Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 3. do 10. februarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 3. in 10. februarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Merkurjev prehod v Ribi bo vnesel nekaj mehkosti v vaš utrip, marsikaj boste počeli lažje, morda si boste vzeli celo kak trenutek za oddih, sprehod ali popoldanski počitek. Marsove povezave ta čas niso ugodne, preveč se vpletajo čustva po eni strani in po drugi prihaja do nejasnosti. Potrebe bodo sicer visoke, tudi pričakovanja “od zgoraj” bodo takšna. Če boste hoteli kaj napraviti na silo, to ne bo najbolje. Tudi če se boste odločili za kako zelo konkretno akcijo, zna iti kaj narobe ali pa bo rezultat nejasen ali zelo pičel, vsekakor neskladen s količino porabljene energije. Raje se veselite tudi manjših uspehov, doseganje zmag pa prestavite za kak teden ali dva v prihodnost. V ljubezni je videti veliko energije in zanimanja, pri čemer se bo druga stran počutila manjvredno ali pritisnjeno. Študentom med Ovni ne bo šlo najbolje, tudi zanje velja, da bi bilo bolje prestaviti obveznosti na naslednje tedne, če je to le mogoče.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

V prvi polovici tedna boste zelo vpeti v planiranje, nove ideje in verjetno tudi usklajevanje na poslovnem oziroma službenem področju, potem pa se bo s četrtkom vse v veliki meri poleglo. Po eni strani boste lažje zadihali, saj bo za vami glavnina dela, po drugi strani pa si boste tudi delo organizirali nekoliko drugače, z manj pritiska. Sicer bo v službi vseeno pestro, kot kaže, se nekaj dogaja ali pa pripravlja. Z zanimanjem boste opazovali, kako se tisti, od katerih množica pričakuje, da bodo vedeli, kaj storiti, prepirajo za povsem jasne in tudi nepomembne stvari, medtem ko deroča voda nemoteno teče dalje – in odnaša dobre priložnosti. V tem trenutku sami ne morete spremeniti stvari niti trenda, preostane vam samo, da se ali požirate od jeze ali pa ne. Druga varianta je boljša. Pri denarju, tudi če trenutno nimate težav, ne bodite preveč širokogrudni. Popazite tudi na stroške, tudi če gre za manjše. Čas za kredit, tudi če imate možnost za to, ni dober.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjev prehod v Ribi vam bo prinesel neko dodatno delo ali pa samo zamisel o njem, a ne na način dodatne obremenitve, ampak v vidu spremembe ali izboljšave. Če bo šlo za nadomeščanje, se boste vprašali, kako so našli ravno vas, da bi pokrpali luknje; verjetno ste se kdaj postavljali s svojo sposobnostjo reševanja problemov ali pa s prilagodljivostjo. Marsikateri Dvojček si bo našel kak manjši zaslužek, le toliko, da se pokrpa denarnica oziroma “da se najde še kaj za zraven”, morda kaj takega, kar je prej veljajo le za zabavo, sprostitev ali konjička. Kake velike zgodbe iz tega ne bo, saj je Merkur vse počasnejši in se bo kmalu obrnil na svoji poti ter se na njej za nekaj časa celo še vrnil v Vodnarja. Pa tudi sicer boste ta teden zelo prizadevni, kot da bi se kaj mudilo, se boste trudili doseči čim več oziroma zasesti kakšno boljše izhodišče za naprej. Na besedah boste v tem času zelo močni.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Oba planetarna prehoda tega tedna bosta Rakom prinesla neke vrste razbremenitev ali pa olajšanje, tako Merkur, na primer s pomočjo ugodnih informacij, učenja in spoznanj, kot Venera, zaradi katere bo vaše delovanje v poslih in službi manj stresno, morda celo prijetno, zna se zgoditi celo kaka pohvala ali manjša nagrada. Vse kaže, da se bodo krč, tesnoba in občutek zvezanih rok počasi razgubili, “jutri” se vam bo zdel manj problematičen. Za študente in potnike med Raki je ta teden zelo ugoden, odprti boste za vse novo. Če se boste potrudili za svoje rezultate, vas bo spremljala sreča, tudi v primeru, ko bi se lahko kaj zalomilo. V ljubezni bo veliko pričakovanj, a tudi neka težava, ki bo ohladila navdušenje. Reševati jo zelo naravnost ali celo s pritiskom (čustveno pa itak ne izsiljujemo, kajne?) ne bo pravi pristop. Ker bo vmešan Neptun, bo za razrešitev bolje počakati ali pa se zelo disciplinirano spraviti k usklajevanju.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Če se vam je morda v zadnjih časih zgodilo, da ste imeli pri poslih veliko volje in zagona, pa ni šlo najbolje od rok, tokrat ne bo drugače. Ugodno Merkurjevo gibaje bo Urana v veliko pomoč skozi informacije in izboljšave, morda s kakih čisto drugačnim prijemom, iz česar se bodo razvili boljši rezultati; lotite se lahko praktično česar koli, tudi zelo velikih zalogajev. Je pa treba vedeti, da čisto sami ne boste zmogli in bo končni izplen v veliki meri odvisen tudi od tistih, ki sodelujejo z vami ali pa delajo za vas. Če kdaj, vam bodo pravilni prijemi pri vodenju ljudi prišli prav zdaj. Na začetku tedna boste precej pogledovali naprej, torej kateri koraki bi lahko sledili, na koncu tedna pa boste precej občutljivi, morda celo malo sitni. V partnerstvu, poslovnem ali zasebnem, odvisno od rojstnega horoskopa, lahko pride do nesoglasij ali pa nekega napenjanja situacije. Neko prijateljstvo vam bo prineslo korist, vendar ne pritiskajte preveč. V družbi boste osrednja oseba.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkur upočasnjuje svojo pot in se pripravlja na njen retrogradni del, zato izkoristite čas za čin več korakov naprej, saj vemo, da potem nekaj tednov ne bo dober čas za začetek česar koli. Dela vam ne bo zmanjkalo in tudi povratne informacije (pohvale, ocene) bodo spodbudne. Če se boste odločili pomagati, skrbeti ali žrtvovati se še bolj kot doslej, imejte pri tem mero,  izkoriščanje vaše dobre volje ne bi bilo nič novega. Sončev položaj je ta teden poseben, nepovezan, in bi se znalo zgoditi, da vam na pot pride še več tovrstnih skušnjav kot navadno. Motilo vas bo, da ta hip ni veliko zadev odvisnih od vas – odločajo drugi, vi pa izvajate, tudi pri čisto običajnih, rutinskih stvareh. V partnerstvu – še posebej rojenih okrog 15. septembra – lahko pride do živahnih razprav ali pa celo kakega izpada, ne da bi potem vedeli, kako se je to sploh lahko zgodilo. V takem primeru se vprašajte, kaj že dlje časa delate narobe – odgovor leži tam.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Morda ne čisto na začetku tedna, a tokrat boste pokazali obilo ponosa, nastopanja in tudi ega, s tem pa začudili marsikoga. V komunikaciji bo šla marsikatera beseda mimo, kot bi že nagajal Merkur. A to še ni to, njegov vpliv se pokaže šele čez kak teden ali dva, tokrat bo vzrok Neptun, zaradi katerega marsikaj izrečenega ne bo ali jasno ali pa uporabno. Sicer pa boste prevzeli neke zadolžitve – in se srečali s problemom vodenja in koordiniranja. Naj bi vodili in odrejali, a tudi skrbeli za vse potankosti, oboje pa ne gre skupaj. Preden se spravite v neroden položaj, poiščite nekoga, ki mu gre to bolje od rok, pa naj vam svetuje ali pomaga. V ljubezni je videti lepe dneve in prej “prelepo, da bi bilo res” kot pa kaj grdega, le komplicirati ni treba. Kar se denarja tiče, naj ta teden velja previdnost, saj se tudi manjši nakupi lahko izkažejo za problematične, glede na to, da pri njih pogosto ne opazimo odtekanja denarja in smo prepričani, da “bo vse v redu, saj ne gre za večji znesek”.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Prav zanimiv teden se obeta. Dogajanja, tudi nujnega, ne boste najbolj marali, toda šlo bo na vaš mlin, se pravi, da bi lahko bili pravzaprav veseli. Vi boste verjetno izbrali drugo opcijo in kazali nezadovoljen izraz, kot da se bo potem kdo potrudil še bolj … V veliki meri velja, da se boste za svoje uspehe tega tedna lahko zahvalili bolj drugim kot sebi, kajti brez njihovega mnenja, pomoči, nasveta ali pa odločitve ne bo šlo zlahka. Nasploh je pomembna izmenjava mnenj, pa čeprav sprva ne bo kazalo na dober rezultat. Sploh rojeni v prvi dekadi znamenja ne bodo hoteli trošiti časa in energije za pregovarjanje, rekoč, da bi šlo lahko brez veliko govorjenja bolje … V ljubezni se zna zgoditi kaka sprememba, pri kateri bi se odločili za kako nepričakovano potezo, ta pa se utegne izkazati za dobro, saj bo preprečila odnosu zapasti v rutino. Tudi v zakonu se kaže nekakšen ‘mali obrat’, morda v dogovoru o kaki pomembni stvari ali stališču.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Teden pred nami ni najbolj namenjen napredku, še več, v določenih primerih zna biti, da boste kar vztrajali na svojem in našli tisoč izgovorov in zelo logičnih razlag, zakaj bi bilo bolje, če se kaj ne bi zgodilo ali premaknilo. Že ponedeljek in torek kažeta na izmikanje in blefiranje, pa tudi na iskanje starih zadev in po možnosti napak, zelo primernih za kak neizpodbiten argument. Možni so tudi pogovori ali pa pogajanja z domačimi oziroma s starši, najverjetneje zaradi posesti ali pa kakih starih zadev, na katerih se mnenja krešejo že daljši čas. Če naj bi prišli stvari do dna, potem dopustite tudi mnenje drugih, naredite primerjavo in se odločite šele potem; drugi ne maramo, če ima samo ena oseba vse prav, pa če je še tako pametna. V ljubezni boste delali napake, a bo glede tega drugi del tedna, po vstopu Venere v Ovna, dosti bolje, če drugega ne, bo več konkretnosti in strpnosti z obeh strani.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Če odštejemo ponedeljek, ki ne bo ravno po vaši meri, saj bo v zraku precej več improvizacije, kot ste je vi pripravljeni sprejeti, potem bo teden potekal po vaših pričakovanjih in zamislih, isti težki planeti, ki o njih že nekaj časa govorimo kot o bremenu ali nalogah, vam bodo ta teden omogočili stvari speljati v pravi smeri, pa naj stane, kar hoče. Merkur bo vnesel žilico za komunikacijo, prilagajanje trenutnim okoliščinam (torej nekaj, česar vam navadno primanjkuje), stalno boste v gibanju, pa če gre za kratke poti, telefon ali pa sprehod. Tudi če boste kaj naredili nekoliko bolj na silo, bodo rezultati pri tem dobri, še posebej pri rojenih v drugi in tretji dekadi znamenja. Če kaj pa le ne bi šlo, si ne boste belili las, ampak boste skušali ugotoviti razlog in “krivca” najbrž našli kje drugje. V srčnih zadevah bo dobra naveza Urana in Merkurja prinesla nekaj vznemirjenja, priliko, iznajdljivost, morda tudi kaj iniciative, če bo potrebna, sprememba pa bi moral biti dobra za vas in ne obratno.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ta teden Vodnarji s svojim občutkom o vrednosti in podobo o sebi ne boste imeli težav, prej se je bati, da boste v kakem trenutku sebe izpostavili do take mere, da bodo drugi zastrigli z ušesi, češ kaj pa se tale gre. Čisto všeč vam bo, kar počnete. Če pri tem ne boste agresivni ali kako drugače neprijetni, se bodo zato, ker bodo vaše rešitve v času, ko se nihče noče o ničemer izjasniti ali odločiti, na vašo stran postavili tudi mnogi drugi. To pomeni, da boste lahko prodrli s svojimi idejami, morda jih celo kdo poskuša nadgraditi. Merkur v Ribah je pri tem lahko v veliko pomoč, treba pa je vedeti tudi to, da se bo kmalu obrnil retrogradno, kar pomeni, da je treba morebitni dober tok misli in odločitev izkoristiti zdaj, že čez teden ali dva bo atmosfera precej drugačna, manj ugodna. V ljubezni bi morali biti pred vami zelo ugodni dnevi, vse se bo nekako poklopilo, želeli si boste, da nikoli ne bi bilo drugače.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Merkurjev prihod v vaše znamenje prinaša nekaj olajšanja, več bo prilagodljivosti, novih rešitev in lažje komunikacije. Zraven sodi sicer tudi vsaj malo “mehkosti” v izražanju, čemur kdo drug morda pravi ‘izmikanje’, a kaj bi tisto – glavno je, da izpeljete, kar je treba izpeljati, kajne? V prvi polovici tedna je čisto mogoče, da bodo vaše ideje ostale nedodelane ali pa drugi ne bodo razumeli na prvi pogled, kaj hočete, kasneje čez teden pa bo glede tega bolje. Veliko boste dosegli. Morda vas bo celo kdo poskušal posnemati, a bo razlika v navdihu in stopnji navdušenja, kjer vas pa ne bo mogoče dosegati. Če naletite na ugodno finančno priložnost, se zanesite na svojo intuicijo, lahko boste dosegli večjo korist. Venerin prehod v Ovna vam zna po četrtku prinesti nekaj več mirnosti pri tovrstnih odločitvah, skupaj z Merkurjem pa kakšno ugodnejšo ali lažjo finančno priložnost. Sredi tedna bo nekaj malega hladne sape tudi v ljubezni, a bo le kratka in nič kaj nevarna.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja