Tedenski horoskop za vsa znamenja od 3. 6. do 9. 6. 2024

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 3. in 9. junijem? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se v prihajajočih dneh za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Pred vami je spet nov tedenski horoskop, ki ste ga verjetno že nestrpno pričakovali. Kaj vam je tokrat namenila usoda? Kaj je zapisano v vaši srečni zvezdi? Boste končno našli sorodno dušo? Boste uspešni v službi? Se obetajo kakšne težave? Vse to boste izvedeli, če boste prebrali svoj tedenski horoskop (vsi tisti, ki ste bolj zvedave narave pa lahko preberete tudi, kaj so zvezde namenile vašim prijateljem, partnerjem ali celi družini). Zvezde bodo ta teden nekaterim bolj, drugim manj naklonjene, a na srečo se teden hitro obrne in že naslednji teden se vam lahko življenje povsem spremeni. Samske duše boste spoznale kar nekaj novih oseb, s katerimi bi si lahko zgradile življenje, a ne prehitevajte dogodkov – dajte času čas in stvari se bodo same obrnile v pravo smer. Podoben nasvet velja tudi na finančnem in službenem področju. Če vam trenutno ne kaže najbolje, najprej pri sebi razčistite, zakaj je temu tako, svoje težave pa lahko zaupate tudi nadrejenim. S pogovorom se da veliko rešiti in gotovo se bo tudi za vas našla rešitev. Pri vsem skupaj ne pozabite na zdrav življenjski slog, ki je pomemben za ohranjanje dobrega splošnega počutja in za to, da ne zbolite.

 

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 19. 4.)

Ljubezen: Proti koncu tega tedna boste doživeli res lepo presenečenje, ki vam bo orosilo oko in vam polepšalo še naslednji teden. Zavedajte se, da so lepi in pristni družinski odnosi tisti, ki največ štejejo, zato čim več takih trenutkov delite z njimi. Tudi, če se kdaj s kom ne razumete najbolje, poskusite rešiti ta konflikt in iti dalje. Vsi se kdaj skregamo, le tisti najbolj preudarni pa se znamo o tem tudi pogovoriti in pustiti zamere v preteklosti. Naj vam en slab dan ne pokvari celega življenja – kaj pa je en dan v primerjavi z večnostjo!

Denar:  Tedenski horoskop pravi, da bo ta teden v službi kar naporen. Še dobro, da se boste lahko ob koncu tedna sprostili. V službi pa se bodo težave pojavile že v ponedeljek in čeprav vi ne boste nič krivi, jih boste slišali od šefa, ki bo tudi pričakoval, da stvari spravite v red. Izgleda, da vam jo je nekdo od sodelavcev zagodel in zdaj od daleč opazuje, kako se boste izmazali. Naj vam to vlije še dodatno moč, da se izkažete in vsem pokažete, da svoj posel res obvladate.

Zdravje: Zdravo življenje je pomembno za naše zdravje, česar se zavedate tudi sami. Problem pa je, ker nikakor ne najdete prave motivacije in volje, da bi se resno lotili sprememb in opustili nezdrave navade. Mogoče bi si omislili osebnega trenerja ali prehranskega svetovalca? Ti ljudje so usposobljeni za to, da vas usmerijo na pravo pot in vam pomagajo, da na tej poti tudi vztrajate. Na vas je le, da jih pokličete in jim poveste svoje želje in pričakovanja.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024.

 

Tedenski horoskop – Bik (od 20. 4. do 20. 5.)

Ljubezen: Samski bikci znate biti zelo nagajivi. Letate iz cveta na cvet, pri tem pa se ne ozirate na to, koliko srce ste (že) zlomili. Ta teden pa se boste zapletli z nekom, ki vam je zelo podoben. Oba bosta mislila, da en drugega vrtita okoli prsta, igrala bosta neko romantično razmerje, a na koncu bosta ugotovila, da sta se oba šla isto igro in da sta drug drugega grdo izigrala. Kljub temu pa bo vajina vez precej močna in če se bosta potrudila, bo morda iz te igrice nastala prava ljubezen, po kateri oba na skrivaj že nekaj časa hrepenita.

Denar: Z denarjem nikoli niste imeli težav. Že zelo zgodaj ste začeli delati in zato veste, da delo prinese tudi denar. Seveda se včasih kaj zaplete, sploh, če ste na kakšnem bolj vplivnem položaju, a z močno voljo, nekaj iznajdljivosti in sreče se da vse rešiti. Dobro pa se zavedate, da vsi nimajo take sreče, zato ste pogosto tudi dobrodelni. Zaradi tega vas imajo ljudje radi, vas pa to osrečuje. Ste razmišljali, da bi ustanovili kakšne delavnice, sklade ali kaj podobnega, preko katerega bi lahko slabše situiranim ljudem še bolj pomagali? Zdi se, da boste ta teden dobili super idejo v tej smeri.

Zdravje: Zdaj je pa že res skrajni čas, da si privoščite nekaj oddiha, stran od vseh skrbi in obveznosti. Pustite delo za nekaj časa ob strani in se podajte raziskovat svet. Morda lahko obiščete državo, v katero si že dolgo želite iti, lahko greste celo na daljšo avanturo, če pa ste vseeno radi bližje doma, pa je tudi Slovenija in bližnje države lepa za raziskovanje. Kamorkoli že boste šli, pomembno je le, da uživate in se sprostite.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Poročeni dvojčki zelo cenite vaš odnos s partnerjem. Pomembno vam je zaupanje in spoštovanje, saj sta to za vas temelja, na katerih se gradi lep odnos. Zdi se, da ste našli partnerja, ki je točno to, kar ste iskali in zdaj ste v odnosu res srečni. Hvaležni ste, da so vam zvezde naklonile tako usodo in v duhu teh vrednot vzgajate tudi svoje otroke. Ja, družinski trenutki so res neprecenljivi in marsikdo vam zavida tako srečo.

Denar: Ste človek tisočih talentov in ne glede na to, na kakšno oviro naletite, jo vedno preskočite brez večjih težav. Tudi na začetku tega tedna se bo zgodilo nekaj podobnega, a že sredi tedna boste vse rešili in šli novim izzivom naproti. Vaš šef je opazil vašo iznajdljivost in vas že nekaj časa preizkuša – morda pa vas v bližnji prihodnosti čaka super napredovanje, ki ste si ga že dolgo želeli, a nekako niste imeli poguma, da bi se sami prijavili na to delovno mesto.

Zdravje: Če je človek zdrav, potem je tudi srečen. Tega se zelo dobro zavedate, veste pa tudi, da si morate srečo poiskati sami. Zakaj se torej ne bi za vikend z družino odpravili nekam, kjer vam bo lepo in boste imeli čas, da poglobite družinske odnose? Hitro spakirajte nekaj stvari in se podajte na pot. Za take pobege je odlična izbira tudi avtodom, ki ga lahko parkirate kjerkoli si želite.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Raki ne boste imeli ravno najboljšega tedna. Družinski prepiri so sicer običajni, a ta teden se bo zapletlo okoli ene pomembne stvari in vse skupaj vam bo pobralo kar nekaj energije. Ker ste zelo občutljivi, se vas bo vse skupaj tudi dotaknilo in oporo boste iskali v prijateljih in prijateljicah, ki pa ta teden tudi ne bodo najboljša družba. Dobra stran vsega tega je, da se lahko že naslednji teden vse obrne, zato nikar ne obupajte tako hitro.

Denar: Družinske težave boste prenesli tudi v službo in tako šef ne bo ravno najbolj zadovoljen z vašim delom. Osebne težave nikoli ni dobro nositi v službo, zato jih skušajte odmisliti in se zberite za delo. V nasprotnem primeru boste imeli težave tudi v službi in ker bo vsega preveč, se bo to poznalo tudi na zdravju. Če vseeno menite, da niste sposobni za delo, se pogovorite s šefom, ki bo gotovo razumel vašo situacijo.

Zdravje: Ta teden se boste morali zelo potruditi, da ne boste od vsega stresa in skrbi obležali v postelji. Dobro bi bilo, da si priskrbite kakšne vitaminske dodatke za dvig odpornosti ali kaj podobnega. Pijte čaje za pomiritev in jejte lahko hrano, ki bo blagodejno vplivala na vaše splošno dobro počutje. Za zbistritev misli greste lahko tudi v naravo in se prepustite njenim pomirjevalnim zvokom.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Levčki znate biti včasih precej trmasti in nikakor ne odstopite od svojega mnenja. Če se kasneje izkaže, da vendarle niste imeli prav, vam še na misel ne pride, da bi se prizadeti osebi opravičili in priznali svojo zmoto. Ta vaša lastnost v vašem zakonu prinaša številne težave, saj se partnerju zdi, da ne želite upoštevati njegovega mnenja. Ta teden se bosta zato močno sprla in če končno ne boste priznali svojih napak, boste imeli kar nekaj dela, da boste rešili zakon in zgladili vse spore.

Denar: Denar je sveta vladar – vsaj tako ste mislili do nedavnega. Potem pa ste ugotovili, da se vsega pač ne da kupiti z denarjem in zdaj veliko bolj cenite pristne odnose na delovnem mestu. Delo, ki ga opravljate, vas osrečuje, kar se odraža tudi na vaši delovni uspešnosti. Sodelavci se k vam radi obrnejo po pomoč, kar vam zelo laska, a ne pustite, da bi vam to laskanje stopilo v glavo in bi postali ošabni. Nadaljujete tako, kot ste do zdaj in obeta se vam lepa karierna pot.

Zdravje: Včasih je dobro spremeniti svoje življenjske navade, da telo razbremenimo vseh slabih stvari in ugotovimo, kaj nam zares ustreza. Tedenski horoskop pravi, da je prišel teden, ko se skušajte izogibati nezdravi hrani in videli boste, da bo to zelo pozitivno vplivalo na vaše telo in splošno dobro počutje. Ne pozabite pa tudi na gibanje, saj naše telo ni narejeno za večurno sedenje in gledanje v računalnik.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Samske device – pripravite se! Prihaja namreč najbolj razburljiv teden vašega življenja! Če ste že obupale nad iskanjem svoje sorodne duše, potem vas bo ta novica vrgla na rit. Na obzorju se namreč kaže oseba, ki vam bo popolnoma zmešala glavo in vas prevzela, povrhu vsega pa bo še zelo razgledana, prijazna, omikana in olikana, skratka vse to, kar ste iskali. Ne razmišljajte preveč in se podajte v to noro avanturo, ki vas bo morda osrečila.

Denar: Ja, zaljubljenost nas popolnoma spremeni. Zaradi nore dogodivščine boste namreč na delovnem mestu težko opravljali svoje obveznosti, saj boste ves čas zasanjani in od vas ne bo velike koristi. To bodo opazili tudi vaši sodelavci, ki bodo nekako izbrskali, zakaj ste taki in se vam bodo na skrivaj nagajivo muzali. Šef bo z vašim delom sicer malo manj zadovoljen, a kaj hočemo, vsak ima kdaj malo zasanjan dan, ali teden, v vašem primeru.

Zdravje: Ta teden se boste počutili čili in zdravi kot še nikoli. To ne pomeni, da lahko kar opustite svoj zdrav življenjski slog – še naprej skrbite za svoje telo in splošno dobro počutje, saj vam bo to koristilo na stara leta, ko ne boste imeli toliko zdravstvenih težav kot ostali. Lahko pa združite prijetno s koristnim in se odpravite na aktiven (vikend) izlet.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 22. 10.)

Ljubezen: Bliža se velika prelomnica v življenju enega izmed vaših družinskih članov in vi ste zaradi tega zelo vznemirjeni. Skrbi vas, če bo vse tako, kot mora biti, ves čas se sprašujete, kako še lahko pomagate in podobno, a skušajte se malo brzdati. S svojim odnosom po nepotrebnem ustvarjate paniko in v nervozo spravljate še druge, vključno s to osebo, ki se je ta dogodek najbolj tiče. Če ne gre drugače, se za nekaj dni umaknite nekam drugam in pustite, da drugi vse uredijo.

Denar: Že nekaj časa se sprašujete, ali je delo, ki ga trenutno opravljate, še smiselno in izpopolnjujoče za vas. Čedalje bolj ste prepričani, da ne, a nikakor ne najdete volje in poguma, da bi kaj spremenili glede tega. Ta teden pa se vam bo nova priložnost ponudila kar sama od sebe, povsem naključno in takrat ne oklevajte in hitro sprejmite odločitev. Seveda se o tem prej posvetujte s partnerjem, da ne bo prišlo do nepotrebnih prepirov.

Zdravje: Od nekdaj imate zelo radi hrano, radi eksperimentirate z novimi okusi in temu se enostavno ne morete upreti. Čeprav niste ravno najboljši kuhar, vas to ne odvrne, da ne bi ustvarjali v kuhinji in sebi in drugim pripravili kaj novega. Če ne drugega, tako skrbite za pester družinski jedilnik, kar pa niti ni tako slabo, saj jeste raznoliko in zdravo. Ob obilici hrane pa ne pozabite na telovadbo, s katero boste pokurili vse kalorije in poskrbeli za zmerno telesno težo.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 23. 10. do 21. 11.)

Ljubezen: Ta teden bo na preizkušnji vaše dolgoletno prijateljstvo z osebo, ki vam res veliko pomeni. Najhujše bo, ker ne boste vedeli, kaj je to osebo tako užalilo, da se do vas obnaša tako hladno in ignorantsko. A nikar ne vrzite puško v koruzo – skušajte priti zadevi do dna, saj bi bilo res, škoda, da bi tako lep odnos, ki ste ga ustvarili s to osebo razpadel zaradi enega nesporazuma. Pogovor vedno lahko reši vsak problem, le potrpežljivi morate biti.

Denar: V svoji karieri ste zgradili kar nekaj lepih odnosov z vašimi strankami, ta teden pa bo to še posebej prišlo do izraza, saj vas bo ena stranka prijetno presenetila in vam tako pokazala, kako pomembne člen ste v celotnem procesu. To naj vam bo spodbuda za nadaljnje delo in trud in kdo ve, morda se vam obeta napredovanje ali pa vsaj povišica, kar pa ne bi bilo slabo, kajne? Pazite le, da vam vse to ne stopi preveč v glavo.

Zdravje: Bliža se potovanje, ki ste si ga rezervirali že dolgo časa nazaj, zdaj pa kar nekako oklevate, ali bi šli ali ne. Še sami ne veste, kaj vas zadržuje (morda spor s prijateljem ali prijateljico), a bodite racionalni – nobenih utemeljenih razlogov ni, da bi potovanje odpovedali. Obstaja pa veliko razlogov, zakaj morate iti na to potovanje; med drugim zato, ker vam bo to zbistrilo misli in pripomoglo k temu, da boste postali še boljša oseba.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Strelec (od 22. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Ste zelo eksploziven človek, zato so družinske drame in prepiri pri vas doma kar pogosti. Za svoja dejanja se običajno ne opravičite, kar pa načenja vaše odnose z drugimi družinskimi člani. Ta teden boste to spoznali na zelo krut način, ki vas bo sprva čisto potolkel, sčasoma pa boste dojeli, da vaše obnašanje res ni bilo najboljše in želeli se boste opravičiti. Morda je to dobra lekcija, da drugič dvakrat premislite, preden kaj izrečete ali naredite.

Denar: Zdi se, da ste našli svojo sanjsko službo. Delo, ki ga opravljate, vam je res všeč in ste mu povsem predani, kar so opazili tudi sodelavci, ki pa jim to ni najbolj všeč. Ob vas se počutijo nesposobne, skrbi jih za njihove službe in podobno. K temu občutku pripomore tudi to, da se držite bolj zase – poskusite se kdaj vključiti v pogovore, iti na kosilo skupaj s sodelavci in jih kdaj povprašati za kakšen nasvet. To so malenkosti, ki lahko zelo spremenijo timski odnos in vsi boste spet srečni in zadovoljni.

Zdravje: Včasih pač pride dan ali teden, ko neizmerno hrepenimo po sladkem in nezdravem. Tedenski horoskop pravi, da se boste s tem spopadali ta teden. Nikakor se ne boste mogli odreči nezdravi hrani, večino kosil boste pojedli v McDonaldsu in drugih verigah s hitro prehrano, privoščili pa si boste tudi kar nekaj tortic in ostalih dobrot. To se bo poznalo tudi na vašem počutju, ki bo nekoliko slabše kot ostale dni, zato se skušajte veliko gibati in tako pomagati svojemu telesu do boljšega počutja.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 19. 1.)

Ljubezen: Samski kozorogi, ta teden boste pravo nasprotje sebe. Spoznali boste nekoga, ki vas bo povsem prevzel in za to osebo se boste res želeli potruditi in preživeti čim več časa z njo. Pri vašem trudu za pridobitev naklonjenosti te osebe vas bo prav smešno opazovati. S strani prijateljev in družinskih članov boste deležni kar nekaj zbadljivk in šaljivih pripomb, ki pa vas ne bodo preveč ganile, saj boste povsem v svojem svetu. Če boste vztrajni, vas čaka precej lepa (in dolga) zveza.

Denar: Na vidiku je nov mejnik v vaši karieri. Morda bo to napredovanje, povišica ali menjava službe, vsekakor pa nekaj, kar bo prijetno popestrilo vaše vsakdanje delo. Čeprav vam bo na začetku vse skupaj sumljivo in ne boste vedeli, čemu ste si to zaslužili, boste na koncu ugotovili, da se ni vredno obremenjevati s tem, ampak je najbolje, da sprejmete, kar vam življenje ponudi in se prepustite toku.

Zdravje: Zelo težko vas  je pripraviti do tega, da bi storili kaj dobrega za svoje zdravje. Najraje ležite na kavču in gledate televizijo, kar pa res ni najbolj priporočljivo. Kaj, če bi si omislili hišnega ljubljenčka, najbolj psa, ki bi vas ‘prisili’, da se končno zmigate in greste na sprehod. Psi namreč potrebujejo vsakodnevni sprehod in to je kot nalašč za vas, saj tako ne boste imeli izgovora, da se vam ne da, da nimate časa in podobno.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Vodnar (od 20. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Življenje je lepo, če si ga za takega naredimo. Tega pravila se sami zelo držite, zato se trudite, da je vsak dan lep in tak, kot želite. Seveda pridejo tudi slabši dnevi, ko se naberejo skrbi in težave, a s tem se ne obremenjujete preveč, saj veste, da se na koncu vse da rešiti. Raje zajemate življenje s polno žlico in pustite, da vas življenje vodi po svojih poteh. Ta teden se vam bo tako ponudila priložnost za izjemno potovanje, o katerem ne boste niti za trenutek oklevali, ampak se boste podali v neznano.

Denar: Na srečo vam narava dela omogoča, da lahko delate od kjerkoli in ne rabite sedeti v pisarni, kar vam je zelo všeč. Ker svoje delo opravljate vestno, je šef z vami zelo zadovoljen in prej omenjeno potovanje bo povezano prav s to njegovo navdušenostjo nad vašim delom. Ker znate združiti prijetno s koristnim, vam delo na potovanju ne bo predstavljajo problema. Priporočamo le, da si svoje obveznosti zapišete, saj včasih od vsega navdušenja kakšno stvar tudi pozabite.

Zdravje: Že nekaj časa iščete obliko meditacije, ki bi vam odgovarjala. Poskusili ste že veliko stvari, šli na različne (plačljive) tečaje in podobno, a nič vas ni zares navdušilo. Proti koncu tedna pa boste zasledili nekaj, kar se vam bo na prvi pogled zdelo nesmiselno, v bistvu pa bo to tisto, kar že toliko časa iščete. Na koncu boste tako navdušeni, da se boste spraševali, zakaj se niste tega lotili že prej.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

 

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: V preteklosti ste doživeli že precej grenkih razočaranj, ki so vas potrla, zato ste se zdaj zaprli vase in se uspešno izmikate vsem potencialno resnim zvezam. V nedogled to ne bo šlo, razen, če hočete na koncu ostati sami (kar pa vam verjetno ni v interesu). Vedno je vredno poskusiti, saj nikoli ne veste, kdaj srečate osebo, ki bo prava za vas. Ta teden bo kar nekaj mikavnih ponudb, ki jih ne gre zavreči.

Denar: Na obzorju se kažejo finančne težave, katerim pa se še lahko izognete, če boste znali upoštevati namige, ki vam jih bo dala oseba, ki dela z vami. Bodite pozorni na morebitna drugačna obnašanja oseb okoli vas, saj vam nekdo sporoča, da vas hoče zaščititi pred nečim. Če teh znakov ne boste opazili, se boste finančnim težavam zelo težko izognili – zdaj je pravi čas, da spregledate!

Zdravje: Že dolgo se ukvarjate s športom, ki pa vas ne veseli več. Tega si nočete priznati, saj ne želite zavreči vsega truda, ki ste ga vložili v ta šport. A zakaj bi vztrajali pri nečem, kar vam je bolj muka kot pa užitek? Poskusite se v športu, za katerega menite, da vas bi pritegnil (globoko v sebi veste, kateri šport bi to bil) in kdo ve, morda pa bo to vaša nova paradna disciplina, ki vas bo povsem prevzela.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za junij 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-junij-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja