Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 23. do 30. decembra 2019

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 23. in 30. decembrom 2019? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Tokratni horoskop vam prinaša veliko dinamike, zato boste imeli praznike bolj živahne, kot ste pričakovali. Vse naenkrat, bi lahko rekli temu tednu, posebej njegovi prvi polovici, toliko naprezanja in skakanja je videti. V drugi boste bolj mirni, čeprav nič manj podjetni in odločni, natančno boste vedeli, kaj vam je storiti, in s kom lahko kaj počnete. Kakorkoli že, o dolgčasu ne boste mogli tožiti. Kar se financ tiče, vsaj malo zmanjšajte svoja pričakovanja od svoje denarnice in od drugih nasploh. Sprostite se malo in poglejte malo naokrog, a za spremembo ne glejte samo tistih, “ki imajo”, poglejte raje tiste druge. Potem si za naslednje leto napravite nove, bolj realne plane. Prihod toliko planetov v kozoroga za vas pomeni nujno po prevrednotenju statusa, ki ga imate, tako v službi kot v lastnem občutku o vrednosti in življenjski poti, in to se bo v ozadju vsega dogajanja urejalo po vaši glavi čez cele praznike. Marsikateri oven bo v tem tednu temeljito razmislil o tem, kaj počne tu in kam bi morala iti njegova pot. Po novem letu pa seveda zavihal rokave.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

V prvi polovici tedna lahko pričakujete veliko nemira in tekanja okoli, poskusili boste ustreči zahtevam tako v službi kot doma in zvečine vam bo to tudi uspevalo. V drugi polovici tedna se bo Venera premaknila stran od Uranovega vpliva, zato bodo praznični dnevi mirnejši, vi pa poskrbite, da bo kaj časa ostalo tudi zase. Lunino in Merkurjevo gibanje v tem tednu za vas pomeni skrbno pregledovanje denarnice, pri čemer ni videti večjih skrbi, in če ostanete mirni, bo na koncu vse prav, četudi je v tem času “treba” kupiti ‘toliko stvari’. Letos bi lahko bilo drugače. Ni vse v denarju – če doumete to, bodo vaši prazniki lepši in mirnejši. Sorodniki vam bodo polepšali dneve bodisi z obiski in darili bodisi s koristnimi informacijami, pa čeprav samo v obliki spominov. Od prijateljev pa ta teden ne pričakujete preveč, da ne boste razočarani. Če drugega ne, bodo imeli kake drugačne interese od vaših. Lahko pa samo, da se ne bodo držali kakega dogovora. V partnerstvu kaže na čudovit zaključek leta in dobro vzdušje za čas praznikov. Domače ognjišče bo v tem času kot pribežališče in svetišče.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Zdelo se vam bo, da so vse stvari na svojem mestu, naloge opravljene in odnosi lepo poravnani, pa vseeno bo ves čas nekaj “skakalo ven”, stalno bi treba kaj popravljati, izravnavati. Posebej v službi bo treba verjetno kar sprejeti, da bo čez praznike marsikaj ostalo neopravljenega ali nedokončanega. Ko Merkur prestopi v kozoroga, boste seveda želeli na hitro oddelati čim več tega. Če že tako, potem imejte malo mere, da ne pokvarite predprazničnih dni z divjanjem tako sebi kot drugim. Znašli se boste v položaju, ko bo treba nekomu nujno pomagati. Če vas to ne stane veliko, razdajajte svoje moči, dokler vam je to všeč, nekaj časa in energije pa vseeno zadržite tudi zase in svoje bližnje, saj naj bi bil ta čas namenjen prav temu – družini in sebi. Za sproti vam denarja ne bo zmanjkalo, pri kakih večjih bahanjih pa se ne bo izšlo. Zna biti, da bo kateri dvojček v teh dneh z grozo gledal v denarnico, saj je pričakovanj in želja še vedno veliko (da o izjemno ugodnih “akcijah” v trgovinah ne govorimo), iz denarnice pa se dvigne samo še prah …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Če že pogosto radi rečemo, da se imamo tako, “kot želijo drugi”, se boste raki v tem tednu v veliki meri počutili ravno tako. Želje in pričakovanja z vseh strani, ne le službeno, tudi zasebno, “mami, oči, tole!” in podobno. Najraje pa bi bili doma, ob kaminu in morda s knjigo v roki ali pa dvema pletilkama, kar vam je pač všeč. Lunin prehod preko strelca na začetku tedna lahko kakemu Raku (vsaj tistim, ki čez leto za zdravje in počutje niso dovolj skrbeli) prinese kako zdravstveno sitnost. Pomagajte malo svojemu imunskemu sistemu in se ne izpostavljajte, pri hrani, ki je bo več kot navadno, pa se potrudite vsaj pri tem, da bo čim manj škodljiva. Vsa ta množica ljudi, informacij in čestitk vam bo šla na momente kar na živce, raje bi imeli malo miru. Res pa je, da imate od tega lahko tudi kaj koristi v kasnejših mesecih, zato se morda velja malo ukloniti trendu. Če je le mogoče, pustite poslovne in službene stvari med prazniki tam, kamor sodijo, v pisarno in ne delovno mesto, vi pa se posvetite svojim in predvsem sebi. Srečali boste veliko starih znancev in obudili številne lepe spomine.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Prazniki, ki se odpirajo pred nami, kot vedno prinašajo veliko bleščave, hrupa in stroškov, pa tudi srečanj s starimi znanci in neznanci, ki so naenkrat – za nekaj minut ali dni – naši “dobri” znanci. Če je le mogoče, ne obračunavajte s tistimi, od katerih navadno ne prejemate več kot ignoranco, saj s tem ne boste naredili nič dobrega. Besede se bodo sicer zjutraj razkadile, slab občutek pa navadno ostane. Kar se financ tiče, malo pazite na majhne stroške, z večjimi težav ne bo, vse bo pod nadzorom. V ljubezni je mogoč nesporazum, pri čemer je treba paziti, saj se da v horoskopu razbrati tudi možnost, da vse zelo napnete in pretiravate ter naredite škodo. Prednovoletni čas, tistih nekaj dni, ko bo veselje pljuskalo na vse strani, preživite radostno in sproščeno, po možnosti z veliko zabave in bučno, pa naj vas vidi vsakdo. Podoba človeka, ki ve, kaj hoče in kako to doseči, pride na vrsto zelo kmalu, še preden se bo po novem letu večina drugih postavila na noge. Ob delanju črte pod letom pa si boste letos rekli, da je vsaj nekaj časa kazalo dosti slabše, kot pa se je izteklo na koncu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Tudi če ste device pogosto precej neopazne, bo tokrat drugače. Skrivnosti pri tem seveda ni – edino vi boste opazili, koliko je še tu malenkosti, za katere bi bila prava škoda, če bi jih prepustili času po praznikih, pa se jih boste potrudili opraviti. Navadno to počnete več ali manj na skrivaj, da vas ne bi kdo kritiziral, sedaj pa boste verjetno čisto jasno dali vedeti, kako bi nekaj moralo biti in tudi kdo bi to moral narediti. Recimo v stilu “Sedaj bom res jaz, ampak …” Če že delate do zadnjega trenutka, vam bodo šle vsaj zvezde na roke, saj tolikšne gneče v kozorogu (kar za vas pomeni ustvarjalnost, vitalnost, moč in sposobnost upravljanja) že dolgo ni bilo, kot bo ta teden. Kolikor se da, energijo posvetite tudi najbližjim, še prevečkrat so postavljeni v drugi plan, in kdaj boste z družino, če ne v tem času. Krasite dom, igrajte se z otroki, to jim bo pomenilo veliko več kot kakršno koli darilo. Za nevezane device je ta čas kot nalašč za navezavo stikov, pa čeprav s kuhanim vinom v rokah na hladni ulici ali pa na službeni zabavi. Planeti v kozorogu obetajo tudi zabavo, zato si nekaj časa vzemite tudi za to. Tako bo volk sit in koza cela.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venerin prestop v vodnarja bi moral prinesti premik ali spremembo v odnosu ali vsaj neke vrste distanciranje, na primer za pridobitev časa za razmislek o vsem skupaj. Ker pa se je takoj soočila z Uranom, za začetek vse poteka precej drugače. Stik Venere z dinamičnim Uranom zna biti neprijeten – stalno gor in dol in nič miru. Morda ste si stvari zamislili zelo drugače in zdaj “nič ne štima” ali pa ste si (oziroma vam drugi) naložili preveč stvari, ki jih je treba narediti tik pred zdajci in boste skakali okoli, ko bodo drugi že odpirali šampanjce. Postojte malo in se vprašajte, ali so vsi drugi tudi toliko odgovorni in vestni. Če niso, to seveda ne pomeni, da zdaj naenkrat vse izpustite iz rok, le z malo manj živčnosti se spravite k delu, že to bo dovolj. Če se boste uspeli izogniti vztrajanju pri svojem in moraliziranju, kaj vse se zdaj sme in kaj ne, ne boste zapadli v kljubovanja ali argumentacijo in imate vse možnosti te praznike preživeti čisto v redu. No, hrup seveda bo, petarde itak, morda vas kdo polije s šampanjcem, morda – saj je vendar Novo leto tu, ali ne? Prednovoletni čas vam na pot lahko prinese kako zanimivo osebo. Tudi za dlje časa.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Na koncu leta se Mars pripravlja na skorajšnji odhod v strelca, a ker bo silvestroval še pri vas, izkoristite še zadnje priložnosti za kako pospravljanje delovne mize ali koledarja z zaznamki. Tudi če večina ljudi okrog vas ta čas že bolj misli na nakupovanje in praznične dni, imate škorpijoni dobro možnost “malo še stisniti”. Kakorkoli že, ni videti, da bi bili na koncu leta razočarani, čeprav je treba priznati, da je bilo letos kar nekaj obdobij, ko ste lahko samo zmajevali z glavo … Morebitna sprememba v sestavi ekipe ali v vodstvu tik pred novim letom bi morala biti zelo ugodna za vas. Zelo močno podprti Uran v biku kaže, da se lahko v partnerstvu dogovorite za karkoli, vse pa za boljši jutri; po novem letu z novo energijo, nekaj takega. Tudi če je bilo leto oblačno, pa sedaj kaže na bolje, še posebej po Uranovem obratu v direktno smer, do katerega bo prišlo malo po treh kraljih. Če ste si omislili novoletne praznike v tujini, se boste za malo denarja imeli zelo dobro. Srečali boste številne ljudi, ki vas ne poznajo celo leto, toda zamerljivost pustite doma, naj prespi do januarja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

V tem predprazničnem tednu boste nekoliko bolj trezno gledali v denarnico, pa tudi sicer precej resno vrednotili vse okoli sebe, ne samo dobrine, tudi besede in namene. Koliko ti prazniki stanejo, si boste rekli in zrli v denarnico. A ni nujno, da vse stane, ideje so navadno zastonj, kljub vsemu pa se lahko imate čisto dobro. Tudi če razmišljate o kaki veliki ali odbiti zabavi, jo lahko naredite, le malo fantazije je treba skrpati skupaj. Zaradi Luninega gibanja boste na začetku tedna precej melanholični, držali se boste malo bolj nazaj, pri komu se zna pojaviti tudi kak depresiven trenutek. Zato je bolje ukrepati (če znate) že prej, odpraviti se ven, na zrak, v družbo, na izlet. Tudi dobra knjiga zna odpihniti črne misli. Predvsem pa je v teh dneh pomemben spanec, ne sme ga biti premalo, ne glede na to, če imamo veliko skrbi. Proti koncu tedna bo vse to mimo, obkroženi boste z ljudmi in vaša odprtost bo prišla do izraza. V ljubezni bo šlo vse bolj počasi, predpraznični dnevi morebitnega nejasnega ali slabega odnosa ne bodo popravili, prej nasprotno.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Tik pred novim letom bo na nebu kar nekaj sprememb, ki kozorogom ne bodo ostale skrite. Po Jupitru in Soncu se bo konec tedna v vaše znamenje preselil še Merkur in morda boste uspeli za praznike zbrati vsaj malo sproščenosti, če vam že ne uspe popolnoma pozabiti na službene stvari. Ne vsiljujte svoji okolici reda in discipline, dnevi do novoletnih praznikov so za marsikoga čas za zabavo in tudi kaka napaka v takem času ni odveč. Po drugi strani pa boste prav kozorogi tisti, ki boste skrbeli, da bo vse v redu potekalo, s tem pa nekaj več veseljačenja omogočili drugim; tudi to je za nekaj dobro. Po eni strani vam energije in volje za opravljanje dela in dolžnosti ne bo manjkalo, po drugi strani pa boste dobili občutek, da vsega ne zmorete sami in da se boste morali obrniti po pomoč na področjih, ki jih ne obvladate dobro. Stroške boste preštevali in doživljali zelo resno, a če boste tudi varčevali, se vam bo zgodil kak “zelo nujen” nakup in spet boste lahko zrli v denarnico. Kaj hudega pa od tega vseeno ne bo, brez skrbi. Čisto verjetno se boste za praznike držali bolj kot ne doma.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Še Merkur se pripravlja na vstop v kozoroga, kar je “trdnega” na nebu, sedaj za vas vzdržuje samo še Mars, k sreči z dobrimi povezavami, tako da vas sposobnost izvrševanja opravil ne bo zapustila. Sicer pa bo ta teden vse odvisno od vas samih, drugi bodo preveč zasedeni s tisoč stvarmi, hitenje in pomanjkanje časa na vseh straneh. Vi boste prav nasprotno zelo dobro vedeli, kaj hočete – in to tudi naredili. Morda kako zadevo malo po svoje ali pa tako, da ne bo ravno na očeh, vznemirjala druge … Pri poslih bo šlo še najbolje rojenim v zadnji dekadi znamenja, z veliko odgovornosti in zavzetosti za delo – do zadnjega dne. Sicer pa bo veliko odvisno od prave komunikacije. Izmenjava mnenj da, prepričevanje v svoje ideje in prav pa ne – tako bi se veljalo ravnati v tem predprazničnem času. Logike sedaj ni, vznesenost prinaša marsikatero izjavo, obet ali obljubo, ki v kakem drugem času ne bi ugledala luči sveta, in tako jih je dobro tudi ovrednotiti. Svoje najboljše rešitve prihranite za čas po praznikih, takrat bodo bolj dobrodošle!

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Razkorake, ki se jim ne da izogniti, boste v tem tednu verjetno kar pometli pod preprogo. Počaka naj na boljše čase, si boste rekli. Nekdo bo ali razširil govorice ali pa vam neposredno pokazal, da ne delate prav. Ne bo vam všeč in ne boste mogli spregledati. Merkur vam bo čez teden pomagal omiliti škodo ali nelagodje tako, da boste okoli pripovedovali svojo, seveda olepšano verzijo, konec tedna pa tega nihče ne bo slišal. Tudi v partnerstvu in ljubezenskih odnosih bo sanj in načrtovanja precej, težko pa vam bo dopovedati, da so si drugi vse skupaj zamislili drugače. Sicer pa je predpraznični čas, poln srečanj, čestitk in pričakovanj, kot nalašč ustvarjen prav za Ribe. Samo veselje in kopica želja, ki se po Novem letu seveda ne bodo razblinile, dobro, morda bodo malce trčile v realnost – ampak svet je lahko tako lep! Ne pretiravajte v trgovinah, da vas po novem letu ne doleti hud glavobol. Popazite malo na izdatke, da si ne bi lepšega 2020 sami zagrenili že kar na začetku.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Vesele božične in novoletne praznike s čim več miru, družinske sreče, toplih odnosov in radostjo v srcu vam želi vaš astrolog!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja