Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 2. do 9. decembra 2019

Tedenski horoskop

Vas zanima, kaj vam prinašajo zvezde v tednu med 2. in 9. decembrom 2019? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Jupitrov prehod v kozoroga vam bo prinesel nekaj olajšanja, kot da bi se odprla možnost, ki je do sedaj ni bilo ali pa dlje časa ni prišla na vrsto. Podprtost njegovega delovanja z Uranovim vplivom in vsaj na začetku tedna še z gibanjem Marsa lahko prinese tudi večje zadeve ali pa vsaj okoliščine, kakršnih bi si samo želeli. Čas je za večje stvari, podvige, zamisli, dosežke! Če upoštevamo še prvi lunin krajec v ribah, potem prav zdaj startajte s kako zamislijo, ki je čakala na svoj čas. V poslih in službi morda za začetek ne bo šlo najbolje ali pa bo potrebno preverjanje korakov in vsega storjenega. Tudi če boste v sredo nekoliko napeti zaradi tega, naj vas to ne zmede, od četrtka dalje lahko dosežete vse! V srčnih zadevah se bo odnos kazal v lepi luči, a ne bo dobro preveč stikati okrog, saj lahko najdete kaj, kar vas bo motilo. Kot bi bilo v redu in ne bi bilo v redu, vse naenkrat. Ni pa videti, da bi vas to zmotilo do take mere, da bi bilo potrebni kaki koraki. Pri stikih s prijatelji in zvezami bodite previdni – možna so pričakovanja, ki se jih ne da izpolniti, ne da bi bil zadaj kak namen. V tem tednu boste občasno razpeti na sto koncev.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Spremembe na silo bi morda lahko imenovali ta teden skozi zorni kot bika. Nihali boste med svojimi idejami, ki se vam zdijo koristne in tudi izvedljive, ter idejami ljudi, ki vas obkrožajo, o katerih niste prepričani, da so kvalitetne, nimate pa interesa pričenjati debat o tem. Poslovni uspehi tega tedna so malo preveč odvisni bodisi od drugih bodisi od okoliščin, da bi bili lahko čisto mirni. Ni pa videti, da bi vas to lahko ustavilo. Poleg tega se boste odločili sami, nasveti drugih pridejo v poštev samo kot informacije, potrebne za odločitev, in nič več. V ljubezni boste jasni in brez ovinkarjenja, vaše besede in poteze bodo kratke in odločne, usmerjene k dogovoru in skupnemu dobremu, a ne za vsako ceno. Taka radikalnost bo drugo stran precej presenetila, v primeru konflikta pa bo zadeva zaključena zelo hitro. Prvi krajec se bo pri vas dovršil v polju “jutri”, zdaj je čas za želje, vizije in načrtovanje, tudi če se česa morda ne da izpeljati kar takoj. Dovolite si zdaj sanjati, za konkretne akcije je čas še dovolj. Ta teden je odličen za vse študente med biki, pa tudi za šolnike, pravnike in konzultante vseh vrst. Prinaša konkretnost in trajnost tako v besedah kot potezah. Dolgoročen vložek.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

V tem tednu boste bolj napeti kot navadno, vse boste hoteli napraviti naenkrat. Še posebej bodite pozorni na dogovorjene stvari in podpisane zadeve, kajti dezinformacije ali pa izguba podatkov so v tem tednu zelo možne. Res je sicer, da vaš vladar Merkur ni več retrograden, toda v teh dneh se Sonce (v polju drugih, dogovarjanja in harmonije) srečuje z neprijetnim Neptunovim vplivom, kar je za vas lahko precej podobno. Prvi krajec se bo dovršil v vašem polju statusa, uspeha in realizacije, torej na poslovni sferi. Zato je zdaj pravi čas pokreniti kak proces, neko službeno ali poslovno akcijo, lahko začnete kako delo ali posel, izpeljete nekaj, kar ste prej pazljivo začrtali, odprete novo poslovno pot ali kaj podobnega. Pri financah gre zdaj za pomembne poteze in premike, planetarne energije pa so takšne, da vam lahko uspe tudi veliki met, če je v planu. V srčnih zadevah boste nekaj hoteli napraviti drugače ali pa po svoje, morda odnos postavili na drugačen temelj. Vse to vam lahko uspe, za vse boste dovolj močni. Tudi kaka postranska avantura ne bi bila ob tem horoskopu nič čudnega. V zakonu pa bo nekaj malega megle, k sreči dlje od kakega tedna dni ne bo trajala.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Kar nekaj krča je videti v vašem tokratnem horoskopu, k sreči le v prvi polovici tedna, potem bo lažje. Neke informacije vam ne bodo šle na roke, najverjetneje v povezavi s službo ali neko strukturo, v katero ste vpeti, to pa bi bilo lahko tudi kako društvo, dobrodelno udejstvovanje ali pa morda primarna družina, če ste z njo tesno povezani. Ne bodite razočarani, če drugi mislijo na svoj način, vprašajte se, ali je to za vas pomembno ali ne, potem pa se odpravite naprej. Zelo ste čustveni in sentimentalni, ni nič novega, tokrat pa vas lahko zavede tudi lunarna energija, saj na splošno poudarja vrednosti in vpliv drugih. Še bolj kot bo ta čas pomemben segment t.i. skupnega ali tujega denarja, sem sodijo krediti, banke, investicije, najemnine, dediščina in podobno. S tem v zvezi je možen kak resen spor. Je pa drugi del horoskopa usmerjen k timskemu delu, se pravi tudi k dogovorom, ki so za vas lahko zelo ugodni, a le v primeru, da se boste znali izboriti za svoje. Ne smejo biti interesi in koristi drugih pred vašimi, in če boste pogrnili na tej točki, je to samo zato, da se enkrat že naučite postaviti zase.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Imate jasno idejo, kaj želite doseči, a se ta čas vmešava neki dvom, bodisi vase bodisi v vrednost nekoga, od katerega je marsikaj odvisno. Samo od sebe se to ne bo razrešilo, zato je morda dobro vprašati za mnenje neko tretjo osebo, tako, ki ji zaupate. Le tako boste prišli do bolj jasne slike in manj težav s svojo potjo. Kar se financ tiče, boste ta čas precej previdni, za tveganje sedaj ni pravi čas. Prihodki, tudi če manjši od želenega, bi morali biti trdni, čvrsti in predvidljivi, slabše pa se lahko zgodi pri plasiranju in obračanju denarja, če ne boste dovolj previdni. Sončev odnos z Neptunom lahko priskrbi kakšne “odlične” priložnosti, kjer ni vse čisto in vam lahko prinese kako godljo, s katero se boste potem ubadali dlje časa. Zato velja dvojna previdnost! Vaše poslovne ali službene ambicije so trenutno precejšnje, s strani sodelavcev pa lahko dobite čvrsto oporo, seveda v primeru, če ste z njimi razvili dovolj dobre odnose in se ni treba bati kakih povračilnih ukrepov za vaše prejšnje poteze. V partnerstvu oziroma zakonu bodo na vrsti nesporazumi in kak glasen kreg, a ni pričakovati slabega razvoja odnosa; ko se bo prah polegel, bo vse jasno in še stvari se ne morejo kopičiti, če rešujemo sproti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ta teden ni ravno čas za dosežke, to je treba reči kar takoj, sprememb in manjših korakov naprej pa ne bi smelo manjkati. To je pomembno toliko bolj zato, ker Mars in Uran ne bosta več vnašala napetosti in nemira, pa tudi na polju odnosov z drugimi, na primer sorojenci, sosedi, sodelavci in podobno, ne bo več toliko trenj ter se bo lažje posvetiti tistemu, kar mora biti opravljeno. Na začetku tedna boste tako doživeli nekaj pritiska ali neprijetnosti s strani, od koder tega niste pričakovali – od svojih najdražjih ali pa od otrok. Ne jemljite vsega izrečenega smrtno zares, besede hitro izpuhtijo, ostanejo pa dejanja. V službi boste imeli pomembno vlogo, tudi če to ni splošno priznano. Če imate kako kreativno delo, ustvarjanje česar koli, potem je čas dober za stvaritve, na katere boste lahko ponosni, pa če je to fotografija, film, lep izdelek, arhiviranje ali pa organiziranje česa. Kar se srčnih zadev tiče, bo počasi manj krča ali neprepričanosti vase, kar sicer še ne pomeni, da boste čisto razbremenjeni gledali v jutri, na dobri poti pa ste vsekakor. Tudi v zakonu bi se oblaki morali kmalu razkaditi, če se že niso. Na vrsti je hoja skupaj, k istim ciljem, konsenz, dogovor, vse to je mogoče.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Tudi če imate kje zadeve, ki ste jih jemali bolj na lahko, morda v smislu “saj bo že”, bo tega sedaj vedno manj. Venera se bo čez teden zadosti približala Saturnu, da kake lahkomiselnosti ali podcenjevanja nikakor ne bo, prej nasprotno bo cela druščina poskrbela, da boste vse vzeli resno in naredili tako, kot je treba. Čisto možno je, da bo to pomenilo kar nekaj pritiska pri delu, a ne bojte se, ko boste tako izpeljali par nalog, vam bo postalo všeč, še posebej v primeru, če bo vaši učinkovitost in konstruktivnost opazil še kdo drug. Znašli se boste v položaju, ko se bo potrebno ali odločati ali pa lotiti neke akcije v zvezi z domom ali nepremičninami, bodisi v vidu dediščine ali trgovanja bodisi v vidu urejanja papirjev ali financ. Toda če gre s tem v zvezi za denar, časi niso najboljši. Zlasti glede investicij ali obračanja denarja Uran samo čaka na vaše napake, in da bi se to zgodilo, ponuja informacije, ki so prelepe, da bi jih kar odvrgli. Če ravno ne gori voda, počakajte, četudi bo za boljši veter morda potrebno nekaj mesecev. Je pa treba tudi reči, da bo glede tega konec tedna precej manj nevaren od začetka.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Vaš vladar Mars se iz Uranovega objema in obilico napetosti, ki jo je prinašal ta odnos, premika k sodelovanju tako z Venero kot s težjimi planeti v kozorogu, to pa za tedne, ki so pred vami, odpira nove možnosti in dosežke, ki ne bodo muha enodnevnica. Zavihajte rokave in se lotite najbolj trdih kamnov, vse vam lahko uspe. Težav se ne boste lotevali z izvijačem, ampak z metalcem plamenov, se pravi, da vas ni lahko zaustaviti. Če k tem prištejemo Merkurjevo pomoč, tako z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo kot s premetenostjo, ta čas za vas ni videti meja. Pomembne korake boste napravili tudi na polju odnosov z drugimi. Stvari boste zastavili v taki smeri, da nesporazumi ne bodo mogoči in da bo po drugi strani treba sprejeti vaše rešitve, če naj bi v prihodnje dobro vozili. Glede financ bodite v tem tednu raje bolj konservativni v korakih, veliko je možnosti spregleda, recimo zaradi rožnatih očal ali pa prelepih ponudb, polnih drobnega tiska. V ljubezni in partnerstvu dolgčasa ne bi smelo biti, Mars in Venera bosta poskrbela za strast in pozitivno energijo, Uran pa za malo nemira in vznemirjenosti, ravno toliko, da se bo dalo zaujčkati v mislih, kako je vse lepo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Zanimive in precej različne vplive je videti v vašem tokratnem horoskopu. Od tega, da boste marsikaj jemali resneje in trdneje kot navadno, do tega, da vas bo malo dajal ego in boste v kakem trenutku, ko bo tega najmanj treba, izpostavili sebe ali svoje ideje ter vznemirili okolico, pa do tega, da se lahko s sorodniki ali sosedi skregate zaradi kake neumnosti. A na splošno gre vaša barka v mirnejše in bolj predvidljive vode, počasi bodo vaša prizadevanja ciljno usmerjena in koraki vse bolj stabilni. Tudi pri poslih bo tako, čeprav tam vaš prispevek ne bo v prvih vrstah, bolj boste pomagali ali pa svetovali, da bi vse šlo v redu. Če v kakem smislu lobirate, potem boljšega horoskopa ne bi mogli imeti. Neki pridih skritosti se zna pokazati celo v ljubezni, morda na način, da ne boste povedali čisto vsega ali pa da boste svoji dragi pripravljali kako presenečenje. Kar se denarja tiče, imate finance v zadnjem času (in še kar nekaj časa bo tako) obremenjeno s Saturnovim in Plutonovim vplivom, čemur se zdaj pridružuje še nekaj drugih energij, kar pa bi moralo prinesti dobre in predvsem dolgoročne rezultate. Dela vam ne bo manjkalo, dan se vam bo tudi s te strani zdel vse krajši.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Če vam je uspelo leto 2019 zvoziti na tak način, da so stvari postavljene jasno in namensko, potem se lahko zdaj začnejo odvijati tako, kot ste ves čas želeli. V tem primeru si boste rekli, kako to, da že do sedaj, ob vsem vloženem trudu, ni bilo tako. A o tem je bilo v preteklih horoskopih rečeno že vse, pač ni šlo in glede na planetarna gibanja niti ni moglo iti … Pozabite in se odpravite naprej, sedaj je čas za to. V torek in sredo malo pazite pri komunikacijah in v prometu, da vas kaj ne zmoti ali da česa ne spregledate, tudi v stikih s sorodniki ali sosedi se lahko primeri kaka neumnost, da vam bo šlo kar na smeh. Precej živahnosti je videti pri financah, kjer pa bodo želje večje od možnosti, je pa dobro vse preveriti, napake so zelo možne. Tudi pazite tako na bankovce kot kartice; če kaj založite, ne bo tako hudo, lahko bi vam bilo kaj ukradeno … V ljubezni bo pestro, drugače s tem horoskopom skoraj ne more biti. Vse misli in koraki bodo vodili v jutri, zgolj trenutna sreča vam v tem tednu ne bo zadostovala. Lahko srečate tudi kako novo osebo, takšno, ki bo ob vas dlje časa. Le prehitri ne bodite.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Za začetek lahko pričakujete nekaj preobčutljivosti, ki bo prinesla kak malo čuden trenutek, ko se boste s kom spogledali, češ kaj mi pa je danes. A že v torek, od prvega krajca naprej, bodo stvari jasnejše in vaši koraki bolj trdni ter usmerjeni točno tja, kamor bo najbolj treba. Marsovo umikanje iz napetega odnosa z Uranom bo odneslo tudi višek napetosti in pritiska pri poslovnih potezah oziroma v odnosih v službi. Več bo ciljne usmerjenosti in sodelovanja pri korakih. Od četrtka naprej boste v svoje delo in vsakdanja opravila vnesli nekaj manjših sprememb, bolj pa boste tudi vpeti v dogovarjanja o različnih stvareh, vse pa zato, da bi bilo čim manj nesporazumov in izgube časa. V ljubezni bo precej zanimivo, verjetno tudi strastno, v primeru pa, da imate kje kaj skritega, bo to izredno lepo. Tudi se lahko zgodi, da dobite dober odziv od nekoga, okoli kogar se že dlje časa brezuspešno trudite. V zakonu bo nekaj preveč megle, a ne delajte vraga iz tega, počakajte na boljši čas, že naslednji teden bo vse bolj jasno. Kar se tiče financ, vas lahko nesejo samo neprava pričakovanja, sicer vam hudega ne bi smelo biti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Danes že večkrat omenjeni Venerin prehod tudi ribam prinaša kar precejšnje spremembe. Kozorogov osnovni princip trdnosti je nekaj, kar ribe potrebujete najbolje, saj brez okvirov in postavljenih meja v bistvu ne morete funkcionirati, čeprav jih v sebi neskončno sovražite. In če je Jupiter v strelcu deloval odpirajoče in podpirajoče, v kozorogu pa bo ravno obratno, boste po letu dni, ko se bo preselil v strelca, zadovoljni ob pogledu nazaj, saj boste imeli kaj pokazati. Skupaj s Saturnom, Plutonom in Venero se za vas odpira čas razmišljanja o načrtih in prihodnosti, v marsikaterem primeru bodo trenutne, četudi morda pomembne zadeve, malo odrinjene vstran. Paziti pa morate, da se ne izgubite v sanjarije in idealiziranje, to se ribam kar hitro zgodi. Kar se službe in poslov tiče, bo na vaši delovni mizi kar nekaj nalog, ki bodo čakale, da jih opravite, Neptun pa tu dela nekaj zgage, morda na način, da prioritete ne bodo čisto jasne. Pazite na vse podpise in dogovore, predvsem pa postavite vse ustrezne varovalke, da bi dogovorjeno potem tudi držalo. Neke okoliščine bodo stvari zasukale po svoje, toda zaradi prilagodljivosti boste zvozili vse ovinke.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja