Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 20. 4. do 4.5. 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 27. aprilom in 4. majem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Začetek tedna bo v vašem primeru napet, občutek boste imeli, da je treba narediti ogromno stvari, a za to ne bo pravih okoliščin. Še največ bi lahko naredili v povezavi drugimi, na primer v timu, a kaj, ko so možnosti za to prav zdaj (umetno in namensko) zreducirane na minimum. Tako se zdi, da boste velik del energije posvetili navezavam in izmenjavi mnenj, kot nekakšna priprava za čas, ko se bo dalo narediti kak korak. Pazite pa, da v svojih prizadevanjih drugim ne boste dali občutiti pritisk, češ naj že kdo kaj napravi, saj oni niso na nič boljšem kot vi. Če še v sredo ne bo kakega premika, se bo vsa napetost prenesla na praznične dni, tedaj pa boste aktivni in uporniški kot že dolgo ne, vaša velika energija pa bo spodbudila še marsikoga drugega. Tako bo do nedelje vse nared za naslednji teden, ki bo končno prinesel možnosti za bolj povezano in spontano delo, tako pri poslih in v službi kot tudi v družabnem in družbenem pogledu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Že v ponedeljek se v vaše znamenje priseli Merkur, ki bo združil svoje moči z Uranom in Soncem, ki sta že tam. Tudi če to ne bo vidno navzven, pa se v vas nabira gnev spričo vsega tega zavlačevanje in še posebej nejasnosti, ki jih dobivamo servirane dan za dnem. Če kaj, potem Biki želite vedeti, na čem ste, in danes tega občutka res ne morete imeti. Vse te prekipevajoče energije bo na vajetih držal izjemno močni in zaviralni Saturnov vpliv. To se lahko pojavlja z dveh strani, odvisno od posameznika, namreč s strani “od zgoraj”, se pravi države in oblasti, česar smo deležni več ali manj vsi, ali pa s strani nadrejenih v službi, če seveda v teh tednih delate. Frustracije, ki se bodo dodatno nabrale do četrtka, bodo planile na dan prvega maja, ko boste čisto nared za kako revolucionarno zamisel ali potezo. Vsekakor se pred kakim radikalnim korakom povežite še s kom, da si malo korigirate mnenje in se pripravite za smiselno akcijo, če bo potrebna.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Dvojčki imate tokrat precej ugoden horoskop, saj se vam bo večina napetosti med planeti izognila, natančneje povedano, neprijetni vplivi se bodo odvijali na poljih, ki se vas ne dotikajo zelo neposredno in osebno, bolj se jih boste zavedali v povezavi z drugimi. Glede tistih, ki vodijo celo zadevo, na primer v službi, boste nekoliko skeptični, a ker ne boste neposredno prizadeti ali pa pod pritiskom, boste lahko vozili dobro, še več, možno je celo, da v tem času kaj pridobite na svoji poziciji. Omejujoče in zmedene informacije, ki jih je ta čas naš eter poln, boste držali stran od sebe, da se vas ne bi dotaknile tako močno kot velikega dela ljudi, s katerimi se srečujete. Poleg tega boste na voljo razlagati, če vas bodo le poslušali, kaj ste ugotovili glede vsega tega dogajanja, tako da bi bilo morda lažje tudi njim. Petek in sobota boste precej napeta, pazite, da zaradi kake nepotrebnosti ne poči doma. Nedelja prinaša razmišljanje in pripravo tistega, kar vas čaka v dneh za njo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Teden se bo začel z nekaj sentimenta in občutljivosti, skupaj z vse več slabe volje, saj ni videti, da bi bilo te norije konec in bi se zadeve normalizirale. Vse bolj jasno postaja, da se za tem virusom dogajajo še druge zgodbe in nameni, iz tega pa tudi sledi, da ima nekdo jasne razloge, zakaj vsi ti ukrepi trajajo vedno dlje. Čisto mogoče je, da vas zaradi tega – še posebej, če se vaše finančno stanje približuje robu zdržnosti – zajame kakšna manjša kriza, toda to je zgolj prehodnega značaja. Še več, že sredi tedna boste spremenili neki pogled in se “odločili” nekaj storiti, s tem da vsaj nekaj dni to še ne bo mogoče. Če smo vsako leto komaj čakali nastop prvomajskih praznikov kot čas nekaj več prostih dni ter zraven še izletov in piknikov, pa je tokrat bistveno drugače in bodo prazniki pri marsikom ‘izbili sodu dno’. Sobota vam prinaša zelo konstruktivne in tudi napredne ideje, ki bodo kukale čez rob te krize in v dni, ko se bo dalo spet normalno delovati.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Energije in volje je zadosti, pogojev za kakršen koli pameten korak pa ne. V vaše deseto polje horoskopa prihaja Merkur, ki bo prinesel nove informacije in razmislek o nujno potrebnih potezah, če naj bi se sistem postavil na noge. Toda iz znamenja Vodnarja se bo na pot postavil Saturn, ki bo vse skupaj zavrl in bodo šli odlični potenciali v veter, vi pa boste vse bolj jezni. Še posebej v primeru, če se bodo nazaj umaknili nekateri, ki so ves čas dajali podporo, pa tudi obet o stanju ob strani, ko se bo začelo dogajati. Tako se zna zgoditi, da se še v teh borih dveh dneh pred prazniki, ko bi se lahko kaj premaknilo, ne bo zgodilo nič, pa naj je še tako nujno, da bi se. Tako boste med prazniki odločeni pokreniti stvari drugače, morda z drugimi podporniki, morda s pomočjo medijev. Zelo konstruktivna sobota in navidezno mirna nedelja bosta dneva, ko boste veliko stvari postavili na svoje mesto in se pripravili na dni, ki prihajajo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkurjev prestop v Bika bo marsikaj razjasnil, že od ponedeljka naprej vam bo zelo jasno, kam se giblje stvar in kateri so koraki, ki jih velja narediti. Predvsem rojeni v drugi in tretji dekadi boste zelo zaposleni, pa naj bo to v službi, od koder si boste delo prinesli za čez praznike domov, da bi le v ponedeljek po praznikih imeli čim več za pokazati, ali pa doma, če je še kaj takega, kar bi bilo dobro opraviti prej, preden se stanje v družbi normalizira. Pazite na zdravje in fizično stanje organizma, saj če vas tudi ne doleti virus, je drugih možnosti, pogojeni recimo s stanjem omejenosti in dvomov, zadosti za obležanje v postelji. Gibajte se, telovadite, pojdite na sonce, postavite svoje telo malo višje na svoji lestvici prioritet. Kar se financ tiče, se kaže neka razjasnitev ali pa olajšava, v horoskopu ni videti, da bi vam šlo na slabše. Kar se poslov tiče, se bo nekaj sprostilo in v vikendu boste lahko planirali, kako naprej.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Občutek, da ni skoraj nič odvisno od vas ter da ste kot nekakšen majhen čolniček na razburkanem morju, ni niti najmanj lep, v horoskopu pa kaže, da se zna razpotegniti čez cel teden. Sredi tedna vključno s prvim majem, dnevom, ki bo zelo drugačen kot sicer in nam bo vsem dal zelo misliti, za vas pomeni razmislek o prihodnosti, pa tudi o povezanosti v skupnost ali iniciativne skupine, brez katerih trenutno ni videti, da bi se dalo priti kam naprej. Finančne obveznosti, če niso neizogibno nujne, prestavite na maj, sicer pa bodite zelo previdni. V delovnih dneh, tudi če ne boste v službi, boste veliko razmišljali o svoji nadaljnji poti in vzdušju ter okoliščinah, na katere boste naleteli ob vrnitvi na delo. Konec tedna se znebite vseh pogrešljivih obveznosti in se posvetite predvsem sebi, to je čas za meditacijo, globoko razmišljanje, kak hobi, kaj veselega, a obenem intimnega. Branje knjige, ukvarjanje z jogo, ples, spanec, take stvari. Za vas bo to pomenilo napolnitev baterij za teden, ki se bo odpiral pred vami.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če je začetek tedna še videti kot napeto obdobje, ko lahko izbruhne kak prepir (recimo zaradi kake stare zadeve ali pa preprosto zaradi frustracije spričo vseh omejitev in dezinformacij zadnjega časa), se že sreda in četrtek kažeta kot čas bolj jasnih misli in usmeritev. Predvsem boste tedaj razčistili, ali lahko skupaj z drugimi naredite več ali pa se boste naprej odpravili sami. Sredi tedna bodo namreč planeti napravili zadosti premikov, da vaš vladar Pluton, postavljen v tretje polje (ki v astrološkem sistemu ponazarja, pa tudi upravlja z odnosi, sorodniki, bližnjimi in s komunikacijo), ne bo več toliko napet, ampak se bo obrnil k učinkovitemu reševanju zapletov. Vaše prioritete bodo postavljene drugače, bolje, in komaj boste čakali novega tedna, da lahko pokažete, kaj vse se da narediti, če je le volja za to. Vse tri delovne dnei v tem tednu lahko izkoristite ne le za nakupe, ampak tudi za kako uspešno finančno potezo, še najbolj rojeni v nekaj dneh okrog 10. novembra.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

V tem tednu se boste bolj ukvarjali z drugimi kot s seboj in s svojimi težavami. Rojeni v zadnji dekadi znamenja se boste otepali s pritiski, ki jih še vedno povzročata tako Pluton kot Saturn, vseeno pa se proti koncu tedna vse bolj kaže boljša perspektiva ter se boste bolj posvetili prihodnjim tednom, obenem pa poskusili ignorirati nasprotujoče si informacije, ki jih je ta čas poln ves naš prostor. V četrtek se vam bo zazdelo, da nič ne poteka več v redu, ni izključeno, da boste poklicali nekatere ljudi, ki jih niste slišali že dolgo in ki bi vam lahko razširili pogled, da bi se laže odločili, kako in kam naprej. Rojeni v zadnji dekadi znamenja boste soočeni s finančnimi pritiski in težavami, drugi Strelci pa se boste bolj posvetili drugim temam, na primer odnosom, delu (tako doma kot v službi), tudi zdravju in telesnemu počutju. Celo v primeru, da s koreninami, recimo starši in predniki, zadnje čase nimate najboljših stikov, bodo ti prazniki prinesli razrahljanje nasprotij ali pa ponovno navezavo stikov, s tem pa tudi obilo notranjega miru, če so vas taki odnosi doslej pestili.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Merkurjev prehod prinaša Kozorogom več živahnosti, vitalnosti in ustvarjalnosti, morda se boste lotili česa takega, kar vas je mikalo že lep čas, pa za to nikoli “ni bilo prilike”. Tokrat se na pot lahko postavijo finance, saj tak konjiček (oziroma aktivnost, ki se je pojavila kot odlična ideja) kar nekaj stane, v teh časih pa nismo čisto prepričani, če lahko denar porabite za nekaj, kar vam je všeč, medtem ko obstaja možnost, da bo morda bolj nujno potreben kje drugje. To je čisto tipična Kozorogova dilema: ali si lahko kaj vzamem samo zase? Ali mi pripada? Ali pripada tudi meni? Četrtek bo dan za preobrate, in če se kak obrat v miselnosti, morda povezan s prej zapisanimi vprašanji, pojavi pri vas, bo to dobrodošlo za čase naprej. Nasploh je ta teden kot nalašč za zazrtje vase, tako kot pravzaprav ves ta z virusom zaznamovani čas, le da se bodo omejitve, v veliki meri nesmiselne, a vendar neizogibne, pokazale moteče do take mere, da bo revolt postal nekaj samo po sebi umevnega, praktično nujnega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Po eni strani Saturn, ki zavira pogled in pot naprej, po drugi strani Mars, ki ravno nasprotno sili naprej in prinaša energijo, potrebno za premike, po tretji strani vedno več čisto praktičnih in uporabnih idej, ki kar čakajo po realizaciji, povzročajo in omogočajo pa jih planeti v Biku – vse to samo zvišuje prag zavedanja o tem, kako zgrešena je pot, na katero smo prisiljeni danes. Če bodo prvi trije dnevi v tednu polni neke nuje in obenem pričakovanj, pa se vseeno ne bo spremenilo kaj bistvenega, potem bo četrtek prinesel dovolj veliko dozo upornosti in hotenja, da se kolesja ne bo dalo več ustaviti, in samo vprašanje časa je, kdaj bo počilo. Ali pa pač ne bo, če se bodo odgovorni zavedli, da je treba stvari peljati drugače in pokazati perspektivo v drugačni luči, ne pa samo skozi omejitve, katerim verjame vse manj ljudi. Vodnarji boste v tem premikanju spet ključni. Vaš pogled je uperjen dovolj naprej, da miselno zlahka preskočite vse floskule, ki so nam servirane danes, ter svoji okolici ponudite ideje, kaj in kako storiti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ribe se boste v tem tednu na vse napetosti, ki jih ni vse manj, kot bi se lahko zgodilo, odzvale na dva načina. Prvi je vrnitev nazaj v neko stanje, ki še zagotavlja notranji mir, to pa bi lahko bila navezava na dom, domače, korenine ali prednike, morda pa ukvarjanje z zemljo, posestjo, prstjo. Drugi je odhod ven, v naravo, druženje z drugimi, povezava z drugimi, tudi če zunaj še veljajo omejitve, komunikacija z tistimi, ki jih niste slišali “že sto let”, izmenjava mnenj, pisanje, objave svojega mišljenja in dilem z drugimi. Čakanje na mestu, kaj se bo zgodilo in kdaj, ne pride v poštev, zna se zgoditi, da vas bo poleglo v posteljo, četudi to ne bo virus. Nasploh vas iz slabega razpoloženja potegnejo drugi, zato se ne zapirajte vase. Petek in sobota prinašata možnosti pospravljanja, ne toliko po stanovanju oziroma hiši kot po glavi, mislih, prepričanjih. Nedelja bo nekoliko boljši zaključek tedna, posvetite se predvsem izboljšanju odnosov z drugimi, prisluhnite jih, koristilo vam bo v dneh, ki prihajajo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja