Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 25. 5. do 1. 6. 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 25. majem in 1. junijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno. Če vas zanima, kaj vam horoskop prinaša na današnji dan, si poglejte https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Tudi če Marsov položaj v Ribah tradicionalno ni smatran za ugodnega, pa bo v tem tednu precej drugače, saj bosta manko borbenosti in iniciativnosti, ki ga Marsu povzročata Ribi, nadomestila vpliva Sonca po eni in Urana po drugi strani. Tako boste ? sicer res bolj na idejah kot na udarcih ? vnesli veliko hotenja v svojo okolico, skupaj z nemalo nemira ali pa celo razdražljivosti, vse pa v smeri, naj še kdo drug kaj napravi, saj niste vi sami za vse. Morebitna nesoglasja glede take delitve se bodo vlekla čez cel teden, a nekako se bo vseeno izšlo. Pri poslih in v službi je nejasnosti še vedno zadosti, a tam ni vaše odgovornosti niti za ščepec, prej nasprotno se začenjate spraševati, ali ni to pomanjkanje jasnih navodil kar nekakšen namen, vam sicer precej neznan in nelogičen. Potrebno bo prilagajanje, pri vas v smeri nereagiranja na vsako nepravilnost, saj si lahko kvečjemu ustvarite nove fronte ali sovražnike, ne glede na to, ali imate v resnici prav ali ne.

 

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Če ste se v zadnjih tednih nekako privadili na nove razmere in vam je jasno, kaj se da in česa se po novem ne da narediti, potem vam v tednu, ki se odpira pred vami, ne bo hudega. Še več, marsikaj bi lahko trdno premaknili naprej, čeprav po malih korakih. Marsov položaj, ki kaže smeri, kamor bi bilo treba iti, tokrat ni preveč agresiven, saj je Mars v Ribah, to pa pomeni, da lahko tudi počasi pridete daleč. V službi in pri poslih se zadeve umirjajo, pri napotkih, ki jih prejemate in so včasih precej nejasni, pa se ne boste vznemirjali, ampak raje ubrali bolj varne in preverjene variante ter morda vprašali koga drugega, če se vam bo ustavilo. Biki ste med redkimi znamenji, ki jim prvi krajec tokrat omogoča začeti kaj dobrega ali celo velikega, prinaša vam tudi ustvarjalni vzgib in kako odlično idejo. Pri svoji poti lahko uporabite prijatelje in znance, tudi zato, ker jim boste nudili stabilnost tako v misli kot v potezah, v tem času pa je to zelo veliko vredno.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Na prvi pogled je ta teden poln neke dinamike, če gledamo horoskop z vašega zornega kota, a prvi trije dnevi ne bodo dajali tega občutka. Vse preveč bo nekega čakanja, sentimenta in empatije, celo obrambne drže, ničesar od tega ne bo, kar naj bi prineslo uspešno pot. Marsov položaj v Ribah bo prinesel nujo po večjem angažmaju v službi, tam bodo potrebne vaše sposobnosti povezovanja in komunikacije, da bi se medsebojno povezale neke niti, ki so za zdaj precej razmršene. Zna biti, da boste morali poprijeti tudi pri kakem takem delu, ki ga doslej niste opravljali, morda zato, ker bo kdo manjkal ali pa ne bo razumel navodil. Četrtek se kaže kot zelo uspešen dan, a niti tedaj ne bo vse teklo gladko, veliko bo pregovarjanja in razčiščevanja nejasnosti. Še najbolj bodo v tem tednu skozi prišli tisti med Dvojčki, ki se znajo požvižgati na ovire, in narediti korake po svoje, ne da bi jih bilo strah, kaj poreče njihovo okolje.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ne pustite se zmesti govoricam o jesenski ponovitvi te zdravstvene krize in celo o skorajšnjem prihodu nekakšne vmesne, poletne različice. Številnim je v velikem interesu, da smo čim bolj prestrašeni in zaprti v štiri zidove. Za Rake bo tako ta teden nekakšen podaljšek prejšnjega, saj je zaviralne energije v zraku veliko, za iniciativo čas ni najboljši, bolj verjetno se bodo zanjo določili drugi in vi se lahko le priklopite. Najprej Lunina pot čez vaše znamenje in Leva, potem pa tudi Merkurjev prestop v vaše znamenje bosta prinesla nekaj več aktivnega značaja, tako da se potem že petek kaže kot dan, ko vam ne bo vseeno in ko se ne boste več strinjali s čakanjem, kdaj bo kaj, ampak napravili nekaj korakov v želeno smer. Z nekaj strahu pred neuspehom, to je kar pričakovano, a vseeno naprej. V soboto vas bodo malo zamorile številne nakopičene nerešene zadeve, v nedeljo pa boste že bolj vedro gledali naprej in planirali, kaj vse boste počeli naslednji teden.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Levi boste imeli v tem tednu nekaj odličnih vizij, ki pa jim bo na poti stalo nemalo zaprek. Od takih, ki jih bodo povzročila različna pričakovanja ljudi okrog vas ali pa struktur, ki odločajo, do takih, da se bodo na pot postavili razni predsodki, prepričanja ali pa nerazumljivo zadrževanje nekakšnega prejšnjega stanja, četudi nikomur ni prinašalo zadovoljstva. Če kdo, potem Levi vidijo, katera opcija bi bila za naprej najboljša, kot lev v naravi, ki nezadovoljno vstane in družino povede v boljše lovišče ? Tokratna vaša težava se imenuje nesodelovanje in tu se ne bo dalo kaj dosti napraviti, ljudje so še preveč prestrašeni, da bi bili lahko sproščeni in bi verjeli v možnost za boljši jutri. Pri poslih se bo pojavila neka dobra priložnost, če se boste pravočasno odzvali, bo to lahko velika stopnica navzgor. V službi bo zanimivo, po eni strani naj bi delali tako, kot je rečeno, po drugi pa bodo tisti zgoraj veseli, da vsaj kdo ve, kaj je treba narediti ?

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Če ne boste preveč razmišljali o tem, zakaj je nekaj tako, kot je (kajti v sedanjem času v marsikaterem pogledu logika pade na izpitu ?), ampak se vsega, kar se pojavi na vaši delovni mizi, lotili postopoma, disciplinirano in sistematično, potem se ni bati, da bi bili v tem tednu neuspešni. Če je kaj ta čas odveč, potem je to kompliciranje ? tega je v zraku spričo različnih (dez)informacij že tako in tako veliko. Če boste priročni ? obenem pa tudi trdni v svojih prepričanjih, da vas ne bi zanesla razna pričakovanja drugih -, potem se vam lahko zgodi kaka hvaležnost drugih ali pa tudi pohvala; denarne nagrade za svoj dodatni trud v tem čudnem času verjetno ne pričakujete, ali pač? Kar se partnerstva tiče, bo v zraku nekaj napetosti, a v vašem horoskopu se ta kaže kot zelo tvorna, konstruktivna. Videti je kot nekakšno izgrajevanje odnosa, četudi na trenutke s prijemi, ki niso najbolj običajni, morda tudi ne prijetni. A če gre v pravi smeri, bo tudi tako prav.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Začetek tedna bo potekal v vzdušju pričakovanj in manjših rezultatov od tistih, ki bi jih radi dosegli vi ali pa jih od vas zahtevajo drugi. V službi bo veliko pospravljanja in postavljanja stvari na svoje mesto, vaše razumevanje obeh plati medalje pa zna priti prav sistemu, ki se bori vzpostaviti se nazaj. V partnerstvu se zdi, da bo prišlo do nekega dobrega sodelovanja, morda boste partnerja v nekem pogledu spoznali v drugi luči, in to po dobrem, Vaša empatičnost v tem tednu ne bo ne močno orodje ne dobra perspektiva, skoraj gotovo se boste soočili s priliko, ko bo vaša prizadevanja in pripravljenost razumeti težave drugih nekdo precej grdo izigral. Sreda in četrtek bosta glede tega dosti boljša, znali boste odklopiti kako nepotrebno čustveno dilemo in gledati naprej. Po petku, ki bo v tem tednu edini resnično aktivni in borbeni dan, boste konec tedna bolj v ozadju, ne nujno tudi neaktivni, a za bolj borbene korake in kak vidnejši uspeh bo treba malo le počakati.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ta teden bi moral biti z vsem, kar prinaša, celo s tistim, kar nam navadno ni všeč, prav na kožo pisan Škorpijonom. Nejasnosti, želja po rezultatih, “fake news” (ki nas potem spodbudijo k raziskovanju, kaj od povedanega je res in kaj ne ?), pritiski (če ste na “pravi” strani in imate možnost pritiskati sami, potem uživajte ? dokler vam dovolijo), vlečenje na plan raznih skrivnosti ali pozabljenih stvari, iskanje krivde drugih ? prava paša občutenj, ki jih ne maramo najbolj. A ni se bati, Škorpijonov ni mogoče kar tako premagati, zato boste teden zvozili dobro, lahko bi rekli, da z napredkom in prijetnim pogledom nazaj na koncu tedna. Tudi prvi krajec v soboto bo padel v takšno področje vašega horoskopa, kjer se odpira za naprej, tako da ne bi bilo slabo česa, kar ste planirali prej, v tek spraviti prav zdaj. Za ljubezenske zadeve so energije na nebu odlične, utrditev stare zveze ali pa začetek nove zveze je v tem tednu lahko zelo lepega.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Če je prejšnji teden prinesel precej nejasnosti glede perspektive in celo odpiral nova polja v tej smeri, potem ta, tudi če je konec tedna kazalo drugače, ne bo bistveno boljši. Posebej v primeru seveda, če si jemljemo k srcu vse, kar nam je “prodanega” danes. Lahko si namreč tudi ne, na primer tako, da si ustvarimo neko jedro lastnega razmišljanja in ne podlegamo paniki. Strelci k temu sicer niste nagnjeni, a tokratni ponedeljek s svojim sentimentalnim vzdušjem ter sreda z nekakšno nerazložljivo obrambno usmerjenostjo vam bosta šla verjetno kar na živce. Četrtek in zlasti petek bosta dosti boljša, akcije ne bo manjkalo in tudi napetosti bo kar nekaj. V ljubezni je mogoče nekaj novega, morda nova oseba ali novi prijemi ali pa kaka okoliščina, ki vse postavi na glavo in se moramo pravilno odzvati. Kar se financ tiče, pomembne odločitve in korake prestavite v drugo polovico tedna, saj je prej zelo mogoče, da se boste zaradi kakih vplivov odločili narobe.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Teden pred vami bo poln zapletanja in dvomov ? ni niti čudno, da je lahko tako, če pa je vzpostavljanje nekega reda, ki bi dobro deloval, tlakovano s toliko nepravih informacij, kompliciranja in dilem, tako da se je bolj kot z grajenjem sistema ? želeli bi si vrnitve v prejšnje stanje, čeprav nismo bili zadovoljni z njim, saj se kaže boljši od perspektive, ki se nam ponuja zdaj ? ukvarjamo z njegovim nedelovanjem in kolesci, ki jih je treba podmazati, da bi kolesje vsaj kako delovalo. Napeti Mars vas bo čez teden silil v konflikte in razna dokazovanja, vprašanje pa je, ali za to ni odveč trošiti energijo. Bolje bo glede tega od petka naprej, saj boste tedaj naredili nekaj čisto pravih in konkretnih akcij, po drugi strani pa boste razbremenjeni s pridobitvijo uporabnih informacij in bo v zraku manj zmede. Kar se tiče financ, se vse postavlja v nekakšen obvladljiv, čeprav ne še tudi predvidljiv red. Ampak gre že na bolje.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Saturn bo v prvi polovici tedna prejel nekaj spodbudne energije in nekakšno “zavezo” k trajnim rezultatom, pa če gre za aktivnosti, dogovore ali pa prepričanja. Če bi napetosti tega tedna nekako povezali z vašimi potenciali, potem bi šlo za razkorak med tem, kar se da narediti, in tem, kar bo v resnici storjenega, in slabo voljo zaradi tega, ker ne morete upravljati čisto vsega, da ne bi šlo kaj narobe. Uran in Mars družno omogočata trdne in odločne korake, pa tudi na področju financ ter posesti sta zelo dobrodošla in za spremembo zavezana k previdnosti in varnim rešitvam. Sreda in četrtek vam prinašata nelagodje v partnerstva (tako zasebna kot poslovna), saj neke rešitve ne bodo sprejemljive za obe strani in bo potrebno usklajevanje. Zna biti, da bo to trajalo kar nekaj dni, še najboljša dneva za dosego konsenza se v tem horoskopu kažeta sobota in predvsem nedelja. Začetek tedna bo precej drugačen, poln dvomov in zapletanja, pa tudi čustev, ki bodo vplivala na mišljenje in tudi na odločitve.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Tako Mars kot Neptun, oba planeta, ki sta ta čas v vašem znamenju, tvorita ta teden napete in neprijetne odnose z drugimi planeti, kar bo deloma popravljal vpliv Urana, ki bo omogočal po eni in terjal po drugi strani odločne korake, po možnosti nevezane na običajne načine delovanja oziroma ubirajoč drugačne poti. V drugi polovici tedna bo v pomoč tudi Merkurjev prestop v Raka, ki bo v vašem primeru vsaj dajal videz (recimo: verbalno), da se stvari premikajo. Že v petek lahko pride do kakega kvalitetnega premika naprej. Sobota bi vnesla nekaj nemira in kako razočaranje, nedelja pa je dan, ki bo veliko tega postavil na svoje mesto in pomenil dobro izhodišče za delo naprej. V ljubezni se ta teden lahko zgodi kaj lepega, in četudi bodo najprej na vrsti bolj kot ne pričakovanja, pa bo druga polovica tedna omogočila dober kontakt, umiritev strasti, če je to potrebno, kako potovanje ali srečanje z neko čisto novo osebo, odvisno pač od osebnega horoskopa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja