Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 18. do 25. 5. 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 18. in 25. majem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno. Če vas zanima, kaj vam horoskop prinaša na današnji dan, si poglejte https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ovni boste imeli tokrat že od začetka tedna veliko željo po prebijanju, po zmagovanju, tekmovanju in uveljavljanju. Loteva se vas nemir, ker bo treba nekaj stvari spremeniti, pa ne veste, kako se bodo odzvali drugi. Bodo pa prvi uspešni koraki vezani bolj za torek, saj bo najprej nekakšno zatišje, ki vas bo podžgalo še bolj. Popazite nekoliko na svojo preobčutljivost na dražljaje, ki bo v obeh dneh precej na visoki ravni in vas lahko zavede v kak nepotreben spor. V sredo boste nekaj bolj pod stresom, saj marsikaj ne bo delovalo tako, “kot bi moralo”. V petek boste zadovoljni s seboj, saj boste nadoknadili vse neprijetne trenutke tedna. Nasploh boste zelo angažirani na več straneh, ne samo na osebni. Če vas drži spremeniti svet, prepustite to tistim, ki so poklicani za to, vi se omejite na svoje možnosti. Čim več je namreč takšnih, tem več se bo spremenilo tudi nasploh. Sedanji red je poln popuščanja in pokvarjenosti ? stvari je treba poenostaviti; kdo zna to narediti bolje kot Oven?!

 

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Kolikor se Saturn bolj vrača proti Kozorogu in obenem Mars napreduje na poti, tem bolj se Uran, ki prebiva v vašem znamenju, kaže kot odlična možnost za napredek, nove ideje in izboljšave. Tako bosta “v vas” praktično aktivirani dve struji, od katerih ena bo težila k rezultatom in izboljšavam sedanjega stanja, s katerim niste najbolj zadovoljni, druga pa se bo držala nazaj in čakala, da bodo delo opravili drugi. Kaj od tega bo prevladalo, je še najbolj odvisno od vašega rojstnega horoskopa, ki je lahko bolj aktivne ali pa bolj pasivne sorte, pa tudi od okoliščin seveda. Kolikor se v deželo spet selijo možnosti za vsaj približno normalizacijo življenja, toliko bolj boste razmišljali o denarju in vsem, kar vam še manjka, a se da kupiti. Druga polovici tedna z vikendom vred je boljša za te stvari od prvih dni tedna, ko bi se lahko za kaj odločili prehitro. Neko staro prijateljstvo se bo pojavilo na vratih, a bodite previdni, da vas to čez čas ne bi veliko stalo.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Dinamiki tega tedna se ne boste izognili niti Dvojčki. V prvih dneh bo vse nekako napeto, čutili boste znaten pritisk, češ kaj vse je treba narediti, a vsaj na začetku ne bo šlo dobro. Zna biti, da bo šele četrtek, ko po eni strani Sonce vstopi v vaše znamenje, po drugi strani pa se bosta na nebu srečala Merkur in Venera ter sprožila še nekaj novih dogajanj, prinesel “tisto pravo” in se boste razživeli ter dokaj na hitro nadoknadili zamujeno, dosegli veliko. S Sončevim vstopom bodo pri vas že trije od štirih planetov, ki jih imenujemo ‘osebni’ in ki jih astrologija smatra za “dobre” – kako bi vam lahko šlo slabo? Tudi nekaj viška sentimenta, kar se bo pojavilo sredi tedna, ne bo škodilo. V službi zna biti kak dan napeto, preveč zaostankov je vsepovsod in s tem tudi živčnosti med sodelavci. A ne bojte se, prav vi znate stvari obrniti v drugi, bolj pozitivni smeri, četudi je za to v kakem trenutku treba porabiti kak blef ali manjšo laž.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Morda se vam zdi, da je v zraku toliko nakazanih poti, ki se vse kažejo kot nujne, da se je težko odločiti, po kateri poti iti. Tudi če so spremembe še tako nujne, boste Raki tako ostali bolj zadaj; drugi naj se izprsijo in izpostavijo, vi boste zase že poskrbeli in za vse, kar bo nujno ? Še posebej obremenjujoč se v tem horoskopu kaže torek, ko se bodo neke težnje po prevzemu kontrole nad drugimi izkazale za realne, čeprav je bilo govora o tem že prej. Sredo boste potem porabili za pomirjenje in iskanje bolj spodbudnih informacij, da bi lahko delali naprej. Sredi tedna boste imeli nekaj lepih zamisli, delili jih boste tudi z drugimi. Zaradi močno zasedenega znamenja Dvojčkov bi bilo za vas v tem času na splošno najbolje, če bi poskrbeli najprej zase in za najbližje, predvsem pa za svoje čustveno stanje in počitek. V ljubezenskih zadevah bodo dnevi bolj kot ne vroči, a ne toliko od ljubezni kot od kresanja različnih mnenj.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ko je bilo že videti, da se vse odpira in da si lahko oddahnemo, se bodo spremenile neke druge okoliščine in bodo potrebne nujne korekcije, zasuki, ki samo komplicirajo vse skupaj. Levi boste v tem tednu v prvih vrstah, kot zastavonoše gibanja. Odgovornost ni majhna, a prinaša tudi veliko bleščave in časti. Svet mora iti naprej, kajti ta čas je na zelo nizkih stopnicah, že dolgo ne tako. Ideje prehitevajo druga drugo, nekdo mora iz tega narediti sintezo vsega, nekdo mora vedeti, kako in kam usmeriti vso to silno energijo. Niste Levi na svetu prav zaradi tega? Bo pa marsikatera poteza drugih v tem tednu bo videti kot “upor proti nečemu”, pri čemer cilj ne bo vedno jasen, vi pa boste mnenja, da bi bilo verjetno bolje počakati malo, da se stanje zbistri, in se šele potem odločiti za kako revolucijo, saj sicer take poteze samo upočasnjujejo normalizacijo. Kaže, da bo treba še marsikaj postoriti, popraviti, pospraviti. To zna vzeti več časa, kot bi radi vi.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkurjeva tokratna pot je zanimiva in pestra, takšno pa bo tudi dogajanje. Najprej kot nekakšno “čakanje zaradi čakanja”, ko niti informacije ne bodo prave ali pa ne bo odgovora na vaša poizvedovanja, potem pa bo bolj živo, v torek uporniško, v sredo malo bolj stresno zaradi pričakovanj, v četrtek pomirjeno in tudi romantično, če bodo pravi pogoji za to, v petek nato zelo aktivno, po nekaj mirnejši soboti pa v nedeljo zelo obetavno, polno dogovorov in priprave za naprej. Pri vsej tej raznoliki dinamiki bi vam veljalo morda reči, da se držite malo nazaj, kajti različnih informacij in namenov bo preveč, da bi se dalo delovati brez temeljitega premisleka. Zna celo biti, da boste zmedeni in do petka ne boste premaknili ničesar. Na srčnem področju se strasti umirjajo, počasi se odnos premika v smeri, ki je vam všeč. V drugi polovici tedna lahko prejmete kako potrditev ali pohvalo za svojo skrb, da bi sistem dobro deloval. To bi za vas lahko pomenilo lep korak navzgor, če boste le znali unovčiti priložnost ?

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venerino navidezno vračanje nazaj po poti ne bo prineslo večjega zastoja, kot bi lahko pričakovali. Morda bo izjema ljubezensko življenje, ki se bo predvsem zaradi vpletanja Neptuna v njeno pot kazalo kot idealiziranje in razočaranost spričo pričakovanj, tako občutenje pa se zna zavleči še v naslednji teden. Druga področja bodo manj obremenjena, sploh pa se s prehodom Sonca v Dvojčka za vas končuje dvomesečno obdobje napetosti, strahov in dvomov, prihajajo boljše informacije in premiki naprej. Da to sovpada s počasnim iztekanjem koronavirusne krize, je zgolj naključje, tudi brez tega bi se zadnja dva meseca na kak drugačen način za vas odvijala neprijetno. Pojdite torej ven, nadihajte se, potem pa zavihajte rokave in se lotite dela. Šlo vam bo lažje kot navadno, pred sabo imejte sliko vsega tistega, kar si želite še doseči, naj se vam vtisne v podzavest. Na finančnem področju boste dobili neko idejo ali priložnost, problemi bodo postali rešljivi, a le s precejšnjo dozo previdnosti pri korakih. V ljubezni sta pred vami dva dinamična tedna, a brez kakih posledic.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Dobro veste, katere vzvode bi bilo treba premakniti, da bi se sistem obrnil v pravi smeri, četudi o tem ne govorite veliko. Z vami ta trenutek ni lahko delati, vaše besede so zelo natančne (na momente celo preostre) in vaše učinkovitosti ta čas ne more dohajati nihče. Slabo je le to, da imate čudno idejo, da lahko tako delajo tudi drugi (kar seveda ne drži, a kako vam to dopovedati). Zato pritiskate na druge, češ ‘če boste tudi vi bolj prodorni in uspešni, bo vsem bolje’. Žal na ta način marsikomu vežete roke, a to je po dveh mesecih zadrževanja med štirimi stenami in večinoma znotraj lastne glave kar precej razumljivo; da bi se vsi spet spravili v tek, bo potrebnega precej več časa. Zato se je jezite preveč, z nekaj takta in razumevanja potencialov ljudi okoli vas bi lahko v tem tednu premaknili gore. Precej energije in misli boste usmerili v finance, da bi si omogočili kako pomembno aktivnost, in brez dobrega občutka ne bo šlo, logika zdaj precej šepa in ustaljena pravila tudi.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Spremembe, ki se dogajajo zdaj, so energetsko obrnjene nazaj in ne naprej, pa če gre za dogajanje z vami v zvezi in z vašim okoljem ali pa na širšem področju. Če bi šlo zgolj za poskus restavracije nekega prejšnjega stanja (s katerim tudi nismo bili zadovoljni, če se malo spomnimo), bi bilo še razumljivo, a marsikaj je šlo predaleč v napačno smer. Tu bi se dalo veliko narediti, a da je večina stvari v tem času odvisna bolj od drugih kot od vas, vam bo kar ustrezalo; vi boste zgolj spremljevalec, svetovalec in ocenjevalec dogajanja, rokave pa naj zavihajo drugi. Pri vsem skupaj boste presenetljivo mirni, tudi v torek, ko bo v zraku precej napeto in bo strinjanje z “uporom” zelo prisotno. Lunino gibanje vam prinaša razumevanje delovanja sistema, dobro boste znali oceniti, kje so potrebne korekcije. Morebitne petkove nejasnosti se bodo konec tedna razjasnile, zna biti, da se boste s kom pobotali ali pa skupaj trasirali nadaljnje korake.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Saturn se odmika od napetega odnosa z Uranom in težnja po radikalnih spremembah se počasi polega. A to je daleč od tega, da bi smatrali, da je vse spet v redu. Prav nasprotno vas je dogajanje v družbi pripeljalo do razmišljanja o tem, kaj vse je treba prilagoditi, na kaj vse pritisniti, katere drobce sistema popraviti ali postaviti na drugo mesto, da bi zadeva spet delovala. Veseli vas, da je tistih, ki prepričanje delijo z vami, počasi vedno več. Vaša skrbnost bo šla tokrat v podrobnosti, precej tečni boste z opozarjanjem na pomembne drobnarije, ki jih bodo vsi drugi spregledali. A na morebitno pritoževanje ne boste ozirali, Kozorogi ste sposobni pretrpeti marsikaj, da bi le spet vse teklo tako, kot mora. Še najpomembnejši dan za vas v tem tednu bo petek, ko boste vlekli poteze, uperjene precej naprej. V soboto in nedeljo si napolnite baterije, potrebovali jih boste spet v naslednjem tednu. Pri financah ni vse tako, kot naj bi bilo, a to ne bo trajalo dolgo, ne prehitevajte.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Saturnovo gibanje vam ne gre po godu, saj deluje zaviralno ali pa vas vrača v kako stanje, ki bi zanj raje, da se ne vrne več. Bosta pa v tokratnem horoskopu zato bolj tvorna in koristna Uran in Sonce, vsak bo na svoj način prinašal svežo energijo in zamisli, skupaj z vitalnostjo in ustvarjalno žilico. Čeprav ne boste mogli ostati čisto tiho, pa se verjetno ne boste postavili v prve vrste s svojimi rešitvami. Bolje se vam bo zdelo, če vas bo kdo pobaral, kakšno je vaše mnenje. Tokrat jih boste predstavili na način, ki bo razumljiv tudi drugim, tako da se bodo lahko nemoteno širile dalje. Marsikdo bi bil precej srečen ob takem spoznanju, Vodnarji pa boste ta čas z mislimi že naprej, kot navadno. Kdo vam lahko sledi? ? V srčnih zadevah se lahko pojavi nekaj novega in lepega, četrtek je na neki način dan za ljubezen ? če boste seveda lahko odložili kako “bolj pomembno ” delo ?

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Marsova energičnost se bo v tem tednu prijela tudi vas, presenetili boste okolico s kako odločno potezo in iniciativnostjo. Šlo bo za nekaj takega, česar ne bi pričakovali od vas, in marsikdo bo prisluhnil z navdušenjem. Pazite ob tem malo tudi na jezik, po nepotrebnem si lahko naredite veliko škode. Seveda bi radi, da bi bil svet boljši, kajti tak, kakršen se nam kaže zdaj, ne sme ostati, a sami nimate možnosti, da bi naredili kaj velikega. Ali samo pomagajte ali pa ostanite ob strani. Dogajanje v zadnjih mesecih je celemu svetu prineslo obilo streznitve in nas postavilo na trdnejša tla. Tudi če se trudimo povrniti nekakšno prejšnje stanje, bo obveljalo, da je veliko zadev popolnoma drugačnih kot doslej, in s tem bo treba živeti. A da bi vas to zmedlo, se ni bati, Ribe ste izmuzljive in vedno najdete možnost izvitja iz nelagodne situacije. “Če ne gre tako, bo šlo pa drugače,” boste rekli in se obrnili v drugo smer, kot da prve nikoli ni bilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja