Življenje je preveč lepo, da bi se ukvarjal s politiko, levimi in desnimi, rdečimi in belimi,…

Ljudje, lepo vas prosim! Toliko lepih stvari je na tem svetu za katere nam vedno zmanjka časa, vi pa svoj dragoceni čas tratite za debate o politiki, Janšatu in Šarcu, levih in desnih, rdečih in belih,.. A ni škoda vašega časa? Garantiram vam, da od teh debat ne boste imeli absolutno nobene koristi. Raje pojdite na sprehod v naravo, preberite kakšno dobro knjigo ali si vzemite čas za partnerja in otroke.

Sam sicer gledam, da se čim manj vtikam v druge ljudi. Jaz nisem popolnoma nič na slabšem, če se nekateri o politiki pregovarjajo cele dneve. To me popolnoma nič ne moti. Me pa moti, da se o politiki pogovarja, kjer sem prisoten jaz. Namreč, tudi jaz nisem tako trdnega karakterja, da ne bi kdaj podlegel skušnjavi in se še sam zapletel v te popolnoma nekoristne debate. Na koncu, imam od teh debat samo izgubo časa, slabo voljo in še s kom se skregam. Zato sem se odločil, da temu naredim konec.

Prvo, kar bom naredil je to, da bom na Facebooku odprijateljil vse, ki objavljajo prispevke o politiki. Če boste med izbrisanimi, ne bodite jezni. Nimam nič proti vam, samo ne želim videti ne slišati nobene debate o politiki. Tako, kot nekoga popolnoma nič ne zanimajo moja potovanja, mene popolnoma nič ne zanima politika, levi in desni, rdeči in beli! Če vas ne zanimajo moja potovanja, to nikakor ne pomeni, da sem jezen na vas. Tako, da upam, da tudi vi ne boste name. Jaz samo hočem, da ko odprem Facebook, vidim stvari, ki me zanimajo in mi polepšajo dan. Zelo rad vidim, ko kdo objavi kakšno lepo slikico, ko je kje na izletu, dopustu ali potovanju. To mi je motivacija, da grem še sam kam. Na Facebooku, je tudi veliko izobraževalnih vsebin. Tudi te zelo rad pogledam. V knočni fazi mi je vse všeč, razen politike in negativnih novic.

Sklenil sem, da se tudi z domačimi, prijatelji in znanci ne bom pogovarjal o politiki. Če bodo oni začeli to temo, jim bom prijazno povedal, da se o tem ne želim pogovarjati. Če bodo mojo željo upoštevali super, v nasprotnem primeru, se bom prijazno umaknil.

Noben politik v samostojni Sloveniji me še ni prepričal, da je pošten

Veliko ljudi me sprašuje za katero stranko sem? Moj odgovor je vedno, da za nobeno in še nekaj dodam, kar pa ni primerno, da bi napisal tukaj.

Mene v Samostojni Sloveniji ni še noben politik prepričal, da je pošten! Mogoče, je bil pošten Ivan Kramberger. Pa še tega, so ubili.

A ni žalostno, da se Slovenci med seboj prepiramo zaradi politke? Menda ne mislite, da je kateremu politiku kaj mar za ‘navaden’ narod? Popolnoma nič! Vse kar nam dajo je samo zato, da bi jim na naslednjih volitvah dali svoj glas.

Jaz, na volitve ne grem nikoli več. Da bom jaz svoj glas dajal nekomu, ki dela tako, kot delajo vsi politiki v Sloveniji? Ni šans!

Za konec naj vam dam samo še nasvet, da prej ko se boste nehali ukvarjati s politiko, prej bo vaše življenje lepše!

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja