Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 10. do 17. februarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 10. in 17. februarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Če ponedeljek prinaša ne ravno aktiven dan, Ovni ne boste padli v to sliko, prav nasprotno se boste verjetno potrudili še bolj, da bi le odstopili od povprečja in po možnosti zasedli pozicijo kje bolj spredaj od te, ki jo imate zdaj. Začetek tedna je skoraj na kožo pisan vsem tistim, ki imajo jasno viziji in dovolj discipline, da jih ne zmede kak interes s strani ali kaka vabljiva priložnost, ki pa lahko počaka. Še posebej torek je pravi dan za vsa, saj tedaj ne bo dobro veliko govoriti, ampak bolj delati. V četrtek bo nekaj več napetosti, ne reagirajte preostro, pa tudi do napak lahko pride, zauzdajte torej vsaj malo svoje konje. Veliko bo govora o prihodnosti in možnih razpletih, toda koraki morajo biti dobro odmerjeni in raje počasni kot prehitri. Možnost spregleda česa pomembnega je v tem tednu veliko večja kot navadno. V ljubezni bo nekaj videti prelepo, po valentinovem dnevu se bo konec tedna za vas odvijal zelo lepo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Kar nekako preveč sentimenta je videti v zraku, da bi vam lahko napovedali mirno in strumno korakanje po začrtani poti. Že ponedeljek bo takšen, pa četrtek in sobota tudi, vmes pa nekaj pritiska, češ ‘ne čakaj, naredi že kaj’. Neki načrti bodo spadali v kategorijo “prelepo, da bi bilo res”, a ne zato, ker bi bili utopični ali kako drugače neprimerni, pač pa bo za njihovo izpeljavo ali premalo podpore ali pa se bo zataknilo pri denarju. Nekdo v vaši poslovni sredini ne bo hotel prevzeti odgovornosti za stvari, ki so bile storjene, in to bo postala tema stalnica vrste sestankov in dogovarjanj. Zna biti, da bo govora celo o preiskavi oziroma sodišču. Zase dobro preverite, kaj imate s tem, da vas ne bi kaj presenetilo. In ne predlagajte morebitnih dokazov o svojem delovanju ta teden, ampak v naslednjem. Glede denarja se vam bo ta teden nekaj mudilo, morda se bo kazalo, da vam neka priložnost za nakup, investicijo ali ugoden obrat denarja polzi med prsti …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Prva letošnja Merkurjeva retrogradnost se bo pojavila prav tam, kjer je najmanj treba – v polju poslov, službe, uspeha, statusa. Ker je nedaleč tam tudi Neptun, se vam čisto lahko kaj zalomi, če ne boste dovolj previdni, zato veljata pozornost in pazljivost. Saj veste, že tisočkrat je bilo rečeno: Merkur nas ne kaznuje, samo čisto po lopovsko izkoristi vsak trenutek, ko naša pozornost spodrsne. Tudi sicer v službi ne bo vse tako, kot bi moralo biti, in ni rečeno, da je to kako povezano z vami. No, če boste na mizo dobili delo, za katero je jasno, kdo bi ga moral opraviti v resnici, ne boste ravno srečni, protiargumenta pa tudi ne boste imeli pri roki. Pri načrti in projektih naj velja načelo, da če ne bo čisto jasno, katera pot je prava, poiščite koga, ki vam bo pomagal. V ljubezni bodo pihali spremenljivi vetrovi, predvsem pa pazite na prelepe obljube in neutemeljene obljube, ki vam bodo šle zelo lahko z jezika.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V tem tednu boste delovalo nekako po svoje, drugače od pričakovanj, pa ne da bi to pomenilo kak upor, nestrinjanje ali kaj podobnega. Nekako se ne boste vdali hitenju in napol izdelanim rešitvam, ki jih bo polno vaše okolje. Poleg tega se boste bolj posvečali domu, otrokom, odnosom. Naročila v službi ali priložnosti v poslih zahtevajo celega človeka in vaša razpetost med domom in službo se bo v neki meri pokazala kot težava. Želeli boste najti koga, na kogar bi lahko prenesli vsaj del obremenitve, a se stvar ne bo obnesla. Ali vas bo zavrnil ali pa bo obstajal strah, da delo ne bo dobro opravljeno. Kar se financ tiče, je prvi del tedna videti uspešnejši od drugega. V ljubezni so na vidiku lepe energije in tudi visoka pričakovanja, ki jih za zdaj ne bo nič zmotilo in lahko uživate na valovih prijetnega. Strastne trenutke iz tega obdobja si boste dolgo zapomnili.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Saturn se giblje h kvadratu z Uranom, zaradi česar bo v prihodnjih mesecih na udaru vaša pot, morda uspešnost ali pa samostojnost pri delu. Ne gre za to, da bi vam kdo kaj hotel (v kakem posebnem primeru se seveda lahko zgodi tudi to), bolj bo šlo za okoliščine, ki bodo kazale, da se neki praksi izteka rok trajanja in bo treba uvesti nekaj novega. Če imate s podrejenimi slabše odnose, se zna to spomladi pokazati kot resna težava. Denar, ki ste ga posodili pred nedavnim, se ne bo vrnil ali pa se boste morali zanj zelo potruditi. Podobno velja za investicije – ne počnite tega zdaj, Merkur in Neptun dvigata glavi, zelo lahko bi šlo kaj narobe. Če se bo pojavila priložnost zaslužiti še kaj postrani, se temu ne boste mogli upreti. Uradne poštne pošiljke bodo prinesle več nemira kot pa slabih posledic, zato ohranite mirno kri in se posvetujte z ustrezno osebo. V ljubezni je možnost uspešnega dogovora, ki bi lahko veljal dlje časa.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Tudi vam se bo ta teden zgodilo, da sicer ne bo težava v tem, kaj je treba narediti, kako in za koga, vse bo jasno, boste pa zato precej več razmišljali o sebi, svoji vpetosti v ves ta sistem in predvsem o dilemi, kaj pravzaprav sploh pomenite; sebi in drugim. Zlasti začetek tedna se vidi kot zelo občutljiv, pa morda še nekaj tega v četrtek, mimo tega pa boste imeli kaj pokazati in boste zadovoljni s seboj. Svojih opravil in zadolžitev ne prepuščajte drugim, ker ne boste zadovoljni z njihovimi rezultati in boste potem divjali popravljat napake ali dokončati začeto delo. V partnerstvu se raje izmaknite soočanju ali kakemu razčiščevanju, saj je veliko možnosti, da bodo šli pogovori popolnoma mimo, Merkur in Neptun sta zelo našpičena na napake in nesporazume, že zaradi ene besede imate lahko nekaj dni hec doma. Pri zadevah, ki se tičejo doma in prednikov, se bo vmešal kdo tretji in stvari bodo zastale.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ponedeljek in torej sta v vaši karti videti precej zanesena in nemirna, ne bo vam dobro uspevalo vzpostaviti notranji mir. Zato pa boste potem trdno na svojih nogah in vaše poteze bodo premišljene, stabilne in odgovorne, odločitve pa trdne kot kamen. Torek, četrtek in sobota se glede tega zdijo najboljši v tem tednu. Merkur, ki se zdaj obrača, ponuja prihodnjih nekaj tednov kot izvrsten čas za delanje reda, pospravljanje, urejanje, čiščenje, arhiviranje, sortiranje fotografij in podobno. Le pretirano natančni vam ni treba biti, raje naredite samo glavne stvari in si potem privoščite čas tudi zase in najbližje. V partnerstvu se vam bo zdel dogovor pomembnejši od rezultata, zato je možno, da bo veliko rečenega ostalo le na besedah. S sorodniki in sosedi se lahko po drugi strani čisto na hitro dogovorite o nečem, kar je v zraku viselo že dlje časa. Neki načrti se vam bodo zdeli odlični, prave možnosti za uresničitev pa zdaj še ni.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Mars se približuje Kozorogu, kamor bo vstopil v nedeljo, zdaj pa kaže s prstom na kake nedokončane zadeve, zlasti če gre za finančne ali kako drugače materialne stvari. V odnosih s sorodniki, sorojenci ali sosedi bo nekaj šlo zelo “na vero”, ne boste čisto prepričani o izteku, a boste vseeno tvegali, da bo vse v redu. Morebitnih informacij o zdravstvenem stanju staršev ne jemljite z rezervo, posvetiti jim je treba vso pozornost. Eden od glavnih poudarkov tega tedna bo veljal ljubezni, otrokom, igri, športu, zabavi, razvedrila, skratka vsemu, kar je prijetno za dušo in srce. Tu boste “vedrila in oblačila” Merkur in Neptun, vsak po svoje izbirala barve celofana, tako da se vam bo marsikaj zdelo lepše, kot je v resnici. Od srede naprej boste bolj samozavestni, marsikaj se bo odvilo čisto po vaših željah. Ta teden je izredno ugoden za reševanje starih in nikoli dorečenih materialnih relacij v družini oziroma sorodstvu. Le kakršno koli podpisovanje dogovorov pustite za naslednji mesec.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Marsovo poslavljanje boste doživljali kot nemir ali pa občutek, da še marsičesa niste naredili in se je zdaj treba hitro obrniti, če naj bi še ujeli vlak. Njegova ugodna povezanost vam bo omogočila delati več stvari hkrati, zato je morda res najbolje, da si ta teden vzamete za konkretne aktivnosti, da bi imeli ob koncu tedna, ko se v obeh dneh vidi nekaj sprostitve ali pa nuje po počitku in razbremenitvi, kaj pokazati. Merkurjevo obračanje vam zna ponagajati, na primer v obliki težav z računalnikom ali pametnim telefonom, čez teden verjetno le občasno, proti koncu tedna pa kar resno. Sicer pa ne prepuščajte obveznosti drugim, saj jih ne bodo vzeli resno ali pa jih bodo prepustili komu tretjemu, vi pa si ne morete privoščiti, da bi kaj ostalo le na pol. V ljubezni bodo želje in pričakovanja velika, zna celo biti, da prevelika. Imeli se boste lepo, a kaj, ko se ne boste mogli znebiti misli, da bi lahko bilo še lepše.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Na začetku tedna vas bo preveval občutek, da gre nekaj mimo vas in da ni čisto jasno, ali se bo izteklo v redu ali ne, vi pa ste nekako izključeni iz toka. Pritisk zaradi dokončanja neke naloge ali projekta bo zelo velik, težava pa bo v dogovoru, kdo naj bi kaj naredil ali povedal. Merkur in Neptun družno in zelo zavzeto delata zgago na področju komunikacije (Merkur jo bo s svojim obratom in retrogradnostjo kasneje še dograjeval, ne skrbite za to …), to pa se lahko pozna tako pri dogovarjanju kot pri prenosu informacij, transportu, računalništvu. Morebitne odprte ali nerešene zadeve z ljudmi v vaši okolici, na primer sosedi, pustite za kdaj drugič, težko je verjeti, da bi vam zdaj, ne glede na količino vloženega truda, uspelo kaj doseči. Neke zamisli se lahko spremenijo v denar, vendar boste za to potrebovali še koga drugega, ki se spozna na reklamo ali trgovanje. Ni pričakovati kakega velikega dobička, za sproti pa se bo našlo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ne bo vam slabega, še posebej, če imate večjo možnost delati stvari po svoje oziroma brez vpletanja drugih ali vpetosti v dolgočasne rutine. Marsova ugodna povezava vam vnaša zadosti energičnosti, da lahko izpeljete karkoli, če pa pade še kakšna pohvala od kod, pa še toliko bolje. V odnosih z okolico boste vodili neko svojo zgodbo in uživali – ali pa jih pustili same, da bi se izognili nestrinjanju ali konfrontaciji. Jupitrov položaj se da razlagati kot občutek varnosti v svoji školjki ali pa kot povečano zanimanje za duhovnost in osebnostno rast, in če bi se ta teden poudarjeno ukvarjali z zdravo prehrano, tehnikami sproščanja, obvladovanja energije ter z branjem knjig, bi si za v prihodnje naredili veliko uslugo. Merkurjevo zaustavljanje na poti bo konec tedna vplivalo na vaš občutek stabilnosti (morda malo tudi na denarnico), zato malo upočasnite svoje aktivnosti in bodite bolj pozorni na korake. V srčnih zadevah boste sproščeni in svet gledali skozi lepa očala.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Zanimiv teden za Ribe. Veliko volje imate, kar svet bi spremenili, če bi vam kdo dal možnost, vaše ideje pa so samo velike, nekaj, kar bi bilo dobro za vse in o čemer bi govorili vsi. Čisto vsakdanja realnost se sicer ne kaže tako lepa, a vas to navadno ne moti. Planeta v Ribah in nekatere druge planetarne povezave na vas vplivajo dobro, saj vam prinašajo zvrhano mero navdiha za različne aktivnosti. Marsikatere akcije se boste lotili tako strastno, da se bodo drugi samo čudili. V primeru, da kaj ne bo šlo čisto po maslu, se zaprite v školjko, ampak poskusite na zadevo pogledati z drugega zornega kota, vse možnosti imate za to. Saturn vas bo prizemljil glede odnosa s kakim prijateljem, in če se boste odločili izboljšati stike v prihodnje, je za to ravni pravšnji čas. Še posebej, ker vam zdaj nihče ne bo za slabo štel kake netaktnosti ali nerodnosti. Kasneje bo treba malo bolj paziti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja