Tedenski horoskop za vsa znamenja od 7. do 15. 9. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec september 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 7. in 15. septembrom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Mars se bo v sredo obrnil na svoji poti, to pa bo počel v precej slabi in napeti družbi, zaradi česar vam vsaj za prvo polovico tedna miru pa preudarnih korakov ni mogoče napovedati, še posebej ne rojenim na koncu znamenja. Ko se bo Venera čez teden umaknila naprej po Levu, bo za vas dosti bolje, izzivi pa bodo bolj obvladljivi in zanimivi, veliko se bo dalo napraviti, čeprav ni rečeno, da na lahek način. Pri poslih in delu so energije naravnane tako, da boste lahko zastavljene cilje dosegli na tak ali drugačen način, zato se ne obotavljajte in ne čakajte. Kako opraskano koleno pač ni razlog za neuspeh, ali ne? Tudi s financami ta teden ne kaže slabo, le prehitro odzivanje na razne izjave, informacija ali okoliščine si prihranite za kdaj drugič, tokrat pa najprej malo predihajte zadevo in se odločite kako minuto kasneje. V partnerstvu lahko dobite podporo, razumevanje in kak miren dogovor, tako vam bo še lažje.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Zaradi Marsovega (navideznega) obračanja na svoji poti zelo blizu vašemu znamenju, pa tudi zaradi Lunine poti prav tam bo prva polovica tedna za marsikaterega Bika zelo živčna in napeta, zelo razdražljivi boste za vsako malenkost. Kasneje se bo Venera pomaknila že zadosti naprej, da se bo prah polegel in se bo dalo dobro videti, kaj je na stvari, pa tudi trezno in mirno delovati. V manjši meri vam bo v pomoč tudi Merkur s svojo umirjenostjo. Notranje moči in vitalnosti vam ne glede na kak neprijeten dok dogodkov ne bo zmanjkalo, tega se vam ni bati. Vaše odločitve naj v tem tednu ne bodo obremenjene s čustvi in občutki, raje si vzemite čas in temeljito premislite korake, pa bo vse v redu. V srčnih zadevah je vse videti zelo lepo, imeli se boste dobro in želeli si boste, da bi to počutje trajalo čim dlje. V zakonu ne bo čisto tako, saj zna tam priti do kakega pretiravanja v eno ali pa v drugo smer.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Precej dobre možnosti je videti v vašem tokratnem horoskopu, veliki trikotnik planetov povezuje polja varnosti in zanesljivosti, rezultatov in učinkovitosti ter ščepec sreče, ki ste ga lahko deležni, če boste pri vsem skupaj igrali čisto igro. Notranje moči vam zdaj ne bi smelo primanjkovati, vse pa boste počeli preudarno in po vnaprej jasnih korakih, brez prehitevanja ali pretiravanja. Tudi če v službi oziroma pri poslih ne bo čisto vse jasno ali predvidljivo, imate vse možnosti obiti ovire in se znajti kako drugače. Kar se financ tiče, se nekaj svetlika na področju skupnega oziroma tujega denarja, kar po domače pomeni, da se bo dalo kak denar ugodno obrniti ali pa se vam lahko odpre možnost kredita, če ga morda potrebujete. A vedite, da vrata ne bodo dolgo priprta, saj se bo trenutno dokaj ugodni Jupiter kmalu spet srečal z obema planetoma v Kozorogu in “poskrbel” za nove komplikacije, možnosti pa bodo potem kar nekaj časa, morda celo do konca leta manjše ali jih celo ne bo.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Pri poslovnih zadevah in v službi boste predvsem rojeni v zadnjih dneh znamenja deležni velikih pritiskov, tako od zunaj kot tudi notranjih, sekiranja, občutka, da nekaj morate napraviti, strahu pred neuspehom in podobno. Zna biti, da boste zato v aktivnosti vložili še veliko več energije kot navadno, da bi se le izvlekli iz neprijetnega položaja. K sreči ste Raki neuničljivi, čeprav seveda velja, da gre to v končni fazi vedno na vaš lastni račun, drugi imajo od tega več koristi kot vi. Kar se partnerstva tiče, se oblaki počasi razgrinjajo, a kakšne dobre oziroma dokončne rešitve ta čas še ne bo, zlasti v življenju rojenih v zadnji dekadi znamenja. Finančno poslovanje je tokrat obarvano s pritiskom po eni in čustvi po drugi strani, možnost povsem napačne odločitve pa s tem toliko večja – bodite res previdni (zlasti rojeni na začetku znamenja, recimo kot naša država, ki je na istem). Če vam kaj ne gre, se obrnite na prijatelje ali kako vplivno osebo, če jo poznate, problem bi lahko bi rešen dosti hitreje.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Vsak teden nam prinaša kaj novega, tokratni Levom prinaša veliko možnosti v različnih smereh. Morda najbolj nazorno se to da povedati na način, da imate v primeru težav vedno na voljo eno ali pa celo dve možnosti za rešitev, izhod, boljšo rešitev ali pa tudi pobeg, če bi ga morebiti potrebovali. Kar seveda pomeni, da se lahko lotite tudi početja, ki morda ni najbolj jasno ali pa varno; izteklo se bo dobro. Ker nikoli ni vse samo med in mleko, se tokrat težava vidi v vrednosti drugih – nekdo vas bo razočaral, pazite le, da se to ne zgodi v povezavi z denarjem, saj bi lahko poniknil. A tudi v tem primeru se boste z naslanjanjem na lastne sile, roke in pamet izvlekli, ne bojte se. Poslovne poteze in odločitve boste vsaj na začetku tedna jemali precej osebno in tudi čustveno, lahko bi vas zaneslo, če se ne boste pravi čas ustavili. Uranov odlično povezani položaj pa vam v drugi polovici tedna prav na tem področju omogoča prave odločitve in korakanje navzgor, ne pa stagniranje ali čakanje.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Marsov obrat za vas kaj lahko pomeni, da vas življenjske okoliščine vračajo v neko aktivnost, češ da še niste naredili vsega. Če veste, kaj to je, potem zavihajte rokave, vse boste opravili bolj učinkovito, hitreje in celo lažje, kot ste mislili. V veliko pomoč bo tokrat Merkurjev prispevek, ki prinaša mirnost in preudarnost, predvsem pa pravo mero porabe energije, kar dobro nevtralizira Marsovo težnjo po pretiravanju in prekomerni uporabi moči. Nekaj več dilem je v tokratnem horoskopu videti v partnerstvih (tudi poslovnih), kjer marsikaj ne bo tako, kot je bilo zamišljeno ali pa dogovorjeno, a veliki trikotnik planetov, ki je trenutno na nebu, vam omogoča dobro zvoziti tudi take ovinke. Jupitrov obrat nakazuje, da se bo v ljubezni zadeva premaknila na bolje. Videti je, kot bi se odpirala vrata, a za kako navdušenje še ni pravi čas in koraki naj bodo vseeno trezno odmerjeni, čeprav to seveda nič ne diši po romantiki. Kar se denarja tiče, se ta čas zanesite nase, ne pa na druge.

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Tokratni planetarni premiki vam bodo omogočili več učinka pri delu in nekaj več miru, tudi minutk za počitek in regeneracijo. Tudi za “delo na sebi” in osebnostno rast je čas kot naročen, planeti namreč omogočajo globino misli in prizadevanj, temu lahko rečemo tudi “koraki k centru, bistvu”. Kakšna poteza se vam utegne tokrat celo čisto posrečiti, kar namuzali se boste. Nekaj preglavic se lahko pojavi pri načrtih, kjer nekaj ni bilo dobro napravljenega ali pa je odpovedal kdo, ki je bil pri vsej zadevi bistven. Podobno velja za prijateljstva, kjer se lahko kak odnos izkaže za čisto drugačnega, kot ste mislili, da je. Pri financah boste vodili politiko varnih korakov, vseeno pa je možno na področju investicij, večjih nakupov, obračanja denarja ali posojil narediti kako zares ugodno potezo. Pri odnosih z domačimi se kaže neka otoplitev, vi pa izkoristite ugoden veter za pomiritev in kak koristen ali ugoden predlog ter potem dogovor. Če v ljubezni nimate kakih napačnih namenov, se odnos lahko poglobi in zelo izboljša.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če bo v horoskopu gledali le na odnose, sodelovanje in planiranje, bi vam v tem tednu lahko napisali veliko lepega in koristnega. Tudi v resnici bodo komunikacija, poti, dogovarjanje in usklajevanje področja, kjer vam prav mora iti dobro, kje drugje, na primer v službi in pri delu pa ne bo čisto tako, marsikaj bo šlo precej ven izpod kontrole, morda kak hip povsem po svoje. Vložili boste veliko truda, da bi obvladali tokove, pri tem vam lahko veliko pomagajo drugi, na primer partner ali pa prijatelji, morda tudi kaka vplivna oseba, če jo imate v naboru. V ljubezni ne bo šlo vse tako, kot ste si zamislili, ali se bo treba prilagoditi ali pa si boste mislili, naj gre, kamor hoče, in se morda začeli ozirati kam drugam. Malo se posvetite tudi telesu, počutju in zdravju. Čeprav horoskop ne kaže kakih večjih skrbi, pa je vseeno dobro narediti kaj koristnega zase, preden se v deželo spusti jesen s svojimi turobnimi toni in ne bomo našli prave volje za sprehode, telovadbo in podobno.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Vaš vladar Jupiter se po nekaj mesecih (navidezno) obrača na svoji poti spet naprej kot prvi od treh močnih planetov v Kozorogu. Začasno bo prinesel dobre tokove, kako ugodno odločitev, nekaj več stabilnosti, morda celo kak bankovec več. Ne smemo pa si delati utvar, da bo to kar trajalo, jesen bo še neprijetna. Izkoristite zato ugoden veter, da bi zajadrali čim dlje – opravili vse potrebno, da vas ne bi oktobra in novembra peklo, češ le zakaj tega (karkoli že) nisem napravil, ko je bil čas … Odlična postavitev kar petih planetov, ki tvorijo veliki trikotnik, vam v poslovnih in službenih zadevah omogočajo večje korake in uspeh, če se boste le dovolj potrudili za to; kar se drugih tiče in pa okoliščin, ni videti, da bi vam stali na poti ali pa bodo to počeli vsaj znatno manj kot navadno. Zastoj, slabo voljo ali pa kak neugoden preobrat pa je zato videti v ljubezni – kot bi se dogajanje zadelo ob betonski zid. Za razliko od tega bo v partnerstvih Strelcev dogajanje usmerjeno izrazito naprej, v planiranje, želje in vizijo.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Jupitrov obrat v vašem znamenju je začasna olajšava in izboljšava stanja, a za navdušenje še ni čas. Seveda čim bolje izkoristite čas, ki vam je na voljo, preden se spet pripodijo oblaki (do katerih ni daleč), pri tem pa uporabite treznost, odgovornost in učinkovitost – kolikor jih v zadnjih mesecih niso razpodili slabi občutki kot strah ali nemoč ob vsem dogajanju. V tokratnem horoskopu je videti precej občutljivosti glede otrok, tudi kako prenagljeno odločitev. Ne bo sicer prinesla kake škode, vseeno pa se bo kasneje zdelo, kot da bi bilo bolje brez takih potez. V službi in poslih se lahko pripravljajo ali pa že začenjajo kake manjše spremembe, ki pa bodo za vas ugodne, tudi ne bodo zahtevale kakih večjih prilagoditev. Kar se skupnega in tujega denarja tiče, ne delajte večjih potez ali kakega preobrata v tem tednu, vse možnosti so, da bo vmes kaka napačna odločitev. Naslednji teden bo za te stvari dosti zanesljivejši. V ljubezni ne bo brezvetrja – tudi nazaj se pot lahko obrne, če boste neprevidni ali preveč zahtevni.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Okoliščine vas bodo silile k boljšim rezultatom, pa tudi čas je tak, da je treba izkoristiti vsako možnost, kajti verjetnost, da se oktobra in novembra na neki način ponovi spomladanski scenarij z zapiranji in prepovedmi, je velika; dotlej je treba napraviti čim več. Ob vseh pritiskajočih zahtevah se zdi Jupitrov obrat kot pravo olajšanje, sej se kakšna zadeva lahko izide neprimerno bolje od predvidevanj, morda čisto po sreči. Tudi sicer vam bo šla marsikatera malenkost tokrat zelo na roke. Vsakršna pomembna dejavnost doma, pri gradnji, adaptacijo, ubadanju s posestjo, pa tudi v odnosih s primarnim domom bo v tem času ugodna, obenem pa odločna in usmerjena naprej. Je pa možen zastoj v odnosih s sorodniki ali sosedi, tudi kak nenaden glasen spor ni izključen; razreševanje prepustite naslednjemu tednu, sedaj ni pravi čas za to. Podobno velja za finančno področje, kjer je sedaj nekaj “prelepo, da bi bilo res” ali pa preveč motno. V srčnih zadevah nekaj lepo cvete, podobno nekakemu prijetnemu pribežališču pred vsakodnevnimi problemi.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Če so bili vaši načrti še tako lepi, se bo treba ta teden ali ustaviti ali pa preusmeriti. Zna biti, da se nekdo ne bo strinjal z njimi (v partnerstvu lahko zaradi tega pride tudi do resnih nesoglasij), ali se bodo na pot postavile okoliščine, na primer stalno znova spreminjajoči se ukrepi in omejitve. A ne pustite se zmesti, skoraj gotovo boste hitro našli obvod ali pa se lotili česa čisto drugega; da bi zastali in objokovali svojo ‘nesrečo’, v tem horoskopu ni videti. Na finančnem področju bo prisotna neka nuja, zdelo se vam bo, da morate nekaj storiti, a če se boste temu uspeli izogniti, se bo izkazalo, da je bilo bolje tako. Sicer pa pazite na izdatke, tu lahko pride do kakega pretiravanja ali nesmotrne porabe, ki bi se vam lahko poznala še precej prihodnjih tednov. V ljubezni je verjetna vsaj manjša ohladitev, morda neka preobčutljivost preveč ali pa distanca zaradi drugih, službe ali česa podobnega.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.