Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 27. januarja do 3. februarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 27. januarjem in 3. februarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Vaš občutek, da je treba še malo bolj pritisniti, da bi se voz premaknil, saj je prav zdaj najboljši čas, je zelo močan in zelo se boste trudili. Tu se postavlja vprašanje, za kateri voz sicer gre, in če si niste izbrali pretežkega, imate vse možnosti doseči uspeh, pa tudi priznanje s strani drugih. Kako motivirati tiste, ki se bojijo, kako obenem dopovedati tistim nad seboj, da ne delajo prav, ter kako poskrbeti za varovalke, da uporabljena energija ne bi šla v napačno smer, to je zdaj vprašanje. V družbi in stikih s prijatelji bo prišlo do odlične izmenjave tako informacij kot tudi čisto konkretnih aktivnosti. Vtem se bo pojavila še kaka izvrstna ideja za kdaj drugič. Ni izključeno, da bi se čez čas lahko za vas izkazala kot življenjsko pomembna. Kar se srčnih zadev tiče, bodite majčkeno previdno. Še posebej v primeru, če imate kje skrito ljubezen, zna ta teden skrivnost priti na dan.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Kar se poslov tiče in želje po napredovanju, vas bo v tem tednu kar razganjalo. Res je sicer, da čisto vsi vaši načrti niso ravno uresničljivi, a vi tega ta čas ne veste, za voljo in moč pa tudi ni dobro, da bi se zdaj ustavljali. Dobro čutite tudi utrip okrog sebe. Potrebe po napredovanju in izgradnji sistema, ki bi nadomestil sedanjega, nepravega, zastarelega ali pa kar gnilega, so vedno večje, tudi volje in pripravljenosti je v narodu vedno več. Vi se boste ta teden pridružili nekemu mnenju, ne bo pa vam všeč, da bo to nekdo želel izkoristiti na drug način, na primer tako, da bi vas postavil v prve vrste. Ne ovinkarite, povejte svoje mnenje naravnost! V partnerstvu je videti nerazumevanje, govor drug mimo drugega, kar še ni tako slabo, Mars govori o tem, da bi lahko tudi počilo, zlasti v primeru, da na dan prihajajo zadeve, ki so že starejšega datuma, a sta jih obe strani spretno skrivali …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

V tem tednu počivanja in zapravljanja časa ne bo, pravzaprav bi bilo vsaj bolje, če ga n bi bilo, kajti odločite se lahko seveda sami. To pa zato, ker je poudarek na zgornji polovici horoskopa tako izrazit, da bi bilo res škoda ne izkoristiti odprtosti vrat, ki vodijo naprej ali pa navzgor. Toliko idej se bo pojavilo in tudi volje ne bo zmanjkalo, da se lahko lotite tudi kakega projekta, ki že dalj časa čaka na zagon. V službi bodo rezultati nekako majavi ali nejasni, a če vas bo držalo, da bi se postavili po robu ali celo uprli kaki nepravilni praksi, se raje tokrat potegnite nazaj, čas ni pravi in lahko bi jih dobili po glavi. Za vas bi bilo najbolje, da držite svojo linijo in svoj ritem dela, saj se zmeda bolj vidi pri drugih, tudi tistih, od katerih je odvisno, kam bo plula ladja. Ker se na to usmeritev ne da vplivati, poskrbite za svoj del – in tu in tam malo navrzite, da je vaš del obveznosti narejen brez pomanjkljivosti, dobro je, da to kdo kdaj sliši …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Vaš socialni čut bo tokrat dobil lep povratni občutek, da ste na pravi poti; nekomu boste pomagali in o tem ne bo le izrazil hvaležnosti, ampak povedal tudi drugim, tako da bo vaš ugled v njihovih očeh precej zrasel. Predvsem ponedeljek se v tem tednu kaže kot odličen čas za vsakršno posvečanje drugim stvarem ali pa ljudem, morda boste začeli razmišljati, da bi se v tej smeri angažirali še bolj. Sicer pa boste pri svojih prizadevanjih zelo učinkoviti, porabili boste manj korakov kot navadno in naredili več. Kar se informacij tiče (pa tudi za študij in razne pravne ali upravne posle velja zelo podobno), bodite zelo pozorni na informacije, kijih sprejemate, saj morda ne bodo prave, zna pa se s takim horoskopom zgoditi tudi utekanje informacij. V ljubezni boste zelo živahni in imeli krasne želje, lahko se tudi izpolnijo, če le ne boste pritiskali preveč. V partnerstvu bosta obe strani delali v smeri stabilizacije.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

O tem, ali se lahko lotite pomembnih stvari, ne bo dvoma, in tudi vaša moč ne bo pod vprašajem. Bolj bo treba paziti na okoliščine, saj vas lahko te speljejo na napačno sled, nakar bo treba kaj popravljati, to pa vam Levom ne gre najbolje od rok. Sklenili se boste povezati z nekaterimi drugimi, ki tudi imajo ideje in dovolj energije, morda bi lahko kaj premaknili skupaj. Merkur vam gre tokrat zelo na roke, saj bodo dogovori jasni in trdni. V službi je treba paziti, da ne bi šli preveč naprej ali pa se izpostavili z nečim, česar potem ne bi mogli izpeljati. Za tiste med Levi, ki dirigirajo poteze drugim, je ta teden kot nalašč, saj bo ekipa dosegla vse, kar je bilo zastavljeno. Če pa bi morali delovati sami, pa bodo uspehi bolj tako-tako. V ljubezni je videti veliko želje, strasti in hotenja, in če ne boste zgolj pričakovali izpolnitve svojih pričakovanj, ampak se malo prilagodili toku, se boste imeli zelo dobro.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Če bo začetek tega tedna morda malo bolj počasen ali celo mil, ne bo tako tudi naprej. Že torek in sreda prinašata obilo možnosti za premik, spremembe, korake, tudi kako zmago. Do petka boste pri svojih potezah zelo organizirani in učinkoviti. Da nimate vsega pod nadzorom, ste že vajeni, čakati na to, kaj bodo storili drugi, in potem reagirati novi situaciji primerno – to obvladate dobro. Za primer, ko kaj ne bo šlo dobro, boste poiskali kake bolj varne poti, spraševali, kaj se lahko kaj zalomi, iskali navodila in podobno. Prilagodljivost trenutni situaciji in možnostim je pač vaša močna lastnost. Ni pomembno, če drugi hodijo hitreje – vi ne ostanite pri miru, čakajoč, to bi bilo slabo. Pri financah bodite izdatno pazljivi, Neptun in njegove povezave lahko še tako jasen dogovor speljejo v neko smer, za katero se boste čudili, kako je sploh mogoča. Rojeni sredi znamenja naj se pazijo pri partnerskih odnosih, saj so možni nesporazumi, tudi za nepomembne malenkosti. 

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ta teden ni ravno čas za dosežke in zmage- če le ni odvisno od vaše verbalne sposobnosti, se pravi od vrtenja jezika, prepričevanja. Vaša vladarka Venera je sicer položena močno, istočasno pa kar pod močnim udarom drugih – interesov je okrog nje toliko, da se le s težavo znajde, vi pa tudi. Razmišljanja o izboljšavah in koristih so ta čas daleč, bolj so na tapeti že uveljavljene in stare teme, odnosi znotraj primarne družine, s starši in sorodniki (kjer kaže presenetljivo dobro, če le se zavzamete za razrešitev …). V službi bodo šle stvari zelo rutinsko. Če morate urediti kake pravne ali upravne posle, jih dajte sedaj, ta teden je kot nalašč za to. Mars, ki prinaša borbenost, je zdaj napet in zelo “živ”, tak pa lahko izzove konflikte, zato pazite na kipenje potlačenih čustev. Morda bi bilo bolje, če bi jih sproščali načrtno in pod nadzorom, na primer s tai chijem, jogo, športom …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Po nekoliko slabšem tednu se stvari spet odpirajo, a bolj počasi. Spremembe se kažejo vsepovsod, a se boste nekako obotavljali, da bi jih sprejeli in vpeljali. Še več, možno je tudi to, da boste pri čem vztrajali čez razumno mero, kot da bi vam šlo za kožo. Kdo od bližnjih vam bo poskusil dopovedati, da se je morda bolje premakniti kak korak naprej, največ uspeha pa v tej smeri lahko dosežejo vaši otroci; njihova logika je tako nenavadna, da ni odgovora – niti razloga, da jih ne bi poslušali … V ljubezni je videti veliko rožnate barve, zaradi vmešavanja Marsa pa je mogoč celo kak preskok ali pa nova priložnost v ljubezni, rojeni v prvi dekadi znamenja boste zelo močni na besedah. V službi se boste srečali z neko veliko odgovornostjo, ki vam bo dala misliti. Ustvarjalnost ljudi okoli vas je pogojena s stanjem v družbi – vsakdo se drži bolj nazaj in išče varne variante, tvegati noče nihče.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Če zadnje čase veliko govorimo o tem, kako planeti v Kozorogi vplivajo na vse na svetu, se to pozna tudi nas, na nekaterih bolj, na nekaterih manj, na enih prej in na drugih kasneje. Tokrat kaže, da vas bo vsesplošna situacija v tem tednu dosegla bolj, kot ste si predstavljali. Mars sicer obeta, da se lahko spoprimete z vsakršnimi izzivi, vendar njegove povezave prej kot na zmago kažejo na to, da se lahko znajdete pred nasprotnikom, ki ga ni lahko zgrabiti. Ne bi bilo slabo povleči se kak korak nazaj, če si to seveda sploh lahko privoščite. Vsekakor se vam da priporočiti, da se ne izpostavljate po nepotrebnem. Sicer pa boste stalno v gibanju oziroma “na cesti”, male poti, telefoni ves čas, prilagajanja in urejanje stvari, v tem duhu bo potekal vaš teden. Ta prinaša tudi dobro možnost, da se finančna situacija stabilizira in da si začrtate, kako na tem področju naprej.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Marsovo gibanje vam ta teden prinaša občutek, da nekdo igra skrito igro oziroma izvaja aktivnosti, ki vam lahko škodijo. Merkurjev hladno preračunljivi vpliv, ki se kaže na uporabi logike, po možnosti s čim manj sentimenta ali drugih čustev, ki znajo navadno zamegliti pogled, na primer jeza, užaljenost in podobno, lahko reši vsako situacijo. V službi ne bo šlo vse čisto gladko in jezilo vas bo, zakaj tako, ko pa je vendar vse nastavljeno tako, da bi lahko šlo kot po maslu. Kar boste računali na druge, se ne bo obneslo. Morda gre samo za skušnjavo, ali boste spet podlegli staremu vzorcu “vse sam, vse sam!”, zato bodite previdni in preudarni; zna biti, da niste imeli pravega pristopa. V zakonu se lahko pojavijo nesporazumi ali pa celo občutek opeharjenosti, izigranosti. Ne udarite po žogi brez premisleka, nobena juha ne poje se vroča, kot se skuha. Če do konca tedna ne poči, se bo v soboto in nedeljo vse razjasnilo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Pred vami je aktiven in dinamičen teden, v katerem bo do izraza prišla vaša notranja moč. V odnosih z domom in domačimi je videti razpoke, zna biti, da se poraja vaša misel, da bi se jim uprli ter naredili nekaj čisto po svoje ali pa ustvarili distanco, da bi lahko izpeljali vse tisto, kar ste si bili zamislili. V službi boste naleteli na trd oreh, samo z idejo tokrat ne bo šlo, vztrajnost in prava taktika bosta potrebni. Zaradi nakopičenih nesporazumov in nerazumevanja vaših idej ter posledično kratkih stikov v bližnji okolici bo v tem tednu napetost vaših živcev na vrhuncu. Pomislite, morda se je nabralo več, kot pa lahko zdržite, niste neuničljivi. Odvrzite nekaj bremena, dokler je čas. Vnaprej vam lahko povemo, da v prihodnjih dveh mesecih prihajajo tudi nekateri še težji, torej začnite z delom na sebi zdaj! Na finančnem področju se nekaj kaže prelepo, če pa imate dovolj premišljen in kontroliran pristop, lahko naredite kaj velikega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Začetek tedna bo za vas pomenil precej preobčutljivo obdobje, ko bosta na preizkušnji vaša sposobnost vživljanja v druge in pripravljenost pomagati drugim. Predvsem rojeni v drugi polovici znamenja se lahko znajdejo v odnosu, ki jim bo spočetka morda še všeč, potem pa bodo uvideli, da gre vse na njihov račun, nakar se bodo v drugi polovici tedna poskušali izmazati iz situacije. Nekdo vas bo skušal pridobiti za plemenite cilje, s čimer bržčas ne bo nič narobe, le da vi ne boste imeli ali časa ali pa denarja, da bi lahko pristopili. V službi in pri poslih je videti veliko prizadevanja, do nekaterih nalog boste pristopili skoraj s strastjo, da bi se le izkazali. Merkurjev položaj prinaša možnost ustaviti se za hip in dobro premisliti poteze, vendarle predvsem od srede naprej. V sredo se lahko znajdete pred kako izbiro, kjer se nobena opcija ne bo zdela ugodna. V ljubezni boste presenetljivo odločni in hitri, sentimenta ta teden ne bo veliko.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja