Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 11. do 18. 5. 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 11. in 18. majem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno. Če vas zanima, kaj vam horoskop prinaša na današnji dan, si poglejte https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Občutek imate, da je vse na vas oziroma da ste za vse odgovorni sami. Dejstvo je, da ob koncu krize veliko sistemov in podsistemov ne deluje ter je treba segmente odpirati postopoma in po pameti, težava pa se pojavi pri vprašanju, kdo to bo opravil oziroma kdo to zna. Če so se vmes zgodile še kake kadrovske rošade, potem je zmešnjava čisto blizu. Vaša okolica je napeta do take mere, da to lahko vpliva tudi na vaše odločitve, ne le na razpoloženje. Vprašajte se najprej, ali ste prav vi tisti, ki bi morali reševati in premikati svet, ter šele potem ukrepajte. Vaša Mars se pomika v neugoden položaj, kjer občasno ne boste mogli narediti korakov, ki so nujni, njegova povezava z Merkurjem pa je istočasno neprijetna in lahko zelo hitro pride do ostrih besed, večinoma po nepotrebnem. V ljubezni se ta čas stvari kažejo dobro, nekaj bi se lahko razvilo v smeri, ki ste si jo samo želeli.

 

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Vse bolj trdno ste v sedlu in tudi, če bodo naloge na vaši delovni mizi zahtevne, se jih boste lotili brez strahu. Če imate prave informacije, se lahko stabilno postavite na noge. Marsov tokratni vpliv prinaša pogled nekoliko tudi naprej, kar bo na vaše odločitve vplivalo z nekaj nelagodja, a vseeno s pozitivnim vznemirjenjem. V tednih, ki se odpirajo pred nami, boste doživeli kar nekaj potrditev svoje drže ali usmeritve, nakar se boste še bolj zatrdno odločili nadaljevati. V službi in pri poslih ta čas ne kaže najbolje, nekaj se je postavilo na pot, pa če gre za kako vodilno figuro, zakonodajo, državo ali pa kadrovske težave, kakor pri kom. Najbolj bo to opazno v ponedeljek, ko naj bi nekaj začeli, pa se ne bo izšlo ali pa z velikimi mukami. S svojimi bližnjimi ne preigravajte mnenj o prihodnosti, ker se bo izkazalo, da so pogledi preveč različni, zna se zgoditi primer, da noben od sogovornikov ne bo obenem tudi poslušal.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Že v ponedeljek se v vaše znamenje priseli Merkur. Zelo je hiter ta čas in bo sprožil še več dogajanja ali pa različnosti, dolgčas vam ravno ne bo. Smo v obdobju poskusov vpeljevanja načina življenja pred krizo, kar pa ni mogoče in so nujne prilagoditve, tu pa ste Dvojčki v prednosti pred drugimi. Tudi drugim lahko seveda pomagate, to pa res nikoli ni bil problem. Sicer pa v tem tednu niti razdvojenosti ne bo manjkalo ? po eni strani boste dobro vedeli, kam je treba usmeriti korak in kaj bi veljalo doseči, po drugi strani pa ne bo manjkalo ovir, občutek boste imeli, da vam nekdo poskuša škoditi. Že naslednji teden bo bistveno bolje, saj Sonce kmalu prestopi v vaše znamenje in boste dobili več energije za svoje bitke. Marsov vstop v Ribi odpira neke nove možnosti pri poslih ali v službi, a tam stvari ne bodo šle čisto naravnost. Neki cilji niso dobro postavljeni, nekaj bo še posla s tem. Na začetku tedna so možne težave ali blokade glede denarja, pozneje pa bo vse spet steklo.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V času, ko se vzdušje okrog vas sprošča in se kar vrstijo iniciative vseh vrst, imate tudi sami močno željo po vzpenjanju in doseganju, ne glede na to, kaj je pri tem cilj. Položenost vseh planetov na zgornjo polovico vašega tokratnega horoskopa kaže na velika pričakovanja in tudi voljo narediti čim več, je pa vprašanje, ali boste v tej smeri tudi kaj storili, kajti v zraku je vse preveč neznank, Raki pa niste nagnjeni k tveganju in hoji v neznano. Veliko razmišljate o prihodnosti ter razvoju položaja in svojih možnostih, prijatelji in poznanstva pa vam lahko polepšajo dan ali olajšajo kako odločitev in pot. Če se boste trudili, se vam aktivnosti zaradi ugodno postavljenega Neptuna in ugodne poti Lune lahko iztečejo bolje, kot ste upali sanjati. Ponedeljek naj vas pri tem ne zmoti, to je dan, ko bo vse nekako blokirano. Korake boste lahko naredili kasneje, na primer v četrtek, petek ali pa v nedeljo. V srčnih zadevah bo precej filozofiranja in rožnatih očal.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Še ta teden so stvari postavljene v korist vašemu uspehu, zato se podvizajte, kajti potem bo dogajanja že toliko, pa še številni drugi se bodo vpletli, da bo težko slediti, čigava zasluga je kaj. Če odštejemo nekaj težav v odnosih s podrejenimi ali sodelavci (večinoma v okviru nesporazuma), potem v tem tednu neuspehov ne bo, kvečjemu se bo kaj odpiralo na bolje. Energije vam ne bo manjkalo in idej tudi ne. Marsov prehod bo prinesel nekoliko mehkejši in prizanesljivejši pristop, zanimivo pa bo opazovati, na kakšen odziv boste naleteli. Četrtek in petek sta odlična dneva za trdne odločitve in korake. V partnerstvu, zlasti pri rojenih v prvi dekadi znamenja, se bodo nesporazumi polegli in pojavila volja do pogovora. Neko prijateljstvo se bo v tem tednu izkazalo za zelo koristno. Na začetku tedna bodite previdni v ljubezni, nesporazumi ali pa kaka neresnica ne bi bili nič nenavadnega, še posebej v primeru, če je to kako povezano z denarjem.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkurjev prestop v Dvojčka, torej v znamenje svoje moči, Devicam vedno prinaša kake vrste izzive in nove možnosti, čeprav zaenkrat samo v vidu prilagajanja, privajanja ali kakih manjših sprememb. Za rojene v zadnji dekadi znamenja ta teden ne bo uspešen, več možnosti je za to, da bo šlo kaj v napačni smeri, pa ne po vaši krivdi; vprašanje je, ali boste lahko kaj popravili sami. Gledano bolj na široko recimo, da vaša prizadevanja lahko v tem tednu dobijo konkretne oblike, ali v sistemskih rešitvah na podlagi vaših predlogov ali pa v pohvali, morda celo povišanju, nagradi. Glede vrednosti drugih boste izvedeli neko pomembno informacijo, streznila vas bo, a tudi pomirila. V sredo in soboto bodite pazljivi na preobčutljivost, ne reagirajte na prvo žogo, lahko bi naleteli na kako mino presenečenja. V ljubezni se bo neki napredek ustavil, ni pa nujno, da bi bilo to za vas slabo, morda se je kaj dogajalo prehitro. V partnerstvu prihaja čas za kak konkreten dogovor.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Vse je upočasnjeno, vaš nemir pa izginja prepočasi. Prihaja teden, ko se bo dalo veliko narediti, pri vas pa se prah še ni polegel do take mere, da bo jasno videli situacijo. Vseeno pa se bo z krepitvijo Dvojčkovega vpliva v tem in naslednjem tednu vaš položaj spremenil v bolj sproščenega, čeprav še vedno tudi nadzorovanega. Časa za kak počitek zdaj ni, kar veliko je zamujenega, seveda ne bo vaši lastni zaslugi, sedaj je treba zavihati rokave. Marsikaj je še treba dokončati, tudi kako neugodno obveznost, a z novimi informacijami vam bo šlo tudi to vsak dan bolje od rok. V ljubezni in partnerstvu bi se bilo v tem tednu najbolje držati malo nazaj ali celo potuhniti, še posebej, če zveza ni zelo trdna. Prepiha, ki bi lahko prinesel resne težave, namreč v tem tednu ne bo manjkalo, Saturn nekaj postavlja na glavo ali pa ‘na nož’, to pa nikoli ni prijetno. Morda bo kdo od vas kaj terjal ali pa pričakoval preveč.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Marsov prestop v Ribi za vas nikoli ne pomeni samo dobrega, kajti energičnost in vitalnost po eni strani se mešata z mehkostjo njegovega pristopa in manjšo agresivnostjo, kar pa ni ravno vam pisano na kožo. Bo pač treba delovati malo drugače, nikjer ni rečeno, da bo to neuspešno. Drži pa tudi to, da Merkur in Sonce drug za drugim prihajata v osmo hišo vašega horoskopa ? prodornost in učinkovitost bosta ne glede na Marsa po malem vse večja. Tudi če ne morete imeti vsega pod nadzorom, vaši rezultati v tem tednu ne bodo nič slabši. Z drugimi pa je mogoče sodelovati in “sodelovati” tudi drugače, morda tudi tako, da ne bodo natanko vedeli, zakaj nekaj počno, v tem ste Škorpijoni itak mojstri. Vaša stopnja odgovornosti je trenutno tolikšna, da se malverzacij in izkoriščanja ni bati. V ljubezni se nekaj kaže zelo lepo, in če nimate slabih namenov, bi se v srčnih zadevah morali ta čas imate zelo dobro. Pri denarju pazite na to, kaj z njim počno drugi.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Vaš vladar Jupiter se ta teden obrača sredi nekega procesa, ki bi za vas prinesel bolj stabilno obdobje; na to bo očitno treba še malce počakati. Če ste v zadnjem času zgolj čakali ali pa morda tudi delali na tem, da bi vaše obremenitve in odgovornosti postopoma prešle na druge, tako da bi lažje zadihali in se ukvarjali s tistim, kar vam najbolj leži, potem prihajalo “vaši” tedni. Nekatere stvari tako ne bodo odvisne samo od vas, lahko pa boste ves čas “pri roki”, če bi kdo potreboval vaše mnenje ali nasvet. Marsov prestop terja neko delo doma ali v odnosih z domačimi ali okrog hiše, na preteklosti, nekaj takega. Vzemite si čas in ne prehitevajte, a ta čas je to zelo pomembno. Sonce je še v Biku, kaže na vaše telo. Poskrbite malo za svoje zdravje in pazite se poškodb, predvsem takih, ki bi bile posledica nepremišljenosti. Precej pa bo ta čas govora in razmišljanja o financah, tu je zdaj potrebna previdnost in dobra odmerjenost potez.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Z obračanjem planetov se b utrip precej spremenil, predvsem upočasnil. Kot bi nam ti bogovi dali priložnost za konsolidacijo, za pregled storjenega in mirno analizo. Saturn se prej, kot bi se direktno soočil z Uranom in njegovimi revolucionarnimi težnjami, obrača nazaj, še bo prišel v Kozoroga in tam dokončal delo, predvsem glede vašega odnosa do sebe, a ne v slabem smislu. Nuja po korekcijah sistema, ki mu pripadate, bo v naslednjih tednih vse večja. Saturn, ki na svoji poti pogosto meče okostnjake iz omar, je pokazal na toliko napak, da je čudno, da sploh kaj še deluje. Kozorogi ste tu v prednosti ? po eni strani dobro veste, kje podmazati kolesje, da bi spet dobro teklo, po drugi strani pa nimate težav z odpovedovanjem; da bi kaj šlo bolje, je potrebna tudi kaka žrtev. Tokrat Merkur in kmalu za njim še Sonce bosta prišla v Dvojčka, za vas to pomeni princip popravljanja in pospravljanja, tokrat zato, da bi se naredilo mesto za vse, kar prihaja jeseni.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Saturn se je ustavil v vašem znamenju, v sredo pa gre iz njega Mars, torej boste skoraj naenkrat ostali brez dveh gonil, ki sta v zadnjem času narekovali utrip. Pritisk, ki ga čutite zaradi “sveta, ki se pelje v napačni smeri”, bo v tednu naraščal. Čutite se poklicani, da bi “nekaj” morali storiti, istočasno pa vas omejujejo čisto vsakdanje in trivialne obveznosti, kot na primer odnosi z drugimi ali pa denarnica. Morda bi bilo bolje za hip pustiti svet, naj se vrti še naprej, in se tvorno lotiti opravil, ki se nabirajo, predvsem pa prisluhniti tistim, ki vam največ pomenijo in ki vas tudi najbolj potrebujejo. Ker se dva planeta poslavljata od znamenja Bika, zastoj ne bo trajal dolgo, hitro boste spet na običajni poti. Kar se financ tiče, so Neptunove povezave dovolj dobre, da si lahko zamislite še tako drzne poteze, pa boste zvozili, le kakih grdih namenov ne imejte ob tem, tisto se ne bo obneslo. V srčnih zadevah je videti nekaj megle ali pa iluzije, to pa zna trajati še kak teden ali dva.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ugodne planetarne energije in s tem povečane možnosti za korenit premik naprej bo pri vas še malo povečal razkorak med sanjami, kaj vse bi se lahko zgodilo in kako do tega priti, po eni strani ter realnostjo, ki vas bo manj prijetno vračala nazaj v resnični in “kruti” svet. A brez panike – če vam uspe sobivati z obema principoma, ne bo slabo; realni svet odživite tako, da se čustveno ne vpletate preveč, občutke pa vnesite v vsa tista področja ali odnose, ki vam največ pomenijo. Ali to meji na nekakšno igro, prenarejanje? Nedvomno, a tu ne gre za vprašanje sprenevedanja, ampak preživetja v danih pogojih. Več časa kot za druge boste porabili zase in za svoje, pa še to ne toliko v smislu pomoči ali žrtvovanja, kot v smeri razvijanja zamisli v smeri koristnosti svojega početja za čim več ljudi, po možnosti kar za cel svet. Marsov prihod v vaše znamenje ni ravno garancija zmage, se pa bodo zadeve vseeno premaknile z veliko vašega angažmaja. Povezave planetov so za vas tokrat dovolj ugodne, da se vam ni treba ničesar bati, še sebe ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja