Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 9. do 16. decembra 2019

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 9. in 16. decembrom 2019? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Če kdaj, potem je pravi čas za uspeh ovnov tale zdaj, na koncu tega leta. Medsebojne planetarne energije omogočajo izvedbo vsakršne ideje ali projekta, pri čemer sodelujejo Mars s prodornostjo in izjemno energijo, Neptun za zamislimi in povečano intuicijo ter Uran z novimi prijemi in neodvisnimi idejami. Začeli boste iskati ljudi, ki bi vas podprli na poti, kajti vaša prepričanost v pravilnost zamisli je vse večja. Na ovire na poti se ne boste ozirali. Če vam bo kdo očital trmo, boste to celo vzeli za kompliment, obenem pa druge ocenjevali kritično, češ da tudi zase niso pripravljeni nič storiti. Kar pa je še najbolj zanimivo, pri vsem tem si ne boste prizadevali le za lastno korist, ampak za dobro vseh. Pri komunikaciji pazite, da vas vsa ta evforija ne zanese, in vseh svojih stavkov ne začenjajte z “jaz” ali “moje”, saj to lahko postane moteče za okolico in tiste, ki naj bi sodelovali z vami. Pri financah boste nekaj tvegali, pa tudi iskali boljše ali drugačne poti. Sredi tedna boste razmišljali tudi o tem, da bi kje zaslužili še kaj malega. Konec tedna se boste več ukvarjali z domom in domačimi zadevami, tudi odnosi.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Občutek boste imeli, da napredujete prepočasi, saj bo videti, kot da se vse odpira ter da konca zmožnosti ni na obzorju. A ker se Venera ta čas giblje med težkimi planeti po kozorogu, se bo treba sprijazniti s počasnejšo hojo, dobro pa se je zavedati tudi tega, da bodo ob takem tempu tudi rezultati trdnejši in trajnejši, kar tudi nekaj šteje. Poleg tega se bo stalno kje našel kdo, ki bo motil tok misli ali vašo voljo, vendar pa ne ostanite na mestu in ne čakajte na boljše priložnosti. te zdaj so zadosti dobre. Torek vam prinaša nekaj več resnosti, morda celo kak problem v partnerstvo, a nič novega, nekaj, kar veste že dolgo, le na dan bo spet izplavalo. Dobro se je o tem čim prej pomeniti, saj v petek prihaja nov izziv, Venerino srečanje s Plutonom, ki pa lahko nedorečene zadeve ali morebitne strahove zaostri do take mere, da se bo položaj zdel neznosen. K sreči bo konec tedna mirnejši, čas za razrešitev napetosti, tudi za kak izlet ali lep in romantičen dan. Pri financah boste razjasnili neki nesporazum in mirneje gledali v tedne proti praznikom. Odličen teden za študente, predavatelje in pravnike med biki.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjev prehod v strelca vam bo prinesel nekaj novih stikov in vzgib za reševanje zapletov, v katerih so se znašli ljudje okrog vas, uravnovešanje, izravnavo, iskanje pravičnih izhodov in odpiranje vrat, za kar so prave besede na pravem mestu vedno dobrodošle, vi pa ste v tem zelo vešči. Ponekod boste ugotovili, da je pri posameznikih atmosfera turobna že do take mere, da se ne upajo niti pogledati okrog sebe. A sentiment pri tem pustite doma, sicer ne boste prišli nikamor. Naletite lahko na ljudi, ki se smilijo sami sebi, in jih lahko samo poslušate, ne da bi bilo s tem kaj bolje. V partnerstvu se nekaj jasni, Sonce in Neptun se ne motita več med seboj in nesporazumi bodo čez teden odpravljeni. Kar se denarja tiče, nadaljujte z resnimi potezami ali projekti, planetarne energije vam ne bodo hodile na pot, do konca leta lahko kako zadevo zaključite z velikim zadovoljstvom. Sredi tedna boste malo razdražljivi in preobčutljivi, a bo to hitro minilo. Najdite v vsem tem tudi kako minutko za počitek, zelo prav vam bo prišla.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Razgiban teden je videti v vašem tokratnem horoskopu. Vsega bo po malem, od razmišljanja o čim boljši prihodnosti, iskanja notranjega miru, podjetnosti in iniciativnosti, preobčutljivosti in potem spet iskanja trdnih tal – nekako tudi v tem vrstnem redu. Nekateri raki se boste ob vseh možnostih, ki jih ta trenutek ponuja in omogoča nebo, povlekli v svojo špiljo, saj boste okoli sebe videli toliko agresivnosti, da se boste zbali zase in za svoj jutri. In to pri ljudeh, ki doslej nikoli niso kazali tovrstnih nagnjenj ali namenov. Zapiranje vase seveda ni niti najmanj dobra opcija, saj če drugega ne, vas bodo vsi prehiteli. Raje premislite stvari v drugi smeri, in sicer v skrbi predvsem zase in svojo kožo, dela vam ne bo zmanjkalo. V službi bodo zahteve kar velike, ni pa se bati, da jih ne bi zmogli, še več, vse lahko naredite tako, da bo jasno, da bi vas morali tudi pohvaliti, in tudi če vas ne bodo, se boste svoje vrednosti zavedali sami. V neki poslovni zadevi boste proti svoji naravi precej tvegali, in kar bo še bolj zanimivo, uspeli. Z nekaj živčnosti, kajpada, a kaj bi tisto, na koncu bo štel rezultat.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

V času, ko se leto preveša h koncu in marsikdo hiti zaključevat napol narejene zadeve, se boste Levi soočali s precej posebnim izzivom – vaš način vodenja, tudi če je učinkovit, privlači vse manj ljudi, kajti sami imajo mnoge ideje, katerih problem je le to, da jih ne znajo oblikovati. Tako se boste znašli v dilemi, kaj narediti drugače, kaj spremeniti, katere korake ubrati, da ne bi stvari ostale na pol poti, s tem da bodo okoliščine sugerirale, da časa nimate ravno na pretek, saj so prazniki skoraj pred vrati. Če k temu prištejemo nekaj napetosti doma ali v primarni družini, se kaj lahko zgodi, da boste v precepu, kam se usmeriti, in na koncu celo eno od področij pustili, naj gre, kamor pač gre. Tudi kar se otrok tiče, ne boste imeli vsega trdno v svojih rokah. V srčnih zadevah je videti nekaj zanimivega, sproščenega, najverjetneje novega, dobro se boste imeli, komunikacija bo tekla odlično. Še več, lahko celo teče v več smereh kot le eni … V partnerstvu bodo nasprotno pihali resni in konstruktivno vetrovi ter konec leta navdajali z zadovoljstvom, tudi če čez leto ni bilo ves čas tako …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkurjev prehod v strelca prinaša znatno olajšanje in manj krča tako v korakih kot v razmišljanju. Če je bil zadnje čase rezultat številka ena, vsaka morebitna napaka pa neke vrste Damoklov meč nad glavo, se zdaj odpira več možnosti in več poti, pa tudi pritiska boste čutili manj. Kaj lahko v tem tednu srečate zelo pomembne informacije ali znanje, takšno, ki bo vaše poglede, morda pa tudi možnosti, postavilo v čisto novo luč. Ni sicer iz horoskopa videti, da bi šlo za kak teden velikega napredka, bo pa ta čas vseeno aktiven, kjer stikov, potovanj in druge komunikacije ne bo manjkalo. Velik poudarek bo na odnosih z otroki in vprašanja vzgoje, v ljubezni pa boste stopali po dobro uhojenih poteh, ničesar novega ne bo na sporedu. Za marsikoga malo preveč rutinsko, za vas pa – varno. Rojeni v zadnji dekadi znamenja lahko zapadejo v kak spor s sorodniki ali sosedi. Sicer pa boste precej razmišljali o potovanjih, dopustu, morju, branju na plaži – tu in tam vas bo kdo vrnil nazaj v pisarno ali kuhinjo, nakar ne boste kazali veselega obraza. Tedaj najraje ne bi bili tukaj.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Če rečemo, da bo ta teden precej naporen, se boste morda ustrašili, a je to odveč. Venera, ki ta čas ni v najboljšem položaju, se bo srečevala z resnimi mislimi, ne pa tudi s problemi, le na drugačen način bo treba jemati tako odnose z drugimi kot dogovore. Kake pretirane harmonije ravno ni videti, prej trdo delo in kanček odpovedovanja, vendar vse v smislu izgrajevanja za v prihodnje, za to pa verjetno velja malo potrpeti, ali ne? Nekoliko pazite pri komuniciranju, predvsem pri odnosih s sorojenci, sorodniki ali sosedi, kajti uporabite lahko preveč energije ali kake sicer potrebne, a vseeno za koga prehude besede ter si tako zaprete kaka vrata. Pa ne da bi bilo po naravi takšni, to ravno ne, a če je pritiska ali nakopičenih stvari preveč, potem nam včasih spodrsne … Na splošno je dobro, da te dni vse počnete raje bolj počasi kot prehitro, naj se zadeve lepo “usedejo”. Poleg tega se odpravite “v svet”, na splet, k znanju, po informacije, tako si boste lahko ustvarili jasnejšo sliko. V ljubezni bo nekaj šlo precej po robu; zvozili boste, ni se bati, a ves čas ne bo videti tako …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Marsova povezanost s planeti v kozorogu in Neptunom na široko odpira vrata premagovanju vsakršnih ovir. Iniciativnost, napredovanje in preboj bodo šli zlahka, če se boste le odločili za to. Obenem se boste srečevali z nujo po drugi poti od predvidene, kakimi manjšimi spremembami ali prilagoditvami, pa vam to ne bo delalo težav – cilj je jasen, pot do njega pa tudi ni samo ena, si boste rekli. Luna vam bo tokrat prinesla nekaj mehkobe, dobro boste razumeli dogajanje okrog sebe, pa tudi nekaj občutljivosti na kako kritiko je videti. V drugi polovici tedna boste manj sentimentalni in bolj učinkoviti. Z besedami lahko uničite karkoli ali kogarkoli, zato ne vztrajajte preveč, če ne bi radi za seboj gledali pogorišča. Pri finančnih aktivnostih je ta teden treba paziti na napake, kake večje zadeve pa je morda bolje kak teden počakati. V ljubezni nekaj nesporazumov ali malih laži, vendar nič posebnega; morda boste prav zaradi tega spoznali svojega sopotnika še s kake druge strani. V partnerstvu bodo odnosi dinamični in nič kaj dolgočasni, a bodo šli v smeri, ki ste si jo želeli.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Izvrstna možnost doseči kaj res velikega in konkretnega, morda takega, da bi z rezultatom presenetili druge, je enkratna in vabljiva, a strelci niste čisto takšne barve ptiči, in če je treba v nekaj vložiti res veliko znoja, se ne silite ravno v prve vrste. Tako se lahko zgodi, da se pred vas vrine kdo drug, tega pa boste poskušali ali prepričati ali onemogočiti. A vedeti je treba, da vam to napeto dogajanje lahko pobere veliko mentalne energije, na koncu pa se boste kvečjemu jezili nase. Vsekakor bi se bilo dobro premakniti, priložnost je res dobra, vse planetarne energije vam gredo v prid, in ko se ob koncu tedna povežeta še Jupiter in Uran, ni meja za vaše zmage. Nekoliko bo motil Mars, ki vas navaja k misli, da vam nekdo nekaj hoče, a se bo verjetno izkazalo, da na tem ni nič. Finance boste ta čas jemali zelo zares, lahkomiselnosti tu ne bo, bolj planiranje, resnost, kupčkanje in razmislek o čim bolj koristnem plasiranju. V partnerstvu in ljubezni boste malo bolj lahko tako na besedah kot tudi namenih, ni videti ne črnih oblakov ne kake velike zaljubljenosti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Takoj, ko se je Jupiter dobro “obrnil” v vašem znamenju, se je odlično povezal z Uranom in v vaš utrip vnesel veliko dozo ustvarjalnosti in, kar je še bolj pomembno, drugačnosti, različnosti in naprednosti. Kakšno aktivnost lahko zato zastavite povsem drugače, kot je bilo predvideno prej, še posebej, če imate ali občutek ali pa informacije, da bi to lahko delovalo bolje ali pa da je to všečno okolici. Trdno boste stopali po svoji poti, med svojimi prizadevanji pa branili tako sistem in njegovo delovanje kot tudi lastne vrednote, ki jih sodobno vrenje seveda ne more spremeniti kar tako. Vi si prihodnost zamišljate malo drugače kot drugi, tisti, ki bi vse menjali na mah, ne da bi razmišljali o tem, da sistem na ta način morda sploh ne bo mogel brezhibno delovati. V ljubezni boste razmišljali bolj na dolgi rok ter se trudili utrditi pot, obenem pa bili odprti tudi za kako spremembo, o kateri še pred kratkim niste hoteli slišati. V partnerstvu lahko pride do kakega pomembnega spoznanja ali pa dogovora. Močno bo izražena tudi vaša skrb za druge.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Uranov položaj bo v tem tednu deležen izjemne podpore, najprej s pomočjo Lune v povezavi s “težkokategorniki”, ki ta čas potujejo po kozorogu, sploh pa ob koncu tedna, ko se bo na nebu dopolnil trigon med Uranom in Jupitrom, ki po kozorogu šele dobro začenja svojo pot. Čas je za velike korake, malenkosti prepustite kakemu drugemu času. Mars vam bo v službi ali pri samostojnih poslovnih potezah pomagal doseči rezultate tam, kjer se vam bo zdelo, da naloga presega vaše možnosti, zato vaši rezultati v tem tednu ne bodo slabi. Se pa delovanje planetov v Kozorogu lahko kaže tudi na drugačen način, in sicer bi znali pasti v prepričanje, da “nekje zadaj” delujejo neke sile, ki vam otežujejo pot naprej. To je v določeni meri posledica veliko preveč informacij, kot jih potrebujemo, pa tudi občutka nemoči, da bi sodobno nejasno dogajanje postavili v logične okvire. In če to ne gre, “mora biti nekaj drugega”. V resnici pa se sedaj menja cel svet in v njem vrednote. O tem bo še veliko govora.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Usmerjeni ste v jutri, tudi če morda ne zelo dobesedno, vsekakor vam pogled uhaja v čas po novem letu, za zdaj pa bi raje videli, da bi se vse izteklo mirno in brez zapletov ter da letošnje leto lahko “pospravite” na polico. Bodo pa zato vaše zamisli neprimerno bolj trdne in konkretne kot navadno, Neptunov ‘zamegljevalni’ vpliv boste uporabili natančno toliko, kolikor bo v zraku “grožnje”, da bi znalo kaj iti narobe. Pri poslih in v službi nekaj kaže na spremembe, morda celo samo govorice, kaj vse “bo drugače”, a se večjih premikov do praznikov ni bati, vsaj takih ne, ki bi šli vam v škodo. Na splošno ribam ta teden ne bi smelo iti slabo, saj vas vsepovsod potrebujejo ljudje, lačni nedolžnega pogleda, lepe besede, skrbi in zaupanja, morda rame za jokanje, vsega tega pa imate ribe dovolj. Zdelo se vam bo, kot da ste branik pred pritiskajočim svetom in da vas svet potrebuje. Res je sicer in tudi zavedate se tega, da niste tu zato, da bi ga spremenili, mu pa zato lahko pomagate prebiti težke čase do teh sprememb. In to nikakor ni malo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja