Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 13. do 20. januarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 13. in 20. januarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Na splošno za vas ta čas prihajata v poštev samo dve smeri – navzgor in naprej. Imate podporo planetarnih energij, malo le uravnavajte količino porabljenega truda, saj je vaš vladar Mars glede tega ta čas zelo neugoden – za marsikatero dejanje uporabljate 150 odstotkov energije in ne 100. Od tega lahko izgorite ali pa kaj “zažgete”, na primer odnos, prijateljstvo, kako dobro priložnost. Ne padite pod vpliv nezadovoljstva, ki ga je čutiti v vseh plasteh družbe, da ne bi bili čez čas “takšni kot drugi”, saj to za vas ne pride v poštev. Ne iščite uhojenih poti in tudi ne zadovoljite se zgolj z udrihanjem čez druge, saj se s tem samo pridružujete množici, ki ne zna in ne zmore napraviti koraka! Kaj o vsem skupaj mislite vi sami? Prepričajte se v pravilnost svojih korakov in stopite na pot, drugi vam bodo kmalu sledili. Merkur vam sredi tedna prinaša nekaj več hladnokrvnosti, zato vaše odločitve ne bodo več toliko pod udarom čustev.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Če sta prva dva dneva že videti kot zelo aktivna, imate Biki kar srečo, da se pri vas (še najbolj to velja za rojene v prvi dekadi) vrti Uran, ki s svojimi dobrimi povezavami omogoča močne in direktne odločitve brez kakega zavlačevanja, kar vas danes postavlja pred marsikoga drugega. Če gre za poslovne poteza ali pa odnose z drugimi, imate možnost doseči trdno pozicijo, ki jo boste potem v drugi polovici tedna, morda pa tudi kasneje, samo še vzdrževali. Tudi če bo pritisk kak trenutek velik, vztrajajte, saj je to bolje kot opcija, po kateri lahko padete v tok današnje vsesplošne miselnosti, ki ne seže dlje od pogrevanja starih idej in objokovanja nekega časa, ki ga ne bo več. V partnerstvu zdaj verjetno ni najbolj mirno vreme, Marsove energije vas pripravljajo k pretiravanju tako v energiji kot v zahtevah. Ne bi bilo slabo, če bi zakopali bojno sekiro z osebo (ali osebami), s katero imate več skupnega, kot je videti, a ste že predolgo na različnih bregovih, ne da bi vedeli, ali še obstajajo razlogi za to.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjev prehod v Vodnarja bo za vas pomenil nekaj manj krča in nuje po rezultatih, pa še kaj več informacij se bo pojavilo, tako da se bo naenkrat pojavilo tudi več možnosti. No, ta prehod bo na vrsti šele v četrtek, dotlej pa se potrudite biti skoncentrirani na svoje delo in korake, najverjetneje bodo zahteve do vas predvsem v prvih dveh dneh tedna precej visoke. Navodila ‘od zgoraj’ bodo nasprotujoča si, na momente ne boste vedeli, ali naj jim sploh sledite ali ne. Preden se začnete pritoževati ali kritizirati njihovo početje, pomislite, ali je mogoče, da kljub vsemu zadeva ni tako nesmiselna, saj vi morda česa ne veste. Sredi tedna boste srečali somišljenike, ki bodo imeli še bolj napredne in prodorne ideje, morda bi veljalo združiti moči in skupaj narediti več. Denarni tokovi vam trenutno ne gredo na roke, zlasti v ponedeljek in torek pazite, da vas kdo ne prenese okoli. V srčnih zadevah je videti nekaj visoka pričakovanja in kanček razočaranja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Precej močan poudarek je v tem tednu videti na financah, pri čemer bo čustvena obremenjenost v prvem delu tedna zelo izrazita in se vas hitro lahko poloti kaka evforija po eni strani in strah ali žalost po drugi, nič presenetljivega ne bi bilo, če bi se v dveh ali treh dneh pojavili kar obe skrajnosti. V četrtek bo v Vodnarja prestopil Merkur in prinesel hladen razmislek o stvareh, hitro boste natančno vedeli, kateri koraki so pravi. Konec tedna bo mirnejši, vse možnosti boste imeli ukvarjati se z nečim ali nekom, ki oziroma kar vam prinaša veselje, mir, užitek in radost. A še prej boste v petek, ki bo sicer zelo aktiven dan, pripraven za uspehe vseh vrst, zelo občutljivi na vplive od zunaj. Ne pustite, da vas za svoje cilje pridobi kdo, ki ga še pred kratkim niti pogledali ne bi. Od srede naprej bo čas odličen tako za študente, profesorje, predavatelje in pravnike, kot za novinarje, turistične delavce in vse tiste, ki drugim odpirajo okna v svet ali znanje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Za začetek tega tedna vam ne moremo reči, da bo miren, predvidljiv in vi ob tem učinkoviti. Veliko preveč občutljivosti bo v zraku, in ker obenem ne bo manjkalo obveznosti, pa še nove in nove bodo prihajale, ne bi bilo nič čudnega, če bi se vam v ponedeljek ali torek kje zalomilo ali pa da bi se vam zazdelo, da je vsega preveč. Če znate pomiriti situacijo ali vsaj svoja čustva, vam bo to v teh dneh prišlo bolj prav kot kdajkoli. Od srede naprej bo drugače, bolj rutinsko, oslanjajoč se na znane sposobnosti boste barko vodili točno tam, kot ste si zamislili. Kot kaže, se boste za boljše napredovanje morali povezati z nekom drugim ali pa se morda priključiti nekemu timu, od četrtka dalje bo za to dober čas. Ta teden tudi zbirajte podatke za projekte, ki jih imate pred seboj in ne morejo več dolgo čakati, ne delajte pa še velikih korakov, sploh ne v samostojni smeri, ne bo šlo dobro. Pri svojih prizadevanjih poskrbite tudi za svoj hrbet, čisto možne so kake stare, a obremenjujoče informacije.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Oba tokratna prehoda, Venerin in Merkurjev, se za vas kažeta v dobri luči. Če prvi vnaša možnosti za harmonizacijo nekega odnosa (morda partnerstva ali pa stikov z nekom od zunaj), skupaj z iskanjem poti do dogovora in kompromisi, potem bo Merkur od četrtka dalje – za začetek zelo hladno in neprizanesljivo, kasneje bo glede tega malo bolj mil in prijazen … – omogočil boljši vpogled in analizo, to pa je že tisti način, v katerem vi delujete najbolje. Eno od spoznanj tega tedna je to, da nikoli ne morete biti toliko dobri, čisti, urejeni in prizadevni, da bi to lahko zadovoljilo tiste, ki se jim želite izkazati. Še več, vaš prispevek praviloma spregledajo vsi po vrsti. Očitno se bo treba postaviti drugače. To seveda ne pomeni, da ste slabi, ampak da se je vmes spremenil svet, ki danes prisega na čisto druge vrednote. Vzemite v roke kako knjigo o tem ali pa se pogovarjajte z modrimi ljudmi. Rojeni v prvi dekadi znamenja bodo neko ljubezensko stanje ali odnos videli v boljši luči, kot jo zasluži.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venerin prehod v Ribi vam prinaša nekoliko mirnejše ali pa svetlejše čase, a ne kar takoj, začetek tedna bo namreč zelo intenziven. Najdite v njem kak trenutek za predah, nujno ga boste potrebovali, ne bi bilo slabo, če so kake pavze kar planirate vnaprej, zagotovo ne bodo odveč, boste videli. Sreda prinaša mirnejše ozračje za pogovore in dogovore, petek pa za trezne korake naprej. Konec tedna se bo dalo malo odpočiti in se ukvarjati s čim bolj prijetnim od nalog. Predvsem pa za ta teden velja, da ne poskušajte kaj doseči na silo, če vam ta čas ne gre najbolje. Tu niste zato, da bi premikali svet niti ni rešitev vseh problemov vaša naloga. Mars kaže na verbalno napetost in prehitre ali pa preostre besede, k sreči to ne bo trajalo več kot le nekaj dni. Ravnotežje iščite v sebi, ne v odnosih z drugimi, le tako boste lahko sebi, drugim in svetu dali največ. Tudi na denarnem področju se kaže nekaj neprijetnega vetra, a se bo z nekaj preudarnosti vse izteklo bolje od začetne situacije.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Nekaj paradoksalnega je videti v vašem tokratnem horoskopu – kar najhitreje bi radi dosegli veliko, morda celo v kakem smislu napredovali, a vse kaže, da večjih premikov ne bo, kot bi imeli na nogah težke cokle. Morda vas bodo v nekem pogledu dohajali včerajšnji časi, pojavijo se lahko že pozabljene zadeve ali pa osebe, ki jih že sto let niste srečali, ideje, ki bolj spadajo v neki drugi čas, ali pa dvomi, če sploh zmorete. Če pogledate okoli sebe, ni nikogar, ki bi povlekel, vse se samo nekaj čaka. Najbolje bi bilo, če bi vam uspelo najti svojo nišo ali korist kje drugje, morda tam, kamor se ne upa stopiti nihče. – V ljubezni je spet enkrat videti prej meglo kot čiste odnose, kar ni slabo za tiste, ki osvajajo in se trudijo okrog nekoga, za obstoječe odnose in zveze pa je treba v tem času malo počakati, da se vse zbistri, preden pride do kake škode. Kar se financ tiče, se trenutni problemi vidijo dosti hujši, kot so v resnici.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Tudi pri vas je treba najprej s prstom pokazati na Marsa in Jupitra, ki prinašata (pre)močne impulze in gre že zaradi siline lahko kaj narobe. Če bo Jupiter obetal, da se bo nekaj izteklo bolje in lažje od pričakovanega, s tem pa vam namignil napačno pot, vam Mars ta čas prinaša obilo napetosti in tekmovalnosti, pri čemer se lahko s kom zataknete čisto po nepotrebnem, pri tem pa namesto sodelovanja v odnos vpeljete konflikt. Deloma je to posledica tudi vse večje napetosti v družbi, za katero je kar jasno, da se mora prej ali slej pokazati tudi na posameznikih, vas pa še posebej moti zaradi tega, ker imate dober vpogled in mnoge informacije ter vam je jasno, kako malo je v resnici treba, da bi se stvari premaknile na bolje. Položaj, v katerem vaš entuziazem in dobra volja ne zaležeta več, vam zna malo porezati krila, a ne vdajte se. Če ne danes, se bo premaknilo pojutrišnjem, potrpljenje velja in vaše sposobnosti bodo še zelo iskane.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Lunino gibanje potem, ko je ob mrku zakoličila neka dogajanja ali spremembe, sedaj spodbuja pot naprej in navzgor, pri tem pa je treba paziti na porabo energije – tako Marsov kot Jupitrov položaj v tem tednu se da zlahka razumeti kot nagnjenje k pretiravanju, v vašem primeru lahko kot zastavljanje previsokih ciljev in potem hud trud, da bi jih dosegli. Če kaj ne bo šlo tako, kot ste predvideli, se čisto lahko zgodi, da boste nekoga krivili za to ali pa iskali, kje je “tisti, zaradi katerega vam ne gre”. Morda bo treba za vaše korake ubrati kako drugo pot, nemara tako, na katero so vsi že pozabili, a jo stara učenja še vedno poznajo, vi pa tudi. Torek na splošno prinaša možnost sprejemanja stanja, kakršno je, tudi če ni ravno najboljše. Morda rešitve, ki se bodo pokazale, ne bodo ravno prijetne ali lepe, vprašanje je le, ali so koristne, vam pa je najpomembnejše ravno to – da deluje. Sreda in petek se kažeta kot dneva, ko v tem tednu lahko naredite največ.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Uran je še vedno zelo počasen na svoji poti in s tem samo poraja dvom o vaših sposobnostih, ki pa ni na mestu, saj moramo vedeti, da se to odvija v času koncentracije planetov na koncu Kozoroga, kar vnaša napetost. A vseeno se bo začelo premikati in tako ta teden vsaj Merkur že prestopi k vam, tako da bo druga polovica tedna nekoliko bolj razbremenjena in lažja. Predvsem za soboto in nedeljo se zdi, da se boste lahko nekoliko potegnili nazaj in sprostili, potem pa z naslednjim tednom spet s polno paro naprej; tedaj bo v vašem znamenju tudi že Sonce v svojo energijo in se ni bati, da ne bi šlo. – Novih idej vam ne zmanjka, Marsovo potovanje pa te dni vse skupaj samo že podžiga in dovaja ščepec iniciativnosti, prodornosti. Z “odjemalci” je drugače – kot bi se svet bal, da bo kaj narobe, če stori korak. Vaše delovanje se morda ne vidi kot učinkovito, a deluje neprimerno bolj, kot se vam zdi – besede so energija, ta pa ostane.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

V prvi polovici tedna se boste ob vsej intenzivnosti dogajanja želeli malo potegniti nazaj in se morda raje ukvarjali s kakim konjičkom kot pa s hitro rastočo kopico obveznosti. Venera, ki bo vstopila v vaše znamenje že v ponedeljek, bo temu dodala nekoliko sentimenta, umetniškega navdiha, lenobnosti ali pa kako solzo spričo obremenitev. A ne bojte, se že sredi tedna boste neprimerno bolj trdni na poti, naloge ne bodo tako velike, kot bo videti spočetka. Predvsem sreda se kaže kot dan za odlične rešitve, tudi take, kjer bodo glavni del odigrale intuicija,  navdih in celo sreča, bolj kot temeljit razmislek. Jupitrova pot ta čas za vas ni najbolj ugodna, kažejo se izjemne zamisli, obenem pa tudi jasno spoznanje, da je to za vas ta čas popolnoma nedosegljivo; na vrsto bo prišlo drugič. Proti vikendu se boste srečali z nekimi manj visokoletečimi idejami, ki vas bodo razveselile in vam dale novega zagona, seveda pa jih boste delili z drugimi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja