lahko v lepi smeri in maniri izpolni tudi kaka taka zadeva, za katero ste že dalj časa skeptični, ali ste to sposobni opraviti ali ne. Pogum velja. Brez kakega vsiljevanja boste plenili s svojimi rešitvami in idejam bodo prisluhnili tudi drugi. Res je sicer, da bo šlo bolj za takšne bolj sprotne stvari, medtem ko se bodo z vizijami ubadali bolj drugi; vi boste o perspektivi imeli veliko dobrih zamisli, a ne bodo izbrušene ali pa jih ne boste znali dovolj dobro predstaviti. Zato iz tega ne delajte problema, ampak si najdite polje, v katerem ste dobri. Je to razumevanje, socialni čut, pomoč pri malih stvareh ali kaj čisto sedmega? – Poglejte okoli sebe na malo manj čustven način in videli boste, da ne deluje večina sistema ter da niti slučajno niste osamljeni v občutku nemoči oziroma nesreče, sploh pa niste “krivi”, da je tako, tudi če ste kaj zamudili. Poskrbite za čas zase in za zadostno mero spanja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Dinamičen teden je pred vami. Če odštejemo torek, ki se zdi kar preveč skladen in miren, ter nedeljo, ko bomo v veliki meri pripravljali korake za naprej, po možnosti pa si kaj več časa vzeli tudi zase, bo možnosti za odločne poteze in korake dovolj. Če ste v teh časih poslovno vpeti, potem ste na dobri poti do dobrega položaja ali vsaj spoštovanosti s strani okolja, čeprav je v isti sapi treba poudariti še dve stvari. Ne bo vsem všeč, kako rešujete stvari, kar pa nima nič s tem, ali ste sposobni ali ne; bolj gre za to, da takim ljudem kažete ogledalo. Druga zadeva pa je dejstvo, da rešitve ne bodo šle po ustaljenih vzorcih – ti ne veljajo več, treba je najti in uporabiti drugačne prijeme. Vaše delo bo usmerjeno v čase naprej, s sedanjimi zadevami in zapleti naj se ukvarja kdo drug … Ko boste kaj razlagali, boste zaradi dobrih povezav osebnih planetov to počeli tako, da vam bo prisluhnil večji krog ljudi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

V veliki meri bi lahko rekli, da je teden, ki se odpira pred nami, kar precej vam na kožo pisan. V zraku bo veliko nasprotujočih si in obenem prehitevajočih se informacij, ki bodo ljudi metale s tirov, saj bo težko razločiti, kaj je res in kaj ne oziroma na čem smo. Device ste tu kot naročene – če kdo, znate vi ločiti zrno od plevela in postreči s tistimi informacijami, ki štejejo, s tem, da so seveda ustrezno argumentirane ter tako vsaj na videz (in po vašem mnenju) verodostojne. “Z vrha” boste imeli kar nekaj podpore, saj je za sistem bolje, da delujete v redu, saj je potem poskrbljeno za sto stvari, na katere se drugi sploh ne razumejo. Torej in nedelja se kažeta kot dneva, ko se bo dalo narediti največ, v drugih dnevih pa bo veliko napetosti in izzivov, včasih ne bo enostavno. Morda bo kak dan preveč stvari na kupu. Tu in tam najprej parkrat globoko zadihajte ter šele potem naredite korak.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venera, vladarka vašega znamenja, je prišla v Dvojčka, kjer deluje lažje in manj obremenjeno, čeprav ji ni najbolj lagodno pri srcu. Tokrat se bo povezala še z drugimi osebnimi planeti v konfiguraciji, ki ji astrologi pravimo ‘lotos’ in ki pomeni skladno oziroma usklajeno delovanje. Povečala se bo stopnja izmenjave in (ponovne) navezave odnosov, ne glede na to, kaj bo ob obstoječih omejitvah od tega sploh mogoče, meje vas ne bodo več motile. Nekaj je sicer videti tudi Neptunovega vpliva, ki prinaša rožnata očala po eni (“saj bo kmalu vse v redu”) ali pa obup in malodušje po drugi strani, a v tem drugem primeru vas bodo naprej potegnili drugi. Za dobre odnose in stike, ki ste jih imeli pred to krizo, si boste še močno hvaležni … Nekaj oseb, doslej vrednih zaupanja, se bo izkazalo za nezanesljive ali pa bodo imeli kako svojo računico. Kriza vedno naplavi vse vrste dobičkarjev, pri čemer ni nujno, da je vse namensko. Pri denarju pazite na izdatke, predvsem pa na položnice in druge rutinske transferje, da se ne bi kje zgodila napaka, recimo zaradi hitrice.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Zaradi Plutonovega obrata in še nekaterih drugih specifik v tokratnem horoskopu vam ne moremo reči, da se pred vami odpira odličen teden, saj ne bo ravno takšen. Kar precej tega se bo odvijalo zunaj vašega dosega oziroma nadzora, precej bolj kot zase boste skrbeli za drugem vprašanje je le, koliko vaše volje bo pri tem. Lahko se zgodi, da se boste zapičili v neko nepravico ali pomanjkljivost ter vztrajali, da bi dosegli rezultat, zmago, popravo, zadoščenje, dober občutek. Vse to je bolje od druge možnosti, namreč da vas vse tole sedanje dogajanje preplavi do take mere, da začnete obupavati in se priključite množici tistih, ki čakajo, kdaj bo kaj drugače (bolje) … Tudi zna biti, da se bo kdo skrival za vami, morda celo uporabil/zlorabil vaše znanje ali informacije, ki ste mu jih dali. Zato, če je le prilika, ni slabo malo premisliti o tem, kdo vas obkroža in kdo je (še) vreden vašega zaupanja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Čas je za “novi red”. Nič več ne stoji na istem mestu kot prej, vse bo treba ugotoviti, definirati in zastaviti na novo. Za kaj takega pa bo najprej moralo biti (čim večjemu krogu ljudi) jasno, kam je treba iti, kako in kaj narediti. Če kdo, ste Strelci tisti, ki znate dobro razlagati, vsakemu prikazati tako, da bo razumel svojo vlogo in možnosti. Svet se rapidno in temeljito spreminja, na žalost ne v dobri smeri. Od morebitnih dveh opcij ? ali se umakniti in ga pustiti, naj gre, kamor hoče, ali pa zbrati podobno misleče, se organizirati in začeti zahtevati – prva vse bolj ne pride več v poštev. Po drugi strani se kot generalni problem kaže pomanjkanje odgovornosti, to pa bo čez poletje vsilil Saturn, ko se vrne v Kozoroga. Lahen način dojemanja sveta se je izgubil, nadomestil ga je strah. Vaš princip “bo že” se bo za nekaj časa poslovil, zato najdite drugačne variante, preštudirajte jih, osvojite in povejte vsem drugim.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Vaš vladar Saturn je komaj dobro zakorakal po Vodnarju, pa se je že spomnil, da nečesa še ni dokončal, zato bo upočasnil svojo pot in se v maju obrnil nazaj; po Kozorogu bo v tem letu opravil še kar nekaj dela in, ne bojmo se, ne bo se ga dalo spregledati. A zdaj ni več v najboljši kondiciji in omejitve, ki jih je vsilil, bodo vse bolj pod udarom pritiska množice, sprememb, ki so neizogibne, in rešitev, ki bi morala bolj ustrezati kot te, ki smo jim priča. Mlaj je energija novega kroga, nove priložnosti. Tokrat bo na vrsti blizu prevratniškega Urana, marsikje bo naenkrat precej drugače kot doslej. Ustvarjalne in življenjske energije Kozorogom res ne manjka, tudi vas ne vrže vsaka sapica. Vprašanje, kam pluje ta ladja, je sicer res vedno bolj pereče, a za vas dela tudi tako ne bo manjkalo, možnosti iskati opcije za izgradnjo sistema, ki bi za razliko od prejšnjega “držal vodo”, pa bo obilo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Mars se je med potjo po vašem znamenju od Saturna odmaknil že do take mere, da so zaviralni vplivi pošli in lahko z vso vnemo razmišljate o možnih scenarijih in razvoju položaja, še več, marsikaj boste predlagali in podstavili svoj hrbet, da bi se kaj lahko premaknilo naprej. Vse jasneje postaja, da svet okoli vas še ni pripravljen narediti resnega in odločnega koraka naprej; kako tudi bi, ko pa je presek situacije, ki nam ga je vsili ta nebodigatreba virus, porušil različne sisteme in je zdaj velika dilema, kam kaj podstaviti in  kje začeti, da bi počasi vse spet delovalo. Da se je vtem ustvaril nov klobčič interesov, je normalno, v vsaki krizi se to zgodi. Zato nedvomno velja, da ideje o izboljšanju nikoli niso bile tako potrebne, kot so danes. Saturn in trojec okrog Urana, ki ga bosta dopolnila Sonce in Luna med mlajem, bo prinesel močan pretres, morda celo preobrat v zgodbi – nekaj ne bo šlo več tako, kot je bilo zamišljeno. Zato se ne ustavite, ampak ideje širite naprej.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

V tednu, ki prinaša tako omejitve kot tudi upanje na dober razplet, četudi si ga ta čas še ne moremo dobro predstavljati, boste tudi Ribe precej razdvojene, verjetno še najbolj odvisno od posameznega primera. Po eni strani boste deležni pritiska kot vsi drugi, po drugi strani pa vam bo ponovno druženje z ljudmi, ki mislijo ali doživljajo enako, čeprav morda bolj po oddaljeni komunikaciji kot z neposrednimi srečanji, prineslo dober občutek, da vas skupnost potrebuje ter da lahko za skupno dobro še veliko naredite. Vsiljena informacijska blokada počasi popušča, pa ne zato, ker bi jo kdo razrahljal, temveč zato, ker si boste upali vse več in prevzeli iniciativo – najprej, zaradi tega, ker vas nekdo potrebuje, potem pa boste uvideli, da gre in da ni toliko težav, kolikor ste (smo) se bali. Razen rojenih v tretji dekadi znamenja boste druge Ribe v tem tednu že razmišljale precej korakov naprej kot le na tisto, kar se dogaja prav ta trenutek.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja