75.000-krat hvala!

Pred kratkim sem na svoji Facebook strani Tomaž Gorec – Popotnik, bloger in fotograf dobil 75 tisočega sledilca.

Zelo sem vesel in hvaležen, da me spremljate v tako velikem številu. Res iskrena hvala čisto vsakemu mojemu sledilcu. Še posebej sem hvaležen tistim, ki komentirate moje prispevke in tako sodelujete v debatah. Tudi v bodoče vam bom hvaležen za kakršenkoli komentar. Še posebej sem vesel komentarjev, kjer me dobronamerno pograjate in mi date kakšen dobronameren nasvet.

Ker imam tako zelo zveste sledilce, sem se pred kratkim odločil, da bom za moje najbolj zveste sledilce organiziral štiri dnevno potovanje v Bosno. Moje darilo mojim sledilcem bo to, da bom jaz na tem štiri dnevnem izletu vodič popolnoma brezplačno. Seveda si bo moral vsak udeleženec plačati svoje stroške, kot so prenočišče, hrana, prevoz in ostalo. Več o tem potovanju, si preberite na www.tomazgorec.si/potovanje-v-bosno.

Žal zaradi trenutne situacije ne morem objavljati nekih zanimivih novi prispevkov iz mojih izletov in potovanj. Upam, da bo čim prej konec tega izrednega stanja in da bom lahko spet šel na izlete in potovanja in tako spet objavljal nove zgodbe, video posnetke in fotografije. Imam pa sedaj čas, da pregledam in uredim fotografije in video posnetke iz mojih starih potovanj. Tudi tukaj se najde marsikaj zanimivega, kar potem objavim na svoji Facebook strani. Odločil sem se tudi, da bom v prihodnosti na zanimiv način predstavil moja potovanja. Namreč posnel bom video, kjer bom govoril o svojem potovanju v ozadju pa se bodo predvajali video posnetki in slike. Mislim, da bo to izpadlo zelo zanimivo.

Ob tej priložnosti vas še vabim, da mi sledite na mojem Instagram profilu, ki ga najdete na https://www.instagram.com/tomazgorec/ in se naročite na moj Youtube kanal, ki ga najdete na www.youtube.com/user/tomazgorec/featured.

Poglejte si še moj najbolj obiskan video posnetek v zadnjem času.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja