Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 16. do 23. decembra 2019

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 16. in 23. decembrom 2019? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Vse nekako kaže, kot da bi hoteli še čisto na koncu opraviti vse, za kar je v tem letu zmanjkalo časa. Čisto res je, da imate za to vso potrebno podporo planetov in lahko naredite tudi kaj velikega, vseeno pa malo kontrolirajte svojo silino, če ne želite praznikov preležati. Do drugih sodelujočih v procesu ne boste strpni in velikodušni, saj zanje ne boste imeli časa, raje boste naredili sami. Nima pa jih smisla kriviti za morebitne manjše uspehe od planiranih, lahko si samo nakopljete jezo. Rešitev je v sprejemanju trenutka, pa tudi omejitev, lastnih, na primer. Na koncu leta se bo izkazalo, da ste naredili veliko, je pa res, da so bila pričakovanja višja. V partnerstvu se boste obrnili k praznikom in času po njih, in ker ta čas zapletov ni videti, se boste počutili izpolnjeni in zadovoljni. Nevezani ovni se bodo vrteli okrog neke osebe, da bi jo omrežili, a se zdi precej neulovljiva. Denarnica vam bo te dni dovoljevala kak večji ‘izlet’, vlogo Božička boste lahko opravili mirno in z veseljem.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Uran se v vašem znamenju sicer ustavlja, obrnil se bo po novem letu, vseeno pa njegove dobre povezave prinašajo ne samo ideje in odločnost za akcijo, ampak tudi ugodne okoliščine za prave poteze. Tudi drugi vam bodo zavidali nekaterih uspehov. Če delate na kakem pravnem ali svetovalnem področju, bo konec leta za vas pomenil uspeh in zmago, na kateri se bo dalo graditi naprej. Lahko bi rekli celo, da boste imeli v teh zadnjih tednih leta kar nekaj tudi sreče. Pri vsej zaposlenosti ne pozabite nase, najdite si čas za odhod na zrak, za počitek ali pa za kakega ‘kuhančka’ s prijatelji. Tistimi, ki jih celo leto ne vidimo, ker nas seveda vedno baše čas ? V neki zadevi boste imeli veliko podpore s strani partnerja ali pa javnosti, čeprav se čisto v vsem ne boste strinjali. Spoznali boste neko mlajšo ali pa živahno osebo, ki vam bo malo dvignila raven adrenalina, morda pa tudi zbudila kako pričakovanje. Ne pojdite v ta odnos zelo radikalno, počasi se daleč pride. Kar se financ tiče, ne dopustite, da se v odločitve mešajo prijatelji ali pa sentiment do njih.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Zadnji tedni leta so za dvojčke po eni strani dobra priložnost, da z nekaj več zavzetosti in dobro koncentracijo postorite vse, kar se je nabralo, da bi praznike, ki so vrati, dočakali mirni, po drugi strani pa tudi primerno močan pritisk. Planetarne energije so postavljene v vašo korist, zdaj ni dobro izgubljati čas, kompliciranje pa vam lahko precej oteži stanje. Tudi nasprotujočih si informacij ne bo manjkalo, poleg tega nikoli ne morete dovolj dobro ustreči vsem, tudi če se raztrgate. Venerin prehod pomeni dober razvoj za študente in dijake, pa tudi za predavatelje, filozofe, pravnike in turistične delavce, ti profili bodo med najuspešnejšimi na koncu leta. Financ bo za praznike in za sproti kar dovolj, pazite pa, kaj boste počeli z denarjem, ne pretiravajte in ne posojajte ga v tem času. Neki sosedski ali sorodstveni odnos se napenja, zna biti, da se ne boste mogli zadržati in reagirali zelo ostro, da se to ne bi več dogajalo. V partnerstvu, lahko tudi v poslovnem, bo prišlo do dogovora, s katerim ne boste najbolj zadovoljni. Za naslednje leto boste delali velike načrte glede skrbi za svoje telo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Po zraku bo letelo veliko odličnih idej, a se boste tega lotevali z nekaj preveč previdnosti, morda celo obotavljaje. S pretehtanjem samim sicer ni nič narobe, pretiravati pa vseeno ni treba, da vas ne prehite še najpočasnejši okrog vas. Morda bo šlo le zato, da si ne bi radi nakopali kakih visokih pričakovanj, s tem pa tudi možnosti za razočaranje. V službi je videti nekaj iskric, lahko zaradi zahtev ‘od zgoraj’, kaj vse je še treba postoriti, lahko pa zaradi financ. Samostojni delavci med raki bodo v tem tednu naredili veliko, pojavi se lahko kako ugodno naročilo ali naloga za naslednje leto. Bi pa bilo zelo dobro, če v 2020 ne bi prenesli večjih zaostankov. Morebitni nakopičeni problemi se ne bodo vdali sami od sebe, in ker bodo vaše misli v veliki meri usmerjene naprej, bo časa za odpravo zaostalih obveznosti vse manj. V srčnih zadevah boste malo prehitri v reakcijah, morda tudi v besedah. Škoda ne bo velika, v prihodnje pa je bolje malo paziti. Če se po malem oglaša vaše telo, se k zdravniku odpravite na manjšo kontrolo, da ne boste v slabem stanju ravno za praznike.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Za sam konec leta boste levi nekako v praznem teku in namesto da bi se ukvarjali z velikimi zadevami in za konec proslavili uspeh, se boste prisiljeni ubadati z nekimi malenkostmi, poročili, analizami in podobno kramo, z zadevami, ki jih navadno počne kdo drug. Je pa ta čas odličen za velike odločitve, tudi če se jih morda ta hip še ne da realizirati. Če ste na tem, da odpirate kako novo poglavje v svoji karieri, potem se podvizajte in pripravite vse potrebno, da bi po novem letu, ko se na svoji poti obrne še Uran, startali z vso paro. Če v odnosih s partnerjem ni videti slabih energij, pač pa se kažeta dva prijetna tedna vsaj do praznikov, pa pri odnosih z otroki ne bo tako cvetoče, majčkeno bodo žrli živce, bodisi da gre za ocene, ki jih jeseni niste mogli spremljati in bodo zdaj prinesle presenečenje, bodisi da bodo na sporedu praske zaradi pubertete. Nasploh boste te dni v komunikaciji zelo zahtevni, marsikdo vas ne bo mogel dohajati. Na finančnem področju bodite predvsem pri obračanju denarja previdni, saj za tveganje ni pravi čas. Tudi na loto zdaj za nekaj časa pozabite, četudi je zelo vabljiv.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Začetek tedna bo malo obotavljiv, potem pa boste šli naprej počasi in previdno, vendar z zanesljivim korakom. Gruča planetov v kozorogu, tokrat ojačana s Sončevo vitalno energijo, je za vas ta čas garancija, da ste na pravi poti. Morda le malo sreče, pa se bodo dobro končale tudi take stvari, ki so se vlekle čez celo leto in opozarjale nase. Potrpežljivost se zdaj, na koncu leta, lahko poplača bolj kot kdajkoli. V službi bo šlo bolj počasi, morda zaradi kakih odsotnosti pred koncem leta, ko je treba izkoristiti dopust. Bolj kot s tem se boste ukvarjali z drugimi in z odnosi. Po kolektivu bodo krožile neke napačne informacije, vi pa ne boste imeli časa izbrskati takih, ki bi razrešile dileme. Nekdo se vam bo zasmilil, želeli boste pomagati, a boste ob tem previdno počakali na signal te osebe, da se ne bi vsiljevali. Vaš organizem nekaj opozarja nase, ne bi bilo slabo slišati ga in se mu posvetiti malo bolj, najslabše, kar lahko storite, je to, da zdaj ‘nimate časa za te stvari’. V partnerstvu bo na začetku tedna nekaj megle, od četrtka naprej pa bo z le nekaj besedami spet vse na pravem mestu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venerin prehod v kozoroga bo v vaše plane in poteze vnesel nekaj stabilnosti, skupaj z drugimi zelo ugodnimi potenciali se vam ni treba bati neuspeha, vsaj lastnega ne. Malo drugače je z drugimi, na katere se morate zanesti ali ste od njih odvisni. Na začetku tedna se lahko pojavi nesporazum z neko prijateljsko osebo ali pa celo razočaranje. V poslovnih zadevah se boste konfrontirali z izzivi (osebami, projektom, situacijo, odnosom, okoliščinami), pri čemer pa za razliko od sicer ne boste niti najmanj prizanesljivi. Pred morebitno radikalno odločitvijo (na primer o prevzemu vajeti v svoje roke ali pa o izstopu) dobro preverite svoje možnosti, poprava napak bi znala veliko stati. S strani nadrejenih boste imeli obilo podpore, a boste morali zanjo izkazati precej lojalnosti. V srčnih zadevah se nekaj razvija v dobri smeri, morda malo prepočasi glede na vaše želje, a tudi počasi se daleč pride. Zna biti, da se vam pojavi kaka preglavica z zdravjem, najverjetneje bo šlo za preveč stresa ali kak drug psihosomatski razlog. Za praznike zato planirajte bolj temeljit počitek kot navadno.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Delovali boste preudarno in počasi, a zato z nič manjšo močjo. Zna biti, da se bo kdo ustrašil pred vašo neomajnostjo, kdo drug pa vam jo bo morda zavidal. Je pa s tem horoskopom čisto mogoče, da se bodo neka pričakovanja pojavila s tako silino, da boste pozabili na trenutno stanje in zmožnosti ter se lotili česa, kar naj bi vas seveda prikazalo v najboljši luči, ni pa rečeno, da bo sploh izvedljivo. Tak čustveni pristop vam lahko še posebej škoduje pri poslovnih navezavah, kjer pogosto padajo vabljive in dobro usmerjene ponudbe. Za vsak primer, če se kdo ujame … Zelo veliko dobrega si lahko obetate od sodelovanja in dogovarjanja z drugimi, pa če gre za timsko delo, partnerstvo ali pa kak pomemben sporazum. Pri tem boste kratki, jasni in učinkoviti, poželi boste kar nekaj občudovanja. V ljubezni se boste trudili razsvetliti neke nejasnosti, kajti ena stran ne bo naredila tistega, kar mora oziroma kar je bilo dogovorjeno, vas pa bo zelo zanimalo, kaj je zadaj. Pri financah ta teden raje ubirajte manjše korake.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ob energijah, ki jih ta čas zelo močno sprožata Uran in vaš vladar Jupiter, se boste na trenutke počutili, kot da lebdite nad tlemi, ideje se bodo prehitevale in občutek boste imeli, da vam je vse na dosegu roke ter da lahko storite vse. Drugi planeti v kozorogu se bodo tu postavili kot nekakšna varovalka ter vas tu in tam malo prizemljili, kar prijetno sicer ni, je pa to koristno za rezultate, saj so s tem bolj praktični, uporabni in tudi razumljivi drugim. Od domačih ali od staršev boste dobili neke informacije, ki vam bodo zelo godile, a bo ob njih vrtal črviček, zakaj to oziroma ali stoji kaj za tem. Če je na začetku tedna še videti nekaj prehitrih reakcij, se bo čez teden to izgubilo in boste umirjeni, nekaterim boste celo za zgled. Po nasvetu modrejše osebe se boste v poslovnih in finančnih potezah potegnili malce nazaj in opazovali položaj. Morebitne ponudbe, tudi tiste najbolj ugodne, najprej malo prespite ter se odločite šele potem. V ljubezni je videti nekaj preobčutljivosti ali pa veliko kljubovanja, ni dobro na tem graditi kakih prepričanj, saj bo pojav zelo prehoden. Vsi smo včasih malo čudni ali pa težki, ali ne?

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Sončev prihod ob zimskem solsticiju bo sprožil neko dogajanje, do katerega bo prišlo kmalu, pomenilo pa bo neko spremembo v sistemu ali strukturi. Saturnova ugodna povezanost z Marsom, ki ta čas razmišlja in deluje za naprej, vam prinaša dovolj moči, prepričanosti in učinkovitosti, da se lahko spoprimete s še tako zahtevnimi nalogami, zato naj vas ne bo strah izzivov. Na morebitni neposreden pritisk boste reagirali z enako mero. V službi bi lahko vse teklo kot podmazano in kvečjemu bi razmišljali o bližajočih se praznikih, a bo neki člen sistema, ko je najmanj treba, klecnil in oči se bodo spet uprle v vas, “ki vendar veste, kako streči stvari”. K sreči vas tovrstni pritiski ne morejo omajati, ker dobro veste, kako kaj deluje in kje je treba poprijeti, da bo spet vse steklo. Precej bo razmišljanja o kaki nagradi za dobro delo v letu, ki se izteka, pa tudi mimo tega boste v glavi že delali konstrukcijo za čas po praznikih, preštevali denarce in podobno. V nekem starem prijateljstvu boste popravili odnos in odpravili zamero. Ta čas ni najboljši za študente in dijake med kozorogi, nekaj bo šlo čisto drugače, kot je bilo planirano.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Takoj za Venerinim prehodom v vaše znamenje Sonce vstopi v kozoroga in se “številčno stanje” za vas ne bo bistveno spremenilo. Zdelo se vam bo, kot da se je spet enkrat nabralo toliko stvari, da vas vse skupaj lahko preplavi, predvsem pa, da ne veste kje začeti. Vzemite list papirja in vrzite nanj vse, kar vas čaka v teh dneh. Potem oddelajte naloge lepo eno za drugo in črtajte postavke na spisku. Na ta način se boste izognili paniki in občutku nesposobnosti obvladovati položaj. K sreči so planeti v kozorogu postavljeni in povezani dobro, da ne bo potrebna niti nemoč ne zapiranje vase, veliko stvari boste lahko dokončali v miru. Na začetku tedna bo v partnerstvu nekaj nemira in kaka povišana beseda, potem se bodo strasti pomirile in boste večino stvari opravili skupaj in po dogovoru. Za naslednje leto boste imeli nekaj zanimivih idej, ki pa na odobravanje drugih ne bodo naletela, čez čas boste tudi sami uvideli, da je šlo za previsoko letenje. Pojavila se bo oseba, ki vam je nekdaj pomenila veliko, vprašali se boste, kaj to za vas pomeni.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

V tem tednu je videti nekaj nelagodja v poslih in službi, morda se vam bo zazdelo, da niste na pravi poti ali pa bi morali kaj generalno spremeniti, recimo zamenjati ne le službo, ampak poklic, smer. Vpliv ne bo dolgotrajen, malo se bo vlekel še v naslednji teden, a ravno zadosti, da bo malo pokvaril konec leta. Bolj natančno: v resnici se ne bo zgodilo nič pretresljivega ali usodnega, le neprijetnega občutka se ne boste mogli znebiti … V svojo okolico boste vpeti z dobrimi energijami in povratnimi informacijami, sami pa boste čutili razkorak svojih intimnih pričakovanj in možnosti, ki so na voljo. Vaša usmerjenost v prihodnost in korake, ki bi jih radi napravili, bo v tem tednu izjemna – kot bi kdo izbrisal zgodovinske in spominske knjige. Nekaj bo vmes seveda tudi nerealnih zamisli, a to vas nikoli ni motilo in vas niti sedaj ne bo. Kar se financ tiče, poskusite držati roko nad izdatki, kajti prednovoletni čas je odličen točno za to, da nas vzdušje prepriča, kaj vse potrebujemo … Kar se srčnih zadev tiče, ta čas ne bo vse odvisno od vas, sredi tedna so možna kratka nesoglasja, verjetno brez kakih posledic.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja