Tole simpatično planinsko kočo lahko najamete že za 55 evrov na dan

Kuča za odmor Trifković

Bi želeli samo zase najeti tole simpatično planinsko kočo, ki jo vidite na sliki zgoraj? Koča sprejme do 10 oseb. Tudi če jo imate namen najeti za manj oseb, ne bo drago, ker lahko kočo najamete že od 55 evrov na dan. Cena je drugače odvisna od tega, za koliko dni jo najamete in v katerem terminu jo najamete.

Več slik od te čudovite planinske koče najdete na http://bit.ly/2Q2SCUA. Drugače vam predlagam, da rezervacijo naredite neposredno pri lastniku, ker boste tako zagotovo dobili nižjo ceno. Lastnika lahko kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca in se z njim vse dogovorite. Sam lastnika osebno poznam in vam lahko povem, da je izredno prijazna oseba in se boste lahko z njim vse dogovorili.

Kontaktni obrazec (vaš mail dobi direktno lastnik)

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povratno kontaktiranje ter se hranijo v skladu z GDPR.

  Kuča za odmor Trfkovič se nahaja na Jahorini. Drugače je Jahorina odlična destinacija za smučanje. Če razmišljate o smučanju na Jahorini, dobite vse informacije v mojem prispevku na https://www.tomazgorec.si/jahorina-smucanje. Če boste šli na smučanje na Jahorino, si jo boste zapomnili po izredno prijaznih ljudeh, odlični hrani in nizkih cenah. Cene se sicer vsako leto malenkost povečajo, vendar so za naše razmere še vedno nizke.

  Planinska koča se nahaja na dobri lokaciji. Ni locirana čisto ob smučišču, vendar se lahko od koče brez težav na smučah odpeljete do smučišča in se do nje tudi pripeljete, ko nehate smučati. Pogoj je le, da je dovolj naravnega snega.

  Kuča za odmor Trfkovič ima 3 spalnice in velik skupni prostor s kuhinjo in kaminom. Brezplačno nudijo zasebni parkirni prostor in brezžični internet. Brezplačno je na voljo tudi kabelska televizija.

  Jahorina je tudi odlično izhodišče za razne izlete po Bosni in Hercegovini. V tej čudoviti deželi namreč znamenitosti ne manjka. En moj predlog za čudovit enodnevni izlet je izlet v Višegrad. Ali pa v Konjic, kjer si lahko ogledate znameniti Titov bunker. Več o Titovem bunkerju si lahko preberete na www.tomazgorec.si/titov-bunker.

  Bosna in Hercegovina je polna čudovitih znamenitosti, ki jih lahko obiščete na poti na Jahorino ali ko se vračate domov. Kar nekaj opisanih znamenitosti najdete na www.tomazgorec.si/bosna-in-hercegovina-znamenitosti.

  V primeru, da vam Kuča za odmor Trfkovič ne odgovarja ali je zasedena, vam predlagam, da preverite ponudbo še pri naslednjih ponudnikih:

  Planinska idilawww.tomazgorec.si/planinska-idila

  Hotel Vučkowww.tomazgorec.si/hotel-vucko-jahorina

  Bosna in Hercegovina mene vedno znova navduši, tako da sem skoraj prepričan, da bo tudi vas.

   

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja