Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 1. do 8. 6. 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 1. in 8. junijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno. Če vas zanima, kaj vam horoskop prinaša na današnji dan, si poglejte https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Vaš vladar Mars se bo še ta mesec prebijal preko Rib in ob tem še prenašal Neptunove muhe, tako da vam ni mogoče napovedovati velikih uspehov in kakega preboja, ne glede na željo po nadoknadi zamujenega, po novih dogovorih, ki bi veljali kaj dlje kot dosedanji, in po popravi kakih napak ali pa krivic. Vaše odločitve bodo sicer hitre in jasne, obenem pa zelo intuitivne, in tudi če bodo šle na račun koga drugega, se ne boste ustavili. Videti je, da se da marsikaj doseči tudi z izmikanjem ali blefiranjem, in tudi če se vam to načeloma upira, boste videli, kako to počno drugi – ne da bi jim trenilo oko … Vzpostavitev nekega prejšnjega stanja, ki je vsaj približno delovalo, bo ta čas za vas toliko visok cilj, da mu bo podrejeno vse drugo, tudi recimo varnost in domači odnosi. Začetek tedna, četrtek in sobota bodo dnevi, ko lahko v tem tednu dosežete največ. V finančnih zadevah se premaknite, mogoča je zamuda pri kaki pomembni zadevi ali pa se vam bo nekaj zelo mudilo.

 

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Ta teden ni videti kake vaše velike aktivnosti, bolje se boste počutili, če boste lahko doma v miru brali knjigo, srebali kavico ali pivo in gledali nadaljevanko. Če vam kdo poreče, da ste leni, boste odgovorili samo to, da imate sebe najraje, pa bo opravljeno. V ozadju bo šlo za negotovost, ki jo srečujemo na vsakem koraku, od TV dnevnika do klepeta s sosedo, in ker je za Bike od vsega najpomembneje, da veste, na čem ste, se boste raje pomaknili malo nazaj, pa naj se s problemi bode, kdor se hoče. Vaši stiki z drugimi in odnosi bodo ta teden bolj površni, najbrž zaradi vašega strahu, da bi vas preobremenili s svojimi problemi. Sicer pa se pazite tako v prometu kot pri delu, nezgoda zaradi spregleda ali ignoriranja je zelo mogoča, zlasti če gre za roke (dlani) ali kožo. V ljubezni bodo besede letele mimo, bolj kot kak trezen premislek bodo po zraku letela čustva in za povrh kaka preobčutljivost. .

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Vaš vladar Merkur trenutno potuje ravno po polju stabilnosti in zanesljivosti v vašem horoskopu, a kaj, ko je ta čas močno obremenjen s sentimenti in pričakovanji drugih po eni ter zahtevami okolja in odgovornostjo, tako da bo teden minil z več stresa, kot bi si želeli. V službi je videti preobremenjenost, verjetno tudi zaradi tega, ker je kdo v kolektivu odsoten ali pa izgubljen in je treba opraviti tudi še njegovo delo. A se ni bati, vse boste naredili z odliko, le pohvale ne bo. V ljubezni je videti veliko lepega, tudi v primeru, če gre za platonsko, skrito ljubezen ali pa za ljubimkanje za zastorom. V partnerstvu odnosi morda niso najbolj cvetoči, a nič ne de, v času, ko je okrog vas veliko načetega ali celo porušenega, vaša zgodba niti ni tako pereča, le malo okoli sebe poglejte. Sredi tedna boste razmišljali o tem, da bi nekaj naredili čisto po svoje, navkljub drugim in njihovim željam.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Precej nenavaden teden je pred vami, vsega bo po malem. Ali naj odidem naprej (navzgor) ali nazaj? Mi bo kdo stal ob poti ali se bom moral znajti sam? Ali imam prave informacije in še kakšno podobno vprašanje si boste zastavili. Veliko različnih idej imate, kaj storiti in kam se obrniti, a nobena ni videti kot prava. Tako je zelo mogoč razkorak med potenciali, ki jih čutite, in realizacijo, ki bo precej šepala. V službi boste deležni nalog, ki niso vaše, morebitno nestrinjanje pa izpeljite zelo diplomatsko, danes niso časi za kljubovanja in dokazovanje, kdo ima prav. Sredi tedna bo nekaj več raznolikosti in nuje po prilagajanju, v petek in nedeljo pa se boste držali bolj doma in si malo nabrali moči; sobota vmes bo precej dinamična, zna biti, da tudi neprijetna. Srečanje s starimi prijatelji bo pustilo mešane občutke ? veselje in zadovoljstvo po eni ter nelagodje ob spoznanju, kako naprej smo že odšli in kako starejši smo že.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Vaša “lekcija” tega tedna je ? postati potrpežljiv v prepričevanju in znati počakati, če je to potrebno. V zraku je namreč veliko zelo napetih odnosov med planeti, “zlahka” se bo dalo narediti potezo ali korak preveč – in se zadeti ob koga. Različnost hitrosti že dolgo ni bila toliko izražena kot bo tokrat; nekateri pač ne dohajajo. V službi in v očeh nadrejenih bo vaša priljubljenost zrasla, nekoliko tudi na račun dobrega obvladovanja javnega mnenja; v tem ste bili vedno dobri. Pa tudi dobro boste znali izkoristiti neko ponujeno priložnost. S pomočjo prijateljev ali vplivnih zvez boste razrešili neki problem, ki vam je v preteklih tednih grenil korake. V ljubezni je na vrsti neki manjši zaplet ali zastoj, skoraj gotovo se bo izkazal zgolj kot nesporazum, zato ni treba udariti preveč naravnost. Izkazalo se bo, da je bilo zaradi nečesa ali nekoga čisto tretjega zelo dobrodošlo. Pri denarju pazite, Mars in Neptun sta vse bližje drug drugemu, obeti se bodo videli lepši, kot bodo v resnici.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

V službi in pri poslih bo v tem tednu precej različnih občutenj, od tega, da vam bo všeč, kaj počnete in kako vam gre, do tega, da bo nekdo poskušal izkoristiti kako priložnost ali vrzel v dogovoru. Za vaše timsko delo ta čas nikakor ni dober, preveč je nasršenosti v zraku. Pa ne iščite “krivde” ali krivca” – na vseh straneh je videti trud, da bi nas bilo čim več zmedenih, prestrašenih in majhnih, in če to velja za cel svet, velja tudi za manjša okolja. Čas je torej, da sebe ocenite sami in presodite, ali delate v redu ali ne. – Karkoli si boste zamislili novega, bo vmes prišlo kaj nepričakovanega, zastoj, nesporazum, kamenček v čevlju. Poiskali boste prijatelje in zveze, da bi si pomagali na ta način, a bodo verjetno prepolni svojih problemov in tudi tako ne boste prišli daleč. Sicer pa boste skozi cel teden nemirni in občutljivi, sreda, četrtek in nedelja bodo nekoliko bolj stabilni. Jezili vas bodo tudi stroški, ki jih s težavo obvladujete in se vedno znova pojavi še kakšen, ki ga ni nič treba ?

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Mars je v tem tednu precej napet, v drugi polovici tedna pa se bo poleg vsega približal Neptunu in bo kak korak zato nejasen, nedorečen ali pa obotavljajoč. Na pravi poti vas bodo zadrževali samo močni principi, obljube domačim, vzorci iz vzgoje, iskanje varnosti in podobno. S tem pa seveda miru ne bo več kot prej, ravno nasprotno bo napetost med “nekaj moram narediti” in “ne smem nikomur škoditi” vse večja, zato si poiščite vrsto aktivnosti, ki bo zadostno znižala stres. Tudi če za Tehtnice to ni najbolj značilno, pa se bo v tem tednu pojavljal vaš ego, marsikateri stavek boste začeli z “jaz” ali “moje”. Še več, v prvem delu tedna boste močno preobčutljivi na vse, kar se bo dogajalo z vami v zvezi, ter reagirali včasih tudi čisto po nepotrebnem. V partnerstvih se bodo temu primerno pojavile iskrice in skušajte jih držati pod nadzorom, hudega pa vseeno ne bo. V ljubezni je videti neke nesporazume in slabo voljo, brez kakih posledic, le vprašali se boste, kaj je bilo tega treba.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

V času, ko se pobiramo iz vseobsežne krize in se stanje počasi normalizira, je dobro čim prej zavzeti pravi kurz in ne izgubljati časa. Tudi če gre počasi na bolje, je še dobro biti pripravljen na kak nepričakovani obrat, nejasnosti v besedah in akcijah danes namreč ne manjka, nenačelnosti na vseh straneh smo se pa tudi že kar navadili. Nekdo bo rovaril zaradi ‘višjih’ interesov, vi pa boste zadevo opazovali s strani in tehtali, v kateri točki bi ga razkrili. Kljubovalnost vam v tem tednu lahko zaplete kako situacijo, zato raje malo premislite, preden pičite. Nasploh je dobro korakati bolj počasi in preudarno, prevelika hitrost ali intenzivnost zna marsikoga prestrašiti. V srčnih zadevah je videti lepe barve in obilo prijetnega, le malo bolj čisto vino je treba točiti kot navadno. V tem tednu bo vaš interes delovati jasno, odločno in učinkovito, horoskop pa vam bo šel pri tem v veliki meri na roke. Četrtek bo pri tem dan za počitek ali pa vsaj malo oddiha, v petek pa bo do izraza prišla vaša intuicija, zna biti, da boste storili kak pomemben korak.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Za kak dober občutek ali intuitivne poteze so dnevi pred vami zelo ugodni, zlasti torek in petek, tudi nedelja, za čisto konkretne in prizemljene akcije pa boste potrebovali veliko volje in discipline, tudi truda. Nekoliko preveč ste odvisni od volje drugih, zato izbrskajte od kod rezerve svoje diplomatske spretnosti, udarci na prvo žogo in zelo naravnost se v tem tednu ne bodo izplačali. Če ne znate kake zadeve speljati okoli ovinkov ali s pomočjo lobiranja, se naučite sedaj ali pa poiščite koga, ki to dobro obvlada, naj vas malo poduči. V neki družbi boste naleteli na preobčutljivost ali pa na nasprotovanje, ki bo zgolj posledica prestrašenosti, ne pa načel. Če ste v zadnjem času začeli kake finančne akcije, se ta teden zlasti rojeni v tretji dekadi znamenja lahko nadejate dobremu rezultatu, tudi če gre za večje denarje. Vseeno pa velja previdnost, saj vam Merkurjeve neugodne povezave prinašajo možnost nesporazuma ali pa sitnosti zaradi kakega drobnega tiska.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Težnja stopiti naprej ali navzgor oziroma doseči, dokončati nekaj bo v tem tednu velika, pripravljenost za delo tudi, okoliščine pa ne v tako veliki meri. Veliko besed bo in manj rezultatov. Dogovarjanje, ki ostaja nedorečeno. Kolikor bolj boste iskali somišljenike, s katerimi bi lahko stvari premaknili naprej, toliko bolj boste spoznavali, koliko zmede in nejasnosti je danes v naših glavah ? marsikdo se ne premakne samo zato, ker ima preveč različnih informacij; tudi to je ena od posledic te neprijetne krize, iz katere se izvijamo. V vzdrževanje sistema, ki mu pripadate (družina, podjetje, družba, soseščina …), boste vložili veliko truda, a tudi zapadli v spor s tistimi, ki jim današnje nejasnosti pridejo še kako prav. Pri tem pazite na mejo, saj vas lahko kritika doleti, če še tako dobro delate; lojalnost in ponižnost danes šteje več kot kvaliteta dela in zanesljivost. V ljubezni in zakonu bo nekaj turbulenc, ne pa tudi nevihte; ravno toliko, da se ne uspavate …

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

V trenutnem vzpostavljanju nekakšnih bolj obvladljivih razmer se boste Vodnarji znašli v primežu pričakovanj nekoga, češ da brez vas stvari ne bodo šle naprej, To samo kaže, da svet precej dobro ceni vaše zamisli, po eni strani, poleg tega pa, da smo globlje v zagati, kot se nam je zdelo. Z vseh strani smo oblegani s tisoč informacijami, ki jim sledi tisoč drugih, ki pobijajo prejšnje. Prednost Vodnarjev je v tem, da vozite svojo pot in vas ne zanima, kaj mislijo drugi, in če bi se to dalo razmnožiti in razdeliti narodu, bi bilo še najbolje. – V ljubezni bodo stvari zelo žive in živahne, morda je pred vrati nova oseba ali pa ponovni začetek, tokrat na drugačnih temeljih. A brez previdnosti ne bo šlo, morda si kje zraven kaki nameni ali se vpleta kaka neželena oseba ali pa valovna dolžina (recimo pričakovanja) ne bo čisto prava. Skratka, lahko bi šlo v redu, a nekaj ne bo ravno tako. Učenci, dijaki in študentje med Vodnarji poprimite za knjigo, veter je zelo ugoden za popravljanje zaostankov!

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Tokratni mrk se bo zgodil na zelo pomembnem področju vašega horoskopa – v polju realizacije, uspeha, poklica, službe, statusa. Kar pomeni, da imate priložnost na teh področjih narediti kak večji korak v naslednjega pol leta. Ni nujno, da gre za službo ali poklic, lahko gre “samo” za drugačno, boljše dojemanje sebe ali svojega položaja, morda za kak višji ugled v družbi od tega, ki ga imate zdaj. Mars se približuje Neptunu, oba sta v vašem znamenju in akcija bo zaradi tega vedno bolj odvisna od navdiha in trenutka. Vaš vladar Neptun je ob tem vse počasnejši na svoji poti, saj se bo konec meseca obrnil nazaj. Tak obrat seveda ni toliko intenziven kot Merkurjev, ki se bo dogajal skoraj sočasno, občutili pa ga boste kot nekakšno pešanje po eni strani volje in zagona, po drugi strani pa tudi podpore. Če vas bo neka organizacija ali družba vsiljivo vabila v svoje vrste, dvakrat premislite svoj pristanek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja