Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 30. 12. 2019 do 6. 1. 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 30. decembrom in 6. januarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ovne je glede tedna, ki se odpira pred nami, treba opozoriti na možnost precejšnjega razkoraka med željami in pričakovanji na eni in možnostmi na drugi. Če ste še pred kratkim mislili, da boste nekaj zvozili pred prazniki, vas zna potreti spoznanje, da ni šlo. Lunino gibanje vam v teh dneh prinaša preobčutljivost, tudi do vzkipljivosti ni daleč, zato imejte stvari in počutje pod kontrolo. Že začetek tedna zna biti malo preveč napet, besede vam bodo zelo hitro letele z jezika, prepir bo ves čas pri roki, zato malo pazite. Torek in predvsem sreda prinašata nekaj miru in sentimentalen, morda občutljiv dan, čas za romantike, ustvarjalce, fotografe, glasbenike in zaljubljence. V drugi polovici tedna boste že v vzponu, lotevali se boste stvari drugo za drugo in na hitro naredili veliko, da le ne bi bilo videti, da ne znate ali da se vam ne da. Zelo veliko vam bo pomenilo narediti vtis in začeti leto uspešno. Marsov prehod v Strelca bo to samo še spodbudil, vlil lepo mero optimizma in vrata odprl nekoliko bolj na široko.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Letošnji konec leta bo za vas morda bolj sproščen in vesel kot navadno. Marsikaj, kar vas je v preteklih izkušnjah navdajalo z nelagodjem ali skrbmi, boste tokrat jemali bolj optimistično, prepričani, da je vse rešljivo, le z dobro voljo se je stvari treba lotiti. Če boste leto pričakali kje v tujini, se boste imeli odlično, ostali bodo lepi spomini. Sploh torek in četrtek bosta prinesla nekaj več romantičnega in prijetnega vzdušja, sreda pa bo bolj lenobna, za ta dan si ne delajte kakih resnih načrtov, tudi če je prvi januar. Če pa se boste odločili ostati doma ali pa vsaj večino prazničnih dni posvetiti svojim in sebi, se boste postavili ob stran in uživali v počutju, odnosih in klepetu, seveda ob kakemu posebej prijetnem prigrizku ali kozarčku. Poskusili boste napraviti črto pod leto in si predstavljati, kaj vse vas čaka v naslednjem. Nedelja potem prinaša vznemirjenje pred novimi izzivi, po eni strani boste kar komaj čakali, da spet pridete v običajno rutino. Pri stikih s prijatelji, znanci in naključnimi čestitkarji boste obdržali svoje mnenje in stališča zase.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Kot da leto ne bi bilo čisto na koncu, boste imeli kup novih idej, kaj vse in kako bi se dalo kaj premakniti. Seveda bo za to zmanjkalo časa, a če si boste kaj zapomnili, se lahko takoj po praznikih postavite med prve, ki bodo že aktivni, in si pridobite kako majhno prednost. Sicer pa boste v tem dneh prav presenetljivo radikalni, vse boste gledali črno ali belo, vmes ne bo veliko nians. Tudi v besedah ne bo drugače, marsikdo bo pri pogovoru z vami vsaj malo privzdignil obrvi, češ kaj pa je zdaj to. Ne bo pa to usmerjeno toliko proti komu direktno, ampak bolj v nezadovoljstvo z vsem, kar nas obdaja, in nepripravljenost tistih, ki bi kaj morali urediti, da bi to res tudi naredili. Tudi vaše ideje bodo šle v smeri potez, ki bi lahko izboljšale sistem. Pazite, da s tem ne obremenite prazničnih dni in odnosov, saj se večina drugih v tem času niti najmanj ne bo ubadala s takimi problemi. Neka prijateljska oseba, ki je že dolgo niste videli, vam bo mimogrede omenila idejo, s katero sprva ne boste imeli kaj početi in boste pozabili nanjo, potem pa boste ugotovili, da bi se dalo iz tega narediti kaj imenitnega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V vašem tokratnem horoskopu je videti nekakšno mešanico občutkov. Od tega, da vam bo šlo vse to glasno dogajanje na živce in si boste želeli nekaj miru, preko tega, da vas bo držalo iti med ljudi, srečevati znance ter izmenjavati mnenja in vtise, pa do občutka, da v letu, ki se zaključuje, niste