Povej svojo zgodbo

Čisto vsak človek ima veliko zanimivih in poučnih zgodb, ki bi jih ljudje z velikim veseljem poslušali ali prebrali. In se na koncu iz njih lahko tudi veliko naučili.

V nedeljo sem šel na malo daljši sprehod v naravo. Pot me je povsem naključno vodila mimo znanca, ki ga poznam že celo življenje. Človek je imel zelo težko mladost. Mama, oče in brat so imeli težave z alkoholom. Odraščal je v nepredstavljivih razmerah. A se je ta moj znanec že kot otrok odločil, da ne bo šel po poti svojih staršev in brata. Pridno se je učil, bral knjige in delal. Začel je iz popolne ničle, danes pa je uspešen podjetnik, ki zase pravi, da zelo uživa življenje. Ta moj znanec ima zgodb za vsaj pet knjig.

Prepričan sem, da imate tudi vi, ki berete tale prispevek, vsaj za eno knjigo zanimivih zgodb, ki bi jih ljudje z veseljem slišali ali prebrali.

Ali ste kdaj razmišljali, da bi svojo zgodbo delili z drugimi ljudmi, pa niste vedeli, kako se tega lotiti? Sedaj lahko to naredite na čisto enostaven način. Vse, kar morate narediti, je samo to, da napišete svojo zgodbo, jaz pa jo bom objavil na svojem blogu in tudi poskrbel, da jo bo prebralo čim več ljudi. Vašo zgodbo lahko objavim z vašim imenom in priimkom ali anonimno, če bi tako želeli.

Zakaj se vam izplača napisati in objaviti svojo zgodbo?

Zelo veliko raznogov je, zakaj se vam izplača napisati svojo zgodbo.

Prvi je zagotovo ta, da nas osrečuje dejstvo, da drugi berejo naše zgodbe. Jaz sem najbolj vesel, ko vidim, da se nek prispevek na mojem blogu zelo bere, čeprav od tega nimam nobene finančne koristi. Če bi mi nekdo dal na izbiro, da dobim 10.000 evrov ali da en moj članek prebere milijon ljudi, bi zagotovo izbral slednje.

V primeru, da se vam je v življenju zgodilo nekaj hudega, je pisanje neke vrste terapija. Tega se nisem izmislil jaz, ampak je znansteveno dokazano.

Mogoče bo vaša zgodba imela desetkrat večji odziv, kot si mislite in boste začeli razmišljati, da bi o tem napisali knjigo. Če se vam poraja vprašanje, kako izdati knjigo in koliko to stane, naj vam povem, da smo vam v našem podjetju pripravljeni izdati knjigo in tudi kriti vse stroške, ki nastanejo z izdajo knjige. Vse, kar morate narediti vi, je, da nas prepričate, da imate zanimivo zgodbo in da jo napišete. Za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Kako je lahko to, da napišete knjigo, dober posel, si preberite na www.tomazgorec.si/delo-na-domu, pod točko 12.

Četrti razlog, zakaj se vam izplača napisati in objaviti vašo zgodbo, je ta, da boste na osnovi objave spoznali veliko ljudi, ki imajo ali so imeli podobne zgodbe. Z nekaterimi boste mogoče sčasoma postali dobri prijatelji. Če imate težave z osamljenostjo, je eden od načinov, kako premagati osamljenost, tudi ta, da začenete pisati prispevke in jih objavljati na spletu. Sploh si ne predstavljate, koliko ljudi lahko spoznate na ta način.

S tem, ko boste objavili svojo zgodbo, se vam lahko odpre kakšna nova poslovna priložnost. Ne sicer pričakovati, da se vam bo zaradi objave ene same zgodbe odprlo cel kup poslovnih priložnosti, zagotovo pa obstaja ta možnost. Meni se je zaradi tega, ker pišem blog, ponudilo kar veliko dobrih in zanimivih poslovnih priložnosti. Ena zelo dobra in meni zelo všečna recimo pred enim tednom. Trenutno smo glede tega v dogovorih in kakor kaže se bomo vse brez težav dogovorili. Ko se bomo vse dogovorili, vam povem več.

Da ne bom predolg, sem napisal samo pet razlogov, zakaj se vam izplača napisati vašo zgodbo. Razlogov je zagotovo veliko več kot samo pet.

Pišite mi, če želite napisati in objaviti svojo zgodbo

Če bi želeli objaviti svojo zgodbo na mojem blogu, mi pišite na tomaz afna gorec.si ali me kontaktirajte preko Facebooka na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo. V sporočilu mi v par stavkih napišite, kakšna je vaša zgodba in napišite par besed o sebi.

Kontaktirajte me tudi, če bi želeli, da vam v našem podjetju izdamo knjigo.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.