naredili vsega, kar je bilo treba, in se zaradi tega ne boste počutili najbolje. Precej boste razmišljali o tem, kaj storiti, da bi bilo v novem letu drugače, in pri tem prišli do marsikaterega pomembnega spoznanja, zlasti kar se domačega okolja in podpore tiče. Morda je imate veliko več, kot ste mislili, a ste gledali vstran ali pa tega niste hoteli priznati. Malo vas bo tudi pestil kisel občutek, da ste preveč odvisni od volje, energije in časa drugih, kar bi bilo dobro počasi spremeniti – morda je 2020 pravo leto za kaj takega. A kaj, ko ne veste niti tega, ali si to resnično želite, preveč neznank je pred vami … Zelo verjetno pa je, da boste Raki med tistimi, ki se bodo poskusili po praznikih čim prej, po možnosti že v petek, na kar kaže tudi gibanje Marsa in Lune, aktivirati in začeti z delom.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Za začetek tedna bo Mars še v Škorpijonu, pri vas bo šlo za neke domače zadeve, ki bi jih radi odložili za po praznikih, a se bodo silile v prvi plan. Iz tega sledi nekaj več nataknjenosti kot navadno. Zna biti, da boste vpleteni v več konfliktov, kot bi želeli. Če se bo le dalo, ne reagirajte na vse in jih poskusite z jasno besedo preložiti na januar. Če si v razum prikličemo dva pregovora ‘konec dober, vse dobro’ in ‘rana ura, zlata ura’, potem leta ni dobro ne končati ne začeti slabo. V vašem horoskopu se petek vidi kot nekakšen “začetek”, na primer kot bi šele tedaj prišlo do “vžiga in starta”. Mars bo vstopil v Strelca in vam prinesel moč, vitalnost, dobro voljo, voljo do zabave po eni in ustvarjalnost po drugi strani, pa tudi Lunino gibanje bo vse skupaj aktiviralo do mere, ki bo mejila na prekipevanje energij. Nekaj tega bo videti tudi med pričakovanjem Novega leta; Levi znate biti tedaj “najbolj” karkoli že – najbolj glasni, najbolj razigrani, najbolj vidni, najbolj težavni … Poskusite pretiravati le do razumljive mere, da si teh praznikov čisto po nepotrebnem ne bi zapomnili po čem slabem …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

V tem tednu se bo pokazala neka razlika med posameznimi Devicami. Tisti, ki se po naravi umikate, zelo “razumete” vse okrog sebe, se trudite, pomagate in pretiravate z obzirnostjo, boste vse to “norenje” nekako pretrpeli in si v glavo vbijali potrpljenje, češ saj gre samo za nekaj dni, ki so zaradi nečesa verjetno tudi potrebni, čeprav bi se dalo seveda čisto mirno brez vsega tega … Tiste druge, bolj preračunljive Device se bodo v tem vrvežu znašle bolje in morda celo izvlekle kako korist od vseh teh “veseljakov”. Kljub temu, da imajo pojem “delo” zapisan v DNK in se ga ne da znebiti kar tako, jim ga bo v letošnjem “najbolj norem tednu” uspelo odložiti in početi samo tisto najnujnejše. Tokratni horoskop je zanimiv tudi z zornega kota ljubezni, kjer se Devicam lahko zgodi kaj zelo novega, močnega, vznemirljivega, lepega. Nova oseba ali nov, drugačen, boljši odnos? – V prvih dneh novega leta, ko ‘zvezde’ kažejo na nekaj več spokoja in kak trenutek za počitek, boste z drugimi malo obnovili vtise o tem, kako je bilo, potem pa boste že v petek ali pa najkasneje v ponedeljek spet v svoji stari formi. Zanesljivi, ne kaj dosti opazni, pridni.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Tokratni prazniki bodo morda celo nekoliko bolj kot navadno za vas prinesli nekakšno retrospektivo, pogled nazaj, priložnost za postavljanje stvari na prave police v svojem “redu” in vrednostnem sistemu, poimenovanje stvari s pravimi imenom, razvrstitev fotografij v albume (tudi v zgolj simbolnem smislu seveda) in podobno. Dokaj verjetno vas ne bo zelo gnalo ven, med ljudi, želeli si boste več miru. Če zadnja leta ‘najdaljše noči’ niste preživljali doma, boste tokrat ugotovili, da ni nič slabše, prav lepo se lahko imate. Tiste med Tehtnicami, ki pa se boste odločile praznovati kje v tujini ali na kakem drugem “malo bolj nobel” mestu, si boste tokratno novoletno pričakovanje zapomnili po blišču in stroških. V stilu ‘enkrat se živi’. Sorodniki, ki jih celo leto ni bilo naokrog, bodo zelo prijazni in se bodo lepili na vas. Vi boste prepričani, kako vam gredo na živce, oni pa bodo vse videli drugače, kot zabavo, priložnost, slučaj. Najbolje od vsega bi bilo, če bi si lahko praznike uredili čim bolj po svoje in se poveselili ne glede na svoj položaj, ki je rožnat ali pa ne.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Začetek tedna bo za Škorpijone zelo nemiren – Mars se pripravlja na odhod iz vašega znamenja, kar pa vedno prinaša vsaj malo živčnosti in razdražljivosti, zakaj bi bilo tokrat drugače? Sicer pa planeti iz Kozoroga “skrbijo” za veliko dogajanja, vtisov, besed, premikov, druženja, odzivanja. Če si ne boste napravili kakih pričakovanj od teh praznikov, se lahko imate čisto v redu. Predvsem pa dobro pazite na odklone v skrajnosti. V primeru navdušenja lahko storite kako napako, v primeru slabega počutja ali pritisnjenosti pa se vam bo položaj zdel nerešljiv. Težava je v tem, da obstaja možnost, da se v tem tednu taka stanja lahko zamenjajo večkrat. Na srčnem področju se kaže neka romantika, ki pa je kot lebdeča v zraku, nenavezana na nič. Je to morda neko srečanje, podobno muhi enodnevnici, obenem pa zelo intenzivno? Novoletni čas lahko med drugim izkoristite tudi za pospravo – tako temeljito, kot boste stare in neuporabne stvari (z mislimi, spomini in odnosi vred) stran zmetali tokrat, tega še niste počeli. In si s tem razbremenili čase, ki prihajajo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

V zraku je veliko vznemirjenja, četudi časi niso več isti in se danes na praznike (razen seveda z nakupovanjem) ne pripravljamo več tako kot nekdaj; vse gre bolj na hitro, vse postaja hlastno. Za vas nič pretresljivega, hitro znate reagirati in ste prilagodljivi. Začetek tedna bo presenetljivo miren in lagoden, pravzaprav se boste bolj razživeli šele v sredo in četrtek, to bosta “vaša” dneva. Prihod Marsa k vam je pravzaprav čisto dobro tempiran; namesto da bi se zdaj poleg vseh obveznosti ukvarjali še z zavorami ali pa starimi zadevami, so na vrsti dnevi, ko lahko vsaj malo odklopimo, potem pa bo prvi vpliv že mimo. Po praznikih boste Strelci začeli bolj polagoma, morda boste iniciativo raje prepustili drugim, samo toliko, da se lahko vidi, kam bodo šle stvari. Kar pa se samega pričakovanja Novega leta tiče, pa recimo takole: do ljudi, ki bodo naenkrat videti srečni, da so vas spet srečali, ne bodite nestrpni, saj je tako čisto vsako leto. Zakaj bi si delali slabo voljo ali kakega novega sovražnika? Če greste od doma, si žepe natlačite z dobro voljo, rezultati bodo vidni sproti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Če za Novo leto ljudje delamo načrte, bo to pri vas potekalo v razmišljanju o čim bolj trdni zgodbi čim prej v januarju, da se ne bi bilo treba že kar od začetka ukvarjati z ‘različnimi hitrostmi’ ljudi, ki morajo kaj opraviti. Kozorogi imate veliko sposobnost programiranja, pri čemer prioritete postavljate sproti, v okviru možnosti. Zato ni verjeti, da bi se v vaše praznike posli in težave, ki lahko počakajo, mešali bolj, kot boste dovolili. Vse, kar je prav, boste rekli. Gneča planetov v vašem znamenju se bo pokazala kot zahtevnost do drugih in tudi nemalo egocentrizma. Sicer pa je za praznične dni precejšen poudarek videti na zabavi, sproščenosti, otrocih in tudi igri. Temu boste namenili čas, drugo bo na vrsti drugič. Obujali boste spomine, gledali stare fotografije in posnetke, ponovno srečali različne ljudi, nasploh pa delali črto pod leto in se poskusili iz njega kaj naučiti. Majhno opozorilo naj velja samo financam. Luna in Venera sta na tem področju horoskopa, predvsem slednja vas lahko pripravi do tega, da boste kupili kaj takega, kar naj bi prineslo priznanje, pozornost ali pa ljubezen – kot da bi se to dalo kupiti!

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Največji razkorak pri vas je tokrat viden na relaciji “jaz – drugi”. Zdelo se vam bo za malo, da nihče ni pozoren do nikogar, eno samo hitenje bo in zadovoljevanje nekih trenutnih zamisli ali želja. Venera bo pri vas povzročila težnjo po druženju, opaženosti, komunikaciji, bližini – pa ob kakem času … Lunino gibanje bo ob tem prinašalo nekaj več stabilnosti in miru, dobro se boste počutili predvsem v situacijah, ko boste zanesljivo vedeli, na čem ste. Sicer pa tokratni tedenski horoskop nakazuje verjetnost, da boste pod znatnim pritiskom, a bi se temu dalo tudi izogniti. Veliko vlogo bodo igrala pričakovanja – lastna, tuja, neizpolnjena. Predvsem slednja vam lahko zagrenijo praznike. Jih lahko odložite za kratek čas? Ne bi bilo slabo, saj lahko v nasprotnem primeru ustvarite veliko divjanja ali nezadovoljstva. Pa še skregate se lahko s kom. Kar se denarja tiče, dobro pazite na denarnico, predvsem na njeno vsebino – lahko kar poide, skoraj ‘samo od sebe’ … Marsov prehod v Strelca proti koncu tedna vam prinaša možnost narediti kaj čisto zase in po svoje, nekaj čisto “vodnarskega”, seveda.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Velika koncentracija planetov v Kozorogu Ribam večino misli obrača v smeri jutri, torej prej k zamislim, željam in pričakovanjem, kake realnosti v tem času od vas ni mogoče pričakovati. Ne bi pa bilo slabo, če bi vam uspelo za praznike vsaj malo izklopiti zunanje dejavnike in se morda nekoliko bolj posvetiti sebi, svojim najbližjim ter morda k načrtovanju, kako in kam se boste usmerili po Novem letu. Videti je namreč veliko dojemljivost in se vam zelo lahko zgodi, da se boste do zadnjega trudili poslušati nekoga, ki je v podobnih ali po možnosti manjših težavah kot vi, potrebuje pa ‘ramo za jokanje’, vi pa potem vse to odnesete s seboj. Če vam Uran po eni strani ponuja možnost narediti kaj čisto po svoje, drugače, torej tudi čisto zase, pa Lunin položaj za praznične dni ni najbolj ugoden za vas. Preveč sentimenta je videti, kaj lahko vas zanese. Tudi v pogledu opojnih substanc bodite letos raje malo bolj rezervirani. Doslej povedano naj torej velja predvsem za silvestrski večer: naredite sebi in svojim ta večer lep, drugi pa naj počakajo na dni, ko bodo maček in druge živali že opravili svoje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Vsem bralkam in bralcem se vaš astrolog zahvaljuje za pozornost in vam za leto 2020 želi, da bi imeli več moči, možnosti in priložnosti obračati življenje v svojo smer, odločati s svojo glavo in si življenje organizirati po svoji lastni meri! Čim več tega ? tem bolje bo! Predvsem pa naj vam čim bolj služi zdravje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja